Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

ΞΑΦΝΙΚΑ θα μετατραπεί το «ΠΡΑΣΙΝΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ»! Έρχεται ΤΣΟΥΝΑΜΙ από τους διεθνιστές – Δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ

 

Πόσοι το πρόσεξαν άραγε… Θα πιάσουν τους πολίτες στον ύπνο!!!

Το διαβατήριο εμβολίου δεν φεύγει εύκολα από τις ζωές μας!

Παρατηρήσατε όμως κάτι;;;

Από τόπο σε τόπο, από χώρα  σε χώρα το ονομάζουν “πράσινη άδεια εισόδου” ή “πράσινο διαβατήριο”!

Γιατί;

Εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ, θεωρούν πως αυτά τα διαβατήρια εμβολίων είναι το Κινεζικό πιστωτικό κοινωνικό σύστημα κάτω από άλλο ψευδώνυμο.

Αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Γιατί τα λένε πράσινα διαβατήρια; Γιατί ο ανθρώπινος πυρήνας είναι η δήθεν κλιματική αλλαγή και ενορχηστρώνεται από τους ίδιους ανθρώπους. Γνωρίζετε τον κύριο “Εμβολιάκια”,  Bill Gates, -κάνει ένα διάλειμμα από την επιθυμία να εμβολιάσει τον κόσμο, για να εκδώσει ένα βιβλίο, τον Φεβρουάριο του 2021, για το πώς  ο κόσμος πρέπει να αλλάξει, έτσι ώστε να σωθεί από την κλιματική αλλαγή. Πως η κοινωνία μας πρέπει να αλλάξει!

Για να σώσουν τον κόσμο, βγάζουν πιστωτικές κάρτες. Έχουν αυτή την κάρτα που λέει, “μόλις περάσεις το όριο άνθρακα για τον ίδιο μήνα δεν μπορείτε να αγοράσετε τίποτα άλλο με αυτήν την κάρτα.

Και ξαφνικά το τρέχον διαβατήριο εμβολιασμού θα μεταμορφωθεί στο πιστωτικό κοινωνικό σύστημα της Κίνας, όπου ολόκληρη η ζωή σας θα υπαγορεύεται από τη συμπεριφορά σας.

Και αν δεν συμπεριφέρεσαι όπως η κυβέρνηση θέλει, τότε θα αποκλείεσαι από την κοινωνία».

Και συμπληρώνουν τα ρεπορτάζ:

«Στην κατάσταση έκτακτης ανάγκης Υγείας, παρακολουθούμε τις κεντρικές τράπεζες να αναλαμβάνουν τα ταμεία και τα οικονομικά των κυρίαρχων κυβερνήσεων, με την κυριαρχία των  κυβερνήσεων να καταρρέει.

Εάν επιτρέψουμε, όχι μόνο τις εντολές αλλά και τα διαβατήρια εμβολίων ή τις ψηφιακές ταυτότητες ή  οποιοδήποτε μέρος αυτού που θεωρείται το πλέγμα ελέγχου των χρηματοοικονομικών συναλλαγών να εδραιωθεί, ο συνδυασμός αυτών των συστημάτων  μαζί, -πολλά από τα οποία έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία 30 χρόνια, αυτά τα συστήματα μαζί θα συνδυαστούν σε ένα πλέγμα ελέγχου, που μπορεί να μετατρέψει το σπίτι και τα αυτοκίνητά μας σε ψηφιακό στρατόπεδο συγκέντρωσης»

Δείτε:

 
 
 
 
«Πᾶνος»

2 σχόλια: