Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Ὁ π. Στυλιανὸς Καρπαθίου στὸν Focus FM

 

Ὁ π. Στυλιανὸς ἀπαντᾶ σὲ διάφορα ἐρωτήματα γιὰ τὴν ἐπικαιρότητα ποὺ τοῦ θέτει ὁ Στέφανος Δαμιανίδης.



 
«Πᾶνος» 

6 σχόλια:

  1. Γιατί δεν έπρεπε να έρθει τώρα το Αξιον εστί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Π. Στυλιανού, αδικείτε κατάφωρα τους ανθρώπους της ΝΙΚΗΣ. Αν δεν τους γνωρίζετε (πατριωτικώς απαράδεκτο να μη γνωρίζει κάποιος τον κ. Νατσιό- εκ των σφοδροτέρων πολεμίων της Ρεπούση), τουλάχιστον μη ρίχνετε λάσπη! Στον αγώνα της ΝΙΚΗΣ π.χ. έχουν συστρατευθεί με διάφορους τρόπους στελέχη (ή πρώην στελέχη) της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗΣ (ΕΡΩ), καθώς επίσης εκατοντάδες υγειονομικοί που τελούσαν σε αναστολή. Τα περί "τυφλών, κωφών και αλάλων" κατά τραπέζι χρόνια της επιδημίας του covid ισχύουν κ για αυτούς; ΝΤΡΟΠΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή τα περί "τυφλών, κωφών κ αλάλων", ισχύουν κ για τα χιλιάδες στελέχη της ΕΡΩ κ τους υγειονομικούς που είχαν διατελέσει σε αναστολή, οι οποίοι έχουν συστρατευθεί παντί τρόπω στον ωραίο αγώνα της ΝΙΚΗΣ; ΝΤΡΟΠΗ... Αδυνατώ ακόμη να πιστέψω ότι αυτό γράφηκε από το χέρι του πολυσέβαστου π. Στυλιανού, ο οποίος προφανώς θεωρεί ως τέτοιους (τυφλούς, κωφούς κλπ.)κ τους αξιολογότατους συμπρεσβυτέρους του π. Αναστάσιο Γκοτσόπουλο, π. Γεώργιο Σχοινά, π. Αντώνιο Στυλιανάκη κ. ά. , οι οποίοι εξαρχής τάχθηκαν αναφανδόν υπέρ της αγνής προσπάθειας του κ. Νατσιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με αυτά που λέτε παπούλη είναι νομίζω ανάμειξη στα κόμματα, όχι μόνο στην πολιτική γενικά που έχετε σαν πολίτης τι δικαίωμα.Καποιοι που πολιτεύονται με αυτό το κίνημα όχι δεν εμβολιαστηκαν μόνο αλλά διώχθηκαν δεν είχαν να φάνε Ήρθαν σε ρήξη με συναδέλφους και Προϊσταμένους.Πηγσιναν κάθε μέρα στην Θεία λειτουργία ,κοινωνονουσαν χωρίς μάσκα.Εκαναν αγώνα κατά των εμβολίων και συνεχίζουν να εργάζονται κατά των εμβολίων.Συγνωμη πατέρα αλλά έπρεπε να τα γραυ γιατί αδικουμαστε με αυτά που είπατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βγηκετο ΝΙΚΗ επίσημα να πει ότι είναι κατά του εμβολιου; Γιατί σίγουρα για τον ενάμιση χρόνο της αναστολής μας ήταν απών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό ακριβώς υπαινίσσεται και η Νίκη σεβαστέ πατέρα. Την αποδοχή όλων των ορθοδόξων ( εμβολιασμενών και μη) όπως κάνει και η εκκλησία μας! Αλλοίμονο αν συντηρείται ο διαχωρισμός.Μετά απ' αυτη την ιατρική πράξη ο καθένας πρέπει να παίρνει το δρόμο του; Μια δεν είναι η οδος; Ευκαιρία να το συνειδητοποιησουμε με την προτροπή του Ευαγγελίου και μέσα από το πολιτικό γίγνεσθαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή