Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ (DIED SUDDENLY) - Ντοκιμαντέρ (Ἀναδημοσίευση μὲ ὀρθότερη μετάφραση)


 (σ.σ. Δημοσιεύουμε ἐκ νέου τὸ βίντεο μὲ ὀρθότερη μετάφραση)
 
Το δίκτυο Στιού Πίτερς παρουσιάζει την ταινία ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ, από τους βραβευμένους σκηνοθέτες Matthew Skow και Nicholas Stumphauzer.

Είναι οι δημιουργοί των ταινιών WATCH THE WATER και THESE LITTLE ONES, και τώρα παρουσιάζουν μια συγκλονιστική παρουσίαση της αλήθειας για τη μεγαλύτερη συνεχιζόμενη μαζική γενοκτονία στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Από τότε που άρχισαν οι μαζικοί εμβολιασμοί, ένα νέο φαινόμενο παρατηρείται σε κάθε χώρα του κόσμου: αμέτρητοι απόλυτα υγιείς άνθρωποι πεθαίνουν ξαφνικά. Μεγάλος αριθμός αθλητών, πιλότων αεροπλάνων, οδηγών λεωφορείων, διασημοτήτων, προσωπικοτήτων των μέσων μαζικής ενημέρωσης... καταρρέουν ξαφνικά, πολλοί μπροστά στην κάμερα! Μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο αποκαλύπτει εκατομμύρια σελίδες, αφιερωμένες σε αυτό το φαινόμενο. 

Η ταινεία "Πέθανε ΞΑΦΝΙΚΑ" δείχνει επίσης τι βρίσκεται στις φλέβες αυτών των ανθρώπων... καθαρή φρίκη. 

Αυτή η ταινία δεν είναι για τους λιπόψυχους, καθώς είναι μια χωρίς λογοκρισία έκθεση του τρόμου που προκαλείται στην ανθρωπότητα από τις πειραματικές ενέσεις.
Πρόκειται για αδιαμφισβήτητες αποδείξεις ότι πράγματι οι ενέσεις αποτελούν μέρος μιας ατζέντας μαζικού αποπληθυσμού.

Ο Στιβ Κιρς, πρωταγωνιστής στο ντοκιμαντέρ "Πέθανε Ξαφνικά" μίλησε με τον ταριχευτή Ρίτσαρντ Χίρσμαν, που εμφανίζεται στην ταινία, για την αντίδραση του στο ντοκιμαντέρ.

 
Ρίτσαρντ Χίρσμαν - Ταριχευτής

Ο Ρίτσαρντ είπε τα εξής στον Στιβ Κιρς:

  • Κανείς από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης δεν ενδιαφέρεται να καλύψει την ιστορία. Κανένα τηλεφώνημα. Είναι πιο μόνος και από τον επισκευαστή της Maytag.
  • Κανένας ελεγκτής γεγονότων δεν επικοινώνησε μαζί του για την ταινία.
  • Του έχουν επιτεθεί. Οι γιατροί, οι οποίοι δεν έχουν κανένα απολύτως στοιχείο, έχουν αποφασίσει ότι πρόκειται για κανονικούς θρόμβους αίματος και οι εκατοντάδες ταριχευτές που λένε ότι δεν έχουν ξαναδεί ποτέ κάτι παρόμοιο με αυτούς τους θρόμβους λένε ψέματα.
  • Δεν υπάρχει κανένα κίνητρο για τους ταριχευτές να πουν ψέματα. Το εμβόλιο είναι καλό για την επιχείρησή τους. Με το να μιλήσουν, θα μειώσουν την επιχείρησή τους και θα διατρέξουν τον κίνδυνο να τους ανακληθεί η άδεια. Οπότε γιατί λένε ψέματα;
  • Ο Richard διηγήθηκε την ιστορία ανθρώπων σε ένα νοσοκομείο που μιλούσαν για την ταινία. Ένας από τους γιατρούς είπε: "Αυτό είναι απλώς μια θεωρία συνωμοσίας". Ένας άλλος γιατρός είπε: "Όχι, δεν είναι. Γνωρίζω έναν από τους ταριχευτές και το έχω δει από πρώτο χέρι. Είναι αληθινό". Η απάντηση ήταν: "Δεν επιτρέπεται να μιλάμε γι' αυτό" και μετά άλλαξαν θέμα.
  • Εκατοντάδες ταριχευτές βλέπουν αυτούς τους θρόμβους σε πάνω από τους μισούς ασθενείς που πεθαίνουν. Αν οι θρόμβοι δεν οφείλονται στο εμβόλιο, τότε τι τους προκαλεί;

Από την άλλη υπάρχουν οι κριτικές συστημικών γιατρών,

όπως η κριτική του Έρικ Μπέρνετ, MD όπου λέει ότι δεν υπάρχει τίποτα να δούμε εδώ: πρόκειται για κανονικούς θρόμβους αίματος μετά θάνατον.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεό του εδώ:

Eric Burnett, MD - @Doctor_Eric_B
Εδώ είναι η άποψή μου για τη συνωμοσία των θρόμβων αίματος από το #DiedSuddenly shoutout to @MorteSuiteVita για το υπέροχο γραφικό!
 

Στη συνέχεια, μπορείτε να διαβάσετε την απάντηση από τον γιατρό Ράιαν Κόουλ και να αποφασίσετε μόνοι σας ποιος σας λέει την αλήθεια και ποιος σας λέει ψέματα. Παρακαλώ ρωτήστε τον Δρ Μπέρνετ αν θα δεχτεί την πρόσκληση του Δρ Κόουλ να επιλύσουν το θέμα. Δεν θα δεχτεί ποτέ την πρόσκληση.

Διαβάστε την απάντηση του Δρ Κόουλ στον Δρ Μπέρνετ, που δεν μασάει τα λόγια του!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡ. ΡΑΙΑΝ ΚΟΟΥΛ ΣΤΟΝ ΔΡ. ΜΠΕΡΝΕΤ

Ο Έρικ Μπέρνετ, MD είναι εσωτερικός ιατρός, όχι παθολόγος, ούτε ιατροδικαστής, ούτε εργολάβος κηδειών. Η αλαζονεία του να συμπεραίνει ότι ένας εργολάβος κηδειών, ένας επαγγελματίας, πέρα από την εμπειρία του, δεν μπορεί να κάνει μια έγκυρη παρατήρηση πέρα από τη δική του αφέλεια, είναι η επιτομή της ύβρεως. Πιθανότατα έχει δει μία ή δύο νεκροψίες σε ολόκληρη την καριέρα του.

Δεν έχει δει, ούτε έχει παρατηρήσει, ούτε έχει αναλύσει αμέτρητους μεταθανάτιους θρόμβους. Δεν έχει ταριχεύσει ποτέ ένα πτώμα. Είναι εντελώς και εξαιρετικά έξω από τον τομέα του. Οι μεταθανάτιοι, ελαστικοί θρόμβοι είναι τόσο σπάνιοι όσο τα δόντια της κότας. Πιθανότατα καλύπτει τον κώλο του επειδή σπρώχνει " γονιδιακές ενέσεις".

Οι εργολάβοι κηδειών δεν αντιμετώπιζαν ποτέ πρόβλημα με την ταρίχευση των σωμάτων πριν από τις ενέσεις κόβιντ.

Συμπεριφέρεται ως φλύαρος, φαρμακοβιομήχανος, οικονομικός και νοσοκομειακός διοικητής που υπερασπίζεται το τσιράκι του, έχοντας μηδενική εμπειρία, και ούτε ιδέα για το τι λέει.

Αν ήταν μισοξυπνημένος, οι εικασίες του δεν θα αντανακλούσαν τη μυωπική άποψη του εσωτερικού του ανεπάγγελτου πρωκτού του.

Με μια μικρή δόση ταπεινότητας, θα μπορούσε να αναγνωρίσει τα ανησυχητικά ποσοστά των υπερβολικών θανάτων στους υπερ εμβολιασμένους, νέους και υγιείς και να δει την πραγματική ζημιά των αποτυχημένων πειραματικών ενέσεων με βάση τα γονίδια, που έχουν ακρωτηριάσει και σκοτώσει εκατοντάδες χιλιάδες έως εκατομμύρια.

Έχοντας πραγματοποιήσει αμέτρητες αυτοψίες στην καριέρα μου, έχοντας εξετάσει δεκάδες από αυτούς τους νέους θρόμβους, έχοντας διερευνήσει εκτενώς τους μηχανισμούς θρόμβωσης των πρωτεϊνών αιχμής, έχοντας διαγνώσει περισσότερους από 500.000 ασθενείς μέσω του μικροσκοπίου, στην εκτεταμένη καριέρα μου, προσκαλώ τον συνάδελφό μου, Δρ Μπέρνετ, και κάθε συνάδελφο, από όλο τον κόσμο, να καθίσει στο μικροσκόπιό μου και να παρατηρήσει την αλήθεια και να παραμερίσει την κεκτημένη υπερηφάνειά του. Τα κύτταρα δεν λένε ψέματα!

Τιμήστε τους νεκρούς που μιλούν δυνατά. Σταματήστε να φαντασιώνεστε ότι μπορείτε ποτέ να εμβολιάσετε ένα πάντα μεταλλασσόμενο κορονοϊό, ειδικά με ένα "παραλλαγμένο ληγμένο" ερευνητικό γονιδιακό προϊόν.
Τιμήστε τον όρκο σας " πρώτιστα να μην βλάψετε", αντί να κρύβεστε πίσω από έναν αδαή εγωισμό, σκιασμένο από μια επιζήμια αφελή, καταστροφική για την ανθρωπότητα υπερηφάνεια.

Πηγές:

  • World Premiere: Died Suddenly

https://rumble.com/v1wac7i-world-premier-died-suddenly.html

https://diedsuddenly.info/


 
 
Πηγή κειμένου:https://telegra.ph/
 
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου