Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Ο ΚΑΝΑΔΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ: Το κάποτε ελεύθερο έθνος βρίσκεται τώρα υπό κατοχή του ΟΗΕ και υπό τον έλεγχο των παγκοσμιοποιητών, χωρίς να έχει απομείνει κανένας μηχανισμός για την ειρηνική επιστροφή στη δημοκρατία.


Φαίνεται τώρα ότι το έθνος του Καναδά έχει πέσει. Η κάποτε ελεύθερη χώρα βρίσκεται τώρα υπό κατοχή του ΟΗΕ και υπό τον έλεγχο των παγκοσμιοποιητών, χωρίς να υπάρχει κανένας μηχανισμός αποκατάστασης της δημοκρατίας. 
 
Ο Τριντό και η ναζιστική αναπληρώτριά του Φρίλαντ έχουν δηλώσει ότι κανείς δεν μπορεί να μιλήσει εναντίον της κυβέρνησης, αλλιώς θα κυνηγηθεί από την αστυνομία και θα διωχθεί με κάποιου είδους εξουσίες έκτακτης ανάγκης. 
 
Με τον τρόπο αυτό, ο Τριντό και η Φρίλαντ έχουν βγάλει από το τραπέζι τις ειρηνικές λύσεις και φαίνεται ότι προσπαθούν να επικαλεστούν τη βία σε όλη τη χώρα.
 
Οι ηγέτες του Καναδά δεν λογοδοτούν πλέον στο λαό του Καναδά. Αντιθέτως, λογοδοτούν στους εγκληματίες παγκοσμιοποιητές που επιδιώκουν την ολοκληρωτική καταστροφή τόσο του Καναδά όσο και των Ηνωμένων Πολιτειών. Όπως μπορείτε να δείτε από το παρακάτω βίντεο, ο ηγέτης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Κλάους Σβαμπ καυχιέται ανοιχτά ότι είναι ο μαριονετίστας πίσω από τους Τριντό, Μακρόν, Μέρκελ, Φρίλαντ, Τζακίντα Άρντερν και πολλούς άλλους αποκαλούμενους παγκόσμιους "ηγέτες".

Όλοι τους είναι μαριονέτες μιας παγκοσμιοποιημένης, αντι-ανθρώπινης ατζέντας που επιδιώκει την υποδούλωση της ανθρωπότητας. Είναι σημαντικό ότι η πίστη τους δεν είναι προς τα έθνη που ισχυρίζονται ότι διοικούν, αλλά μάλλον προς την παγκοσμιοποιημένη ατζέντα που στοχεύει στην καταστροφή της εθνικής κυριαρχίας και στην υποδούλωση ολόκληρου του κόσμου κάτω από μία παγκόσμια κυβέρνηση.


 
 
Ο κόσμος ξυπνάει τώρα μπροστά στη σοκαριστική πραγματικότητα του "Άλεξ Τζόουνς": Jones: Υπάρχει πραγματικά μια παγκόσμια ατζέντα εξόντωσης και μια συνωμοσία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης που βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και δεκαετίες. Στην πραγματικότητα, είμαστε τώρα μάρτυρες των τελικών σταδίων αυτής της προσπάθειας, με τους διεφθαρμένους, εγκληματίες ηγέτες του Καναδά να ηγούνται της προσπάθειας να ποινικοποιήσουν τη διαφωνία, να θέσουν εκτός νόμου την ελευθερία και να εξαπολύσουν ακραία κυβερνητική βία εναντίον αθώων ανθρώπων.
 
Τα στρατεύματα του ΟΗΕ έχουν ήδη αποβιβαστεί στον Καναδά και δραστηριοποιούνται εκεί τώρα

Τα στρατεύματα του ΟΗΕ έχουν αποβιβαστεί στον Καναδά και τώρα κατέχουν τη χώρα, παριστάνοντας την αστυνομία της Οτάβα, προκειμένου να προβούν σε πράξεις βαρβαρότητας κατά των πολιτών εκεί. Το παρακάτω βίντεο δείχνει τα αεροσκάφη τσάρτερ του ΟΗΕ μετά την προσγείωσή τους σε καναδικό αεροδρόμιο:


 
 
Η παρακάτω φωτογραφία δείχνει τις ανώνυμες, απρόσωπες ομάδες "μπράβων" του ΟΗΕ που παριστάνουν την αστυνομία της Οτάβα, ντυμένες ως αυταρχικοί κακοποιοί, με μαύρες μάσκες προσώπου και λαδί στολές που θυμίζουν δυστοπική ταινία επιστημονικής φαντασίας:
 

 
Εδώ βαδίζουν σε ανάπτυξη εναντίον των ειρηνικών διαδηλωτών του Καναδά, οι οποίοι είναι άοπλοι:
 
 
 
 
Ακολουθεί μια συλλογή από αποσπάσματα που δείχνουν μερικές από τις βιαιότητες της τοπικής αστυνομίας. Ορισμένοι από αυτούς τους αστυνομικούς φαίνεται να είναι από την Οτάβα, ενώ σε άλλα βίντεο φαίνονται στρατεύματα του ΟΗΕ, τα οποία είναι ντυμένα με πράσινο χρώμα. Και οι δύο φαίνεται να προσπαθούν να επιτύχουν τον ίδιο στόχο: την τρομοκρατία που χρηματοδοτεί η κυβέρνηση εναντίον αθώων, ειρηνικών διαδηλωτών.

 
 
 
Και μην ξεχνάτε το περιστατικό με το ποδοπάτημα από τα άλογα της αστυνομίας το Σαββατοκύριακο, όπου οι μπράβοι της RCMP οδήγησαν σκόπιμα τα άλογά τους σε ένα πλήθος ανυπεράσπιστων ανθρώπων, ποδοπατώντας τελικά μια ηλικιωμένη γυναίκα που υπέστη σοβαρό τραυματισμό:

 
 
Όπως επεσήμανα στο podcast μου, αυτό συμβαίνει όταν οι αριστεροί ψηφίζουν σοσιαλιστές. Παίρνουν στην πραγματικότητα μαρξιστές στην εξουσία και χάνουν όλες τις ελευθερίες τους. Σε όλους τους ανθρώπους στον Καναδά που ψήφισαν τον Τριντό (που είναι μόνο 1 στους 3, όπως αποδεικνύεται), παίρνετε ακριβώς την τυραννία που σας αξίζει, επειδή ήσασταν πολύ ηλίθιοι για να αναγνωρίσετε τα ψέματα της πολιτικής Αριστεράς. Νομίζατε ότι ψηφίζατε "προοδευτικούς", αλλά στην πραγματικότητα βάζατε στην εξουσία ναζιστές φασίστες, και τώρα σας έχουν ανακαλέσει την ελευθερία σας (μόνιμα).

Τώρα, οι άνθρωποι ξυπνούν για την προφανή αλήθεια: Η πιο επικίνδυνη οντότητα σε κάθε έθνος είναι η ίδια η κυβέρνηση. Επιπλέον, είναι πλέον προφανές ότι κάθε κυβέρνηση τελικά στρέφεται στην τρομοκρατία εναντίον των ίδιων της των πολιτών για να παραμείνει στην εξουσία και να προσπαθήσει να φιμώσει τη διαφωνία.

Δεν θα αργήσει η στιγμή που ο Τριντό θα διατάξει τις καναδικές ομάδες μπράβων να ανοίξουν πυρ εναντίον αθώων Καναδών πολιτών. Η πρώτη σφαγή δεν είναι μακριά και θα ακολουθήσει η ενεργοποίηση των μεγάλης κλίμακας στρατοπέδων θανάτου του Καναδά, τα οποία χτίστηκαν με την κάλυψη του "covid", αλλά στην πραγματικότητα προορίζονταν για την πραγματοποίηση γενοκτονίας εναντίον των ίδιων των πολιτών του Καναδά.


Πηγή
_____________________________
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ
 
___________________________________
 
Δεῖτε σχετικό βίντεο μὲ τὶς δηλώσεις τῆς ναζιστικῆς ἀναπληρώτριας τοῦ Τριντό, ὑπουργοῦ οἰκονομικῶν Φρίλαντ (Chrystia Freeland)

 
 
«Πᾶνος» 

1 σχόλιο: