Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Η κρατική σφηκοφωλιά της ΕΡΤ ετοιμάζεται για δεύτερο γύρο πολέμου κατά της Εκκλησίας.


Ο σεβαστός και ευγενέστατος Ιερομόναχος Ιγνάτιος της Ι. Μονής Αγίας Παρασκευής Εορδαίας, ενδεχομένως για να διορθώσει τις ανακρίβειες που δημοσιεύτηκαν στο kozanimedia.gr σχετικά με την αυστηρή παρατήρηση (δόξα τω Θεώ) που έκανε στην ηλικιωμένη που φορούσε μάσκα εντός του Ιερού Ναού, εμφανίστηκε στο βοθροκάναλο της ΕΡΤ για να κάνει κάποιες διευκρινήσεις. 

Άθελά του όμως έδωσε την ευκαιρία στους εντεταλμένους υπαλλήλους της κρατικής σφηκοφωλιάς να αναλάβουν για άλλη μια φορά ρόλο εισαγγελέα κατά της Εκκλησίας.



Θλιβερότατη «δημοσιογραφία» με τα χρήματα των φορολογουμένων από το κατάπτυστο κανάλι της ΕΡΤ. Δόξα τω Θεώ που σταμάτησα εδώ και χρόνια να παρακολουθώ το κουτί του διαβόλου. Το θρασύδειλο φυντάνι που βλέπετε στην φωτογραφία μιλούσε πάνω από την φωνή του π. Ιγνατίου για να μην ακούγονται αυτά που έλεγε, χωρίς να του δώσει την ευκαιρία να σχολιάσει / απαντήσει διότι τον είχε αποσυνδέσει από το στούντιο. Με αυτές τις κουτοπόνηρες αλητείες επιχειρούν να διαλύσουν το ηθικό μας και την Πίστη μας. Δεν άντεξα να δω παραπέρα.


Το δημοσίευμα προσπαθεί να αφήσει υπόνοιες ότι ο π. Ιγνάτιος είναι κάποιος φαντασμένος συνωμοσιολόγος. Το ίδιο και για την Μονή, προσπαθούν να την παρουσιάσουν ως «σχισματική», επικαλούμενοι τον Φλωρίνης Θεόκλητο ότι «το μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής λειτουργεί αυτοβούλως». (Καλά! Τί πάει να πει «αυτοβούλως»;) Ενώ η κρατική σφηκοφωλιά με την παραπλανητική λεζάντα «πατέρας Ιγνάτιος: γιατί διέκοψα τη Λειτουργία» θα μας πει σε λίγο ότι υπερασπίζεται την Θεία Λειτουργία!!


Και όλα τα παραπάνω συμβαίνουν την ώρα που ακούγεται ότι οι μάσκες ενδέχεται να γίνουν υποχρεωτικές και μέσα στις Εκκλησίες. Και κάπως έτσι δημιουργούν τα δύο «στρατόπεδα» για τον νέο γύρο: Τους «ακραίους» άνευ μάσκας και τους «συνετούς» με μάσκα!  

Οι ευθύνες της διοικούσης Εκκλησίας που αδιαφορεί να υπερασπιστεί την Ορθόδοξη θέση είναι τεράστιες, διότι αφήνουν το πεδίο ελεύθερο στους διάφορους ασυνείδητους να διχάζουν το εν πολλοίς ακατήχητο ποίμνιο για τα βρώμικα παιχνίδια τους.
 

Είναι πολύ σοβαρό το θέμα αυτό, ας το καταλάβουμε Μην εμφανίζεσθε στα κανάλια αδελφοί. Μην τους αναγνωρίζετε ρόλο εισαγγελέα. Μην τους δίνετε αξία. Μην τους δίνετε την ευκαιρία να περνούν μηνύματα υποταγής και συμμόρφωσης στον λαό. Κατεβάστε τους τον διακόπτη. Διαγράψτε τους από την ζωή μας. Αγνοείστε τους. Ακυρώστε τους. Τελειώστε τους. Δεν υπάρχουν.

ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

________________________

Σχόλιο Πᾶνος: Παραθέτω τὸ ἴδιο σχόλιο ποὺ ἔβαλα καὶ στὸ ἱστολόγιο ἀπὸ ὅπου πῆρα τὴν ἀνάρτηση.

«Ἐγὼ θέλω νὰ στείλω ἕνα μήνυμα στοὺς δύο ὐποτιθέμενους δημοσιογράφους, οἱ ὁποῖοι εἶναι γιὰ λύπηση, νὰ φορέσουν αὐτοὶ μᾶσκες γιατὶ τὰ πρόσωπά τους μᾶς προκαλοῦν ἀλλεργία καὶ ἀναγούλα…
 
Ἄϊ σιχτίρ σιχάματα…»
 ________________

Γιὰ τοῦ λόγου τὸ ἀληθὲς γιὰ τὴν αἰσχρότατη σημερινὴ «δημοσιογραφία» παραθέτουμε τὸ βίντεο.

Μὴν βιαστεῖτε βέβαια νὰ πῆτε πὼς ἔτσι τοὺς κάνουμε διαφήμιση, διότι τελικὰ αὐτὴ ἡ ἀντίληψη, πλὴν ἐξαιρέσεων, στὴν ὁλότητά της εἶναι λάθος.

Δῶστε λίγη προσοχὴ σὲ αὐτὸ τὸ ἀνθρωπάριο ποὺ νομίζει ὅτι κάνει δημοσιογραφία...

Δεῖτε τὸ βλέμμα τοῦ ἀριστεροῦ δημοσιογραφίσκου καὶ μὲ τὶ μένος μιλάει γιὰ τὸν π. Ἰγνάτιο καὶ πῶς παραποιεῖ τὰ λεγόμενα τοῦ Ἱερέως, γιὰ νὰ καταλάβετε μὲ ποιοὺς ἔχουμε νὰ κάνουμε καὶ ὅσοι βλέπετε τηλεόραση, νὰ κάνετε μιὰ προσπάθεια νὰ τὴν κλείσετε διὰ παντός.

Μόνο ζημία καὶ παραπληροφόριση προσφέρει καὶ τίποτα ἄλλο.

«Πᾶνος»  

3 σχόλια:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=zcJ6xKkGR3Y&feature=emb_logo
    σε κάποιο σημείο γύρω στο 15' λέει ο Μόρφου για υο θέμα του μολυσμού.

    Εύχομαι ο Θεός να δώσει και άλλους ομολογητές μητροπολίτες. Σίγουρα δεν συμφωνούν και άλλοι όμως πιθανόν να μην θέλουν να γίνουν στόχος των πληρωμένων κονδυλοφόρων. Ωστόσο φέρουν ευθύνη για τις ψυχές που χάνονται επειδή δεν ενημερώνονται.

    Βέβαια, φταίνε και όσοι πιστεύουν τα ψευτοκάναλα. Εύχομαι μετάνοια και στους δημοσιογράφους, γιατί το κρίμα τους είναι πολύ μεγάλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχουμε δημοσιογράφους στην Ελλάδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουμε ξεφύγει εντελώς.. Δεν φοβούνται καθόλου τον Θεό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή