Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ…!!! Αλλάζουν με προσθήκη νέων προδιαγραφών


Το νέο έντυπο ταυτότητας μετατρέπεται σε ηλεκτρονική «κάρτα του πολίτη» με προσθήκη νέων προδιαγραφών…!!!

ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ…;;;

ΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ…;;;

Η νέα ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη υπό τον κατά δήλωσή του, «αδιάβαστο» παλαιοπασόκο κο Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, προχώρησε στην ματαίωση του διαγωνισμού προμήθειας νέων ταυτοτήτων  με σκοπό να προκηρυχθεί νέος διαγωνισμός που θα περιλαμβάνει πέραν των στοιχείων ταυτότητας και όλα τα αναγκαία στοιχεία για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση (πχ το ΑΦΜ, τον ΑΜΚΑ κλπ), ούτως ώστε πλέον να μην είναι απλά αστυνομική ταυτότητα αλλά μία ολοκληρωμένη «Κάρτα του Πολίτη».


Ως εκ τούτου αναμένεται να κηρυχθεί νέα διαγωνιστική διαδικασία με πρόσθετες προδιαγραφές.

Η σχετική του ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναφέρει:

«Ματαιώνεται στο παρόν στάδιο η διαγωνιστική διαδικασία προμήθειας ταυτοτήτων και λοιπών εγγράφων ασφαλείας, προκειμένου ο σχετικός διαγωνισμός να επαναπροκηρυχθεί με νέες προδιαγραφές, ώστε τα νέα έντυπα ταυτότητας να περιλαμβάνουν πέραν των στοιχείων ταυτότητας και όλα τα αναγκαία στοιχεία για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση.

Με τη νέα αυτή ηλεκτρονική «κάρτα του πολίτη» η επικοινωνία και οι συναλλαγές με το δημόσιο, τις εθνικές και διεθνείς κρατικές Αρχές θα απλοποιηθούν σημαντικά.

Οι πολίτες θα απολαμβάνουν, λόγω διαλειτουργικότητας, ασφαλείς, φιλικές και αξιόπιστες υπηρεσίες χωρίς περιττές, γραφειοκρατικές και χρονοβόρες διαδικασίες».

Η απόφαση αυτή της νέας ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη δημιουργεί πολλά ερωτηματικά αλλά και ποικίλα σχόλια…

Γιατί να υπάρχουν όλα αυτά τα στοιχεία στην ταυτότητα ενός πολίτη…;;; Που αλλού στον κόσμο ισχύει αυτό…;;; 

Δεν είναι επικίνδυνο σε περίπτωση απώλειας της κάρτας κάποιου, τα στοιχεία αυτά να περιέλθουν στα χέρια κακοποιών προς κάθε χρήση…;;;

Πολλά λοιπόν τα ερωτηματικά αλλά και τα σχόλια από κάποιες «κακές γλώσσες» που μιλούν ότι αυτό γίνεται γιατί κάποιοι θέλουν να βάλουν το δάχτυλο στο… «μέλι»…!!!

«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου