Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

Ελευθέριος Ανδρώνης: Ο ζόφος της Νέας Τάξης: Θεοποιούν την ιατρική – Εμπορεύονται τον θάνατο – Αποφασίζουν ποιος πρέπει να ζει και ποιος όχι


Η ιατρική στην υπηρεσία του εμπορίου θανάτου - Ο Σ. Πνευματικός δεν ήρθε ουρανοκατέβατος - Είναι εκλεκτό μέλος του συστήματος που μας κυβερνά
 
 
Μια κοινωνία γεμάτη από πνευματικές ασθένειες, μοιραία θα σου φέρει κάποια στιγμή στην πόρτα σου «Πνευματικούς». Συγκεκριμένα, θα σου φέρει ανθρώπους σαν τον Σπύρο Πνευματικό, αυτόν τον ανεκδιήγητο τύπο που τόλμησε να βάλει σε ζυγαριά κόστους – οφέλους, την πιο ιερή, την πιο κρίσιμη, την ύστατη ώρα του κάθε ανθρώπου που βρίσκεται στο κατώφλι του θανάτου.

Όποιος έχει περάσει από το οδυνηρό βίωμα να βλέπει ένα δικό του άνθρωπο στα τελευταία στάδια του καρκίνου, μπορεί να καταλάβει ως το μεδούλι της ύπαρξής του πόσο μισανθρωπική και κτηνώδης είναι αυτή η φιλοσοφία επιχειρηματικής σκέψης που πρεσβεύει ο κ. Πνευματικός και οι ομοϊδεάτες του.

Όσοι έχουν ζήσει αυτόν τον εφιάλτη, ξέρουν πόσο καθοριστικής σημασίας είναι η ανακούφιση του πόνου του ασθενούς, μέσω φαρμακευτικής ή μηχανικής υποστήριξης. Είναι η μοναδική παροχή βοήθειας που εξασφαλίζει – κατά το δυνατόν – την αξιοπρέπεια του ασθενούς, ως τη στερνή του ώρα.

Η παρηγορητική αγωγή και η ανακούφιση του πόνου έως το τέλος, είναι μια ανεκτίμητη κατάκτηση της επιστήμης που έχει γλυτώσει αναρίθμητους ανθρώπους από φρικτό θάνατο. Και αυτή την κατάκτηση, θέλουν να την πάρουν πίσω κάποιοι διεστραμμένοι εγκέφαλοι που ετοιμάζονται να μας οδηγήσουν έναν αιώνα πίσω στην ιατρική, όσον αφορά τη φροντίδα του ετοιμοθάνατου.

Σε προηγούμενο άρθρο, είχαμε γράψει για την ευθανασία και την υποβοηθούμενη αυτοκτονία που προωθείται από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και προπαγανδίζεται από σύγχρονους «Μένγκελε» οι οποίοι προαναγγέλλουν τις μαζικές εκκαθαρίσεις υπό το πρόσχημα της «ανθρωπιάς», της «αξιοπρέπειας» και της δημοσιονομικής «λογικής».

Και τώρα και στη χώρα μας, αρχίζουν να επιστρατεύονται τα πρώτα επιχειρήματα ώστε να εγκαταλείπονται οι άνθρωποι στα νύχια της απόγνωσης και του θανάτου, προκειμένου να εμφανιστεί η ευθανασία ως «ιδανική λύση» ή καλύτερα «τελική λύση», όπως ήταν η κωδική ονομασία μαζικής εξολόθρευσης, που είχαν δώσει οι Ναζί.

Και η ελπίδα του Θεού; Η ελπίδα του θαύματος; Δεν έχει θέση αυτή στον αθεϊστικό κόσμο τους. Στη νεοταξική «αυτοκρατορία» τους, νομίζουν ότι είναι οι ίδιοι θεοί, και ότι μπορούν όποτε θέλουν να τραβούν μια γραμμή και να λένε «ως εδώ» για τον κάθε δύστυχο άνθρωπο που πέφτει στα χέρια τους. Ασφαλώς η συνομοταξία τους θα απολαμβάνει την καλύτερη ιδιωτική φροντίδα στο κρεβάτι του πόνου, σε αντίθεση με τους «κοστοβόρους» πολίτες.

Έτσι λοιπόν δεν θα αποφασίζει ο Θεός πότε θα αναχωρήσει μια ψυχή, άλλα θα αποφασίζει ένας πτυχιούχος «χασάπης» με λευκή ποδιά και αύριο – μεθαύριο η Τεχνητή Νοημοσύνη. Είναι άλλωστε γνωστές οι επιδιώξεις του WEF (και οι προβλέψεις του Γ.Ν. Χαράρι) να αντικατασταθούν σε μεγάλο βαθμό οι γιατροί από προγράμματα τεχνητής νοημοσύνης που ήδη δίνουν… «καλύτερες» ιατρικές συμβουλές στους ασθενείς από τους γιατρούς.

Είτε θα έχεις να κάνεις με έναν αδίστακτο και ανήθικο γιατρό, είτε με ένα άψυχο ρομπότ, η βιομηχανία θανάτου ετοιμάζεται να δουλέψει σε φουλ ταχύτητες.

Φτήνυναν οι αξίες, φτήνυνε η ηθική, φτήνυνε ο άνθρωπος, φτήνυνε η ζωή του, φτήνυνε η αρρώστιά του, φτήνυνε και ο θάνατός του. Και σπεύδουν τώρα όλοι οι νεοφιλελέ πραματευτάδες να στήσουν βιομηχανία με συνεταίρο τον Χάρο.

Ο άνθρωπος γίνεται ένα χειραγωγούμενο, ανοϊκό «εμπόρευμα» με μηδενικά πολιτικά δικαιώματα, που όμως βαυκαλίζεται για τα σεξουαλικά του δικαιώματα και τα θεωρεί ως κορωνίδα της ελευθερίας του, αντί να τα θεωρεί ως τις κύριες αλυσίδες της δουλείας του. Και όταν αυτό το «προϊόν» φτάσει να κοστίζει περισσότερο από όσο παράγει, βγαίνει στην απόσυρση, όχι μεταφορικά πλέον, άλλα κυριολεκτικά. Οδηγείται στον υποβοηθούμενο θάνατο.

Ο εξευτελισμός της ζωής και του θανάτου

Όμως, γιατί πέφτουν από τα σύννεφα όλοι αυτοί οι μπλε, πράσινοι, κόκκινοι ή αδιευκρίνιστου χρώματος υποκριτές, για τις δηλώσεις του Σπύρου Πνευματικού;

Αφού στο δημόσιο σύστημα Υγείας μπήκαν στο μενού τα απογευματινά χειρουργεία επί πληρωμή, αφού άνθρωποι πεθαίνουν συνεχώς γιατί δεν υπάρχει ένα ασθενοφόρο να τους μεταφέρει σε ένα νοσοκομείο, αφού ιδιωτικοποιούν το μοναδικό ογκολογικό Κέντρο Παίδων της Αττικής, για ποιο λόγο τους κάνει εντύπωση η σχολή σκέψης Πνευματικού; Μήπως κατέβηκε από άλλον πλανήτη;

Η ΝΔ είναι γεμάτη από «Πνευματικούς»! Το ότι τον έβγαλαν από τον συνδυασμό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Οι επιδιώξεις της ΝΔ παραμένουν ίδιες και απαράλλαχτες. Και η ένοχη σιωπή των υπόλοιπων συστημικών κομμάτων, προσφέρει συνεχόμενο άλλοθι. Την ίδια κάλυψη έδωσαν στη ΝΔ και στα αίσχη που εφάρμοζε στον καιρό της πανδημίας. Πού υπήρχε σεβασμός στον ετοιμοθάνατο τότε;

Σεβάστηκαν τους δεκάδες χιλιάδες νεκρούς της πανδημίας που έσβησαν πριν καταφέρουν να βρουν μια κλίνη ΜΕΘ; Σεβάστηκαν όλα αυτά τα γεροντάκια που αργοέσβηναν παρατημένοι σε ράντζα, χωρίς να μπορεί να βρεθεί δίπλα τους ούτε ένας συγγενής, να τους κρατήσει το χέρι;

Σεβάστηκαν τους «επικίνδυνους» νεκρούς που αντιμετωπίζονταν ως… φορείς μετάδοσης του ιού, σφραγίζονταν μέσα σε φέρετρα τυλιγμένα με νάιλον και θάβονταν σαν τοξικά απόβλητα; Σεβάστηκαν τους νεκρούς στα Τέμπη, που παραδόθηκαν και εκείνοι σε σφραγισμένα φέρετρα με κυβερνητικές εντολές να μην ανοιχτούν, και δίνοντας μια πρόχειρη κοινή αιτία θανάτου για τους 57 αναγνωρισμένους νεκρούς;

Πρώτα εξευτέλισαν τα δικαιώματα. Μετά την ελευθερία. Μετά την υγεία. Μετά τη ζωή. Μετά εξευτέλισαν και τον θάνατο. Τώρα εξευτελίζουν και την επιθανάτια ώρα του ανθρώπου. Για όσο παραμένουμε συνένοχοι ή αδιάφοροι, δεν πρόκειται να τους σταματήσει τίποτα.

ΠΗΓΗ
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου