Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Χαράρι: Σέξυ μαραγκός ρευστού φύλλου και Χίπυ Γκουρού o Χριστός – ΒΙΝΤΕΟ

 

σ.σ. Η παράνοια, η σχιζοφρένεια και ο δαιμονισμός σε ένα και μόνο αντιπροσωπευτικό δείγμα.
 
Αυτός που μίλησε με τον Μητσοτάκη, αυτός που επικαλέστηκε ο Πιερρακάκης...

Ο θεωρητικός της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ και του Great Reset, το “καλό παιδί” του WEF, Yuval Noah Harari, συνεχίζει να αναφέρεται στον Χριστό, καθώς, κατά τα φαινόμενα, ενώ αποκαλούν γραφικό όποιον τον επικαλείται, συνεχώς τον πιάνουν στο στόμα τους «επιστήμονες-πρότυπα» που παίζουν σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς και μιλάνε με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς.

Άλλωστε ο Χαράρι έχει συνομιλήσει και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη!!! Δεν το έχετε ξεχάσει... Τον έχει επικαλεστεί και ο Πιερρακάκης!!!

Στο παρακάτω βίντεο λοιπόν ο Χαραρι ισχυρίζεται πως ο Χριστός δεν είπε ποτέ πως είναι Υιός Θεού.

«Εγώ είμαι η οδός, η αλήθεια και η ζωή· κανείς δεν πηγαίνει στον Πατέρα παρά μόνο αν περάσει από μένα. Αν με είχατε γνωρίσει, θα είχατε γνωρίσει και τον Πατέρα μου» γράφει ενδεικτικά το κατά Ιωάννη Ευαγγέλιο ενώ υπάρχουν ουκ ολίγα σημεία που ο Χριστός το παραδέχεται μπροστά στις αρχές των Εβραίων αλλά και στους μαθητές Του. Αυτό ακριβώς θέλει να αποφύγει ο Χαράρι την διέξοδο προς το Φως της Αλήθειας.

Τι λέει όμως ο Χαράρι;;;

«Δεν γνωρίζουμε πολλά για τον Ιησού ως άτομο. Αλλά απ’ τα λίγα που ξέρουμε, για παράδειγμα απ’ τις ιστορίες που διατηρήθηκαν στην Καινή Διαθήκη, ποτέ δεν ισχυρίστηκε πως είναι Θεός.

Ήταν ουσιαστικά αυτός ο κατά κάποιο τρόπο χίπης γκουρού σ’ αυτήν την μικρή επαρχία της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας –Σέξι μαραγκός!!!! (γελάκια), ο οποίος ήθελε να αναμορφώσει τον Ιουδαϊσμό και βασικά να πει στον κόσμο να είναι πιο ευγενικοί ο ένας προς τον άλλο.

Μετά τον θάνατό του, οι οπαδοί του εξύφαναν αυτές τις όλο και πιο σύνθετες ιστορίες για το ποιος πραγματικά ήταν μέχρι που τελικά κάποιοι απ’ αυτούς άρχισαν να ισχυρίζονται πως ήταν Θεός. Επειδή ήταν εβραίος (σ.σ. Είναι ανόητο να υπάρχει διαμάχη για την καταγωγή του σώματος που χρησιμοποιούσε ο Χριστός, αλλά χάριν της ιστορικής αληθείας, η Παναγία ήταν ελληνικής καταγωγής). Δεν πίστευε πως ήταν ο Γιαχβέ.

Επιτρέπεται να το πω αυτό φωναχτά; Δεν πίστευε πως ήταν ο Γιαχβέ (σ.σ. Η ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΡΙ).

Δείτε στην συνέχεια του βίντεο τα υπόλοιπα ψέματα και τους χλευασμούς για τον Χριστό και πως τελικά ο σύμβουλος του Κλάους Σβαμπ οδηγεί την συζήτηση εκεί που θέλει, δηλαδή στην τεχνητή νοημοσύνη, την οποία οι άνθρωποι πρέπει να εμπιστευτούν σαν Θεό ή μάλλον σαν… Γιαχβέ και να ενσωματωθουν μέσα της.

 
 
 intime
 
«Πᾶνος»

5 σχόλια:

  1. Είναι γνωστό πως οι Εβραίοι, φρίττουν με τον Θεάνθρωπο... Μην ασχολείστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει ἀδελφέ μου νὰ προβάλουμε τοὺς Χριστιανομάχους, Ἑβραίους καὶ μὴ, διότι δὲν εἶναι γνωστοὶ σὲ ὅλους, οὔτε πῶς δροῦν.

      Διαγραφή
    2. Σωστό Πάνο, διότι τα βιβλία του κυκλοφορούν και "μολύνουν".

      Διαγραφή
  2. δεν μας παρατας χαραρι με τις μακακιες σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μᾶλλον ἐμεῖς θὰ ἔπρεπε νὰ τὸν παρατήσουμε, ἀλλὰ δυστυχῶς μέχρι σήμερα, σὲ αὐτὰ τὰ δαιμονισμένα τομάρια ὑποτάσσεται ὁ περισσότερος κόσμος.

      Διαγραφή