Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

«ΠΑΓΩΝΕΙ» ο πλανήτης! Οι ΝΑΖΙ του Ζελένσκι ΕΞΟΠΛΙΖΟΥΝ παιδάκια για να γλυτώσουν εκείνοι!!! Μαρτυρία του Έλληνα Πρέσβη

 

Όπως ο Χίτλερ στο Βερολίνο!!! Μόνο ΣΟΚ!!!

Έως την τελευταία στιγμή παρέμεινε στο Κίεβο η ελληνική διπλωματική αποστολή και αποφάσισε να φύγει μόνο μόλις, διαπίστωσε ότι διανέμονται όπλα στους πολίτες –ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, για να γίνει παλλαϊκή άμυνα, όπως εξήγησε ο Έλληνας πρέσβης στην Ουκρανία Βασίλειος Μπορνόβας, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό.

Ο κ. Μπουρνόβας εξήγησε ότι δόθηκαν παντού καλάσνικοφ και ο κόσμος τα περιεργαζόταν προκειμένου να αμυνθούν στη ρωσική εισβολή. «Δεν ξέρουν να πολεμάνε, έχουν βεβαίως ένα πάθος», είπε χαρακτηριστικά και περιέγραψε το διάλογο που είχε με τέσσερα νέα παιδιά, από 20 έως 22 ετών πριν φύγει από το Κίεβο.

«Όπως φεύγαμε από την πρεσβεία, ξαφνικά είδα 4 παιδιά, 3 αγόρια και 1 κορίτσι με τα καλάσνικοφ που τα περιεργάζονταν, με τις βόμβες μολότοφ που φτιάχνανε, με άμμο και κομμάτια αφρολέξ μέσα στα μπουκάλια. Τους πλησίασα και τους ρώτησα ‘’τι έχετε σκοπό να κάνετε’’ και μου λένε, ‘’θα πολεμήσουμε’’».

Όπως οι ΝΑΖΙ του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, έτσι και τώρα οι ΝΑΖΙ του Ζελένσκι εξοπλίζουν τα μικρά παιδάκια και τα βάζουν ως ανθρώπινη ΑΣΠΙΔΑ απέναντι στις ρωσικές δυνάμεις, προκειμένου να γλυτώσουν οι ίδιοι!

 
ΠΗΓΗ
 «Πᾶνος»

1 σχόλιο:

  1. Μεγάλος εγκέφαλος ο Ζελενσκι… Οδήγησε την Ουκρανία σε πόλεμο με την Ρωσσία, χωρίς συμμάχους. Παρότρυνε τον κόσμο να πολεμήσει με όπλα και βόμβες Μολότωφ απέναντι στους πάνοπλους Ρώσσους…
    Αυτός δεν είναι ήρωας, αλλά προδότης και καταστροφέας της Ουκρανίας.

    Αλλά τί να περιμένεις από ένα μέλος του «παγκόσμιου οικονομικού φόρουμ» που είναι στην λίστα των Panama papers.. Άλλη μια μαριονέτα της Εβραιοσιωνιστικής παγκοσμιοποίησης, σε ρόλο να σπείρει το χάος, την φτώχεια και δυστυχία.

    Δεν έχουμε μόνο στην Ελλάδα ηλIθιους ψηφοφόρους. Έχουν και στην Ουκρανία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή