Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Βόμβα Βαθιώτη: “Δεν επιτρέπουν σε ανεμβολίαστους δικαστές να αναλάβουν υποθέσεις υγειονομικών σε αναστολή”

 
 
Αποκαλυπτικός και σήμερα ο πρώην Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου , Κωνσταντίνος Βαθιώτης στον Focus Fm και την εκπομπή του Στέφανου Δαμιανίδη.

Ο κος Βαθιώτης αποκάλυψε ότι σε συνάντηση που είχε με κάποιους λαμπρούς, όπως τους χαρακτήρισε, δικαστές, ενημερώθηκε ότι, αν και υπάρχουν τμήματα που αποτελούνται από ανεμβολίαστους δικαστές, δεν έχουν χρεωθεί ποτέ υπόθεση υγειονομικού.

“Μπορεί αυτή τη στιγμή το σύστημα να μην είναι ανεξάρτητο και να έχουμε δικαστική δικτατορία, αλλά έχουμε ευτυχώς και κάποιους λαμπρούς δικαστές.

Υπάρχουν τμήματα στην Ελλάδα που αποτελούνται μόνο από ανεμβολίαστους δικαστές. Δεν έχουν χρεωθεί όμως ποτέ υπόθεση υγειονομικών. Έχουμε όμως μία μειοψηφία, στις αρχές Φεβρουαρίου στο διοικητικό Εφετείο Θεσσαλονίκης λαμπρή μειοψηφία, που είπε ” η απομάκρυνση από την υπηρεσία των υγειονομικών που δεν έχουν εμβολιαστεί δεν δικαιολογείται, είναι πλέον αμφισβητούμενοι οι λόγοι δημοσίου συμφέροντος”. Η αιτιολογική βάση της θέσπισης υποχρεωτικού εμβολιασμού πλέον έχει κλονιστεί από τις επίκαιρες ιατρικές μελέτες και τις πραγματικές συνθήκες.

Ακόμα όμως και αν υπάρχουν αυτές οι μειοψηφίες, δεν υπάρχει περίπτωση να βγει απόφαση υπέρ των υγειονομικών. Φροντίζει πάντα αυτό το ολοκληρωτικό καθεστώς να χρεώνει δικαστές οι οποίοι θα διασφαλίσουν την επικύρωση του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Για να μην υπάρχει ούτε μία απόφαση υπέρ υγειονομικού.”

“Η κατάσταση είναι πάρα πολύ ανησυχητική”, συνέχισε ο κος Βαθιώτης .

“Παρακολούθησα τον κύριο Πλεύρη,μου έκανε τρομερή εντύπωση το φασιστικό ύφος με το οποίο μιλάει μπροστά στην κάμερα. Ενώ υπάρχει μία αντίρροπη κίνηση αυτή τη στιγμή πανευρωπαϊκά και φαίνεται ότι χαλαρώνουν τα μέτρα αναγνωρίζεται ακόμη και από τον Gates στη συνάντηση στο Μονακό, ότι η Όμικρον έκανε καλύτερη δουλειά από ότι τα εμβόλια τους, η Pfizer στέλνει έγγραφα για τις παρενέργειες, μιλάει για τους θρόμβους, αυτοί εδώ βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος όπως και πριν από καιρό, σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα. Αυτό που νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο είναι ότι ανεμβολίαστοι είναι οι κοινωνικά αποκλεισμένοι και δεν ξέρω μήπως από το κοινωνικό αποκλεισμό των ανεμβολίαστων, περάσουμε στον ψυχιατρικό εγκλεισμό τους, όπως συνέβαινε στη Σοβιετική Ένωση . Έχουμε ολοκληρωτικό καθεστώς το λέω συνεχώς. Ο κύριος Μητσοτάκης είναι ένας από τους πιο αυστηρούς δικτάτορες κατά τούτο ο κύριος Κύρτσος είχε δίκιο σε σχέση με όσα είπε και είχε δίκιο και σε σχέση με την έλλειψη ανεξαρτησίας της Ελληνικής δικαιοσύνης. Γνωρίζετε ότι σε αντίθεση με τα ψηφίσματα του Συμβουλίου της Ευρώπης του παρελθόντος, για παράδειγμα το ψήφισμα που τονιζόταν ότι δεν πρέπει να έχουμε δυσμενή μεταχείριση αυτών οι οποίοι δεν εμβολιάζονται και οτι δεν ειναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός, έχουμε τώρα νέο ψήφισμα του Συμβουλίου της Ευρώπης το οποίο εξεδόθη στις 24 Ιανουαρίου και προτείνει την έναρξη δημόσιας συζήτησης με αντικείμενο την ενδεχόμενη θέσπιση υποχρεωτικού εμβολιασμού για συγκεκριμένες ομάδες ή για τον γενικό πληθυσμό; Αυτά ,στις 24 Ιανουαρίου. Και ξέρετε πώς κλείνει το συγκεκριμένο ψήφισμα;

Η κορωνοική πανδημία, ούτε έχει τελειώσει, ούτε αναμένεται να είναι η τελευταία του είδους της. Για να περιοριστούν οι επιπτώσεις από την εμφάνιση μελλοντικών μεταλλάξεων του κορωνοιου, ή άλλων απειλών που ενδέχεται να κάνουν σύντομα την εμφάνισή τους, είναι επείγουσα ανάγκη να αναπτυχθούν και να εντατικοποιηθούν συστήματα παρακολούθησης και επιτήρησης των παθογόνων.

Ο κος Βαθιώτης έκανε λόγο για “σχέδιο εμβολιασμού” και προειδοποίησε ότι τα μέτρα χαλάρωσης είναι απλά ένα διάλειμμα πριν τα χειρότερα που περιμένουν την ανθρωπότητα.

“Όλα αυτά που ακούμε να συμβαίνουν σε άλλες χώρες σχέση με τη χαλάρωση, είναι στρατηγική που ακολουθείται για να πάμε σε χειρότερη μεταχείριση των πολιτών τους επόμενους μήνες. Είναι ένα προσωρινό διάλειμμα.Υπάρχει μάλιστα και άλλη μία άλλη τρομερή φράση στο ψήφισμα που λέει” κανείς δεν είναι ασφαλής μέχρι να είναι όλοι ασφαλείς” . Άρα μιλάμε για σχέδιο εμβολιασμού μέχρι και τον τελευταίο πολίτη, δεν θα ηρεμήσουν αν δεν μας εμβολιάσουν όλους. Η φραση δε αυτή με πάει στη θεωρία της μηδενικής ανοχής που είναι η αγαπημένη θεωρια της παρούσας κυβέρνησης..

Το κρίσιμο είναι το δόγμα της μηδενικής ανοχής το είπε και ο κύριος Τσιάρας ο οποίος είναι άσχετος, περί τα νομικά. Ένας γιατρός έχει τοποθετηθεί στο υπουργείο δικαιοσύνης. Και ο ανάποδος κόσμος τι επιτάσσει; Τον κύριο Πλεύρη που είναι νομικός, να βρισκεται στο υπουργείο υγείας. Μιλάμε για τρομερα πραγματα! Για να είναι μαριονέτες, για να εκτελούν έναν ρόλο των οποίων άλλος τους το υπαγορεύει”.

Αναφορικά με θέσπιση μέτρων κατά της οπαδικής βιας, ο κος Βαθιώτης ήταν κατηγορηματικός.

” Μιλάμε για ψηφοθηρικούς θεατρίνους, οι οποίοι βγήκαν χθες να κλάψουν για τον Άλκη και να μας πουν ότι θα έχουμε μηδενική ανοχή στην οπαδική βία.Τρίχες κατσαρές.Το μόνο που τους νοιάζει να μην χάσουν ψήφους. Εάν ενδιαφέρονταν για την οπαδική βία, τόσα χρόνια είχαν τη δυνατότητα να εξουδετερώσουν, όπως έκαναν τα αλλα σοβαρά κράτη.

Τους ενδιαφέρει να έχουμε βαλβίδες εκτόνωσης, γι΄αυτό όλα αυτά τα χρόνια δεν κάνουν τίποτα με την οπαδική βία.

Και όταν σκοτώνεται κάποιος, χύνουν κροκοδείλια δάκρυα και φτιάχνουν νόμους τους οποιους δεν εφαρμόζουν. Γιατί όταν συλλαμβάνονται χούλιγκανς, χτυπά το τηλέφωνο του υπουργού και λέει “αστους ελεύθερους”. Ποιον κοροϊδεύουν τόσα χρόνια;
 
“Αυτή η κυβέρνηση είναι κυβέρνηση ολοκληρωτισμού. Επομένως θα βιώσουμε την πανδημία στη χειρότερη της εκδοχή σε ότι αφορά τη διαχείριση της. Είναι προφανές πλέον αυτό. Όλες αυτές οι λέξεις, η πανδημία, η τρομοκρατία, τώρα και ο χουλιγκανισμός, είναι οι αόρατοι εχθροί τους οποίους κατασκευάζει ένα ολοκληρωτικό καθεστώς για να στραγγαλίζει τα θεμελιώδη δικαιώματα του πολίτη. 
 
Για αυτό μιλάνε για ανάγκη καταπολέμησης της εκάστοτε μάστιγας.
 
Ζούμε πλέον την καινούργια μορφή του ολοκληρωτισμού, η οποία βιώνεται με την μάσκα της μηδενικής ανοχής, τη μάσκα της αντιμετώπισης κάθε νέας μάστιγας.

Το τραγικό είναι ότι ο κόσμος κάθεται με σταυρωμένα χέρια και παρακολουθεί αμέτοχος το δικτατορικό σόου της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Ο φασισμός ξεχειλίζει από παντού πλέον και κυρίως από την όψη και τα λόγια του κου Πλεύρη , ο οποίος είναι όνειδος για τη νομική επιστήμη .Είναι εξευτελισμός για τη χώρα μας να έχουμε τέτοιον υπουργό υγείας”.

 
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου