Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020

ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ….ΜΑΣΟΝΟΣ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ; Μακαριότατε πώς μπόρεσες και το έκανες αυτό;


Φωνη Αχαρνεα
ΠΟΛΎ ΣΟΒΑΡΟ….ΜΑΣΟΝΟΣ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ; Μακαριότατε πως μπόρεσες και το έκανες αυτό…; Διαβάστε με τι τον τίμησαν….Μασονικές Διακρίσεις . ΚΆΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΆΝΕ ΚΑΛΆ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ??? ΑΝΑΞΙΟΣ , ΑΝΑΞΙΟΣ .ΑΝΑΞΙΟΣ ..
Μήπως για αυτούς τους λόγους ο Ιερώνυμος δεν εισηγήθηκε να ανοίξουν οι Ναοί με μέτρα όπως ισχύουν για όλους .

Και λειτουργούν τα Σούπερ Μάρκετ Φαρμακεία, Δημόσιες υπηρεσίες, Περίπτερα, κλπ. Τη Συμβαίνει λοιπών? Γιατί δεν προστάτεψε την Εκκλησία. Ὅλα θεόκλειστα στης Μέρες του ΠΆΣΧΑ.

Μας Πρόδωσε όλους ο Αρχιεπίσκοπος. Μήπως πρέπει να συνέλθει η Ιερά Σύνοδος εκτάκτως, και με αποφασίσεις να τον στείλει για μετάνοια σε κάποιο Μοναστήρι. 

Ορθοδοξία και Μασονία δεν συμβιβάζονται. Είναι επικίνδυνος. Απομακρύνετε τον Ιούδα το συντομότερο. Πρόδωσε την Ορθοδοξία και κατά επέκταση όλους τους Ορθοδόξους Χριστιανούς ..Διαβάστε ποιο κάτω πως έχουν τα πράγματα.

O καλός πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης… Καλός Χριστιανός είναι ο ενημερωμένος Χριστιανός...
Ένα εντυπωσιακό ρεπορτάζ για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο διαβάσαμε στην έγκριτη ιστοσελίδα sfairika.gr. 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 26|10|2015
O καλός πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης…
Ένα εντυπωσιακό ρεπορτάζ για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο διαβάσαμε στην έγκριτη ιστοσελίδα sfairika.gr

Η ομάδα του makeleio.gr το θεώρησε αρκετά απολιτικό.Δεν το υιοθετούμε αλλά το προβάλουμε.

Οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, θα πρέπει να γνωρίζουν ή επιτέλους να συνειδητοποιήσουν, ότι σε θέσεις Επισκόπων και Αρχιεπισκόπων, δεν ανεβαίνει (σχεδόν) κανείς, αν δεν έχει περάσει από τις Μασονικές Στοές.

Και ο Ιερώνυμος, δεν αποτελεί εξαίρεση.ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΣΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ, είναι κατασκευάσματα του μιαρού έθνους των εβραίοΣιωνιστών και οι έχοντες υψηλούς βαθμούς, δηλώνουν απόλυτη πίστη στον Σατανά.

Αυτά τα επιγραμματικά, για να ξυπνάει ο λαός, και να γνωρίζει, ότι το αποκούμπι του στην Θρησκεία, είναι ολίγοι απλοί ιερείς και μοναχοί.

Οι σχέσεις του αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου με το Τάγμα των Ναϊτών χρονολογείται από… το 2009 την εποχή που τιμήθηκε με τον Αστέρα του Τάγματος των Ναϊτών και του απενεμήθη το σχετικό Δίπλωμα καθώς και επιταγή 1.000 δολαρίων ως πρώτη δόση για τα έργα επισκευής του Καθεδρικού Ναού.

Αυτό διαβάζουμε σε δημοσίευμα του εντύπου “Ναϊτικά Νέα”

Μάλιστα στο ίδιο δημοσίευμα διαβάζουμε ότι ο μακαριότατος έδωσε τον Νοέμβριο του 2009 εντολή στον μητροπολίτη Μαραθώνος κ. Μελίτωνα να παραστεί ως εκπρόσωπός του σε «Τελετή Περικοσμήσεως των Νέων Ιπποτών».

Διαβάζουμε λοιπόν στα Ναϊτικά Νέα (τεύχος 1-Ιανουάριος-Μάρτιος 2010), στην τέταρτη σελίδα (φωτο): (συνέχεια)

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ PATRIC E. REA ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΣΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ.Κ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΤΟΝ Β’

«Στις 27 Νοεμβρίου, ημέρα Παρασκευή, ο Μέγας Διοικητής του Παγκοσμίου Τάγματος, Στρατηγός PATRIC E.REA, συνοδευόμενος από τον Μεγάλο Προκαθήμενο Σταμάτη Κοντογεώργη, τον Μεγάλο Καγκελάριο Δημήτριο Τζίμα, τον Διοικητή Αθηνών Στέλιο Κατσέλη και τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων Γεώργιο Παπαχρήστο, επισκέφθηκαν εθιμοτυπικώς τον Μακαριώτατο αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ.Ιερώνυμο τον Β’.»

Και παρακάτω διαβάζουμε:
«Ο Στρατηγός Μέγας Διοικητής ενημέρωσε τον Μακαριώτατο για το Διεθνές Τάγμα των Ιπποτών του ναού των Ιεροσολύμων, το φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί και ανεπτύχθη η σύσφιξη των σχέσεων των δύο πλευρών.

Τέλος ο Στρατηγός Μέγας Διοικητής παρέδωσε στον Μακαριώτατο, το ποσό των 1.000 δολαρίων, σαν πρώτη δόση, για τη συμβολή του προσωπικά στα έργα επισκευής του Καθεδρικού Ναού Αθηνών.

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τον Στρατηγό Μεγάλο Διοικητή για την ευγενική προσφορά. Έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το Τάγμα και έδωσε εντολή όπως κατά την Τελετή της Εθνικής Περικοσμήσεως των Νέων Ιπποτών την 28η Νοεμβρίου 2009, να παραστεί και τον εκπροσωπήσει ο Μητροπολίτης Μαραθώνος κ.κ.ΜΕΛΙΤΩΝ.

Στη συνέχεια έγινε η απονομή του ΑΣΤΕΡΑ του ΤΑΓΜΑΤΟΣ από τον Στρατηγό Μεγάλο Διοικητή προς τον Μακαριώτατο και ανεγνώσθη το σχετικό ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΠΟΝΟΜΗΣ».

«Πᾶνος»

4 σχόλια:

 1. Μπορούμε να τους πιστέψουμε τους μασόνους για όλα όσα λένε; Έχουν βγάλει στο παρελθόν μασονους, μεταξύ άλλων, τον Ιωάννη Μεταξά, τον Ίωνα Δραγούμη, τον Καποδίστρια, όλη ανεξαιρέτως την ηγεσία της Φιλικήε Εταιρείας και τον... Κολοκοτρώνη!!! Μπορεί να είναι όντως μασόνος ο Ιερώνυμος. Αν αυτό όμως το λένε τα δικά τους έντυπα, τα "ναϊτικα νέα", γιατί να το πιστέψω; Ο Άγιος Παΐσιος έβλεπε οφθαλμοφανως το διάβολο: έχετε την εντύπωση ότι υπολόγιζε ως αληθινό όσα του έλεγαν οι δαίμονες; Γιατί λοιπόν εμείς να πιστεύουμε τους δαιμονοκίνητους μασόνους ότι μας λένε την αλήθεια;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ἀδελφέ μου θὰ συμφωνήσω μαζί σου.
   Ὅπως λὲς καὶ ἐσὺ μπορεὶ νὰ εἶναι, μπορεῖ καὶ ὄχι μασόνος.

   Τὴν ἀνάρτηση μᾶς τὴν ἔστειλαν καὶ ἐπειδὴ ὅλοι γνωρίζουμε τὸ τί ἔχει κάνει στὴν Ἐκκλησία αὐτὸς ὁ ἄνθρωπος καὶ οἱ πιθανότητες εἶναι μεγάλες στὸ νὰ εἶναι μασόνος, ἀποφασίσαμε νὰ τὴν δημοσιεύσουμε.

   Ξέρουμε ἄνθρωπο, χωρὶς νὰ εἶναι μασόνος οὔτε νὰ ἀνήκη στοὺς Ροταριανοὺς, τοῦ ἔκαναν δῶρο τιμητικὴ πλακέτα οἱ Ρόταρυ.

   Διαγραφή
 2. Ακομα και τα "μυρμηγκια" στην ελλαδα στην μασονια ανηκουν..!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το καλο δεντρο φαινεται απο τους καρπους του, λεει και η ευαγγελικη περικοπη. Οταν το δεντρο κανει σαπιους καρπους, κοβεται και ριχνεται στην πυρα να καταστραφει διοτι δεν παραγει καλους καρπους και ειναι αχρηστο. Ακριβως αυτο ισχυει για τον Ιερωνυμο και τον καθε Ιερωνυμο. Εχουν μαζευτει ήδη πολλα για το συγκεκριμενο προσωπο. Πολεμιος του μακαριστου Χριστοδουλου, προδοσια πρεσπων, προδοσια στο λαθρομεταναστευτικο, και το χειροτερο ολων η βλασφημια της Θειας Μεταληψης που εκ των πραξεων το τουρλουμπουκι της ΔΙΣ θεωρησε μολυσματικη!! Και μονο απο αυτο επρεπε να ειχε παει σπιτι του, και σε κανενα μοναστηρι, ΣΠΙΤΙ του με συνταξουλα των 300 ευρω για να δει πως ζουν οι πτωχοι που ταχα ελεουν απο τα ετοιμα οι κυριοι. Υστερα και απο την προδοσια με τον κορωναιο των ιεραρχων, θα πρεπει να καταλαβουν οτι ατιμαζουν τα ρασα που φορουν κ καλο θα ειναι να μας αδειαζουν τη γωνια οι ανικανοι. Στις μερες μας η Ορθοδοξια χρειαζεται μαρτυρες και υψηλα αναστηματα για να σωσει την εκκλησια αλλα και την ιδια την Ελλαδα. Με υποταγμενους , με σούλες κ τούλες δεν γινεται. Γινεται?

  ΑπάντησηΔιαγραφή