Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Οι Ναζί δεν ηττήθηκαν... πέρασαν στην παρανομία και τώρα διοικούν τον ΚΑΝΑΔΑ και τον ΚΟΣΜΟ, προωθώντας προγράμματα ευγονικής και αποπληθυσμού ευθυγραμμισμένα με τον Αδόλφο Χίτλερ.

 

Το Τρίτο Ράιχ δεν τελείωσε ποτέ πραγματικά. Παρόλο που ο ίδιος ο Χίτλερ καταστράφηκε, το ναζιστικό καθεστώς των δεκαετιών 1920/30/40 απλώς πέρασε στην παρανομία και μεταμορφώθηκε σε ένα παγκόσμιο κίνημα διείσδυσης και επιρροής που τώρα αναδύεται ως "παγκοσμιοποίηση".

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είναι το πεδίο εκπαίδευσης των σύγχρονων ναζί, στους οποίους περιλαμβάνονται οι εθνικοί ηγέτες Μακρόν (Γαλλία), Μέρκελ (Γερμανία) και Τριντό (Καναδάς). Αξίζει να σημειωθεί ότι η αναπληρώτρια πρωθυπουργός του Καναδά, ονόματι Chrystia Freeland, είναι εγγονή ενός πραγματικού συνεργάτη και προπαγανδιστή των Ναζί, ονόματι Michael Chomiak.

Όπως ανέφερε το The Gateway Pundit, ο Chomiak ήταν στόχος μιας μεταπολεμικής έρευνας των πολωνικών μυστικών υπηρεσιών για συνεργάτες των Ναζί. "Ο ύποπτος για την πολωνική αντικατασκοπεία Chomiak έφτασε στην Κρακοβία αμέσως μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Χανς Φρανκ (ο οποίος εκτελέστηκε για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας), προσφέροντας τον εαυτό του ως παράγοντα επιρροής για να ενημερώσει τους Γερμανούς σχετικά με το τι σκέφτονταν και σχεδίαζαν οι συμπατριώτες του Ουκρανοί και οι αντιρώσοι εθνικιστές που δραστηριοποιούνταν τότε στο Λβιβ και γύρω από αυτό. Το έργο του ως δημοσιογράφος ήταν πιθανότατα μια κάλυψη για κατασκοπεία για λογαριασμό των Γερμανών".

Η κόρη του Chomiak ήταν η Halyna Chomiak, η οποία είναι η μητέρα της Chrystia Freeland, σημερινής αναπληρώτριας πρωθυπουργού του Καναδά (αμέσως μετά τον Trudeau). Συλλεκτική φωτογραφία μέσω TGP:


Εδώ είναι μια φωτογραφία της Christia Freeland, του Justin Trudeau και του George Soros, που συναντήθηκαν σε μια εκδήλωση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός τον Ιανουάριο του 2016.

Από κάτω θα δείτε μια ιστορική εικόνα εγκύων γυναικών που παρατάχθηκαν για να εκτελεστούν από τους Ναζί, η οποία εκτελέστηκε στην Ουκρανία από συνεργάτες των Ναζί. Σε μια σφαγή που απεικονίζεται παρακάτω, 33.771 Εβραίοι εκτελέστηκαν στις 29-30 Σεπτεμβρίου 1941. (Συλλογή εικόνων με την ευγενική χορηγία The Gateway Pundit / XR Vision)



Οι πραγματικοί Ναζί (παγκοσμιοποιητές) υλοποιούν την ατζέντα ευγονικής / αποπληθυσμού του Αδόλφου Χίτλερ.

Καταλάβετε ότι το σχέδιο αποπληθυσμού με "εμβόλια" mRNA που προωθείται τώρα στον κόσμο δεν είναι κάτι καινούργιο. Είναι απλώς η συνέχεια του ναζιστικού προγράμματος ευγονικής της δεκαετίας του 1930 / 40, το οποίο επιδίωκε την εξόντωση ορισμένων εθνοτικών ομάδων στο όνομα της "προόδου" της ανθρωπότητας. Σήμερα, η ίδια προσπάθεια βρίσκεται πλέον σε εξέλιξη σε ένα διευρυμένο πλαίσιο, όπου οι στόχοι είναι πλέον κυρίως καυκάσια-κυριαρχούμενα έθνη σε όλο τον πλανήτη. Σημειώστε ότι η Αφρική έχει δει πολύ λίγα πράγματα όσον αφορά την υιοθέτηση εμβολίων, και οι Αφρικανοί δεν πεθαίνουν σε τεράστιους αριθμούς από τα εμβόλια. Οι μαζικοί θάνατοι από τα εμβόλια λαμβάνουν χώρα στις λεγόμενες "λευκές" χώρες της Ευρώπης, της Βόρειας Αμερικής, της Αυστραλίας κ.λπ., ενώ πολλά έθνη, όπως η Ινδία, προσφέρουν στους κατοίκους τους ιβερμεκτίνη για πρόληψη (η οποία μειώνει δραστικά τους θανάτους).

Σημειώστε, επίσης, ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο ίδιος Τζο Μπάιντεν που απαίτησε να εμβολιαστούν όλοι οι Αμερικανοί πολίτες ως προϋπόθεση για την κατοχή μιας θέσης εργασίας, δήλωσε ταυτόχρονα ότι οι παράνομοι μετανάστες δεν χρειάζονται καθόλου εμβόλια.

Ακόμη και αυτή τη στιγμή στον Καναδά, αποκαλύφθηκε ότι η εντολή του Τζάστιν Τριντό που απαγορεύει τις διαμαρτυρίες κατά της κυβέρνησης εξαιρεί ρητά τους πρόσφυγες, τους μετανάστες και τις εθνικές μειονότητες, όπως αναφέρει το summit.news.

Με άλλα λόγια, απαγορεύεται να διαμαρτυρηθείς μόνο αν είσαι λευκός. Αυτή είναι η ρατσιστική πραγματικότητα του φασιστικού καθεστώτος του Καναδά, το οποίο είναι σχεδόν 100% ευθυγραμμισμένο με το Τρίτο Ράιχ και τον Αδόλφο Χίτλερ.

Η ιβερμεκτίνη δεν επιτρέπεται στις καυκάσιες χώρες. Όλοι οι πολίτες σε αυτά τα έθνη είναι καταδικασμένοι να πεθάνουν από τους ιατρικούς φασίστες, όπως ο FDA, οι οποίοι σκόπιμα παρακρατούν την ιβερμεκτίνη και άλλες σωτήριες παρεμβάσεις από τον αμερικανικό λαό. Η ιβερμεκτίνη είναι άμεσα διαθέσιμη στην Αφρική, την Κεντρική Αμερική, τη Νότια Αμερική, την Ασία και την Ινδία, αλλά όχι στη Βόρεια Αμερική ή τη Δυτική Ευρώπη. Όλα περιορίζονται από τις φασιστικές κυβερνήσεις που λειτουργούν πλέον ως βιολογικοί και ιατρικοί τρομοκράτες με στόχο τους ανθρώπους.
 

Μεγάλο μέρος της σύγχρονης κυβέρνησης των ΗΠΑ διοικείται από πραγματικούς φασίστες που αντλούν τις φιλοσοφίες τους από τους Ναζί

Στο πλαίσιο της Επιχείρησης Συνδετήρας, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έφερε ναζιστές επιστήμονες στις Ηνωμένες Πολιτείες και τους έδωσε νέες ταυτότητες για να διοικήσουν τη NASA και το πρόγραμμα Απόλλων. Πραγματικοί Ναζί διείσδυσαν στη NASA από την αρχή, και σιγά σιγά δούλεψαν το δρόμο τους μέσα από την κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών και τις κυβερνητικές ρυθμιστικές αρχές, σε σημείο που ένας εκπληκτικός αριθμός αυτών που έχουν διοικήσει το FDA, το NIH ή το NIAID εργάζονται απρόσκοπτα με τη ναζιστική ατζέντα της μαζικής εξόντωσης.

Σκεφτείτε μόνο τους πέντε τελευταίους επιτρόπους του FDA και πόσο πόνο, πόνο και καταστροφή έφεραν στον κόσμο, αντανακλώντας τη φιλοσοφία του φασισμού και της εξόντωσης του ανθρώπου:

Hahn
Scott Gottlieb
Robert M. Califf
Margaret Hamburg
Andrew C. von Eschenbach

Καθένας από αυτούς τους ανθρώπους επέβλεπε την καταστολή της διατροφής και της φυσικής ιατρικής από τον FDA, ενώ ο οργανισμός προωθούσε μονοπωλιακές προστασίες για θανατηφόρα συνταγογραφούμενα φαρμακευτικά προϊόντα, τα οποία σχεδόν πάντα "εγκρίνονταν" υπό συνθήκες απροκάλυπτης απάτης.

Ο σημερινός επικεφαλής του NIAID είναι ο Fauci, φυσικά, και ο επικεφαλής του CDC είναι ο Walensky.

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι παίρνουν τις εντολές τους από τους παγκοσμιοποιητές, και οι παγκοσμιοποιητές επιδιώκουν να εξοντώσουν το μεγαλύτερο μέρος της ανθρώπινης φυλής και να διεκδικήσουν τον πλανήτη για τον εαυτό τους. Οι παγκοσμιοποιητές βλέπουν τώρα τα ανθρώπινα όντα ως "ψύλλους" που πρέπει να απομακρυνθούν με ένα "ψύλλου πήδημα" σε πλανητική κλίμακα.

Όπως δείχνει αυτό το μιμίδιο, κάθε τομέας της σύγχρονης κοινωνίας έχει κίνητρο να υποστηρίξει την αποανάπτυξη: Οι παγκοσμιοποιητές, οι κυβερνήσεις, οι εταιρείες, ακόμη και η Wall Street (χρηματοδότηση και επενδύσεις).

Ολόκληρο το κίνημα των αμβλώσεων ήταν μέρος του σχεδίου ευγονικής/αποανάπτυξης

Η βιομηχανία αμβλώσεων στην Αμερική - η οποία ιδρύθηκε από έναν αντι-μαύρο ευγονιστή που μιλούσε για τους μαύρους ως "ανθρώπινα ζιζάνια" - έχει από καιρό στοχεύσει τους μαύρους για εξόντωση μέσω της βρεφοκτονίας. Αυτή ήταν η πρώιμη προσπάθεια μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού μέσω των λεγόμενων πρωτοβουλιών "υγείας των γυναικών", οι οποίες ακόμη και τώρα έχουν εγκαταλειφθεί από τους προοδευτικούς υπέρ του τρανσεξουαλισμού που αρνείται εντελώς την ύπαρξη των βιολογικών γυναικών.

Αυτό που πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν είναι ότι ο Αδόλφος Χίτλερ εμπνεύστηκε από το κίνημα της ευγονικής στην Αμερική, το οποίο ξεκίνησε από την Καλιφόρνια, όπου οι πολιτειακοί νομοθέτες πρωτοστάτησαν σε νόμους που ενέκριναν, μεταξύ άλλων πρωτοβουλιών, την εξαναγκασμένη από την κυβέρνηση στείρωση των διανοητικά αναπήρων.

Ένα άρθρο του Edwin Black, συγγραφέα του, "IBM and the Holocaust", συνέγραψε ένα άρθρο το 2003 με τίτλο, "The Horrifying American Roots of Nazi Eugenics" (Οι τρομακτικές αμερικανικές ρίζες της ναζιστικής ευγονικής).


Το άρθρο αυτό δημοσιεύεται στο historynewsnetwork.org και αναφέρει:

Η Ευγονική ήταν η ρατσιστική ψευδοεπιστήμη που ήταν αποφασισμένη να εξαφανίσει όλα τα ανθρώπινα όντα που θεωρούνταν "ακατάλληλα", διατηρώντας μόνο εκείνους που ανταποκρίνονταν σε ένα σκανδιναβικό στερεότυπο. Στοιχεία της φιλοσοφίας αυτής κατοχυρώθηκαν ως εθνική πολιτική με νόμους περί αναγκαστικής στείρωσης και διαχωρισμού, καθώς και με περιορισμούς στο γάμο, που θεσπίστηκαν σε είκοσι επτά πολιτείες. Το 1909, η Καλιφόρνια έγινε η τρίτη πολιτεία που υιοθέτησε τέτοιους νόμους. Τελικά, οι επαγγελματίες της ευγονικής στείρωσαν με εξαναγκασμό περίπου 60.000 Αμερικανούς, απαγόρευσαν το γάμο σε χιλιάδες, διαχώρισαν με τη βία χιλιάδες σε "αποικίες" και καταδίωξαν αμέτρητους αριθμούς με τρόπους που μόλις τώρα μαθαίνουμε. Πριν από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, σχεδόν οι μισές από τις καταναγκαστικές στειρώσεις έγιναν στην Καλιφόρνια, και ακόμη και μετά τον πόλεμο, η πολιτεία αντιπροσώπευε το ένα τρίτο όλων αυτών των επεμβάσεων... Στα πρώτα είκοσι πέντε χρόνια της ευγονικής νομοθεσίας της, στην Καλιφόρνια στειρώθηκαν 9.782 άτομα, κυρίως γυναίκες. Πολλές χαρακτηρίστηκαν ως "κακά κορίτσια", διαγνώστηκαν ως "παθιασμένες", "υπερσεξουαλικές" ή "σεξουαλικά δύστροπες". Στη Σονόμα, ορισμένες γυναίκες στειρώθηκαν εξαιτίας αυτού που θεωρήθηκε ασυνήθιστα μεγάλη κλειτορίδα ή χείλη.

Όπως αποκαλύπτει ο Edwin Black, στη χρηματοδότηση του κινήματος ευγονικής συμμετείχαν πολλοί από τους συνήθεις υπόπτους που ασχολούνται τώρα με την προώθηση των εμβολίων και της αποανάπτυξης τον 21ο αιώνα:

Η ευγονική θα ήταν τόσο παράξενη κουβέντα, αν δεν υπήρχε η εκτεταμένη χρηματοδότηση από εταιρικές φιλανθρωπίες, συγκεκριμένα από το Ίδρυμα Κάρνεγκι, το Ίδρυμα Ροκφέλερ και την περιουσία των σιδηροδρόμων Χάριμαν. Όλοι αυτοί συμμάχησαν με μερικούς από τους πιο αξιοσέβαστους επιστήμονες της Αμερικής που προέρχονταν από πανεπιστήμια κύρους όπως το Στάμφορντ, το Γέιλ, το Χάρβαρντ και το Πρίνστον. Αυτοί οι ακαδημαϊκοί υποστήριζαν τη θεωρία της φυλής και τη φυλετική επιστήμη και στη συνέχεια παραποιούσαν και διαστρέβλωναν δεδομένα για να εξυπηρετήσουν τους ρατσιστικούς στόχους της ευγονικής.

Το Ίδρυμα Ροκφέλερ βοήθησε στην ίδρυση του γερμανικού προγράμματος ευγονικής και χρηματοδότησε ακόμη και το πρόγραμμα στο οποίο εργάστηκε ο Γιόζεφ Μένγκελε πριν πάει στο Άουσβιτς.


Είναι σημαντικό ότι η ευγονική δικαιολογήθηκε με την ετικέτα της "επιστήμης" με τον ίδιο τρόπο που δικαιολογούνται σήμερα τα εμβόλια. Από το άρθρο:

Το 1863, ο σερ Φράνσις Γκάλτον, ξάδελφος του Κάρολου Δαρβίνου, διατύπωσε τη θεωρία ότι αν οι ταλαντούχοι άνθρωποι παντρεύονταν μόνο άλλους ταλαντούχους ανθρώπους, το αποτέλεσμα θα ήταν μετρήσιμα καλύτεροι απόγονοι. Στο γύρισμα του περασμένου αιώνα, οι ιδέες του Γκάλτον εισήχθησαν στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως ακριβώς ανακαλύφθηκαν εκ νέου οι αρχές της κληρονομικότητας του Γκρέγκορ Μέντελ. Οι Αμερικανοί υποστηρικτές της ευγονικής πίστευαν με θρησκευτική θέρμη ότι οι ίδιες έννοιες του Μέντελ που καθορίζουν το χρώμα και το μέγεθος των μπιζελιών, του καλαμποκιού και των βοοειδών διέπουν και τον κοινωνικό και πνευματικό χαρακτήρα του ανθρώπου.

Σε μια Αμερική που δημογραφικά ταλανιζόταν από τις μεταναστευτικές αναταραχές και σπαρασσόταν από το χάος μετά την ανοικοδόμηση, οι φυλετικές συγκρούσεις ήταν παντού στις αρχές του εικοστού αιώνα. Οι ελιτιστές, οι ουτοπιστές και οι λεγόμενοι "προοδευτικοί" συνδύασαν τους υποβόσκοντες φυλετικούς φόβους και τις ταξικές προκαταλήψεις τους με την επιθυμία τους να φτιάξουν έναν καλύτερο κόσμο. Επανεφεύραν την ευγονική του Γκάλτον σε μια κατασταλτική και ρατσιστική ιδεολογία. Η πρόθεση: να κατοικήσουν τη γη με πολύ περισσότερους από το δικό τους κοινωνικοοικονομικό και βιολογικό είδος - και λιγότερους ή καθόλου από όλους τους άλλους.

Κατασκευάστηκαν στρατόπεδα θανάτου στην Αμερική με λειτουργικούς θαλάμους αερίων, ενώ οι ειδικοί του αμερικανικού στρατού μιλούσαν ανοιχτά για τη χρήση βιολογικών όπλων για τον έλεγχο του πληθυσμού... το 1918

Για να πραγματοποιηθεί αυτό, κατασκευάστηκαν στρατόπεδα θανάτου στην Αμερική με λειτουργικούς θαλάμους αερίων. Αυτά μοιάζουν σχεδόν ακριβώς με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης covid που δρομολογούνται σήμερα στην πολιτεία της Ουάσιγκτον και σε άλλες περιοχές της Αμερικής.

Ένας γιατρός του αμερικανικού στρατού συνέγραψε ακόμη και ένα βιβλίο με τίτλο "Εφαρμοσμένη Ευγονική" (το 1918) στο οποίο υποστήριζε ότι τα βιολογικά όπλα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την επίτευξη επιλεκτικής αποανάπτυξης:

Η πιο συχνά προτεινόμενη μέθοδος ευγονοκτονίας στην Αμερική ήταν ένας "θανατηφόρος θάλαμος" ή δημόσιοι θάλαμοι αερίων που λειτουργούσαν σε τοπικό επίπεδο. Το 1918, ο Popenoe, ο ειδικός του στρατού σε αφροδίσια νοσήματα κατά τη διάρκεια του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, συνέγραψε το ευρέως χρησιμοποιούμενο εγχειρίδιο Εφαρμοσμένη Ευγονική, το οποίο υποστήριζε: "Από ιστορική άποψη, η πρώτη μέθοδος που παρουσιάζεται είναι η εκτέλεση... Η αξία της στη διατήρηση του επιπέδου της φυλής δεν πρέπει να υποτιμάται". Η Εφαρμοσμένη Ευγονική αφιέρωσε επίσης ένα κεφάλαιο στη "Θανατηφόρα Επιλογή", η οποία λειτουργούσε "μέσω της καταστροφής του ατόμου από κάποιο δυσμενές χαρακτηριστικό του περιβάλλοντος, όπως το υπερβολικό κρύο ή τα βακτήρια, ή από σωματική ανεπάρκεια".

Μην ξεχνάτε, παρεμπιπτόντως, ότι η λεγόμενη επιδημία της "ισπανικής γρίπης" του 1918 ξεκίνησε από μια στρατιωτική βάση στις μεσοδυτικές πολιτείες. Σύμφωνα με ορισμένες μαρτυρίες, όλα αυτά ήταν ένα πείραμα βιολογικών όπλων που διεξήγαγε ο ίδιος ο στρατός.

Το Ανώτατο Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών, σε μια απόφαση-ορόσημο του 1927, έδωσε την έγκρισή του για τα προγράμματα ευγονικής/αποανάπτυξης, αποδεικνύοντας ότι ακόμη και το Ανώτατο Δικαστήριο θα συνταχθεί με τη μαζική δολοφονία όταν αυτό φαίνεται πολιτικά βολικό:

Ακόμη και το Ανώτατο Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών ενέκρινε πτυχές της ευγονικής. Στην περιβόητη απόφασή του το 1927, ο δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου Oliver Wendell Holmes έγραψε: "Είναι καλύτερο για όλο τον κόσμο, αν αντί να περιμένει να εκτελέσει εκφυλισμένους απογόνους για εγκλήματα ή να τους αφήσει να λιμοκτονήσουν για την ανικανότητά τους, η κοινωνία μπορεί να εμποδίσει αυτούς που είναι προφανώς ακατάλληλοι να συνεχίσουν το είδος τους..... Τρεις γενιές ανόητων είναι αρκετές". Η απόφαση αυτή άνοιξε τις πύλες για χιλιάδες ανθρώπους που θα υποβληθούν σε καταναγκαστική στείρωση ή θα διωχθούν με άλλο τρόπο ως υπάνθρωποι. Χρόνια αργότερα, οι Ναζί στη δίκη της Νυρεμβέργης ανέφεραν τα λόγια του Χολμς για την υπεράσπισή τους.

Τέλος, ο Αδόλφος Χίτλερ επικαλέστηκε την "επιστήμη" και την "ιατρική" (όπως ακριβώς ο Fauci σήμερα) για να δικαιολογήσει τα προγράμματα ευγονικής / Ολοκαυτώματος. Από τον Edwin Black:

Χίτλερ μελέτησε τους αμερικανικούς νόμους περί ευγονικής. Προσπάθησε να νομιμοποιήσει τον αντισημιτισμό του ιατρικοποιώντας τον και περιτυλίγοντάς τον με το πιο εύπεπτο ψευδοεπιστημονικό προσωπείο της ευγονικής. Ο Χίτλερ μπόρεσε να στρατολογήσει περισσότερους οπαδούς μεταξύ των λογικών Γερμανών, ισχυριζόμενος ότι η επιστήμη ήταν με το μέρος του. Ενώ το φυλετικό μίσος του Χίτλερ ξεπήδησε από το δικό του μυαλό, τα διανοητικά περιγράμματα της ευγονικής που υιοθέτησε ο Χίτλερ το 1924 έγιναν στην Αμερική.

Η ναζιστική ευγονική θα υπαγόρευε τελικά ποιοι θα διώκονταν στην Ευρώπη που θα κυριαρχούσε στο Ράιχ, πώς θα ζούσαν και πώς θα πέθαιναν οι άνθρωποι. Οι ναζιστές γιατροί θα γίνονταν οι αόρατοι στρατηγοί στον πόλεμο του Χίτλερ κατά των Εβραίων και άλλων Ευρωπαίων που θεωρούνταν κατώτεροι. Οι γιατροί θα δημιουργούσαν την επιστήμη, θα επινοούσαν τις ευγονικές φόρμουλες και θα επέλεγαν ακόμη και με το χέρι τα θύματα για στείρωση, ευθανασία και μαζική εξόντωση.

Αυτό που παρακολουθούμε όλοι σήμερα με τον Fauci, τη Μεγάλη Φαρμακευτική, τα "εμβόλια", τις νοσοκομειακές ανθρωποκτονίες και τις αμβλώσεις είναι απλώς το Τρίτο Ράιχ που ξαναγεννιέται ως ΤΕΤΑΡΤΟ Ράιχ με τη νέα ετικέτα της "επιστήμης".

Καταλάβετε ότι ο Fauci είναι απλώς η σύγχρονη απόδοση των ναζιστών ευγονιστών του Τρίτου Ράιχ. Δεν είναι τίποτα καινούργιο, απλώς το κακό ανακυκλώνεται με τη σημαία της "επιστήμης".

"Η επιστήμη" έχει εδώ και καιρό ευθυγραμμιστεί με την εξόντωση, τον μαζικό θάνατο, τη γενοκτονία/δημοκτονία και την ερήμωση. Οι ενέσεις mRNA απλώς έδωσαν σε αυτούς τους ίδιους αντι-ανθρώπινους "επιστήμονες" ένα νέο όπλο για να επιτίθενται στο ανθρώπινο γένος μέσω βελόνων αντί να το πυροβολούν με σφαίρες και να πετούν τα σώματά τους σε ομαδικούς τάφους.

Τώρα μπορούν να δολοφονούν δισεκατομμύρια ενώ ισχυρίζονται ότι ασχολούνται με τη "δημόσια υγεία". Τα νοσοκομεία έχουν μετατραπεί σε εργοστάσια δολοφονίας και οι καθιερωμένοι γιατροί είναι πλέον συνένοχοι σε γενοκτονικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Αλλά συνεχίζουν να προωθούνται επειδή, όπως οι ναζιστές γιατροί του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, πιστεύουν ότι είναι "ανώτερα" ανθρώπινα όντα που αποφασίζουν ποιος ζει και ποιος πεθαίνει.

Είναι απλή σύμπτωση το γεγονός ότι τα στρατόπεδα συγκέντρωσης του Καναδά είναι έτοιμα για πλήρη λειτουργία ως εγκαταστάσεις εξόντωσης / στρατοπέδων θανάτου την ίδια στιγμή που ο Τριντό και η Φρίλαντ ακυρώνουν όλα τα πολιτικά δικαιώματα, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα δικαιώματα της δέουσας διαδικασίας του καναδικού λαού;

Δεν υπάρχουν συμπτώσεις. Όλα αυτά είναι μέρος ενός πραγματικού ναζιστικού σχεδίου που αναπτύσσεται τώρα στον Καναδά (και σχεδιάζεται για ολόκληρο τον κόσμο).

___________________________
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου