Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

ΑΧ ΒΡΕ ΕΛΛΗΝΑ...
– Για το Σκοπιανό έφαγες Novartis. Για το Καστελλόριζο θα φας ποδόσφαιρο.

– Και για το Αιγαίο θα φας συνεκμετάλλευση.

Τα αφεντικά ξέρουν ποιούς προωθούν στο τιμόνι των χωρών.

Αριστερά, ένας Έλλην του Πόντου Γενίτσαρος αποφασισμένος μέχρις εσχάτων –ο παππούς του οποίου πολέμησε για την αυτονομία των Ελλήνων στα κατεχόμενα εδάφη του Πόντου....

Δεξιά, γόνος οικογενείας των απογόνων του Αβραάμ οι αποδείξεις των οποίων είναι καταχωνιασμένες στα σάιτ του ίντερνετ ως απαγορευμένα από τις οικογενειακές δραστηριότητες στις εφημερίδες της εποχής

–ο δε παππούς του Κων/νος Μητσοτάκης το 1888 ίδρυσε την οργάνωση για την Ίδρυση του κράτους της Κρήτης. Πιστό σκυλί κατά του νατιβισμού (εθνικισμού) των Ελλήνων, υμνητής όμως του ολοκαυτώματος ενός συγκεκριμένου έθνους, και ευτυχισμένος που ξοδεύει τα χρήματα του ήδη πτωχευμένου Έλληνα για να υποδεχτεί τους αντικαταστάτες του, επειδή βλέπει την ελληνική κοινωνία να αλλάζει.

Τέτοιαν σύμπτωση θα την ζήλευε και η συναστρία της θεάς Τύχης!

Λοιπόν, Έλλην(ιδ)α, αν δεν αλλάξεις με Παλιγγενεσία όλα αυτά τα αρπακτικά που το παίζουν ηγέτες σου για να πίνουν εργολαβικά το βιός και το αίμα σου, την έχεις βάψει!

–[[ Καθ’ οδόν από Φρανκφούρτη για Στρασβούργο,

η ελληνική αποστολή ως μία ομάδα ετοιμάζεται!]]

– Ετοιμάζεται για το αυτογκόλ

που θα το πληρώσει πάλι ο Έλλην αμέτοχος βλαξ,

ο οποίος από τα απανωτά εγκεφαλικά που συνεχώς παθαίνει ...

...

δεν ξέρει πια αν ζει ή αν πεθαίνει!

Άιντε και καλή Ανάσταση για την Ελλαδίτσα μας φυσικά,

γιατί αυτοί μετά τον διαμελισμό του κορμού της

πιστεύουν λόγω καταγωγής του επιούσιου γένους

μονάχα στην δική τους μετεμψύχωση

Ως νέα αφεντικά των νέων κρατιδίων.
Και επειδή το «χαστούκι» του αστυνομικού ήταν ένα γερό χαστούκι για να ξυπνήσει την Υποκρισία της Ωραίας Κοιμωμένης Κοινωνίας, που ως Μωρά Παρθένα δεν γνωρίζει τί πάει να πει ζωή, λες και δεν βλέπει γύρω της το εσκεμμένο εισαγόμενο «μεταναστευτικό» έγκλημα που θα την βιάσει μέχρι να την πνίξει στο τέλος.

Θα ήθελα να αναφέρω μερικά βιώματά μου από την ενασχόλησή μου στο παρελθόν με τις αντίκες. Θυμάμαι στον γυφτομαχαλά του Βόλου τα παράνομα σπίτια τους που η πολεοδομία έκανε πάντα τα στραβά μάτια για να πληρώνει πάντα ο «λευκός» Έλλην πολίτης τις παρανομίες των άνομων νόμων.

Τα τσιγγανάκια που φιλούσαν τσίλιες όταν πήγαινα πάντα με κάποιον φίλο μου, γιατί ήταν αδιανόητο να πας μόνος, πώς βγαίνανε απ’ τους θάμνους και πίσω από τα δέντρα καμία δεκαριά για να μας κάνουν ανάκριση, «τί κάνετε δω;», σαν να ήμασταν σε άλλη χώρα. 

Και επειδή δεν είχαμε «διαβατήριο» ή διαπιστευτήριο, μιας και ήμουν νέος στο κόλπο, μας πέρασαν για ναρκομανείς που έψαχναν ν’ αγοράσουν την δόση τους, και μας περνούσαν από το δεύτερο στην τρίτη γωνία για ανάκριση του αρχηγού φρουράς υπηρεσίας σπίτι. «Ήρθαμε να βρούμε παλιά έπιπλα κ.ά.», τους λέγαμε, και τους άφηνε αδιάφορους το ερώτημά μας, και μας έλεγαν φευγαλέα, «περάστε αύριο».

Την επόμενη, το ίδιο μαρτύριο μέχρι να ανακαλύψω τους κλεμμένους θησαυρούς από τα παλιά νεοκλασσικά αρχοντικά του 1900, που ήταν στοιβαγμένοι με σφραγίδες τελωνείου Βουλγαρίας και είχαν αδειάσει οι ομοεθνείς τους από το πρώην κομμουνιστικό καθεστώς για να τους πουλήσουν στα σκλαβοπάζαρα της Δύσης. 

Γι’ αυτό και αργότερα, όταν έζησα στην Βουλγαρία για 11 χρόνια, συνειδητοποίησα πώς δεν υπήρχε τίποτα αξιόλογο μετά την αποψίλωση της τσιγγάνικης μαφίας, και στο καθημερινό παζάρι της πλατείας του Αλεξάντερ Νέβσκι στο κέντρο της Σόφιας οι μικροπωλητές των πάγκων σού ζητούσαν 30 ευρώ για ένα λαμπόγιαλο απομίμηση κινέζικης προέλευσης!

«Τσιγγάνοι» αυτοαποκαλούνται και εκεί, κι όχι «Ρομά» όπως ονομάστηκαν λόγω χρηματοδότησης Σόρος και λοιπών ΜΚΟ ιδρυμάτων που εφηύραν τον «ρατσισμό» για όλους τους άλλους, εκτός από τους λευκούς ηλίθιους που πληρώνουν το εισιτήριο στο λεωφορείο, στο τραίνο και μετρό εκεί όπως και δω. 

Τάδε έφη ένας πολύ καλός μου φίλος Βούλγαρος της μυστικής υπηρεσίας πληροφοριών. Άλλη φορά θα μιλήσω και για τα μπουμπουκομπούμπουκα του πρώην Κομμουνιστικού Κόμματος Βουλγαρίας πώς ευζωούν ως «προοδευτικοί» κι απολαμβάνουν το «κακό» επιχειρείν από τα κλεψιμαίικα του ..«απλού λαού και του εργάτη»!

Στον Βόλο ανακάλυψα πώς οι «Ρομά» ασχολούνται με το σκραπ που το εξάγουν στην Γερμανία και πώς θησαυρίζουν από τα σκουπίδια. Πώς οι ταχυδρομικοί υπάλληλοι μοίραζαν τις δέκα συντάξεις με το ίδιο όνομα σε διάφορα μέρη του νομού, επειδή δήλωνε δέκα διευθύνσεις ένα μόνο άτομο. 

Άλλοι πάλι, τσιγγάνοι, μου έλεγαν πώς την πρώτη εβδομάδα του μήνα πήγαιναν σε βουνά και σε λαγκάδια να εισπράξουν τις συντάξεις τους στο πολλαπλάσιο σε όλα τα μέρη της Ελλάδος, και μεις ως Έλληνες πληρώναμε στον μαύρο πάτο του συσσωρευόμενου Χρέους σαν τα κορόιδα τους λογαριασμούς, τα κοινόχρηστα, το ΦΠΑ και το μπουγιουρντί της τότε ΔΟΥ. 

Πώς έφερναν τους «τσιγγάνους» από τις άλλες χώρες των Βαλκανίων και τους στοίβαζαν είκοσι «νομά σ’ ένα δωμά», που λε’ και το τραγούδι, για δουλεμπόριο στα κτήματα και τη ζητιανιά στο πεζοδρόμιο. Πώς έβγαζαν μάτσο τα πεντοχίλιαρα από την τσέπη για να μου δώσουν ρέστα και, και ..και όλα τα εσώψυχα της «καλής κοινωνίας» του Βόλου.

Κι αναρωτιόμουν από τότε πώς θα καταντήσει αυτός ο τόπος, όταν άλλοι ήταν οι θεματοφύλακες της χώρας και κρατούσαν τα κλειδιά της ιστορίας μας στα ράφια τους. Και οι στο όνομα μονάχα Έλληνες έτρεχαν στα συσσίτια, στην αναπηρική σύνταξη, την ουρά της ανεργίας και του επιδόματος από τότε, όταν ο κεντρικός δρόμος κάθε πόλης είχε γεμίσει από τράπεζες λογής και τα μαγαζιά έκλειναν το ένα μετά το άλλο μετά την φούσκα του χρηματιστηρίου!

Αν είναι λοιπόν ένα «χαστούκι» να ξυπνήσει την «ευαισθητοποιημένη» κουλτούρα του «άστεος», που δεν είδε τόσα χρόνια τον ρατσισμό του «κράτους» κατά του Έλληνα που οπισθοδρομούσε, αλλά για να ιδεί σήμερα συστηματικά μόνον τον «ρατσισμό» κατά των «μειονοτήτων» λόγω «μεταναστευτικού», που έστω και φτωχός τους πληρώνει όλους από την τσέπη του... βρε Άι στον Διάολο κι ακόμη παραπέρα! Δύο χιλιάδες χρόνια ζουν στον τόπο μας και δεν συγχωνεύθηκαν, θα το κάνουν τώρα που οι Έλληνες αφανίζονται;

Σε λίγο ακολουθούν κι οι «ευαισθητοποιημένοι» ως «μειονότης» στο μαύρο κατάστιχο του Ισλάμ, που αντί για «πολιτισμό» τα 400 χρόνια σκλαβιάς των Ελληνικών εδαφών της Ιωνίας και πέριξ της Μεσογείου άφησε αποκαΐδια, οπισθοδρόμηση, λεηλατημένα αρχαία Μνημεία στα φράγκικα μουσεία, και τζαμιά σε τούτον εδώ τον τόπο.

Πηγή: http://enaasteri.blogspot.com/
 «Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου