Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020

Επιστολή Υπερπολύτεκνου Πατέρα προς τον Υπουργό Μεταφορών κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή


Θεσσαλονίκη 17/01/2020
 
Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ 
   Με τη χάρη του Θεού είναι  πατέρας δέκα παιδιών και με μεγάλη μου λύπη έμαθα ότι σας ενόχλησε μία αφίσα κατοχυρωμένη και τεκμηριωμένη επιστημονικά και δυστυχώς δώσατε εντολή (ή σας δώσανε εντολή)να αποσυρθεί η αφίσα γιατί ίσως ενοχλούσε ή έλεγχε κάποιους που έκαναν αμβλώσεις.
  Η κίνηση αυτή είναι αδιανόητη, απαράδεκτη,σχιζοφρενική γιατί με το ίδιο σκεπτικό θα έπρεπε να αποσυρθούν και οι αφίσες του τύπου "Ναι στη ζωή όχι στα ναρκωτικά" γιατί προσβάλλουν κάποιους χρήστες ναρκωτικών και ότι "Το τσιγάρο σκοτώνει ή είναι αιτία για πολλές καρδιακές και εγκεφαλικές παθήσεις" γιατί προσβάλλουν κάποιους καπνιστές.

     Η κίνηση αυτή επίσης προσβάλλει κάθε υγιή σκεπτόμενο άνθρωπο, κάθε Ελληνορθόδοξο γονέα και ιδιαίτερα τους πολύτεκνους που προσπαθούν να ζήσουν σύμφωνα με το θέλημα του Θεού χωρίς να αποφεύγουν ή να σκοτώνουν τα παιδιά τους. Με αυτόν τον τρόπο ζωής ο αγωνιζόμενος χριστιανός βοηθάει στο μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας (στην οποία έχετε εκλέγει βουλευτής) το δημογραφικό. 
                
   Θέλοντας και μη μου δημιουργούνται κάποια ερωτήματα που θα σας τα θέσω ευθέως: 
             
 1) Είστε εχθρός της Ορθόδοξης πίστης μας;     
  2) Είστε εχθρός της πατρίδας μας; 
  3) Είστε εχθρός των πολυτέκνων;  
     
   Δυστυχώς όπως διαπιστώνω ζούμε κάτω από ένα ολοκληρωτικό φασιστικό καθεστώς με ανίκανους, προδότες και εντολοδόχους της νέας τάξης πραγμάτων.  
              
    Έλεγε ο Άγιος Αντώνιος που γιόρταζε εχθές πριν από 1.700 χρόνια ότι στα έσχατα χρόνια αν πεις κάτι φυσιολογικό προς το θεό θα σου λένε ότι τρελάθηκες.  
                           
  Σήμερα θεωρείται φυσιολογικό να αποφεύγεις όσα παιδιά σου δίνει ο Θεός ή να τα σκοτώνεις και θεωρείται αφύσικο το να κάνεις όσα παιδιά σου δώσει ο Θεός.
                     
    Σήμερα αν σκοτώσεις ένα σκύλο διώκεσαι ποινικά ενώ μπορείς να σκοτώσεις ένα αγέννητο παιδί σε δημόσιο νοσοκομείο με χρήματα του κάθε φορολογούμενου.   
                      
    Σήμερα θεωρείται φυσιολογικό να καταργείται ο νόμος περί βλασφημίας και θεωρείται ρατσισμός αν πεις τους λαθρομετανάστες λαθρομετανάστες και την πίστη τους ψεύτικη και εγκληματική.                                           
     Σήμερα θεωρείται φυσιολογικό να διαφημίζεται και να προβάλλεται και να προωθείται η διαστροφή του σοδομισμού (σύμφωνα με το νόμο του Θεού) και θεωρείται αφύσικο η διαφήμιση υπέρ του αγέννητου παιδιού που δεν έχει κανένα δικαίωμα ζωής για τους κουλτουριάρηδες, τους ψευδοπροοδευτικούς κ.τ.λ.                 
    Αν καταλάβετε το λάθος σας το πιο έντιμο θα ήταν να ζητήσετε συγνώμη από τον Ελληνικό λαό να μετανόησετε και ή να ξαναμπεί η αφίσα στη θέση της ή αν δεν σας το επιτρέψουν κάποιοι πιο υψηλά ιστάμενοι να παραιτηθείτε.  
             
   Εύχομαι και όλοι οι σύλλογοι πολυτέκνων που προσβάλλονται να αντισταθούν, να διαμαρτυρηθούν, να αγωνιστούν, κατά των εχθρών της πίστεως και της πατρίδας μας. 
                                                              
                          Με τιμή    
                          Τσακιριδης Μιχάλης 

Πηγή:https://agonasax.blogspot.com/
«Πᾶνος»    

5 σχόλια:

 1. ἀκούστηκε 300000 ἐκτρώσεις τόν χρόνο! εἶναι ἀλήθεια;;;;
  τό κράτος δέν μπορεῖ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ νά τίς ἐπιτρέπει,
  ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, καί νά δίνει δωρεάν χρήματα τῶν φορολογουμένων.
  Τά χρήματα αὐτά νά πηγαίνουν γιά τήν ἀγορά τορπιλῶν καί πολεμικοῦ ὑλικοῦ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΗ.
  ΝΑ ΓΙΝΗ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!
  ΤΑ ΑΔΙΚΟΣΚΟΤΩΜΕΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΗΣΑΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΤΡΩΣΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΟΔΥΝΗ! ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΑΓΙΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΝ ΒΕΛΙΜΙΡΟΒΙΤΣ.

  KAI NA ΦΑΝΤΑΣΤΕΙTE ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΠΟΣΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΦΙΣΩΝ! ΑΛΛΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ LOATKI ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΤΙ ......ΚΑΛΩΣ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ...ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΗ!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αγαπητέ και ευλογημένε κύριε Μιχάλη.
  Το άρθρο σας ήταν πραγματικός ΚΑΤΑΠΈΛΤΗΣ για το σημερινό κατεστημένο που ζούμε εδώ και τουλάχιστον δέκα χρόνια.
  Δεν είναι τυχαίο που το ανεβάσατε την ημέρα που γιορτάζουμε ΤΟΥΣ ΣΤΎΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΊΑΣ ΜΑΣ ΜΈΓΑ ΑΝΤΏΝΙΟ ΚΑΙ ΜΈΓΑ ΑΘΑΝΆΣΙΟ.
  ΟΙ ΆΓΙΟΙ ΜΑΣ ΟΜΊΛΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΌ ΣΑΣ ΣΤΌΜΑ.
  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΕΚ ΒΆΘΟΥΣ ΚΑΡΔΊΑΣ.
  ΓΙΑΤΊ ΣΉΜΕΡΑ ΧΡΕΙΑΖΌΜΑΣΤΕ ΤΈΤΟΙΑ ΠΡΌΤΥΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΆΡΟΥΜΕ ΘΆΡΡΟΣ.
  Και θα σας απαντήσω εγώ και η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, στις τρεις ερωτήσεις που κάνατε,(γιατί από αυτούς απάντησε δεν θα πάρετε).
  Ένα τεράστιο ΝΑΙ.
  Η Παναγία μας και οι Άγιοι μας να σας σκεπάζουν και να σας προστατεύουν Εσάς και την οικογένειά σας να συνεχίσετε το καλόν αγώνα. Αμήν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ.
  ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.
  ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΙΒΑΝΙΑ, ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δυστυχῶς ἀδελφέ μου τὰ χαϊβάνια εἶναι πολὺ περισσότερα ἀπὸ τοὺς ἀφυπνισμένους καὶ γιὰ αὐτὸ ὑπάρχουν ἀκόμα αὐτοὶ οἱ ὑπάνθρωποι ποὺ δὲν ἄφησαν τίποτα ὄρθιο.

   Ἀλλὰ ἐμεῖς, ὅπως λές, δὲν πρέπει νὰ τοὺς ἀφήνουμε σὲ χλωρὸ κλαδί, νὰ θυμόμαστε δέ, πὼς οἱ λίγοι πάντα ἔκαναν τὴν διαφορὰ καὶ ἡ «μαγιὰ» σίγουρα ὑπάρχει, μὲ τὴν διαφορὰ ἀδελφέ μου, πρέπει νὰ βάλουμε πάλι στὴν ζωή μας τὸν Χριστό.
   «Χωρὶς ἐμοῦ οὐ δύνασθε ποιεῖν οὐδέν»

   Διαγραφή
 4. Θα ήθελα να σας σφίξω πραγματικά το χέρι για την επιστολή σας. Να ξέρετε ότι εκφράζετε μεγάλη μερίδα των οποίων τα πιστεύω τους καταπνίγονται και χλευάζονται από τους λεγόμενους προοδευτικούς. Ο Θεός να σας δίνει όλα τα καλά και στα παιδιά σας και σε όλες τις πολύτεκνες οικογένειες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή