Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Με την άδεια της Κεραμέως προβάλλεται στα σχολεία η ταινία με ερωτικές σκηνές μεταξύ ανήλικων αγοριών.. Δείτε το τρέιλερ


Η ταινία περιλαμβάνεται στο… εκπαιδευτικό υλικό που διατίθεται στα σχολεία από το υπουργείο Παιδείας

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το περιστατικό σε σχολείο της Αθήνας, όπου μια δασκάλα έδειξε σε μαθητές δημοτικού την ταινία «Τα αγόρια στο ντουζ», στην οποία προβάλλονται σκηνές με ερωτικές σκηνές ανάμεσα σε ανήλικα αγόρια. 

Όπως καταγγέλλουν οι γονείς του μαθητή που γύρισε σπίτι του σοκαρισμένος, το παιδί έκανε εμετούς και ήταν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, μετά από την απόφαση της δασκάλας να προβάλλει την συγκεκριμένη ταινία χωρίς μάλιστα καμία εισαγωγή ή πληροφόρηση για τόσο ευαίσθητα θέματα.

Όπως διαπιστώνεται, η συγκεκριμένη ταινία μικρού μήκους που είναι σουηδικής παραγωγής, συμπεριλαμβάνεται στα φιλμ που έχουν εγκριθεί από το υπουργείο Παιδείας για να προβάλλεται σε σχολεία, και σε συγκεκριμένα σε Γυμνάσια-Λύκεια!

Οι γονείς με εξώδικη δήλωσή τους μέσω του δικηγόρου τους κ. Χαράλαμπου Κατσιβαρδά, ζήτησαν από τον διευθυντή του σχολείου, την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και το Υπουργείο Παιδείας να απαντήσουν αν η ταινία «καθίσταται εκπαιδευτικώς εγκεκριμένη και παιδαγωγικώς συμβατή εκ του Υπουργού Παιδείας» και παράλληλα ζήτησαν πειθαρχικό έλεγχο για την δασκάλα.

Το τρέιλερ της ταινίας:

 
 
newsbreak.gr
 
«Πᾶνος» 

10 σχόλια:

  1. ΝΙΚΗ καί ξερό ψωμί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλίμονο. Τόση διαστροφή στην εκπαίδευση των παιδιών μας........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποση σαπιλα θεεμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://www.in.gr/2023/05/24/greece/agoria-sto-ntous-polyvraveymeni-tainia-pou-edeikse-daskala-dimotikou-kai-katigoreitai-gia-erotikes-skines/
    Ο βόθρος του Μαρινάκη για τη βρωμερή ταινία.
    Πνιγήκαμε στις αναθυμιάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ήρθε η ώρα, για άλλη μια μεγάλη θυσία. Για την ίδρυση και λειτουργία ιδιωτικών σχολείων από οργανωμένους ιδιωτικού δικαίου φορείς, εμπνεομένων από τα ιδανικά της αγίας και ηρωικής Παραδόσεως. Υπάρχουν ακόμα δυνάμεις οικονομικές, οι οποίες εμπνέονται από αυτό το φρόνημα και αξίζει τον κόπο να επενδύσουν. Η αγωνία του αύριο για τα παιδιά θα οδηγήσει τον Έλληνα ορθόδοξο στην συμμετοχή και την συνεργασία.
    Μην περιμένουμε άλλο. Όταν το κράτος δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, τουλάχιστον σ' αυτόν τον τομέα της παιδείας, δεν υπάρχει άλλη λύση. Κάνουμε τόσες θυσίες για την προκοπή των παιδιών μας. Αξίζει όμως να αφήσουμε πολλές από αυτές στην άκρη και να εστιάσουμε στην φυσιολογική, τουλάχιστον, μόρφωσή τους και έτι περισσότερο. Οι επισημάνσεις και οι διαμαρτυρίες σε έχουν πλέον το αναμενόμενο αποτέλεσμα.
    ΑΜΑΣΕΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όσο για τους φορείς, εννοείται πως δεν εννοώ την παρούσα διοίκηση της Εκκλησίας...
    ΑΜΑΣΕΎΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΟΤΙ ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΟΔΟΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ!
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΟΥ "ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΜΕΤΡΟΥ" ΤΡΕΜΟΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΜΕΕΔΕΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απαράδεκτο ντροπή και αίσχος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. https://www.efsyn.gr/ellada/dikaiomata/391220_orlando-lgbt-me-aformi-tis-antidraseis-stin-proboli-toy-shower-boys-se
    H πατσαβούρα της δημοσιογραφίας , η δυσώνυμη και βρωμερή "εφημερίδα των συντακτών" , δημοσιογραφική συνέχεια της αλήστου μνήμης Ελευθεροτυπίας προβάλλει τις διεστραμμένες απόψεις των ΛΟΑΤΚΙ.
    Η ελεεινή σκουπιδοφυλλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. https://tvxs.gr/news/ellada/agoria-sto-ntoys-i-parapliroforisi-o-skotadismos-kai-i-alitheia-sxetika-me-tin-tainia
    Απύθμενο θράσος και αναισχυντία από τον πρόεδρο της ΔΟΕ (Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος) και κάποιον παιδοψυχίατρο Νικολαΐδη που επιχειρούν με σοφιστείες και προφάσεις εν αμαρτίαις τη διαστροφική αυτή ταινία.
    Και το γνωστό αποδομητικό των αξιών και εθνομηδενιστικό TVX κατέφυγε σε αυτούς για να αθωώσει αυτό το αισχρούργημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή