Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Τσιόδρας: Όποιος είχε κορονοιό και πέθαινε από άλλη αιτία τον καταγράφαμε ως θύμα κορονοιού!


Θαυμᾶστε τὸν εὐλαβὴ καὶ πολύτεκνο ψάλτη ποὺ κόπτονταν πολλοὶ καὶ μᾶς κατέκριναν γιὰ αὐτὰ ποὺ δημοσιεύαμε γιὰ τὸ πρόσωπό του!

Ἀκοῦστε τί μᾶς λέει τὸ φερέφωνο τῶν ἀντίχριστων πολιτικῶν μας...

Ὅποιος εἶχε κορονοϊὸ καὶ πέθαινε ἀπὸ ἄλλη αἰτία, τὸν καταγράφαμε ὡς θύμα κορονοϊοῦ.

Συγχρόνως μᾶς λέει ὅτι ἦταν καὶ σωστοὶ ποὺ τὸ ἔκαναν αὐτό... 

Τὸ θράσος τους, ξεπερνᾶ κάθε ὅριο...


 

«Πᾶνος»

7 σχόλια:

  1. Χρειάζεται επέμβαση Εισαγγελέα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα μπορώ να γράψω κάτι που δίσταζα πριν.
    Γνωστή μου σοβαρή κυρία μου είπε ότι υποσχέθηκαν σε κάποιον ατυχή που έχασε πρόσφατα τον πατέρα του ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΣΤΑ ΜΜΜ αν υπέγραφε δήλωση ότι ο πατέρας του πέθανε από τον κορωνοιό και όχι από το νόσημα που έπασχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἐμεῖς ἔχουμε τρεῖς παρόμοιες περιπτώσεις ἐπιβεβαιωμένες, ποὺ μᾶς τὶς εἶπαν τηλεφωνικὰ.

      Διαγραφή
    2. Τελικά το κύριο πρόβλημα τους ήταν και παραμένει η Θεία Κοινωνία, αυτή ήθελαν να μας στερήσουν και τον εορτασμό του Πάσχα, αλλά έλα που άθελα τους εκπληρώνουν τις προφητείες...

      Διαγραφή
  3. Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για το θέμα της Θείας Κοινωνίας και τα μέτρα που ελήφθησαν για τις εκκλησίες μίλησε ο καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ., Απόστολος Χατζητόλιος, Διευθυντής της Α΄ Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ, Αντιπρόεδρος Εταιρείας Παθολογίας Ελλάδος και Αντιπρόεδρος Επαγγελματικής Ένωσης Παθολόγων Ελλάδος.
    Ο κ. Χατζητόλιος τάχθηκε κατά τους κλεισίματος των εκκλησιών, υποστηρίζοντας ότι θα μπορούσε να ισχύσει ό,τι και στα σούπερ μάρκετ, προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός: «Και ενώ θα μπορούσαν οι Εκκλησίες να είναι ανοιχτές, καλά αεριζόμενες, με τον κόσμο ο οποίος προσέρχεται, όπως είπαμε, να είναι μοιρασμένος έτσι ώστε να υπάρχουν οι αποστάσεις ασφαλείας, να υπάρχει η δυνατότητα αυτής της μάσκας που φοράει ο καθένας έτσι ώστε να μην υπάρχει η πιθανότητα της διασποράς, φθάσαμε στο αντίθετο! Όχι μόνο να κλείσουν οι Εκκλησίες, αλλά να απαγορεύεται να στέκεσαι και έξω από την Εκκλησία! Αυτά είναι τρομακτικά πράγματα και ιατρικώς δεν έχουνε καμμία βάση!» υπογράμμισε .

    Ερωτηθείς για τη Θεία Κοινωνία ήταν κατηγορηματικός:

    Εμείς απαγορεύσαμε την Θεία Κοινωνία, την Μετάληψη για να μην υπάρξει μετάδοση του ιού, με τι; Με το Σώμα και Αίμα Χριστού;¨Αφού πιστεύουμε ότι μεταλαμβάνουμε Σώμα και Αίμα Χριστού! Με το Σώμα και Αίμα Χριστού λοιπόν, είναι δυνατόν να μεταδοθούν ασθένειες; Αυτό εξάλλου, ακόμη και τυπικά επιστημονικά να το πάρει κανείς δεν έχει παρατηρηθεί! Επί χρόνια, δεν έχει υπάρξει περιστατικό μόλυνσης του Ιερέως, ο οποίος παίρνει στο τέλος ο,τι υπολείπεται από το Άγιο Δισκοπότηρο!»
    https://www.vimaorthodoxias.gr/nea/kathigitis-iatrikis-scholis-a-p-th-lathos-pou-ekleisan-oi-ekklisies-ti-eipe-gia-tin-theia-koinonia/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τσιόδρας: Ο ιός δεν προκαλεί υποτροπή της νόσου ή χρόνια λοίμωξη
    https://www.vimaorthodoxias.gr/nea/koronoios-nea-tsiodras-o-ios-den-prokalei-ypotropi-tis-nosou-i-chronia-loimoxi/

    ΑπάντησηΔιαγραφή