Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Η Αυστραλία μπαίνει στο σύστημα κοινωνικής πίστωσης (βίντεο)

 

Η κομμουνιστική Κίνα είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου συστήματος κοινωνικής πίστωσης. Παρόμοιες αυταρχικές παρορμήσεις για την παρακολούθηση και τον έλεγχο των πληθυσμών βρίσκονται σε άνοδο σε όλο τον κόσμο, όπως αποδεικνύεται από την αποσπασματική εξάπλωση διαφόρων στοιχείων του συστήματος κοινωνικής πίστωσης και ελέγχου σε άλλες χώρες, καθώς και από την ολοκλήρωση κυβερνητικά χρηματοδοτούμενων μελετών και σχεδίων που εξετάζουν τις μελλοντικές δυνατότητες.

Η πρόοδος του διαδικτύου και άλλων τεχνολογιών πληροφορικής έχει ανοίξει νέες προοπτικές για τους αυταρχικούς που επιδιώκουν να παρακολουθούν και να ελέγχουν τη συμπεριφορά των ανθρώπων για διάφορους σκοπούς.

Η Αυστραλία ετοιμάζει “ταυτότητα” για το διαδύκτιο

Οι Αυστραλοί θα αναγκάζονται να υποβάλουν 100 πόντους ταυτοποίησης, όπως το δίπλωμα οδήγησης ή το διαβατήριο, όταν χρησιμοποιούν λογαριασμούς στα κοινωνικά μέσα και έτσι η αστυνομία θα έχει πρόσβαση στα στοιχεία τους με ευκολία. Οι χρήστες δεν θα μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα γιατί θα κινδυνεύουν με αγωγές δυσφήμισης και ποινικές διώξεις.

Αυτό γίνεται σύμφωνα με την κυβέρνηση για να διευκολύνει τους ανθρώπους να οδηγούνται σε καλή συμπεριφορά…. ένα σύστημα κοινωνικής πίστωσης που θέλει να κάνει τους ανθρώπους άβουλα όντα!

Δείτε το βίντεο απο το Αυστραλιανό κανάλι:


 
 
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου