Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

Οι επενδυτές της Pfizer & της Moderna τρέχουν προς την "έξοδο"

 

Οι επενδυτές της Wall Street απορρίπτουν τις μετοχές της Moderna και της Pfizer ταχύτερα από ό,τι ο κόσμος μπορεί να καταφέρει να ρίξει τις εντολές. Η Moderna έχει υποχωρήσει κατά 70% από το υψηλό της, ενώ η Pfizer έχει υποχωρήσει κατά 19%.

Πώς είναι αυτό δυνατόν, δεδομένου ότι η Pfizer απολαμβάνει τώρα κέρδη ρεκόρ ανά μετοχή και κεφαλαιοποίηση της αγοράς περίπου 270 δισεκατομμυρίων δολαρίων, γεγονός που την καθιστά την 29η μεγαλύτερη εταιρεία παγκοσμίως; Με μόνο κέρδη στον ορίζοντα για τον φαρμακευτικό γίγαντα, ποιο θα μπορούσε να είναι το πρόβλημα;

Άλλωστε, τον Δεκέμβριο, ένας τίτλος του Forbes έγραφε: "Η εταιρεία παραγωγής εμβολίων μπορεί να κυριαρχήσει στην αγορά του Covid για τα επόμενα χρόνια, προβλέπει η Wells Fargo". Εκτός από τα εξαιρετικά κερδοφόρα εμβόλια mRNA, η Pfizer λανσάρει ισχυρά αντιιικά φάρμακα όπως το Paxlovid, το οποίο θα μπορούσε να αποφέρει 22 δισεκατομμύρια δολάρια το 2022.

Σε σύγκριση με τα έσοδα ύψους 81 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2021, τα κέρδη από τα εμβόλια και τα αντιιικά φάρμακα θα μπορούσαν να ξεπεράσουν τα 102 δισεκατομμύρια δολάρια για το 2022, κάτι που είναι μουσική στα αυτιά των μετόχων. Ωστόσο, κάποιοι ακούνε κραυγές, και αυτοί τυχαίνει να είναι οι καλύτεροι της Wall Street, το έξυπνο χρήμα που προλαβαίνει το υπόλοιπο κοπάδι στις εξόδους σαν ρολόι.

Αυτοί οι εκλεπτυσμένοι επενδυτές έχουν ως στόχο να μην ακολουθούν τη συμβατική σοφία, αλλά να κάνουν τη δική τους έρευνα, η οποία συχνά αποδίδει θεαματικά μερίσματα.

Ο Edward Dowd είναι ένας τέτοιος επενδυτής. Είδε τη φούσκα dot com έτοιμη να σκάσει και ενήργησε αναλόγως. Αλλά, δυστυχώς, άλλοι όχι και τόσο έμπειροι επενδυτές είδαν αργότερα τα βαριά χαρτοφυλάκιά τους που ήταν γεμάτα dot com να καταρρέουν, καθώς ο σύνθετος δείκτης NASDAQ έχασε το 40% της αξίας του το 2000.

Ο Dowd, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Notre Dame και πρώην διαχειριστής χαρτοφυλακίου στην Blackrock, αύξησε το ταμείο του από 2 δισεκατομμύρια δολάρια σε 14 δισεκατομμύρια δολάρια και διέθετε τον σεβασμό των συναδέλφων του στην επενδυτική κοινότητα.

Σήμερα, μετά την ημι-αποχώρησή του στις ακτές του South Maui, παραμένει μια φωνή χρηματιστηριακής σοφίας στην οποία συνεχίζουν να βασίζονται πολλά hedge funds. Στο LinkedIn αναφέρεται ως σύμβουλος του ιδρυτή και εταίρου της Symphonic Capital, LLC.

Αλλά η κατάρρευση της dot com δεν είναι η μόνη κατάρρευση στην οποία ο Dowd πλοηγήθηκε με επιτυχία. Ενώ πολλοί άλλοι διαχειριστές χαρτοφυλακίου τοποθέτησαν τα χρήματα των πελατών τους σε υψηλής αξιολόγησης και κερδοφόρα ενυπόθηκα χρεόγραφα, ο Dowd δίσταζε και αμφισβητούσε. Θεώρησε ότι αυτά μπορεί να ήταν υπερβολικά υπερτιμημένα, και είχε δίκιο.

Αποδείχθηκε ότι το σύστημα αξιολόγησης των ενυπόθηκων δανείων είχε αλλοιωθεί από την υψηλή κερδοφορία των ληστρικών χρηματοπιστωτικών προϊόντων που ήταν συνδεδεμένα με στεγαστικά δάνεια. Σύμφωνα με τον Edward Dowd, μεγάλο μέρος της ευθύνης επωμίστηκαν οι οίκοι αξιολόγησης, αυτοί οι αξιόπιστοι οργανισμοί των οποίων η δουλειά ήταν να κρίνουν τον κίνδυνο αυτών των ενυπόθηκων τίτλων που εξασφαλίζονταν με στεγαστικά δάνεια μειωμένης εξασφάλισης - οίκοι όπως οι Moody's, Standard & Poor's και Fitch.

Ο Dowd λέει ότι έκαναν τα στραβά μάτια στον πραγματικό κίνδυνο επειδή ήταν κερδοφόρος. Έτσι, στην ουσία, αυτοί οι οίκοι αξιολόγησης αιχμαλωτίστηκαν από τα ιδρύματα που υποστήριζαν αυτούς τους επικίνδυνους τίτλους subprime.

Ο Joseph Stiglitz, νομπελίστας οικονομολόγος, το έθεσε ως εξής:

"Η δομή κινήτρων των οίκων αξιολόγησης αποδείχθηκε επίσης διεστραμμένη. Οργανισμοί όπως οι Moody's και Standard & Poor's πληρώνονται από τους ίδιους τους ανθρώπους που υποτίθεται ότι βαθμολογούν. Ως αποτέλεσμα, είχαν κάθε λόγο να δίνουν στις εταιρείες υψηλές αξιολογήσεις, σε μια οικονομική εκδοχή αυτού που οι καθηγητές πανεπιστημίου γνωρίζουν ως πληθωριστικός δείκτης βαθμολογίας".

Ο Dowd έχει κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τη Moderna και την Pfizer ως πλοία που βυθίζονται και οι επενδυτές πρέπει να εγκαταλείψουν. Τι έχει να πει λοιπόν ο άνθρωπος που προέβλεψε την κρίση των dot com και των ενυπόθηκων στεγαστικών δανείων μειωμένης εξασφάλισης για τη Moderna και την Pfizer, και τι προβλήματα θα μπορούσαν να υπάρχουν στον παράδεισο των κερδών του εμβολίου COVID;

Ακολουθούν τα λόγια του Dowd:

Dowd: Θέλω να παρομοιάσω αυτό το σημείο με αυτό που συνέβη στη Μεγάλη Χρηματοπιστωτική Κρίση. Είχαμε οίκους αξιολόγησης, τρίτες πηγές επαλήθευσης που ήταν σε θέση να διαιωνίσουν την απάτη επειδή τα χρήματα γιγαντώθηκαν, τα θεσμικά τους όργανα διαφθάρησαν με τη θεσμική επιταγή, και πήραν αξιολογήσεις τριπλού Α, οι οποίες όλοι γνωρίζουμε εκ των υστέρων ότι δεν ήταν αξιολογήσεις τριπλού Α - ας πάμε στο σήμερα. 
Ο FDA είναι ο αξιόπιστος τρίτος που ελέγχει τα φαρμακευτικά προϊόντα. Το 50% του προϋπολογισμού τους προέρχεται από τη φαρμακευτική βιομηχανία... λόγω της θεσμικής επιταγής που ίσχυε εκείνη την εποχή και της ταχύτητας με την οποία προσπάθησαν να εγκρίνουν αυτά τα μη αποδεδειγμένα προϊόντα με αυτή την μη αποδεδειγμένη τεχνολογία, η απάτη όντως συνέβη, και ποια είναι η απόδειξή μου γι' αυτό; Ο FDA, μαζί με την Pfizer, προσπαθούσαν να αποκρύψουν τα κλινικά δεδομένα. 
Και βγήκε πρόσφατα... ότι η θνησιμότητα από όλες τις αιτίες για το προϊόν της Pfizer απέτυχε - αυτό σημαίνει ότι υπήρχαν περισσότεροι θάνατοι στην ομάδα του εμβολίου από ό,τι στην ομάδα του εικονικού φαρμάκου. Κανονικά σε μια τέτοια περίπτωση, ΔΕΝ υπάρχει έγκριση φαρμάκου για τέτοια φάρμακα. Είναι το χρυσό πρότυπο. Μου είπαν όλοι οι άνθρωποί μου στη βιομηχανία βιοτεχνολογίας ότι τρομοκρατήθηκαν... Άκου από 25:10 - https://www.iheart.com/podcast/867-war-room-impeachment-52276954/episode/episode-1602-the-big-short-92212337/

Και δυστυχώς, δεν είναι μόνο αυτό. Ο Dowd αισθάνεται ότι παρόλο που έχει προβλέψει με επιτυχία τρεις μεγάλες απάτες στην καριέρα του, τώρα αναμένει μια παγκόσμια κατάρρευση της χρηματοπιστωτικής αγοράς με τη φούσκα του χρέους να ετοιμάζεται να σκάσει.

"Έχω δει λοιπόν τρεις απάτες: την εταιρική απάτη της έκρηξης των dot com, την τραπεζική απάτη της Μεγάλης Οικονομικής Ύφεσης και πιστεύω ότι η απάτη έχει μεταφερθεί στις κεντρικές τράπεζες και τις κυβερνήσεις - επειδή αυτή είναι η φύση του νομισματικού μας συστήματος - πρέπει να δημιουργείς συνεχώς πιστώσεις για να διατηρείς αυτό το πράγμα σε λειτουργία".

Δείτε το λεπτό 2:22 ΕΔΩ

"Η παγκόσμια φούσκα χρέους βρίσκεται στο αποκορύφωμά της... βρισκόμαστε στο τέλος... θα δούμε πολλά τρελά πράγματα στις χρηματοπιστωτικές αγορές... θα δούμε τις πιστωτικές αγορές να απορυθμίζονται, τις αγορές μετοχών να απορυθμίζονται. Η Fed πήρε μια αναστολή... υπό την κάλυψη του COVID, μπόρεσε να τυπώσει 65% περισσότερο χρήμα για να κρατήσει αυτό το πράγμα στην επιφάνεια, αλλά βρισκόμαστε εδώ στις μέρες του τέλους".

Δείτε το λεπτό 3:41 ΕΔΩ

"Πολλά από αυτά που βλέπετε στην αντίδραση των παγκόσμιων κυβερνήσεων είναι η δημιουργία ενός συστήματος - υπό το πρόσχημα της ιατρικής τυραννίας - για να αποτραπούν οι εξεγέρσεις που θα ακολουθήσουν όταν όλα αυτά ξετυλιχθούν - αυτή είναι η προσωπική μου πεποίθηση...".
Δείτε το λεπτό 04:04 ΕΔΩ

Ο Dowd προβλέπει ότι η Moderna θα πέσει στο μηδέν με πτώχευση, καθώς η απάτη που σχετίζεται με την απόκρυψη των κινδύνων του εμβολίου COVID θα βγει στην επιφάνεια, και προβλέπει ότι η Pfizer θα γίνει μια μετοχή κάτω των δέκα δολαρίων. Ο Dowd εξηγεί ότι το έξυπνο χρήμα έχει ήδη εγκαταλείψει τη Moderna και σύντομα θα εγκαταλείψει και την Pfizer.

Ο Dowd προβλέπει μια χιονοστιβάδα αγωγών καθώς η ασφαλιστική βιομηχανία συνεχίζει να αποκαλύπτει τις στρατιές των αυξανόμενων θανάτων που προέρχονται από τις επιπλοκές των εμβολίων mRNA COVID-19.

Ο Dowd συνεργάστηκε με έναν αναλυτή της ασφαλιστικής βιομηχανίας και ερεύνησε τις αξιώσεις για τις ασφαλίσεις ζωής. Διαπίστωσαν ότι από τότε που η OneAmerica συγκλόνισε τον κόσμο ανακοινώνοντας μια αύξηση κατά 40% των θανάτων από μη-COVID σε νεότερους εργαζόμενους, πολλές άλλες ασφαλιστικές εταιρείες παγκοσμίως είδαν το ίδιο πράγμα - μαζική αύξηση των θανάτων από μη-COVID. Και τα στοιχεία δείχνουν αναπόφευκτα τα εμβόλια ως αιτία.

Δείτε το λεπτό 13:16 ΕΔΩ

Εν τω μεταξύ, οι μετοχές των εταιρειών κηδειών έχουν υπεραποδώσει σε σχέση με τον S&P. "Οι εταιρείες γραφείων τελετών είναι μετοχές ανάπτυξης. Είχαν μια εξαιρετική χρονιά το 2021 σε σύγκριση με το 2020 και υπεραπέδωσαν σε σχέση με τον S&P 500. Η αντίστοιχη ομάδα των μετοχών των εταιρειών κηδειών σημείωσε άνοδο 40 και πλέον τοις εκατό, ενώ ο S&P σημείωσε άνοδο 26 τοις εκατό - και άρχισαν να επιταχύνουν τις τιμές τους το 2021 κατά τη διάρκεια της εξάπλωσης των εμβολίων - Δεν χρειάζεται να είσαι επιστήμονας πυραύλων για να συνδέσεις τις τελείες εδώ".

Δείτε το λεπτό 05:55 ΕΔΩ

Άλλες ασφαλιστικές εταιρείες ανέφεραν τους ίδιους ή χειρότερους αριθμούς θανάτων όπως η OneAmerica. Για παράδειγμα, "η Unum Insurance αυξήθηκε κατά 36%, η Lincoln National συν 57%, η Prudential συν 41%, η Reinsurance Group of America συν 21%, η Hartford συν 32%, η Met Life συν 24%, και η Aegon - η οποία είναι ολλανδική ασφαλιστική εταιρεία - είδε στον αμερικανικό της βραχίονα συν 57% το 4ο τρίμηνο - το 3ο τρίμηνο είδε αύξηση 258% στις αιτήσεις θανάτου".

Δείτε το λεπτό 07:55 ΕΔΩ

"Ανέβασαν τις προσδοκίες (θνησιμότητας) κατά 300.000 για το 2022 σε σχέση με το 2021 λόγω του COVID συν το "έμμεσο COVID", το οποίο νομίζω ότι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό... Έκαναν (η Aegon) μια αντασφαλιστική συμφωνία ύψους 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων με την Wilton Reinsurance... αυτό που αντασφάλιζαν ήταν ατομικά συμβόλαια υψηλού ονομαστικού ποσού από 1 εκατομμύριο έως 10 εκατομμύρια... (Έτσι) νομίζω ότι υπάρχει μια κατάσταση ασύμμετρης πληροφόρησης που συμβαίνει στον ασφαλιστικό κλάδο, όπου κάποιοι άνθρωποι έχουν καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει. Ξεφορτώνονται τον κίνδυνο τους - δεν πρόκειται να πουν τι είναι, καθώς δεν θέλουν να διαρρεύσει αυτή η πληροφορία καθώς ξεφορτώνονται τον κίνδυνο".

Δείτε το λεπτό 08:49 ΕΔΩ

"Κάποιος θα είναι ο κάτοχος της βαλίτσας εδώ". Και ο Dowd είναι βέβαιος ότι δεν θα είναι η ασφαλιστική βιομηχανία. Ένα δικαστήριο στη Γαλλία έχει ήδη κρίνει ότι μια ασφαλιστική εταιρεία ζωής δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για έναν θάνατο εξαιτίας του εμβολίου mRNA.

Αλλά αυτό δεν εξηγεί πώς οι κατασκευαστές mRNA μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για ένα προϊόν έκτακτης ανάγκης για το οποίο τους είπαν ότι δεν έχει ευθύνη. Οι κατασκευαστές εμβολίων δεν είναι προστατευμένοι από αγωγές;

Εξάλλου, τους χορηγήθηκε EUA, η εξειδικευμένη άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης, που σημαίνει ότι δεν μπορούν να θεωρηθούν νομικά υπεύθυνοι για θανάτους ή ανεπιθύμητες ενέργειες που προέρχονται από τα πειραματικά εμβόλια.

Η ιδέα είναι ότι καμία εταιρεία - κατόπιν κυβερνητικού αιτήματος - δεν θα πρέπει να πληρώσει για απρόβλεπτες επιπλοκές που προκύπτουν από ένα προϊόν έκτακτης ανάγκης το οποίο κυκλοφόρησε στον κόσμο από την καλή τους την καρδιά, με τις καλύτερες των προθέσεων. Σωστά; 

Λάθος - όχι όταν η εταιρεία σας το πετυχαίνει αυτό μέσω εξαπάτησης, γνωστό και ως απάτη.

Η απάτη αναιρεί όλες αυτές τις προστασίες. Εάν μια εταιρεία ή ένα άτομο εξαπατά σκόπιμα κάποιον άλλο για να επωφεληθεί, έχουμε απάτη. Εάν τα δεδομένα της Pfizer έδειξαν αυξημένη θνησιμότητα από όλες τις αιτίες και το απέκρυψε για να παρακινήσει τους ανθρώπους να κάνουν το εμβόλιο, ενώ ισχυριζόταν ότι ήταν ασφαλές, τότε υπάρχει απάτη.

Σύμφωνα με το κοινό δίκαιο, τα απαιτούμενα στοιχεία για την απόδειξη της απάτης ανέρχονται σε:

#1. Ουσιωδώς ψευδής δήλωση ή σκόπιμη παράλειψη δήλωσης ή δημοσιοποίησης ουσιωδών γεγονότων, η μη δημοσιοποίηση των οποίων καθιστά άλλες δηλώσεις παραπλανητικές.

#2. Η ψευδής δήλωση γίνεται για να παρακινήσει τον ενάγοντα να ενεργήσει.

#3. Ο ενάγων βασίστηκε στην ψευδή δήλωση και η ζημία προέκυψε από αυτή την εμπιστοσύνη.

#4. Οι αποζημιώσεις περιλαμβάνουν ποινική αποζημίωση ως τιμωρία που χρησιμεύει ως δημόσιο παράδειγμα για την αποθάρρυνση κάθε μελλοντικής παρόμοιας απάτης. Η τιμωρητική αποζημίωση είναι γενικά ανάλογη με τα περιουσιακά στοιχεία του εναγομένου.

Ο Dowd έχει ερευνήσει τα εμβόλια COVID-19 και αυτό που θεωρεί προφανείς αποδείξεις για την εν γνώσει απόκρυψη των πραγματικών κινδύνων θανάτου - και επισημαίνει τις ηράκλειες προσπάθειες της Pfizer με τον FDA να αποκρύψουν τα δεδομένα τους παρά τις νομικές προκλήσεις για τη δημοσιοποίησή τους. Παρομοιάζει τον FDA σήμερα με τους οίκους αξιολόγησης κατά τη διάρκεια της κρίσης των ενυπόθηκων δανείων.

"Ο FDA είναι το αξιόπιστο τρίτο μέρος, όπως ακριβώς ήταν και οι οργανισμοί αξιολόγησης. Και πολλοί γιατροί σε αυτή τη χώρα, πολλές τοπικές κυβερνήσεις εμπιστεύονται τον FDA, ο οποίος λαμβάνει το 50% του προϋπολογισμού του από τη μεγάλη φαρμακευτική εταιρεία. Δεν ήταν κάποιο άτομο... Νομίζω ότι παρέβλεψαν πράγματα... Ένα τελικό σημείο θνησιμότητας από όλες τις αιτίες θα έπρεπε να είχε σταματήσει αυτό το πράγμα στην πορεία του - και δεν το έκανε". Βλέπε σημείο 1:51.

Υπήρχαν περισσότεροι θάνατοι στην ομάδα των εμβολιασμένων από ό,τι στην ομάδα των μη εμβολιασμένων. Ο Dowd υποθέτει απάτη με βάση την υποστήριξη του FDA προς την Pfizer για τη μη δημοσιοποίηση των δεδομένων της. Πιστεύει ότι πρόκειται για μια συνειδητή προσπάθεια απόκρυψης των θανάτων

"Όταν το ένα μέρος συνάπτει μια σύμβαση... και η απάτη συνέβαινε όταν σύναψε αυτή τη σύμβαση, και το άλλο μέρος δεν το γνώριζε αυτό - η σύμβαση είναι άκυρη και ακυρωτέα. Δεν υπάρχει αποζημίωση αν αυτό μπορεί να αποδειχθεί, και νομίζω ότι θα αποδειχθεί".

Δείτε το λεπτό 04:45 ΕΔΩ

"Η Pfizer απέκτησε γενική ασυλία με την EUA. Αν υπήρξε απάτη, κατά τη γνώμη μου και αυτό που βλέπω από την άρνησή τους να δώσουν τα δεδομένα - αν υπάρχει απάτη και βγει στη φόρα - και χρειαζόμαστε πληροφοριοδότες - και φαίνεται όλο και πιο εμφανές ότι αυτό το προϊόν είναι θανατηφόρο - η απάτη εξουδετερώνει όλες τις συμβάσεις - αυτό είναι νομολογία. Οπότε κατεβαίνετε την μαργαριταρένια αλυσίδα, και αυτό είναι ευθύνη - αυτό είναι χρεοκοπία για τη Moderna, σίγουρα για την Pfizer". Βλέπε σημείο 00:51.

 

Ο Dowd παρατηρεί ότι, όποια προσπάθεια κι αν καταβάλει κανείς, δεν μπορεί να κρύψει τα πτώματα - και "τα πτώματα συσσωρεύονται".

Δείτε το λεπτό 12:56 ΕΔΩ

Σημειώνει ότι οι θάνατοι αυξήθηκαν κατακόρυφα μετά την κυκλοφορία του εμβολίου, ενώ θα έπρεπε να είχαν μειωθεί. Και οι θάνατοι είναι αυτό που διέκρινε το σκάνδαλο των εμβολίων του 2021-2022 ως πολύ χειρότερο από αυτό που συνέβη με την Enron.

"Οι άνθρωποι πεθαίνουν και ακρωτηριάζονται. Πρόκειται για μια απάτη που ξεπερνάει κάθε όριο... Έχουμε τα δεδομένα VAERS... Έχουμε τη διαρροή του Υπουργείου Άμυνας... Και τώρα έχουμε τα αποτελέσματα των ασφαλιστικών εταιρειών και των γραφείων τελετών... Δεν χρειάζεται να το σκεφτούμε πολύ σοβαρά... Οι θάνατοι θα έπρεπε να είχαν μειωθεί μετά την κυκλοφορία των εμβολίων. Πρόκειται για την πιο κατάφωρη απάτη στην ιστορία του έθνους - και είναι παγκόσμια... Η Pfizer εμπλέκεται και διέπραξε απάτη", εξήγησε ο Dowd.

Δείτε το λεπτό 10:25 ΕΔΩ

"Δουλειά μου είναι να είμαι μπροστά από τις ειδήσεις και να είμαι ο επικεφαλής της διεύθυνσης... όταν χρησιμοποιώ τις ικανότητές μου στο stock picking εκτός της σφαίρας του stock picking, με αποκαλούν συνωμοσιολόγο".

Δείτε το λεπτό 06:45 ΕΔΩ

Ο Dowd τόνισε ότι δεν διαπραγματεύεται τις μετοχές της Pfizer ή της Moderna. Εξήγησε ότι δεν επωφελείται από την πτώση των τιμών των μετοχών τους. Επισημαίνει επίσης ότι οι προβλέψεις του δεν είναι η αιτία των απότομων πτώσεων, καθώς αυτές συνέβησαν πριν βγει με την ανάλυση αυτή.

Δείτε το λεπτό 13:45 ΕΔΩ

"Επιτρέψτε μου να επισημάνω κάτι εδώ. Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης μπορεί να το αγνοήσουν αυτό. Η Wall Street δεν το κάνει".

Δείτε το λεπτό 02:16 ΕΔΩ

"Αυτή είναι η πιο ενδιαφέρουσα αυταπάτη που έχω δει ποτέ στις χρηματοπιστωτικές αγορές".

Δείτε το λεπτό 12:06 ΕΔΩ

"Έτσι δεν χρειαζόμαστε τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης... Και θέλω να ξέρετε - η Wall Street συσπειρώνεται σε αυτό - δέχομαι πολλές ερωτήσεις από πρώην συναδέλφους. Τίποτα δεν θα πείσει το κοιμώμενο κοινό περισσότερο από τις κόκκινες μετοχές ή τις μετοχές που καταρρέουν. Στόχος μου είναι να αφυπνίσω τη χώρα βλέποντας ότι κάτι συμβαίνει. Και η Wall Street έχει ξυπνήσει!"

Δείτε το λεπτό 02:33 ΕΔΩ

Αν τα χρήματα αποτελούν ένδειξη, ο Edward Dowd έχει δίκιο ότι η ασφάλιση θα κερδίσει τη μάχη μεταξύ των ασφαλιστικών και των βιομηχανιών εμβολίων. Η αγορά ασφαλίσεων ζωής στις ΗΠΑ αξίζει περίπου 900 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ η αγορά εμβολίων ωχριά σε σύγκριση.

Αν κάποιος μείνει με το "μάρμαρο" στα χέρια, αυτός δεν θα είναι η ασφαλιστική βιομηχανία, αλλά μπορεί να είστε εσείς και εγώ, ο μέσος πολίτης. Ωστόσο, υπάρχει μια σημαντική προειδοποίηση - αν ο Edward Dowd καταφέρει να αφυπνίσει τους πολίτες, τότε αυτοί - οι ολιγάρχες - δεν μπορούν να ξεφύγουν με αυτό - την απάτη με τα εμβόλια, τη Μεγάλη Επαναφορά, την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση και τον Παγκόσμιο Ολοκληρωτισμό. 

"Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έλαβαν τα εμβόλια και δεν κατάλαβαν τι συνέβη. Πολλοί από αυτούς ανήκουν στον κόσμο των επενδύσεων. Πολλοί από αυτούς είναι έξυπνοι άνθρωποι - και αυτοί εξαπατήθηκαν. Μερικοί από αυτούς τους ανθρώπους που έκαναν το εμβόλιο ασχολούνται με το σορτάρισμα αυτών των μετοχών επειδή - ξέρετε, μπορείτε να μαντέψετε - επειδή είναι τρελαμένοι σαν την κόλαση - και έχετε ξυπνήσει τον κοιμώμενο γίγαντα που είναι γνωστός ως Wall Street. Και η Wall Street είναι σε κίνηση. Το έξυπνο χρήμα κινείται πρώτο - όπως κάθε φορά, υπάρχουν οι επικεφαλής. Τίποτα δεν κινείται γρηγορότερα από μια μετοχή με κόκκινη δυναμική καθοδικής τάσης".

Δείτε το λεπτό 03:26 ΕΔΩ

Όσοι από εσάς εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι δεν συμβαίνει τίποτα, δεν θέλετε να είστε - αυτό που αποκαλώ - ο κάτοχος της βαλίτσας. Δεν θέλετε να είστε ο τύπος που παίρνει το τέταρτο ενισχυτικό εμβόλιο και κρατάει αυτές τις μετοχές (στην πορεία τους) προς τα κάτω - η Moderna θα πέσει στο μηδέν - νομίζω ότι η Pfizer θα πέσει κάτω από τα δέκα δολάρια μόλις βγουν οι αγωγές."

Δείτε το λεπτό 04:06 ΕΔΩ

Η πρόβλεψη του Dowd μπορεί να αφυπνίσει όχι μόνο τη Wall Street αλλά και τον απλό πολίτη. Είμαστε αυτοί οι κοιμώμενοι γίγαντες του κόσμου, αυτοί που μπορούν να μετακινήσουν βουνά με τη δύναμη των πωλήσεων των μετοχών μας και των μη βίαιων διαμαρτυριών μας, η μεγάλη σιωπηλή πλειοψηφία που μπορεί να απομακρύνει τους δικτάτορες από την εξουσία και να εκλέξει νέους και δίκαιους ηγέτες.

Υπάρχει δύναμη στους αριθμούς, όπως διαπίστωσαν πρόσφατα οι Καναδοί φορτηγατζήδες. Το θάρρος είναι μεταδοτικό, καθώς οι αυτοκινητοπομπές ελευθερίας έχουν ξεφυτρώσει παντού. Κρατάμε τη δύναμη αν επιλέξουμε να την ασκήσουμε, ενώ χάνουμε αυτή τη δύναμη αν συμμορφωθούμε παθητικά.

Όπως είπε ο Trucker, "Δεν ξέρω τι συνέβη στη χώρα μας. Είναι αηδιαστικό. Δεν υπάρχει τίποτα που πρόκειται να μας πάρουν σήμερα εδώ που δεν θα το πάρουν ούτως ή άλλως - Και οι άνθρωποι πρέπει να σηκωθούν όρθιοι. Με αρκετούς από εμάς, δεν μπορούν να το κάνουν αυτό".

Αν αρκετοί από εμάς μιλήσουμε ΤΩΡΑ, συλλογικά, έχουμε τη δύναμη όχι μόνο να τερματίσουμε τις επιβαλλόμενες εντολές, αλλά και να αποκαταστήσουμε ΟΛΕΣ τις ελευθερίες στον Καναδά, την Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες, και θα κερδίσουμε την υπόθεση. Δεν θα συναινέσουμε ποτέ σε μια αυταρχική διακυβέρνηση. 

Δεν θα αφήσουμε έναν κόσμο σκλαβιάς στα παιδιά και τα εγγόνια μας. Θα διαμαρτυρόμαστε κάθε μέρα μέχρι η κυβέρνηση να συνειδητοποιήσει ποιος είναι πραγματικά επικεφαλής. Πιστεύουμε στην κυβέρνηση του λαού, από τον λαό και για τον λαό. Η θεραπεία για το 1984 παραμένει το 1776.

Ο Edward Dowd προειδοποιεί όσους συνεχίζουν να κοιμούνται: "Αν είστε τοποθετημένοι σε αυτές τις δύο μετοχές, είστε τοποθετημένοι σε δεσμεύσεις, είστε τοποθετημένοι στον κυβερνητικό έλεγχο και είστε τοποθετημένοι στην πώληση των ελευθεριών σας". Ας επιβιβαστούν όλοι στο τρένο της ελευθερίας.

Δείτε το λεπτό 15:16 ΕΔΩ

Με αρκετούς από εμάς (ξύπνιους), δεν μπορούν να το κάνουν αυτό. Οι Αμερικανοί και οι Καναδοί είναι ενωμένοι στην Ελευθερία!

https://www.thedesertreview.com/

«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου