Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Πάνδημη Tαφή του Αντιφρονούντα Καθηγητή Λικ Μοντανιέ Νόμπελ Ιατρικής … υπό την ιαχή LIBERTE/ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ! Κανένας εκπρόσωπος του καθεστώτος που τον δίωξε … ! BINTEO

 

Πάνδημη Tαφή του Καθηγητή Λικ Μοντανιέ Νόμπελ Ιατρικής … υπό την ιαχή LIBERTE/ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ! σήμερα (χτες) 22/2/22 σε αυτό το φέρετρο ακουμπά όλη η Ελεύθερη Ευρώπη! Σε συλλαλητήριο αντίστασης μετατράπηκε η κηδεία. Δεν ήταν πένθος αλλά χαρά. Ήταν πανηγύρι και γιορτή Αντίστασης. Ηχηρή ήταν η απουσία του καθεστώτος Μακρόν αλλά πιο ηχηρό ήταν το τελευταίο χειροκρότημα χιλιάδων Γάλλων αντιφρονούντων..Κανένας εκπρόσωπος του καθεστώτος που τον δίωξε δεν παραβρέθηκε σήμερα στην ταφή του 2 βδομάδες μετά το θάνατο του που έγινε στο κοιμητήριο ” cimetière du Père Lachaise”..Πολλά μέλη της ιατρικής κοινότητας ήταν παρόντα. Το πλήθος κραύγαζε ρυθμικά ”Μontagnier gratitude” ” ευγνωμοσύνη στον Μοντανιέ”. 
 

Το τελευταίο Αντίο στον Επιστήμονα που έσωσε την ανθρωπότητα από το AIDS και αντιπαρατέθηκε όσο κανείς άλλος στην διαχείριση υγειονομικής κρίσης της πανδημίας.

” Eίμαστε σε μια υγειονομική δικτατορία αυτό δεν είναι πλέον δημοκρατία.”..είχε διακηρύξει. Μόνος διέσωσε τη χαμένη τιμή της Ευρώπης!

 


 Πηγή: https://dimpenews.com/

 «Πᾶνος»

5 σχόλια:

  1. Ο Θεός να τον αναπαύσει.
    Ελευθερία: έννοια υπό διωγμόν.

    Η σαβούρα του πλανήτη, που αυτοαποκαλείται ελίτ, θέλει τον κόσμο χωρίς ιδιωτικότητα και περιουσία, και το λένε ανοικτά. Τόσο σίγουροι είναι για τον εαυτό τους.

    Ακόμα και στην περίπτωση της Ουκρανίας, οι Εβραιοσιωνιστές, βάλανε έναν επίσης Εβραίο κωμικό στην θέση του Πρωθυπουργού, για να υλοποιήσουν τα σατανικά τους σχέδια.

    Λοιπόν, και αυτό το παιχνίδι είναι στημένο και στην συνέχεια της υγειονομικής χούντας, δια της οποίας εξαθλιώθηκε οικονομικά ο κόσμος.

    Τόσα χρόνια τσιγκλάνε την Ρωσία να αντιδράσει. Ε, λοιπόν, αντέδρασε.
    Αυτό τους εξυπηρετεί αφάνταστα, διότι:
    - Βρήκαν άλλην μια ευκαιρία να συκοφαντήσουν την Ορθόδοξη Ρωσία, να την πλήξουν οικονομικά και με κάθε τρόπο.
    - Δημιούργησαν μετά την υγειονομική κρίση, μια νέα κρίση, την ενεργειακή. Ποιός κερδίζει και ποιός χάνει; Φυσικά χάνει ο απλός άνθρωπος και κερδίζουν οι πλούσιοι.
    - Ο λογισμός μου λέει πως σύντομα θα έρθει και η επισιτιστική κρίση...

    Δημιουργούν το χάος, για να υλοποιήσουν το μασωνικό δόγμα τους "Ordo ab hao". Θέλουν να καθυποτάξουν όλον τον πλανήτη, υπό αντίχριστη παγκόσμια κυβέρνηση, αιρετική οικουμενική θρησκεία, κατάργηση κάθε ιδιωτικότητας και αφαίρεση κάθε ιδιοκτησίας. Ούτε αυτοκίνητο θα μας μείνει...

    Αγαπητοί αναγνώστες, μόνο με Θεία παρέμβαση ανατρέπεται η κατάσταση, η οποία αναπόφευκτα θα γίνει, διότι ο πλανήτης είναι σε κατάσταση χειρότερη από τα Σόδομα και τα Γόμορρα. Αν είμαι σε θέση να συμβουλέψω οτιδήποτε είναι το εξής: Προσπαθείστε να μείνετε αγνοί, όσο μπορείτε, να ελπίζετε μόνο στο Θείο έλεος. Διαφυλάξτε τις ψυχές σας και τις ψυχές των παιδιών σας. Ανοίξτε τους τα μάτια και "εμβολιάστε" τα με Χριστό και πατρίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εὖγε γιὰ τὸ σχόλιό σου ἀδελφέ μου Ἀνατόλιε, συμφωνοῦμε καὶ ἐμεῖς τὴν Θεία παρέμβαση ἀναμένουμε.
      Τὸ πότε θὰ γίνει Ἐκεῖνος μόνο γνωρίζει.

      Διαγραφή