Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Χρήστος Γεωργιάδης: Τα πρόστιμα θα γίνουν το τέλος της χούντας

 
 
 
… και μαζί της θα συντριβεί οριστικά κι ο φασισμός της υποχρεωτικότητας. Τώρα είναι υψίστης σημασίας προτεραιότητα να επανέλθουμε στη Δημοκρατία, στην Πολιτειακή ομαλότητα και στην αποκατάσταση των ελευθεριών / δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών που καταπατήθηκαν και περικόπηκαν με το πρόσχημα της ψευδο-πανδημίας.

Σύσσωμος ο λαός (και όχι μόνο αυτοί που πλήττονται από τα παράνομα πρόστιμα) βλέπουν πλέον στην πράξη την ολοφάνερη εφαρμογή του δηλωμένου σχεδίου της χούντας να πολεμήσει τον νατιβισμό, δηλαδή τους Έλληνες. Και βλέπουμε ότι κάθε της κίνηση (τρομερή αύξηση του κόστους ζωής, κατάλυση του συντάγματος, υποχρεωτικότητα, τεστομανία και μασκοφορία, πιστοποιητικά και σκανάρισμα, αναστολές γιατρών και υγειονομικών, έκρηξη του χρέους, λυσσαλέα ισλαμοποίηση και λοατκικοποίηση της χώρας, απολιγνιτοποίηση, συνεχής ενδοτικότητα στις τουρκικές προκλήσεις και πολλά άλλα) εξυπηρετεί αυτόν ακριβώς το σκοπό: τον με κάθε τρόπο πόλεμο στον Έλληνα, στην Ελληνίδα, στα Ελληνόπουλα.

Προκλητικότατο δείγμα αυτού του άθλιου πολέμου είναι το παράνομο πρόστιμο που επιβάλλεται σε όσους άνω των 60 δεν παραχωρούν την κυριότητα του σώματός τους στην ευθανασία ενός τοξικού σκευάσματος που παραπλανητικά το αποκαλούν εμ-βόλιο (αλλά που στην πραγματικότητα είναι γονιδιακή «θεραπεία»). Είναι καθαρά μία εκβιαστική και εκδικητική κίνηση από τους εχθρούς του λαού, της δημοκρατίας και των συνταγματικών ελευθεριών. Υπό κανονικές συνθήκες και μόνο που θα ξεστόμιζαν αυτό το απαράδεκτο φασιστικό πράγμα θα βρίσκονταν στη φυλακή. Μέσω όμως του ελεεινού συστήματος των συστημικών μμε που επιδοτούν (με τα δικά μας χρήματα) και που επηρεάζει απατηλά ένα σημαντικό κομμάτι της κοινής γνώμης, το λένε αλλά και το εφαρμόζουν.

Το αισχρό δικτατορικό καθεστώς με την αλαζονεία που διακρίνει κάθε τύραννο ποδοπατάει τις διεθνείς συμβάσεις, το Σύνταγμα, τον Ιατρικό Κώδικα και χλευάζει ακόμα και τη δίκη της Νυρεμβέργης στην προσπάθειά του να επιβάλει το δογματισμό του για τα εμ-βόλια τη στιγμή που εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο (πρακτικά ο μισός πληθυσμός κάθε χώρας) απορρίπτουν αυτό το δογματισμό και μαζί την βαρβαρότητα των εμ-βολίων της big Pharma.

Οπότε ας κρατήσουν το δόγμα αυτό για τον εαυτό τους χωρίς να προσπαθούν να το επιβάλλουν στους άλλους και αφού καίγονται τόσο πολύ να ιδρύσουν μία εμ-βολιαστική αποικία (που σημαίνει δισεκατομμύρια μίζες, προμήθειες και όλα τα σχετικά) ας φύγουν από τη χώρα και ας βρουν άλλο τόπο να φτιάξουν αυτή την αποικία. Όχι πάντως με τα σώματα των Ελλήνων και των Ελληνόπουλων.

Και μιας και το θέμα έχει και μία τεράστια οικονομική πτυχή, απαιτείται διαφάνεια τώρα και να ανοιχτούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί όλων όσων εμπλέκονται με την εμ-βολιαστική εκστρατεία (από τον πρωθυπουργό μέχρι το τελευταίο μέλος αυτού του μηχανισμού) για να δούμε πόσο ανέβηκαν οι καταθέσεις τους από τότε που ξεκίνησε η δολοφονική και ανθελληνική αυτή η εκστρατεία. Και είναι δολοφονική γιατί:

  • δεν υπήρξε καμία πανδημία (Μια συνηθισμένη εποχή γρίπης ήταν με μία αμελητέα θνησιμότητα 0,1%)
  • δεν απομονώθηκε κανένας ιός (Άρα δεν μπορεί να υπάρχει ούτε τεστ ούτε εμ-βόλιο για έναν ανύπαρκτο ιό και φυσικά δεν υπάρχει κανένας λόγος για καμία εμ-βολιαστική εκστρατεία.)

Από τα παραπάνω φαίνεται ότι το έγκλημα των τυράννων είναι κολοσσιαίο. Και όταν οι τύραννοι προκαλούν, η λαϊκή οργή αποκαθιστά τη τάξη. Τώρα λοιπόν που ο εχθρός χτυπάει όχι απλά τα δικαιώματα αλλά την κορωνίδα των δικαιωμάτων που είναι το αυτεξούσιο και η κυριότητα του σώματος, τότε ο πολίτης υπερασπίζεσαι τη ζωή μέχρις εσχάτων.

 «Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου