Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Δεν πρόκειται για απελευθέρωση φύλου αλλά για υποδούλωση φύλου …Είναι σεξουαλικό Μνημόνιο…


...υποθήκευση σεξουαλικής ζωής υπανάπτυκτων λαών, γιατί έτσι μας αντιμετωπίζουν, ήρθαν να μας ανοίξουν τα μάτια ο εκπολιτιστές του σεξ οι εκδημοκρατιστές της κρεβατοκάμαρας ΕΕ και ΝΑΤΟ δικές τους είναι αυτές οι στρατηγικές!

Κάνουν τα δημόσια σχολεία μπορντέλ για να πάρει ο κόσμος τα παιδιά του και να τα στείλει στην ιδιωτική εκπαίδευση;.. το άρθρο 16 το έχουν μαρκάρει…. από το σταθμάρχη στην κακά-λα…

Από τον σταθμάρχη στη δασκάλα ..πάντα στις ίδιες ράγιες….αλλά δεν είναι και πάλι μόνο ο σταθμάρχης Η υπόθεση, σύμφωνα με την ΕΡΤ, είναι υπό διερεύνηση από τη γενική γραμματεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και ειδικής αγωγής. 

Το υπουργείο Παιδείας δεν έχει ακόμη τοποθετηθεί επίσημα. Ωστόσο η ταινία έχει εγκριθεί από το υπουργείο Παιδείας και απευθύνεται γενικά σε παιδιά από 11 έως 18 ετών. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η ταινία ” αγόρια στο ντους” προβλέπεται για μαθητές γυμνασίου και λυκείου. Δηλ. το πρόβλημα γι αυτούς είναι αν προβλήθηκε σε παιδιά 10 και όχι 11;

Ωραίο μέλλον ετοιμάζουν οι φουρουριστές Μπροστάρηδες για τα παιδιά του λαού τώρα που εντείνεται και η κρίση.. Ταϊλάνδη.. και δεν δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς που τα παιδιά σου ερωτικούς σκλάβους ξεπουλάς..Το θέμα δεν είναι για κατηχητικό είναι πολιτικό. Αυτά είναι στρατηγικές που επιβάλει, χρηματοδοτεί, αναπτύσσει προάγει η ΕΕ και έχουν τεθεί και υπό την προστασία του ΝΑΤΟ..

Δεν πρόκειται για απελευθέρωση φύλου αλλά για υποδούλωση φύλου …Είναι σεξουαλικό Μνημόνιο…υποθήκευση της σεξουαλικής ζωής των υπανάπτυκτων λαών γιατί έτσι μας αντιμετωπίζουν ήρθαν να μας ανοίξουν τα μάτια ο εκπολιτιστές του σεξ οι εκδημοκρατιστές της κρεβατοκάμαρας αποίκισαν ως και την κρεβατοκάμαρα..

Ο απόλυτος ολοκληρωτισμός δεν θα ορίζεις όχι το κεφάλι σου ούτε το φύλο σου.. Πρώτα χειραγωγούν με ασύστολη προπαγάνδα διαμορφώνουν την κοινή γνώμη και μετά την πάνε σε δημοσκοπήσεις να πει το ποίημα που της πέρασαν και στο τέλος επικαλούνται την ίδια την κοινή γνώμη στο όνομα τη δημοκρατίας που οι ίδιοι διαμόρφωσαν και σου λέει αυτή αποφασίζει με εκλογές..

«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου