Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Δήλωση φρίκης αξιωματούχου του CDC: Να σκοτώσουμε όλους τους Λευκούς επειδή αρνούνται να κάνουν το μπόλι. (Βίντεο)


Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη
 
Ακούστε τις πρόσφατες, ψυχωτικές δηλώσεις της «κας» Carol Baker που το 2009 ήταν η διορισμένη πρόεδρος της συμβουλευτικής επιτροπής CDC για τις πρακτικές ανοσοποίησης.

Βασικά προτρέπει στο ακροατήριο να σκοτώσoυν όλους τους Λευκούς ανθρώπους στις ΗΠΑ επειδή αρνούνται να κάνουν θανατηφόρες ενέσεις-βιοόπλο για τον ψευδο-κορωνοϊό….!!!

Λέγει συγκεκριμένα αναφερόμενη στους Λευκούς ως «μειονότητα»…
 

Μιλάμε για τη μειονότητα και για στρατηγικές κατά των μειονοτήτων. Οπότε έχω τη λύση. Κάθε μελέτη που δημοσιεύτηκε τα τελευταία πέντε χρόνια, όταν κοιτάξετε τους αρνητές εμβολίων,…απλώς θα απαλλαγούμε από όλους τους λευκούς στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μετά λέει ότι το Χιούστον είναι η πιο ποικιλόμορφη πόλη σε ολόκληρες τις Ηνωμένες Πολιτείες και ότι οι άνθρωποι που θέλουν περισσότερο να εμβολιαστούν είναι οι μετανάστες [που μπαίνουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ στις ΗΠΑ μέσω Τέξας] και…«ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ», κτλ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!

ΑΥΤΗ είναι η Αριστερά (Δημοκρατικοί, Κομμουνιστές, κτλ.)!!! ΑΥΤΟΙ είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από αυτή την ψεύτικη πανδημία!!! ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΟ-ΧΟΥΝΤΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ «ΚΟΛΛΑ» ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΣΥΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!

Δείτε το βίντεο και ΦΡΙΞΤΕ και ευχαριστούμε το NATIONAL FILE για αυτό το «λαβράκι»!!!…
 
 
 
 
«Πᾶνος» 

1 σχόλιο:


  1. >Λέγε τήν ευχή..

    Aγιάζει το στόμα, αγιάζει ο αέρας, αγιάζει ο τόπος που λέγεται, Οι δαίμονες βάζουν χίλια εμπόδια δια να μην προσευχηθεί ο άνθρωπος, επειδή όλες οι παγίδες , όλα τα δίκτυα των δαιμόνων καταστρέφονται δια της προσευχής.


    Άπειρες φορές οι δαίμονες δια στόματος δαιμονισμένων ομολόγησαν ότι καίονται από την ενέργεια της ευχής.

    Γέροντας Εφραίμ Αριζόνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή