Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

«Δεν ξεχνώ» Τώρα που θέλουν να ξεχάσεις γιατί εχουν την ανάγκη σου - Αγαπώ τον Χριστό

 
  Μια ανασκόπηση για να μην ξεχάσεις !!
 
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ !!
 
10/10/2022

Σε 8 μήνες φυλάκισης με αναστολή καταδικάστηκε πριν λίγο από το μονομελές πρωτοδικείο Πατρών ο π. Αναστάσιος Γκοτσόπουλος ο οποίος είχε λειτουργήσει στον Ι.Ν Αγ. Νικολάου Πατρών στις 25 Μαρτίου 2020 παρά τις απαγορεύσεις. Αξιος !! Αξιος !!
 
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ !!     
                      
                      
 
18/4/2020

Χίος εικόνες ντροπής από αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον Ιερέα Παπαχριστόφορο στον Ι.Ν Ευαγγελίστριας Χιου και πιστούς επειδή είχε ανοιχτές τις πόρτες στην πρώτη Ανάσταση, Μεγάλο Σάββατο πρωί. Του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ 
 
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ !!

                  

12/4/2020

Κουκάκι: Αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο ιερέας που έδωσε Θεία Κοινωνία, από την πίσω πόρτα του Ιερού ναού για να μην γίνει αντιληπτός. Την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα ζήτησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας της ΝΔ, Νίκος Χαρδαλιάς, μετά τα περιστατικά με τη Θεία Κοινωνία σε εκκλησίες σε Κουκάκι και Κέρκυρα. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας αστυνομικοί έχουν εισβάλει μέσα στον Ιερό Ναό και ψάχνουν να συλλάβουν τον Ιερέα.
 
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ !!              



Πρόστιμο 1.500 ευρώ σε ιερέα -Τελούσε Κρυφά Θεία λειτουργία.
Επιασαν αστυνομικοί ιερέα που τελούσε λειτουργία σε εκκλησία στη Θεσσαλονίκη μετά από καταγγελίες, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης. Οπως διαπίστωσαν, η κεντρική είσοδος του Ναού ήταν κλειστή, ωστόσο, η λειτουργία τελούνταν σε παρεκκλήσι του Ναού, το οποίο είχε ανοιχτές πόρτες. Εντός αυτού κάποιοι πιστοί μεταλάμβαναν ενώ άλλοι προσεύχονταν. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι δεν τηρούνταν οι αποστάσεις δύο μέτρων μεταξύ των παρευρισκομένων ούτε η αναλογία ενός πιστού ανά 15 τμ
 
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ !!


 
17/01/2022 12:50

Πρόστιμο 1.500 ευρώ καλείται να πληρώσει ιερέας στην Ημαθία που παραβίασε τα μέτρα που ισχύουν για τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού κι επέτρεψε σε πιστούς που δεν διέθεταν τα απαραίτητα πιστοποιητικά, να εισέλθουν στην εκκλησία.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των αστυνομικών ελέγχων του τελευταίου 24ώρου, διαπιστώθηκε ότι δύο πιστοί δεν είχαν κανένα από τα πιστοποιητικά που απαιτούνται. Σημειώνεται ότι βεβαιώθηκε πρόστιμο των 300 ευρώ και στους… παραβάτες.
 
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ !!



3/12/2020

Εικόνα από τον Εσπερινό του Ιερού Ναού της Αγίας Βαρβάρας στη Δράμα... Υπό αστυνομικο κλοιό η εκκλησία και τα γύρω στενά από 30 αστυνομικούς

(Βρήκε κανέναν ύποπτο πιστό ο αστυνομικός και κοιτάζει έτσι;)
 
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ !!           

              

17.4.2020 | 19:15

Αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή ιερέα στο Πικέρμι, καθώς άνοιξε την εκκλησία για να προσκυνήσουν οι πιστοί τον Επιτάφιο.

Περιπολικό πήγε στις 15:30 το μεσημέρι της Μ. Παρασκευής στον ιερό ναό Αγίου Χριστοφόρου στο Πικέρμι και ζήτησε τον ιερέα της εκκλησίας. Στη συνέχεια, τον οδήγησαν με περιπολικό στο αστυνομικό τμήμα. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που επικαλείται η τοπική ιστοσελίδα rpn.gr, στην εκκλησία μπήκαν για να προσκυνήσουν λίγοι πιστοί, ένας- ένας.

 

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ !!      

Σάββατο, 21 Μαρτίου 2020 

Συνελήφθη ο Μητροπολίτης Κυθήρων Σεραφείμ νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου καθώς την Παρασκευή άνοιξε τις πόρτες του Μητροπολιτικού ναού του Εσταυρωμένου στη Χώρα των Κυθήρων και κάλεσε τους πιστούς στη λειτουργία για τους Χαιρετισμούς, την οποία τέλεσε κανονικά.

 

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ !!                       


Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020 

Με την διαδικασία του Αυτοφώρου αναζητείται ο Μητροπολίτης Κέρκυρας Νεκτάριος Για τη Θεία Λειτουργία την Κυριακή των Βαΐων στον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα - σχηματίστηκε δικογραφία γιατί στον ναό βρέθηκαν άτομα πέραν όσων επιτρέπονται - Τρεις πιστοί κοινώνησαν.

 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ !!

                     


22.02.2021 

Λευκάδα: Σύλληψη ιερέα - 65 πιστοί μέσα στην εκκλησία
Ιερέας συνελήφθη στη Λευκάδα έπειτα από έλεγχο της Αστυνομίας για την τήρηση των μέτρων για τον κορονοϊό. Ο ιερέας λειτουργούσε στην Ιερά Μονή της Παναγίας της Φανερωμένης στο Φρύνι της Λευκάδας. Του επιβλήθηκε και πρόστιμο των 1.500 ευρώ
 
 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ !!


28 Νοεμβρίου 2020 Πατρα : εορτή Αγίου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου...

Προσκυνητές που πηγαίνουν με τα πόδια στην Πάτρα για να προσκυνήσουν την Τίμια Κάρα του Αποστόλου Ανδρέα, τους 
σταμάτησε η αστυνομία και τους βεβαίωσε πρόστιμα 300 ευρώ στην περιοχή Αλισσός...4ης προσαγωγές
 



Τώρα θέλουν να ξεχάσεις γιατι έχουν την ανάγκη σου ....Εμείς ανάγκη έχουμε μόνο τον Χριστό !!


Αγαπώ τον Χριστό - εκ της διαχείρισης!!

«Πᾶνος»  

2 σχόλια:

  1. ΜΠΡΆΒΟ ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΜΠΡΆΒΟ ΤΟΥΣ..ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΊΜΗΣΗ ☦🇬🇷☦🇬🇷☦🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο σου και πάλι μπράβο σου.Ο Χριστούλης μας να η Παναγία μας να σε έχει πάντα καλά.

      Διαγραφή