Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Η CAROLA, Η ΗΡΩΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΤΟΥ ... ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ !!!


Την αριστερή φωτογραφία την έχετε δει όλοι πάνω από 500 φορές. Είναι η ηρωίδα του ΣύριζοSorros εκείνη η αδάμαστη καπετάνισσα Carola Rackete που ....μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα....

Πάμε στην δεξιά φωτό τώρα.
Είναι μια φωτό που δεν την έχετε ξαναδεί εδώ στην Ελλάδα διότι ποιος να σας την δείξει άραγε;;

Εκεί βλέπετε πάλι την Carola Rackete λίγα χρόνια πριν με τον μπαμπά της.
Ο μπαμπάς της ηρωίδας του σύριζα, ο Ekkehart Rackete είναι ο .... ήρωας της Carola και εργάζεται στην Γερμανία. Πού;

Ως πρώην συνταγματάρχης του Γερμανικού Στρατού, εργάζεται από το 2012 και μετά στην Mehler Engineered Defense. Καλά καταλάβατε. Γερμανική εταιρία κατασκευής οπλικών συστημάτων. Εταιρία που πουλά όπλα τα οποία χρησιμοποιούνται σε εμπόλεμες ζώνες σε όλη τη Γη. Και τι όπλα. Υπερ-εξελιγμένα κατά προσωπικού και όπλα τεχνητής νοημοσύνης με πατέντες που ανέπτυξε ο ίδιος.

Τα στοιχεία της ... επαγγελματικής του καριέρας τα βρήκαμε δημοσιευμένα από τον ίδιο, στο Linkedin (κι ας τα κατέβασε πριν 3 μέρες).

Επίσης έχει εργαστεί στο παρελθόν στην γερμανική Tag Κrefeld, μια εταιρία που εξελίσσει πυρηνικά όπλα, χημικά και βακτηριολογικά.

Στα 30 χρόνια της ... επαγγελματικής του καριέρας, ο μπαμπάς Rackete έχει εργαστεί και σε άλλες μεγάλες γερμανικές εταιρίες ως κορυφαίος επιστημονικός σύμβουλος αλλά και σε εταιρίες που αναπτύσσουν κατασκοπευτικό υλικό σε USB συσκευές που παρέχουν βιομετρική αναγνώριση!!!!

Ο μπαμπάς της ηρωίδας του σύριζα, κερδίζει τόσα πολλά φράγκα, που η ... ηρωική καπετάνισσα δεν χρειάζεται να δουλεύει πουθενά και βέβαια μπορεί να κάνει την ... εθελόντρια για όσα χρόνια το επιθυμεί.

Με απλά λόγια, ο μπαμπάς, βοηθά στο να βομβαρδίζονται οι κάτοικοι της Αφρικής και της Ασίας και μετά η κόρη τους πάει στην Ιταλία, απ όπου η Γερμανία θα μπορεί να επιλέξει ποιοι μπορούν να πάνε να εργαστούν στις φάμπρικες της Γερμανίας ως φθηνό εργατικό δυναμικό. Οι υπόλοιποι θα καθίσουν στην Λαμπεντούζα!

Δεν θα γράψω κάτι άλλο σήμερα! Αφήνω εσάς να σχολιάσετε τα γεγονότα...

Το μόνο που αναρωτιέμαι, είναι, πόσες άλλες τέτοιες ηρωίδες έχουν στον σύριζα;


George Adalis B


Πηγή: http://thesecretrealtruth.blogspot.com/
«Πᾶνος»

1 σχόλιο:

  1. Δεν υπάρχουν χειρότεροι εγκληματίες από τους αυτοαποκαλούμενους "φιλανθρώπους" των ημερών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή