Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΔΥΚ! Βγήκαν στην αναφορά για το «Η Κύπρος είναι ελληνική και η Μακεδονία...»! ΠΑΛΗΚΑΡΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥΣ «ΕΣΤΕΙΛΕ»


Ενώ οι ώρες είναι κρίσιμες, με την Άγκυρα να ετοιμάζεται για νέα επίθεση στην σκλαβωμένη ΜΑΣ Κύπρο, γενίτσαροι ποτισμένοι από το δηλητήριο του διεθνισμού και ανθελληνισμού, εδώ και καιρό επιλέγουν την ΕΛΔΥΚ επιχειρώντας να πλήξουν το φρόνημα, υπηρετώντας τα σχέδια των τούρκων!

Αυτά τα μικρόβια βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία με το διαβόητο «Δίκτυο Σπάρτακος» και… διαμαρτύρονται για την αναφώνηση… εθνικιστικών - αλυτρωτικών συνθημάτων, έχοντας μάλιστα σαν σύνθημά τους το «Δεν υπηρετούμε καμιά πατρίδα»! 

Έχοντας λοιπόν κατά νου ποια ακριβώς είναι η «υπηρεσία» τους, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου σταμάτησαν στρατιώτες που ήθελαν να πουν το γνωστό "η Κύπρος είναι ελληνική και η Μακεδονία, ο Πόντος είναι ελληνικός και η Μικρά Ασία" και άλλα ανάλογα, που τα διεθνιστικά παρτάλια θεωρούν… αλυτρωτικά!

Αμέσως αντέδρασαν και προσπάθησαν να τα σταματήσουν και να… εξηγήσουν στους άλλους φαντάρους τον… χαρακτήρα και την… επικινδυνότητα τέτοιων συνθημάτων, διότι δίνουν αέρα στα… ακροδεξιά στοιχεία, που πιστεύουν ότι αντίπαλοί μας είναι οι γείτονες λαοί!

Ύστερα από το περιστατικό με τα συνθήματα, στρατιώτης βγήκε στην αναφορά του λόχου παραπονούμενος. Συγκεκριμένα κατήγγειλε αυτά τα συνθήματα ως αλυτρωτικά και εθνικιστικά, που όμοιά τους λέγονται μόνο από φασίστες! Επιπλέον, τόνισε ότι τέτοια συνθήματα δεν τονώνουν το ηθικό κανενός και η αναφώνηση τέτοιων συνθημάτων ρίχνει νερό στο μύλο όσων θέλουν να βάλουν τους λαούς να σκοτωθούν για τα συμφέροντα των πολυεθνικών εταιρειών πετρελαίου που κονταροχτυπιούνται στην περιοχή!

Η απάντηση της διοίκησης ήταν να δώσει ποινή 5 μέρες φυλάκιση, με αιτιολογικό ότι ο πολιτικός λόγος απαγορεύεται στο στράτευμα (ν΄αγιάσουν τα πεθαμένα της διοίκησης!). Έτσι ακριβώς πρέπει να αντιμετωπίζονται τέτοιου είδους μικρόβια που μολύνουν τα πάντα στο πέρασμά τους. 

Το δε ακόμη πιο γελοίο της υπόθεσης είναι ότι ανέλαβε άμεσα δράση το δίκτυο Σπάρτακος, απαιτώντας μάλιστα να σβηστούν οι ποινές των μικροβίων, καταγγέλλοντας την Διοίκηση της ΕΛΔΥΚ ότι συστηματικά προχωράει σε… εθνικιστική προπαγάνδα!

Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι κάτι τέτοιοι είναι οι πρώτοι που θα πετάξουν το όπλο, όταν παραστεί ανάγκη να υπερασπιστούμε την Πατρίδα ΜΑΣ. Γι’ αυτό πρέπει να έχουν μόνιμη θέση στις τουαλέτες, για να έχουν και μια χρησιμότητα!


Εφημερίδα «Στόχος»


Πηγή: http://thesecretrealtruth.blogspot.com/
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου