Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Σάλος στη Ρωσία για παιδική κούκλα με… ανδρικά γεννητικά όργανα κάτω από το φόρεμα της!


«Τσουνάμι» από οργισμένα σχόλια προκάλεσε στα social media μια παιδική κούκλα που πωλείται σε παιχνιδάδικο της Σιβηρίας, η οποία, ως φαίνεται, είναι η πρώτη… τρανσέξουαλ κούκλα που κυκλοφόρησε στη Ρωσία!

Φωτογραφίες της από τα ράφια στο κατάστημα «Planeta Igrushek» (Πλανήτης παιχνιδιών) του Novosibirsk, έγιναν viral μέσα σε λίγες ώρες.

Σε αυτές φαίνεται μια κούκλα με κοριτσίστικα χαρακτηριστικά προσώπου και μακριά ξανθά μαλλιά, η οποία φοράει ένα κόκκινο φόρεμα με κίτρινα πουά. 

Όμως, μανάδες, που κατέβασαν το εσώρουχο της κούκλας, διαπίστωσαν ότι φέρει ανδρικά γεννητικά όργανα!

Το παιχνίδι, που πιστεύεται ότι είναι μια από τις πρώτες… τρανσέξουαλ κούκλες που κυκλοφόρησαν παγκοσμίως, «έβγαλε» την πλειονότητα των χρηστών των social media από τα ρούχα τους.

Πολλοί κατηγόρησαν το κατάστημα που την πουλάει ότι προσπαθεί «να αλλάξει την κοινωνία» κάνοντας «πλύση εγκεφάλου» στα παιδιά, ενώ χαρακτήρισαν την κούκλα «ανάρμοστη».

Υπήρξαν, ωστόσο, και εκείνοι που έφτασαν στο σημείο να συστήνουν στους γονείς να βάλουν τα βλαστάρια τους να «ευνουχίσουν» την κούκλα με… παιδικά ιατρικά εργαλεία!

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ

Μυρίζομαι ότι θα βγεί η εταιρεία και θα μιλήσει για λάθος μπροστά στην γενική κατακραυγή, όμως είναι τόσο πονηρές οι εποχές που ζούμε που δύσκολα ο κόσμος μπορεί να δεχθεί τέτοια περίεργα λάθη.... 

Η νεοταξίτικη πλύση εγκεφάλου στα παιδιά μας προωθείται συστηματικά στα παιχνίδια, στο σχολείο, στην τηλεόραση, στον κινηματογράφο και παντού...

koukfamily

Πηγή:  https://thesecretrealtruth.blogspot.com/
«Πᾶνος»

4 σχόλια:

  1. Δεν χρειάζεται τα χριστιανικά μπλογκς να τα δείχνουν σε κοινή θέα αυτά. Φτάνει η περιγραφή. Το πολύ -πολύ ας βάλουν ένα link , ώστε όποιος θέλει να πάει.
    Γύρω-γύρω είναι ιερές εικόνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ἀδελφέ μου ὁ μόνος λόγος ποὺ βάλαμε τὴν συγκεκριμένη φωτογραφία, εἶναι ἐπειδὴ πρόκειται γιὰ παιχνίδι.

    Ἔχεις ἀπόλυτο δίκιο ὅταν πρόκειται γιὰ ἄσεμνες φωτογραφίες, ἀλλὰ ἄν περιηγηθῆς μέσα στὸ ἱστολόγιο, δὲν πρόκειται νὰ βρῆς καμμία φωτογραφία προκλητικὴ μὲ ἄσεμνο ὑλικό, παρ᾿ ὅλο ποὺ πολλὰ ἀπ᾿ τὰ ἄρθρα ποὺ ἔχουμε ἀναδημοσιεύση, ἐμπεριεῖχαν φωτογραφίες πολὺ προκλητικὲς, ἀλλὰ τὶς ἀφαιρέσαμε.

    Στὴν συγκεκριμένη φωτογραφία, δὲν δώσαμε σημασία διότι πρόκειται γιὰ παιχνίδι ὅπως σοῦ ἔγραψα παραπάνω καὶ παρασυρμένοι ἀπὸ θυμό, θέλαμε νὰ δείξουμε τὶ κάνουν οἱ ἄθλιοι νεοταξίτες στὰ παιδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αδερφέ μου Πάνο, δυστυχώς η λέρα έχει εξαπλωθεί παντού, (ακόμα και στα παιχνίδια).
    Όπου και να ακουμπήσει κάποιος θα λερωθεί.

    Το γνωρίζουμε όλοι ότι το ανέβασες εν βρασμώ ψυχής.

    Αλλά θα συμφωνήσω, με τον αδερφό που έγραψε το σχόλιο.

    Ότι τα χριστιανικά ιστολόγια, δεν χρειάζεται να τα αναδημοσιεύουν.
    Μπαίνουμε σε έναν τόπο υγιή, για να ξεκουράσουμε τα μάτια μας και το νου μας από την λέρα.

    ΌΠΩΣ ΌΤΑΝ ΑΚΟΎΣΟΥΜΕ ΜΊΑ ΒΡΙΣΙΆ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΡΩΤΉΣΕΙ ΚΆΠΟΙΟΣ ΤΙ ΕΊΠΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΕΚΦΈΡΟΥΜΕ ΑΥΤΌΝ ΤΟ ΛΌΓΟ, ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΆΝΑΜΕΤΑΔΏΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο πολλά και στους δύο σχολιαστές Πάνο και Χρήστο, ο μεν για την κατανόηση που έδειξε στο πρώτο σχόλιο, ο δε για την συμφωνία με το πρώτο σχόλιο!
    Πολλά Μπράβο σας!

    Ακεψιμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή