Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

SHADOWGATE : Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ


Αυτό είναι το μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ "Shadowgate", παραγωγής της δημοσιογράφου του Infowars, Millie Weaver, που διαγράφηκε από το Facebook και το YouTube μετά τη σύλληψη του σκηνοθέτη. Το Infowars επιβεβαίωσε ότι ο Weaver συνελήφθη. Στο μεταξύ, δείτε αυτό το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ που το Deep State που δεν θέλει να δείτε!

Το ShadowGate διαθέτει δύο πληροφοριοδότες, την Tore και τον Patrick Bergy, οι οποίοι περιγράφουν ένα δίκτυο κυβερνητικών εργολάβων στην Κοινότητα Πληροφοριών, με πρόσβαση στο δίκτυο παρακολούθησης της NSA και τα προγράμματα AI, που αξιοποιούν αυτές τις πληροφορίες για να εκβιάσουν και να ελέγξουν πολιτικούς και άλλους ισχυρούς ανθρώπους.

Αυτοί οι προδότες της παγκοσμιοποίησης είναι οι κύριοι διαχειριστές του πολέμου τέταρτης γενιάς που διεξάγεται εναντίον του αμερικανικού λαού τη στιγμή που μιλάμε. Πρόκειται για πραγματικές προσωπικότητες, κρυμμένες στα παρασκήνια, των οποίων τα ονόματα δεν βγαίνουν ποτέ, αλλά θα έπρεπε.

Η ταινία περιγράφει τις (IIA) Interactive Internet Activities [Διαδραστικές δραστηριότητες Διαδικτύου] και το Shadownet, το όπλο του στρατιωτικού ψυχολογικού πολέμου που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της δημόσιας αφήγησης μέσω των Fake News, για την τροποποίηση των εκλογών, για την οργάνωση των ταραχών του BLM. Μια πρωτοφανής διεθνής εγκληματική επιχείρηση στην οποία διακινείται εκβιασμός και τα προσωπικά δεδομένα των ανθρώπων είναι χρυσός.

Το Shadownet κατασκευάστηκε από τον στρατό με αμερικανικά φορολογικά δολάρια και ο στρατηγός James L. Jones, σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Ομπάμα, ανέλαβε τον έλεγχο αυτής της πνευματικής ιδιοκτησίας και την ιδιωτικοποίησε για προσωπικό όφελος. Από την κυκλοφορία αυτού του ντοκιμαντέρ, πολλές από τις προαναφερθείσες κρατικές συμβαλλόμενες εταιρείες έχουν αφαιρέσει σελίδες από τους ιστότοπούς τους.

Ο Bergy λέει ότι το Shadownet χρησιμοποιήθηκε σε μεγάλο βαθμό στην έγχρωμη επανάσταση της Ουκρανίας από τον Paul Manafort και ότι μια ολόκληρη βιομηχανία έχει αναδυθεί από τότε, με πολλές εταιρείες να χρησιμοποιούν το ίδιο λογισμικό.

Υπάρχει μια διεθνής ώθηση για αυτόνομη επιβολή του νόμου για την εξάλειψη του ανθρώπινου παράγοντα. Αρκετά χαρακτηριστικά του προγράμματος της Interpol υποδεικνύουν ότι χρησιμοποιούν μια επανάληψη της τεχνολογίας Shadownet και ClearForce. Αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ του Μαρτίου 2017 που εκδόθηκε στον Jim Jones III και στην ClearForce καθιστά σαφές:

"Συστήματα και μέθοδοι για την ηλεκτρονική παρακολούθηση των ανθρώπων για τον προσδιορισμό του πιθανού κινδύνου." Πολλά διαγράμματα σε αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας φαίνονται πανομοιότυπα με τη διάταξη του πίνακα εργαλείων Shadownet. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αναφέρει την ενοποίηση με βάσεις δεδομένων των ΗΠΑ και τις διεθνείς βάσεις δεδομένων, τις τοπικές αρχές επιβολής του νόμου και τις μεμονωμένες κρατικές βάσεις δεδομένων, όλα τροφοδοτημένα στη διεθνή δικαιοσύνη και στα δίχτυα δημόσιας ασφάλειας. Στόχος είναι η πλήρης ενοποίηση όλων των δεδομένων, συμπεριλαμβανομένου του Internet of Things.
Ένας οδηγός πολιτικής του Ατλαντικού Συμβουλίου του Μαρτίου 2020, «AI, Society and Governance» αναφέρεται στη δημοσίευση της Ιντερπόλ του 2019, δηλώνοντας ότι «Το Διαπεριφερειακό Ερευνητικό Ινστιτούτο των Ηνωμένων Εθνών για το έγκλημα και τη δικαιοσύνη και ο Διεθνής Οργανισμός Εγκληματικής Αστυνομίας (= INTERPOL) διευθύνουν τη συζήτηση για αυτόνομα ρομπότ περιπολίας, συστήματα παρακολούθησης και εντοπισμού, προγνωστικά εργαλεία πρόβλεψης της αστυνομίας και πολλά άλλα.

Η επόμενη επανάληψη των Shadownet και ClearForce είναι έτοιμη να ξεκινήσει. Η ενσωμάτωση με ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης και η αντικατάσταση της παραδοσιακής επιβολής του νόμου είναι προ των πυλών. Δεδομένου ότι οι αριστερές οργανώσεις που διευθύνονται από την Momentum, η οποία βρίσκεται πίσω από το κίνημα «Defund the Police» και δεδομένου ότι η Momentum έχει συνδεθεί με τις επιχειρήσεις της IIA, μπορεί να υποστηριχθεί ότι η Jones & CO. διαχειρίζονται την επιχείρηση επιρροής «Defund the Police», απλώς και μόνο επειδή βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση, προσφέροντας μια εναλλακτική λύση που ήδη συνάδει με την ατζέντα του Green New Deal.

Έχουμε ήδη δει μερικά από αυτά τα πράγματα, με την τεχνοκρατική απάντηση στο COVID19, με αυτόνομα drones, εφαρμογές ανίχνευσης επαφών, εμβόλια νανοτεχνολογίας και προγνωστικά μοντέλα για κοινωνική απόσταση και οικονομικό κλείσιμο.

Επιπλέον, αυτή η τεχνολογία βρίσκεται πίσω από την ώθηση για κατάργηση της αστυνομίας, αποχρηματοδοτώντας τις αρχές επιβολής του νόμου και αντικαθιστώντας τις με την «Ευφυή Δικαιοσύνη», όπως είδαμε την τεχνολογία IIA Shadownet, που εφαρμόζεται από τους Δημοκρατικούς Σοσιαλιστές και το Κίνημα της Αυγής, που τη χρησιμοποιούν για να πιέσουν για την κατάργηση της αστυνομίας, αυτό το πολιτικό κίνημα είναι βαθιά συνδεδεμένο με τον ΟΗΕ, ο οποίος έχει συνεργαστεί με την Ιντερπόλ για να μας οδηγήσει στην κατεύθυνση της Τεχνητής Νοημοσύνης και της Ρομποτικής για την επιβολή του νόμου.

ΠΗΓΗ: https://www.millennialmillie.com/post/shadow-gate

 

 
 
Πηγή βίντεο:https://rumble.com/
 
Πηγή κειμένου:https://telegra.ph/
«Πᾶνος»  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου