Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Οι πληροφοριοδότες της ιατρικής αστυνομίας κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τους "καταστροφικούς" τραυματισμούς από τα εμβόλια, ενώ η αλυσίδα εφοδιασμού φαρμάκων καταρρέει από το κύμα των ΑΣΘΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ που έχουν υποστεί βλάβη από τα εμβόλια



 
Τα πράγματα ξετυλίγονται γρήγορα για το κατεστημένο, προκαλώντας τους τυράννους να προσπαθούν απεγνωσμένα να πατάξουν ακόμα περισσότερο την ελευθερία του λόγου, την ελευθερία της υγείας και τις αποκεντρωμένες ενεργειακές τεχνολογίες που θα μπορούσαν να επιτρέψουν στους ανθρώπους να ζουν εκτός δικτύου.

Ακολουθεί μια γρήγορη ματιά σε όσα καλύπτουμε στο σημερινό podcast:

- Πρώην πρόεδρος ιατρών της Αυστραλίας αποκαλύπτει τραυματισμούς από εμβόλια
- Βοήθησε στην οικοδόμηση της ιατρικής τυραννίας που ακρωτηρίασε εκατομμύρια ανθρώπους
- Οι Δημοκρατικοί δημοσιοποιούν παράνομα τις ιδιωτικές φορολογικές δηλώσεις του Τραμπ, οπλοποιώντας την IRS
- Το Πεντάγωνο συνωμότησε με το Twitter για να διεξάγει ψυχολογικές επιχειρήσεις εναντίον Αμερικανών
- Πρώην γραμματέας των Ναζί (97 ετών) κρίθηκε ένοχος για σύνδεση με τις δολοφονίες του Ολοκαυτώματος
- Η Νυρεμβέργη 2.0 θα διώξει χιλιάδες διακινητές / δολοφόνους εμβολίων κατά των κολοβακτηριδίων
- Η Κίνα διεξάγει άλλη μια ψεύτικη ψυχολογική επιχείρηση με  σημαία την covid, ισχυριζόμενη ότι τα κρεματόρια είναι γεμάτα
- Η Wells Fargo διατάχθηκε να πληρώσει δισεκατομμύρια μετά την εξαπάτηση πελατών μέσω δανείων αυτοκινήτων και κατοικιών
- Το ανθρώπινο σκουπίδι, ο Σον Πεν ζητά να φυλακιστούν οι μη εμβολιασμένοι ως εγκληματίες
- Νέα δεδομένα από τη Γερμανία επιβεβαιώνουν τεράστια αύξηση αιφνίδιων θανάτων μετά από εμβολιασμούς mRNA
- Η αλυσίδα προμήθειας παιδικών παυσίπονων και σιροπιού για το βήχα έχει καταρρεύσει σε όλες τις ΗΠΑ
- Εκατομμύρια παιδιά είναι άρρωστα επειδή το ανοσοποιητικό τους σύστημα έχει καταστραφεί από το εμβόλιο
- Μεγάλος εισαγωγέας κατεψυγμένου κρέατος κήρυξε πτώχευση, προκαλώντας τριγμούς στην αλυσίδα μεταφοράς
- Η ΕΕ δοκιμάζει τώρα βιομετρικά συστήματα πληρωμών για το ψηφιακό νόμισμα, σχεδιάζοντας την εισαγωγή του 2024
- Η BlackRock και η Vanguard αγοράζουν ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ για να ελέγχουν την ενέργειά σας και να κατασκοπεύουν τη χρήση της
- Γιατί το κατεστημένο καταστέλλει την ενεργειακή τεχνολογία των πυρηνικών αντιδράσεων χαμηλής ενέργειας (LENR)
 
Ο πρώην επικεφαλής του Ιατρικού Συλλόγου της Αυστραλίας αποκαλύπτει τους "καταστροφικούς" τραυματισμούς από το εμβόλιο covid-19

Κορυφαία είδηση σήμερα είναι η ομολογία-βόμβα της Δρ Kerryn Phelps, πρώην επικεφαλής του AMA (Αυστραλία), η οποία τώρα δημοσιοποιεί την αλήθεια για τους καταστροφικούς τραυματισμούς από τα εμβόλια.

Μέσω του ChildrensHealthDefense.org:

Κατέθεσε ότι η σύζυγός της, Jackie Stricker-Phelps "υπέστη σοβαρή νευρολογική αντίδραση στο πρώτο εμβόλιο της Pfizer μέσα σε λίγα λεπτά" και συνεχίζει να υποφέρει από συνεχή νευρολογικά συμπτώματα, μυοσκελετικές φλεγμονές και κόπωση.

Η Phelps διαγνώστηκε επίσης με τραυματισμούς από το εμβόλιο, συμπεριλαμβανομένου διαλείποντος πυρετού και καρδιαγγειακών προβλημάτων, μετά τη δεύτερη δόση της Pfizer τον Ιούλιο του 2021.

Η Phelps δήλωσε στις ρυθμιστικές αρχές ότι έχει "μιλήσει με άλλους γιατρούς που έχουν οι ίδιοι βιώσει ένα σοβαρό και επίμονο ανεπιθύμητο συμβάν, συμπεριλαμβανομένων καρδιολογικών, ρευματολογικών, αυτοάνοσων αντιδράσεων και νευρολογικών συνεπειών", αλλά "ο τραυματισμός από το εμβόλιο είναι ένα θέμα για το οποίο λίγοι στο ιατρικό επάγγελμα έχουν θελήσει να μιλήσουν".

"Οι ρυθμιστικές αρχές του ιατρικού επαγγέλματος έχουν λογοκρίνει τη δημόσια συζήτηση για τα ανεπιθύμητα συμβάντα μετά από εμβολιασμό, με απειλές προς τους γιατρούς να μην κάνουν δημόσιες δηλώσεις για οτιδήποτε που "θα μπορούσε να υπονομεύσει την εξάπλωση των εμβολίων από την κυβέρνηση" ή να διακινδυνεύσουν την αναστολή ή την απώλεια της εγγραφής τους"
, έγραψε.

Θυμηθείτε, η Δρ Φελπς βοήθησε στην κατασκευή του ιατρικού αστυνομικού κράτους στην Αυστραλία και προώθησε τα εμβόλια, τις μάσκες και τα λουκέτα. Πίστευε τόσο βαθιά τα ψέματα των εμβολίων που επέτρεψε να διεισδύσουν στο ίδιο της το σώμα οι ενέσεις mRNA. Μόλις τώρα συνειδητοποίησε ότι έκανε ένα κρίσιμο, βαθύ λάθος. Πίστεψε στα ψέματα εκείνων που σκοπίμως δολοφονούν την ανθρωπότητα. Στοιχημάτισε τη ζωή της στο ψέμα των "ασφαλών και αποτελεσματικών" εμβολίων, και χάνει αυτό το στοίχημα άσχημα. Προς τιμήν της, προσπαθεί τώρα να προειδοποιήσει τους άλλους για όλα αυτά, παρά τον προηγούμενο ρόλο της στην προώθησή τους.

Δεν είναι ούτε η μόνη που αποκαλύπτει την απάτη με τα εμβόλια. Όπως αναφέρει η CHD:

Η Phelps έρχεται να προστεθεί σε έναν αυξανόμενο αριθμό ιατρών υψηλού προφίλ παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένου του Βρετανού καρδιολόγου Dr. Aseem Malhotra και του ογκολόγου Dr. Angus Dalgleish, οι οποίοι στράφηκαν εναντίον των εμβολίων, αφού προηγουμένως τα υποστήριζαν δημόσια, σύμφωνα με τον πρώην δημοσιογράφο των New York Times Alex Berenson.

Ο Κάμπελ Νιούμαν, πρώην πρωθυπουργός του Κουίνσλαντ, χαρακτήρισε την υποβολή της Φελπς στην έρευνα ως "στιγμή καμπής", επειδή η Φελπς είχε προηγουμένως υπάρξει ισχυρός και δημόσιος υποστηρικτής των εμβολίων.

Από το 2020, η Αυστραλία θέσπισε μερικούς από τους πιο "δρακόντειους" κανονισμούς κλειδώματος, εμβολιασμού και μάσκας στον κόσμο. Η Phelps υποστήριξε αυτά τα μέτρα, αλλά τώρα ζητά πιο διαφοροποιημένες πολιτικές.
 
Η αλυσίδα εφοδιασμού των παιδικών φαρμάκων έχει καταρρεύσει, με την Kroger, την CVS και την Walgreens να ξεκινούν όρια αγορών

Θυμάστε πέρυσι όταν οι παραπλανητικές υγειονομικές αρχές ισχυρίζονταν ότι τα κρούσματα γρίπης είχαν μειωθεί σχεδόν στο μηδέν; Ισχυρίστηκαν (ψευδώς) ότι οι λοιμώξεις από γρίπη είχαν εξαφανιστεί, αλλά η covid ήταν παντού. Όλα αυτά ήταν μια τεράστια, συντονισμένη απάτη, φυσικά, για να προσπαθήσουν να κάνουν τους ανθρώπους να πιστέψουν ότι η πανδημία της covid επρόκειτο να σκοτώσει τους πάντες αν δεν βιαζόντουσαν να εμβολιαστούν.

Τώρα, αφού τα εμβόλια mRNA κατέστρεψαν το ανοσοποιητικό σύστημα δεκάδων εκατομμυρίων Αμερικανών, η αρρώστια της εποχής της γρίπης επιστρέφει δυναμικά. Πολλά νοσοκομεία ξεχειλίζουν από άρρωστους ασθενείς και τα παιδικά φάρμακα χωρίς συνταγή (όπως το Tylenol και τα σιρόπια για το βήχα) έχουν τόσο μεγάλη ζήτηση που η αλυσίδα εφοδιασμού έχει καταρρεύσει.

Σύμφωνα με το Yahoo Finance, η Kroger μόλις ανακοίνωσε όριο αγοράς για τα παιδικά παυσίπονα και τα φάρμακα για τον βήχα:

Η Kroger Co δήλωσε την Τρίτη ότι έθεσε σε εφαρμογή όρια στις αγορές παιδικών παυσίπονων και προϊόντων για το κρυολόγημα, καθώς οι λιανοπωλητές στις Ηνωμένες Πολιτείες παλεύουν με περιορισμούς στην προσφορά εν μέσω της αυξανόμενης ζήτησης.

Αναλογιστείτε τι πραγματικά παρατηρούμε εδώ: Το ιατρικό κατεστημένο επιχείρησε να δολοφονήσει μαζικά παιδιά με ενέσεις mRNA που ισχυρίζονταν ότι θα αποτρέψουν μια πανδημία που δεν επηρέασε καν τα παιδιά εξ αρχής. Οι ενέσεις κατέστρεψαν την ανοσοποιητική τους λειτουργία, καθιστώντας τα ευάλωτα σε λοιμώξεις που κανονικά δεν θα επηρέαζαν τα παιδιά με τέτοια σοβαρότητα, οδηγώντας σε ένα κύμα κρουσμάτων RSV και γρίπης στα νοσοκομεία, αναγκάζοντας τους γιατρούς να συνταγογραφούν αντιβιοτικά που δεν θεραπεύουν τις ιογενείς λοιμώξεις, οδηγώντας σε πανελλαδική έλλειψη αντιβιοτικών. Εν τω μεταξύ, τα συμπτώματα της ασθένειας επιδεινώνονται σε τόσα πολλά παιδιά που η αλυσίδα εφοδιασμού των παιδικών Tylenol και των φαρμάκων για το βήχα εξαλείφεται σε εθνικό επίπεδο.

Αυτό, φίλοι μου, ονομάζεται "σύγχρονη ιατρική". Το όλο αποτέλεσμα θα ήταν πολύ καλύτερο αν τα παιδιά δεν είχαν εμβολιαστεί μαζικά εξ αρχής. Το εμβόλιο ΕΙΝΑΙ η πανδημία. 
 
________________________________
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ
«Πᾶνος»  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου