Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Είπαν το μεγαλύτερο ΨΕΜΑ για την Τεχνητή Νοημοσύνη – ΒΙΝΤΕΟ

 

Έχει ανοίξει συζήτηση σε όλον τον πλανήτη!!! Τι θα γίνει με τους ανθρώπους;;;

Συζητήσεις για την τεχνητή νοημοσύνη εξαπλώνονται σε όλον τον πλανήτη!

Ως γνωστόν, επιδιώκεται να αναλάβει την διακυβέρνηση στον πλανήτη και την διοίκηση πάνω στους ανθρώπους, οι οποίοι αναμένεται (όσοι το αποδεχθούν) να συνδεθούν μαζί της μέσω εμφυτευμάτων και να δέχονται τους επηρεασμούς της παγκόσμιας εξουσίας μέσα στο μυαλό τους, επηρεάζοντας με την σειρά τους και τους υπολοίπους γύρω τους.

Ωστόσο προσπαθούν να πείσουν τους ανθρώπους πως η τεχνητή νοημοσύνη γίνεται όλο και πιο ανθρώπινη! ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!!! Έχει τον δικό της χαρακτήρα, ο οποίος είναι επιβλητικός και δεν έχει καμία σχέση με την ανθρώπινη ψυχοσύνθεση.

Αναρωτιούνται στο βρετανικό κανάλι «GBN»: «Είναι πιθανό η Τεχνητή Νοημοσύνη να εξελιχθεί σε σημείο που τελικά να γίνει ο κυρίαρχός μας

Ας πούμε ότι είναι πιθανό, αν όχι εξαιρετικά πιθανό, αλλά όχι ότι η Τεχνητή Νοημοσύνη θα γίνει ο δυνάστης μας, θα γίνει πολύ πιο ανθρώπινη καθώς αλληλοεπιδρούμε μαζί της».

Και αυτό είναι το μεγάλο ψέμα! Η αλήθεια είναι πως η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Δείτε το βίντεο:
 
 
 
«Πᾶνος»

1 σχόλιο:

  1. Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Η ΣΟΦΙΑ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΛΙΤΗΣ-ΡΟΜΠΟΤ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΗΡΑΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ (ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ" ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ), ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΑΦΗΝΩ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ,ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΗΔΗ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΟΥΝ ΔΩΘΕ ΚΕΙΘΕ, ΟΤΑΝ ΞΑΜΟΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥΝΕ "ΓΙΟΥΡΓΙΑ" ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ, ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ "ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ" ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ!!!!
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ, ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ, ΘΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΙΣ "ΣΟΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗΔΕΣ".
    ΩΡΑΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ,
    ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ.
    ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.
    ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ.
    ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ...Η ΖΩΟΥΛΑ ΜΟΥ....ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΤΟ 4ο ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΩ (ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΙΟ. ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΙΜΠΑΤΖΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ "ΙΟΥΣ" ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ....ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ....
    ΤΙ; ΑΠΟΨΕ Η ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ; ΜΑ ΣΕ ΜΕΝΑ;


    ΑπάντησηΔιαγραφή