Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

Σχηματίστηκε δικογραφία για τη σελίδα που προτρέπει τα παιδιά να μην φορούν μάσκες σε σχολεία (φώτο)


Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να ξεκινά έρευνα για σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης που φέρει τον τίτλο «Κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο».

Η συγκεκριμένη σελίδα έχει προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς προτρέπει τους γονείς να μη φορέσουν μάσκα στα παιδιά τους, κάτι που θα γίνει υποχρεωτικό για τους μαθητές στη νέα σχολική χρονιά, στα σχολεία.

Ειδικότερα η δικογραφία μετά την έρευνα θα σταλεί στις δικαστικές αρχές και από κει και πέρα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα εντοπίσει και θα φέρει προ των ευθυνών τους, τους διαχειριστές αυτών των σελίδων που απειλούν τη δημόσια υγεία.


Η σελίδα που είναι δημόσια διαδόθηκε με ταχύτατους ρυθμούς με αποτέλεσμα να απαρτίζεται από δεκάδες χιλιάδες μέλη, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν να φορέσουν στα παιδιά τους μάσκα προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Εντύπωση προκαλούν τα μηνύματα που αναρτώνται συνεχώς στη νεοσύστατη σελίδα με τους περισσότερους γονείς να δηλώνουν αποφασισμένοι αν επιβληθεί το μέτρο της μάσκα στους μαθητές να μην στείλουν ούτε για μια μέρα τα παιδιά τους στο σχολείο.

Μπαίνοντας στη σελίδα οι εμπνευστές έχουν δημιουργήσει μια εικόνα στην οποία πρωταγωνιστεί ένας νεαρός μαθητής, ο οποίος φορά μάσκα πάνω στην οποία έχει γραφτεί το σύνθημα “I can’t breath” πίσω του υπάρχει η Ελληνική σημαία ενώ γύρω του έχει γραφτεί η φράση “Κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο”.





Γκρουπ στο Facebook προτρέπει να μην βάλουν μάσκα τα παιδιά στο σχολείο (φωτό)

ΠΗΓΗ

Πηγή: https://thesecretrealtruth.blogspot.com/

«Πᾶνος»

2 σχόλια:

  1. ΑΝΑΡΩΤΙΈΜΑΙ!
    Όσοι γονείς δεν στείλουν τά παιδιά τους να πάνε στο σχολείο αν είναι υποχρεωτική η μάσκα.
    Τότε τι θα γίνει; Θα πηγαίνουν με την βία οι αρχές να τα αρπάζουν από το σπίτι;

    ΘΑ ΈΧΟΥΜΕ ΈΝΑ ΝΈΟ ΠΑΙΔΟΜΆΖΩΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kai εγω ειμαι κατα της μασκας στα σχολεια. Καλο ειναι να ξεσηκωθουν οι γονεις. Και γιατι οχι, κανενα παιδι στα σχολειο με μασκα. Η υποκρισια τους βαραει κοκκινο. Υπαρχουν μελετες που αποδυκνειουν οτι η εφαρμογη μασκας δεν μειωσε το βαθμο μεταδοσης λοιμωδων νοσηματων σε σχεση με τη μη χρηση της. Δηλαδη τα παιδια δεν θα οφελειθουν απο τη χρηση της. Εαν υπαρχει παιδι φορεας θα διασπειρει τον ιο ετσι και αλλιως , και με το συνοστισμο που υπαρχει στις αιθουσες. Αλλωστε τα παιδια θα βγουν στο προαβλιο και θα παιξουν χωρις μασκες. Εκει δεν θα μολυνθουν μεταξυ τους? ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και ανευθυνοτητα οταν μιλαμε για φιμωτρα στα παιδια που εμποδιζουν την οξυγονωση του αιματος, με ελληνες και ξενους ιατρους να κρουουν τον κωδωνα του κινδυνου. Η λυση ειναι μια. Εκ περιτροπης μαθηματα κ αραιωση των μαθητων στην ταξη. Η ΜΑΣΚΑ ΘΑ ΣΤΡΕΣΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΞΥΓΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΚΑΠΝΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ. Ο ιδιος ο ΠΟΥ εκανε ανακοινωση για την προσοχη και την χρηση μασκας υπο προυποθεσεις στα παιδια κατω των δωδεκα, ενω στο νηπιαγωγειο την αποκλειει. Δυστυχως η συμορια των πολιτικων στην Ελλαδα πρεπει να ξεπουλησει τις μασκες του κολλητου με το εργοστασιο στη Λαρισα! Δυστυχως στο θεμα αυτο πηρε θεση και η σφογγοκωλαρια του συστηματος η προεδρος της δημοκρατιας, και ως μη οφειλε χαρακτηρισε ανευθυνους ολους τους Ιατρους που εχουν αντιθετη αποψη. Ειναι καταντια του ρολου της. Εσπευσε να στηριξει τις αστοχιες του συστηματος ενω ο ρολος της ειναι να κρατα αποστασεις κ να αφουγκραζεται ενθεν καθειθεν. Αλλα ζηταμε ψιλα γραμματα απο την κυρια που στηριξε την συμφωνια των πρεσπων κ ενεκρινε το κοψιμο του 13ου μισθου, κά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή