Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

Νέοφασιστικές αντισυνταγματικές διατάξεις για τον Προσωπικό Γιατρό....

 

Η είδηση:
 
Τα ξημερώματα αναρτήθηκαν σε ΦΕΚ και οι άλλες δύο Υπουργικές Αποφάσεις που αφορούν στον Προσωπικό Γιατρό, για τα κίνητρα και αντικίνητρα για την εγγραφή των πολιτών στο νέο σύστημα, καθώς και για τις αμοιβές των γιατρών.
 
Ειδικά για τους γιατρούς, νεότεροι υπολογισμοί του Υπουργού Υγείας θέλουν την αμοιβή τους να φθάνει έως και τις 70 χιλιάδες ευρώ ετησίως.  
 
«Ο γιατρός πληρώνεται κατ΄ άτομο. Θα ξεκινάει αναλόγως ηλικίας από 20 ευρώ κατ΄ άτομο έως 45. Αυτό λοιπόν μεσοσταθμικά για να το καταλάβουμε βγαίνει γύρω στα 35 ευρώ ο ασθενής που σημαίνει ότι το ταβάνι των 2.000 ασθενών αν βάλει κάποιος γιατρός σημαίνει 70.000 ευρώ το χρόνο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πλεύρης, μιλώντας χθες στο ΣΚΑΙ.  
 
Σε ό,τι αφορά τα κίνητρα και τα …αντικίνητρα για τη συμμετοχή των πολιτών, αιχμή είναι η αυξημένη συμμετοχή για όσους δεν εγγραφούν στο σύστημα του Προσωπικού Γιατρού.  
 
Σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση, οι πολίτες που δεν συνταγογραφούν φάρμακα και εξετάσεις μέσω του προσωπικού γιατρού θα έχουν «καπέλο» 10% στην προβλεπόμενη συμμετοχή τους το 2022.  
 
Δηλαδή, εκεί που η συμμετοχή ήταν μηδενική θα αυξάνεται στο 10%, όπου ήταν 10% στο 20% και για όσα ήταν στο 25% θα εκτοξευθεί στο 35%!
Το ποσοστό αυτό θα διπλασιαστεί το 2023!
 
Από την άλλη, μεταξύ των προνομίων που θα έχουν όσοι εγγράφονται θα είναι και η προτεραιότητα στα ραντεβού στο δημόσιο τομέα, με τον Υπουργό Υγείας να κάνει λόγο και για εκπτώσεις στη συμμετοχή των εγγεγραμμένων.  
 
 
ΣΧΟΛΙΟ ΘΑΝΟΥ

Το Σύνταγμα καθορίζει ότι ΟΛΟΙ οι πολίτες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις απέναντι στο κράτος και επίσης ότι έχουν ΟΛΟΙ τα ίδια ανθρώπινα ατομικά δικαιώματα...

Εδώ λοιπόν τι βλέπουμε;
Οτι ξαφνικά ξύπνησε ένα πρωί το φασιστοειδές ο Πλεύρης και (με τις ευλογίες του άλλου φασιστοειδούς του Μητσοτάκη) αποφάσισε να δημιουργήσει τον Προσωπικό Γιατρό...
Μέχρι εδώ όλα είναι καλά....
Μέσα στα δικαιώματά του ως Υπουργός μπορούμε τραβηγμένα κάπως να πούμε, ότι είναι και το να δώσει κάποια προνόμια σε όσους πολίτες θα επιλέξουν τον Προσωπικό Γιατρό τους....

Ομως ο φασισμός δεν δέχεται αρνήσεις και ελευθερία επιλογής... όπως μάθαμε στο πετσί μας τα 2 χρόνια του κορωνοϊού...
Ετσι το αρχιφασιστόμουτρο πήγε ακόμα παραπέρα και σκέφτηκε να τιμωρεί όσους ΔΕΝ θέλουν να έχουν προσωπικό γιατρό...

Πως ακριβώς;
Θα πληρώνουν πολύ περισσότερα στις συμμετοχές στα φάρμακα και στις εξετάσεις (έως και 10% περισσότερο για το 2022 και έως 20% περισσότερο από την 1/1/2023) από όσους υπακούσουν στις εντολές....

Και το ακόμα πιο αντισυνταγματικό...
Θα πηγαίνει ο ΧΩΡΙΣ προσωπικό γιατρό ασθενής, στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου και θα μπαίνει στην ουρά αναμονής, όταν ο υπάκουος πολίτης ΜΕ προσωπικό γιατρό και απλό πονόδοντο θα έχει προτεραιότητα!!!!!!!!!!

Μπορεί να γελάμε αλλά να πρέπει να ξέρουμε ότι εμείς οι ίδιοι φταίμε για το κατάντημα των ελευθεριών μας και των δικαιωμάτων και για το ότι αφήσαμε αυτά τα κτήνη να εξευτελίσουν το Σύνταγμα....

Μπορεί οι δικαστές και οι εισαγγελείς να έχουν ορκιστεί να υπηρετούν την δικαιοσύνη αλλά αφού ξεπουλήθηκαν με τον χειρότερο τρόπο, θα πρέπει να κάνουμε επιτέλους κάτι εμείς...
Οσο επαναπαυόμαστε τόσο πιο δυστοπική κοινωνία θα βρουν τα παιδιά και τα εγγόνια μας....
Διότι τα παιδιά και τα εγγόνια των σημερινών νεοταξιτών νεοναζί θα είναι πολύ σκληρότερα και η "δημοκρατία" θα έχει μεταλλαχθεί πλέον σε ένα εντελώς απολυταρχικό καθεστώς καταπίεσης....

«Πᾶνος»  

4 σχόλια:

  1. Ο οικογενειακος γιατρος, αυτο το μοντελο δηλ, υπαρχει και σε αλλα ευρωπαϊκα κράτη. Ομως αναλογα με την μηνιαια ιατροφαρμακευτική εισφορα του καθενός, μπορει και να ορισει ο ιδιος εαν το προτιμαει η οχι. Συνηθως το επιλεγουν για οικονομικους λογους πχ χαμηλο μηνιαιο εισοδημα του ασφαλισμένου.Ο προσωπικος γιατρος επιλεγει να σε στειλει σε ειδικο γιατρο εαν το θεωρησει απαραιτητο..Δεν μπορεις ο ιδιος να επιλεξεις ποιον ειδικο θα επισκεφτεις. Οποιαδηποτε ιατρ/κευτικη ασφαλιση επιλεξει κανεις να εχει,την πληρωνει εφ'ορου ζωης, πληρωνουν δε καθε μηνα ολοι και τα παιδια και οι συνταξιουχοι.βλ.ελβετια. Οι εισφορες για συνταξη ειναι αλλο θεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και κατι ακομα. Ο Πλεύρης ειναι ενα φασιστοειδες, βλ και τον πατερα του, και δεν θα επρεπε ποτε να ειναι στην θεση που ειναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ !! Η PFIZER ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΔΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΨΕΥΔΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΤΗ ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΝΩΡΙΖΕ !! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ (ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ) !! KATAΠΕΛΤΗΣ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ !

    https://nikosantoniadis.tv/2022/06/19/%ce%b2%ce%bf%ce%bc%ce%b2%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%bf-%cf%84%ce%b9%cf%83-%ce%b7%cf%80%ce%b1-%ce%b7-pfizer-%ce%b6%ce%b7%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%81%cf%81%ce%b9/#fvp_26,22s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Πλεύρης, είναι υπόδικος εσχάτης προδοσίας μαζί με ακόμα 172 υπουργούς και βουλευτές, επίσημα από τις 24-11-2011. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν, ότι είναι κάτι πολύ χειρότερο από φασιστοειδές... Αναλογιστείτε τι ειναι για τους Έλληνες και που θα έπρεπε να είναι, καθώς και όσο περνάει ο καιρός και οι διώξεις τους παραλείπονται, που είναι ικανοί να φτάσουν εναντίον των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή