Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Οι καναδικές τράπεζες φαίνεται να βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς το καθεστώς Τριντό κηρύσσει ΠΟΛΕΜΟ στα τραπεζικά περιουσιακά στοιχεία των πολιτών


Χάρη στις τυραννικές ενέργειες της Chrystia Freeland (Κρίστια Φρίλαντ) - μιας οπαδού της ομάδας του Νταβός και αναπληρώτριας πρωθυπουργού του Καναδά - οι πολίτες του Καναδά αποσύρουν τώρα γρήγορα τα κεφάλαιά τους από τις μεγαλύτερες τράπεζες του Καναδά. Πριν από δύο ημέρες, η Freeland ανακοίνωσε ότι οι νόμοι του Καναδά για την οικονομική τρομοκρατία θα επεκταθούν ώστε να κατασχεθούν όλα τα κεφάλαια - τραπεζικοί λογαριασμοί, κρυπτογράφηση, κόμβοι crowdfunding κ.λπ. - που ανήκουν σε άτομα που υποστήριξαν την ειρηνική διαμαρτυρία των φορτηγατζήδων της αυτοκινητοπομπής... ακόμη και αν το άτομο αυτό δώρισε απλώς 10 δολάρια για την αυτοκινητοπομπή.

Και κάπως έτσι, η Chrystia Freeland έσπασε το κοινωνικό συμβόλαιο μεταξύ των λιανικών πελατών των τραπεζών και των ίδιων των τραπεζών. Με μια κίνηση, η Freeland έκανε ολόκληρο το έθνος να καταλάβει ότι τα χρήματά τους δεν είναι ασφαλή σε καμία τράπεζα του Καναδά, αφού η κυβέρνηση μπορεί πλέον να κατάσχει όλα τα ιδιωτικά σας κεφάλαια χωρίς δίκαιη διαδικασία, αποδείξεις ή οποιοδήποτε κράτος δικαίου.
 
Όλη η υπόσχεση των τραπεζικών συναλλαγών είναι ότι οι καταθέσεις σας είναι δικά σας χρήματα και ότι μπορείτε να τα αποσύρετε ανά πάσα στιγμή. Όμως ο Τριντό και η Φρίλαντ μόλις δήλωσαν ότι όλες οι τραπεζικές σας καταθέσεις είναι  περιουσιακά τους στοιχεία και ότι μπορούν να τις λεηλατήσουν ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση, χωρίς καμία απολύτως διαδικασία.

Ξαφνικά αναδύεται στο μυαλό όλων το ερώτημα: Γιατί λοιπόν καταρχήν να καταθέσετε οτιδήποτε στις τράπεζες;
 
Η άνομη δικτατορία των Τριντό/Φρίλαντ

Με την επίκληση των εξουσιών έκτακτης ανάγκης, η κυβέρνηση του Καναδά έχει μετατραπεί σε μια άνομη δικτατορία και χρησιμοποιεί τις τυραννικές της εξουσίες για να λεηλατήσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς αθώων ανθρώπων που απλώς θέλουν να συμμετάσχουν στην ειρηνική διαμαρτυρία κατά της ιατρικής τυραννίας.
 
Κάνοντας πράξη την απειλή, όχι μόνο έχουν κατασχεθεί ιδιωτικοί τραπεζικοί λογαριασμοί από το καναδικό κυβερνητικό καθεστώς, αλλά ο Τριντό διέταξε τα ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης να κατασχέσουν τα κεφάλαια 34 πορτοφολιών κρυπτογράφησης, τα οποία έχουν πλέον κατονομαστεί από την ίδια την κυβέρνηση. Αυτά τα 34 πορτοφόλια κρυπτογράφησης προφανώς χρησιμοποιούνται για να βοηθήσουν στη χρηματοδότηση των ειρηνικών διαδηλωτών και η τυραννική (άνομη) κυβέρνηση του Καναδά αποφάσισε να κηρύξει ολοκληρωτικό πόλεμο κατά των κρυπτονομισμάτων προκειμένου να προσπαθήσει να σταματήσει τα φουσκωτά κάστρα και τα κορναρίσματα.

Ο Ezra Levant του RebelNews.com έγραψε χθες στο Twitter: "Οι μεγαλύτερες τράπεζες του Καναδά είναι όλες εκτός λειτουργίας. Royal Bank, BMO Bank of Monstreal, CIBC Bank... Τι θα μπορούσε να προκαλέσει την κατάρρευση και των τριών την ίδια μέρα;".

Η απάντηση, φυσικά, είναι μία κλασική τραπεζική επιδρομή, καθώς οι πολίτες του Καναδά σπεύδουν να βγάλουν τις καταθέσεις τους από τις τράπεζες της χώρας πριν η κυβέρνηση κλέψει όλα τα χρήματά τους.

Το δυναμικό δίδυμο Τρουντό και Φρίλαντ, σε λιγότερο από 30 ημέρες, κατάφερε να αποκαλύψει στους πολίτες του Καναδά ότι η κυβέρνησή τους δεν είναι μόνο ένα τρομοκρατικό αυταρχικό καθεστώς, αλλά ότι όλες οι οικονομίες τους και τα περιουσιακά στοιχεία των επιχειρήσεων μπορούν και θα λεηλατηθούν από την ίδια κυβέρνηση χωρίς προειδοποίηση, για σχεδόν οποιονδήποτε λόγο.

Πηγή
__________________________
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ
 «Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου