Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! – ΠΟΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΘΑ «ΣΚΑΝΑΡΕΙ» ΤΟ “ORUC REIS” – OΛΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ – ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΜΙΛΙΑ «ΤΡΥΠΗΣΕ» ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ (ΧΑΡΤΗΣ)



Τα μοιράσανε, τα συμφωνήσανε, κανείς δεν μιλάει, ουδείς διαμαρτύρεται. Η περήφανη Ελλάς με τις προδοτικές κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών, κατάφερε μέσω της τωρινής κυβέρνησης να παραδώσει στους Τούρκους όλα όσα ζητούσαν. Πρόκειται για εσχάτη προδοσία η «εξαφάνιση» από τον χάρτη του συμπλέγματος της Μεγίστης και η παράδοση των ελληνικών θαλασσών στο τουρκικό πολεμικό ναυτικό και τα ερευνητικά σκάφη.

Η τουρκική εφημερίδα YENI SAFAK αποκαλύπτει στο σημερινό της φύλλο όλο το σχέδιο της Άγκυρας για τις κινήσεις που θα πραγματοποιήσει τις επόμενες εβδομάδες το “Oruc Reis” εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας. Πρόκειται πλέον και επίσημα για σεισμικές έρευνες στον υποθαλάσσιο πλούτο της Ελλάδος.

«Η Τουρκία είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί τα δικαιώματα της και είναι έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα και για σύγκρουση», γράφει η YENI SAFAK. «H Τουρκία επιθυμεί μια δίκαιη λύση στη Μεσόγειο με τη συνάντηση όλων των χωρών της περιοχής. Όμως είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί τα δικαιώματα της και είναι έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα και για σύγκρουση. Το Ορούτς Ρείς θα κάνει έρευνες σε 16 οικόπεδα που περιλαμβάνουν και τα 7 στα σύνορα του Τουρκο-Λιβυκού Μνημονίου. Το πλοίο που κινείται με ταχύτητα 8 χιλιομέτρων την ώρα θα συγκεντρώσει στοιχεία για τα πλούσια κοιτάσματα αερίου και πετρελαίου. Μια άλλη αποστολή του είναι να συγκεντρώσει δεδομένα που είναι απαραίτητα για τον καθορισμό της ΑΟΖ Τουρκίας στα δυτικά όρια», γράφει η εφημερίδα.

Οι Τούρκοι θεωρούν πλέον αυτονόητο ότι το “Oruc Reis” θα παραμείνει για τις επόμενες εβδομάδες ή και μήνες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας. Το λένε, το ανακοινώνουν και η ελληνική κυβέρνηση περιμένει πότε θα συγκληθεί το το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ. Αν δεν είναι προδότες όσοι μας κυβερνούν, τότε είναι επικίνδυνα ηλίθιοι. Η ουσία είναι ότι κάποιοι αποφάσισαν να “ακρωτηριάσουν” την πατρίδα μας.





Πόση ήταν η «τρύπα» στην ελληνική υφαλοκρηπίδα

Όχι 1 όχι 2 αλλά 113 ναυτικά μίλια εισχώρησε το “Oruc Reis” με ποντισμένα καλώδια στην ελληνική υφαλοκρηπίδα. Σύμφωνα με το dimpenews.com αφού τη σάρωσε επέστρεψε προς τα πίσω πριν αγγίξει τα όρια της ελληνο-αιγυπτιακής ΑΟΖ . Τούρκικη πισίνα η ελληνική υφαλοκρηπίδα. Από το ελεύθερο-κρόουλ το γύρισε σε ύπτιο πάνω κάτω στην πισίνα. Παρακαλάμε να βγει ν’ απαλλαγούμε ως την επόμενη πρόκληση. Εκτός κι αν κάνει απανωτά πάνω κάτω. Πάντως πριν αγγίξει τον 28ο Μεσημβρινό στο δυτικό όριο της παράνομης NAVTEX έβαλε ρότα ανατολικά.
 
Δείτε live το στίγμα του Oruc Reis 

Πηγή:https://www.makeleio.gr/
«Πᾶνος» 

2 σχόλια:

  1. Μεταξύ άλλων σημαντικών θεμάτων, που καταγράφονται στο εξαιρετικό άρθρο κράτησα τα περί ακρωτηριασμού ( Το οποίο αυτονόητα ερμηνεύεται και σαν εξαφάνιση πάτριων εδαφών και θαλασσών.), της πατρίδας μας...
    Αχ αγαπημένοι φίλοι πατριώτες πραγματικά η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ, που μεθαύριο θα την τιμήσουμε με το Μικρό Πάσχα του Καλοκαιριού να μας προστατεύει και ευλογεί... και να φωτίσει και αφυπνίσει όλους τους Έλληνες...

    Παρένθεση,

    Παρά την σοβαρότητα του εξαιρετικού άρθρου, θα παρατυπήσω και θα γράψω και εγώ κάτι μεταξύ αστείου και πολύ σοβαρού.... αλλά ΘΑΡΣΕΙ. ΛΕΓΩΝ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΟΥ ΣΦΑΛΕΙ ΠΟΤΕ...

    Κάποτε σε κάποιο πόλεμο εν μέσω καταιγίδας ένα πολεμικό πλοίο τουρκικό με σβηστά τα φώτα αναζητούσε το νησί της Μάλτας.... Άπλωσαν λοιπόν τον χάρτη στο τραπέζι, άναψαν και ένα φανό θυέλλης, τον τοποθέτησαν πάνω στον χάρτη και έψαχναν να βρουν την Μάλτα.... Δυστυχώς άκαρπες οι έρευνες τους και στη θάλασσα και στον χάρτη... Πέρασε αρκετή ώρα ψάχνοντας και τελικά ο Τούρκος καπετάνιος απελπισμένος απεφάνθη ότι ΜΑΛΤΑ ΓΙΟΚ....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΛΤΑ...Και όντως δεν υπήρχε ...αφού ήταν κρυμμένη κάτω από την βάση του φανού....
    Κοροϊδεύουμε τους μπουνταλάδες Τούρκους κύριοι..., που σήμερα θέλουν να εξαφανίσουν το ακριτικό Ελληνικό Καστελόριζο ( Αν μπορούσαν και όλο τον Ελληνισμό) και να πουν ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΓΙΟΚ ή να το ρυμουλκήσουν κάπου αλλού, αλλά όπως είχε γράψει, για την Κύπρο (Κύπρον ου με εθέσπισεν) ο νομπελίστας Μέγας Σεφέρης ..." Η γης δεν έχει κρικέλια για να την πάρουν στον ώμο και να φύγουν....."
    Και πάμε τώρα και στα σοβαρότερα , για να δούμε και τα δικά μας χάλια....... Το 1974 εξαφανίσαμε την μισή Κύπρο, διότι κειτόταν μακράν και μεταξύ πολέμου και ντροπής ..επιλέξαμε το δεύτερο....Άσε που τις πρώτες ώρες όταν βομβαρδιζόταν η Κύπρος... ο επίορκος προδότης στρατηγός Μπονάνος δήλωσε ...ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΚΤΥΠΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΑΣ...

    Και εν συνεχεία πάμε και στο ακριτικό Καστελλόριζο ( Και ευχόμαστε να μην συμβούν τα ίδια) ...Πραγματικά και ο Μέγας μάγος Χουντίνι θα ήταν κατάπληκτος ....με τις ταχυδακτυλουργίες των ταγών μας, που όποτε τους συμφέρει ....εμφανίζουν το Καστελλόριζο και τα γύρω νησιά....και όποτε ο σκοπός για αυτούς αγιάζει τα μέσα (Ε! μην προκαλούμε κιόλας) ....ως δια μαγείας ...τα εξαφανίζουν... Ε! Μην τρελαθούμε επί τέλους...με όλα αυτά τα κωμικοτραγικά που διαδραματίζονται σε θέατρο σκιών.....
    Με εκτίμηση και απολογούμενος για την παρέμβαση

    ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ - ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀγαπητὲ φίλε καὶ πατριώτη Ἀντώνη, πολὺ σωστὸ τὸ σχόλιό σου.

      Ἡ ὀργὴ καὶ ἡ ἀηδία ἔχει ξεχειλίση μέσα μου, ὅπως καὶ σὲ ὅλους ὅσους πονοῦν γι αὐτὴ τὴν πατρίδα, μὲ ὅλη αὐτὴ τὴν συμμορία προδοτῶν ποὺ συνεχίζουν τὸ ἔργο τῶν προηγούμενων προδοτικῶν κυβερνήσεων μὲ τελευταία τοῦ ἄθεου Τσίπρα μὲ τὸ συνάφι του.

      Τὸ ἔργο τους... τὸ ξεπούλημα τῆς εὐλογημένης αὐτῆς γῆς.

      Ἡ ὀργὴ καὶ ἡ ἀηδία εἶναι ὅμως μεγαλύτερη γι αὐτὸν τὸν ἀδιάφορο καὶ κοιμισμένο λαό.

      Ἕνας λαὸς ποὺ κοιτᾶ ὁ καθένας τὸν ἑαυτούλη του καὶ ἄς πνίγεται ὁ διπλανός του, ἕνας λαὸς ἕτοιμος νὰ φάει ὁ ἕνας τὸν ἄλλον μὲ τὴν παραμικρὴ αἰτία καὶ φτάσαμε στὸ σημεῖο νὰ δεχτοῦμε αὐτὰ τὰ φίμωτρα ποὺ μᾶς ὑποχρέωσαν νὰ βάλουμε, χωρὶς καμμία ἀντίσταση, ἀλλοιώνοντας τὴν εἰκόνα μας, λὲς καὶ θέλουμε νὰ δείξουμε τὴν ἠλιθιότητά μας καὶ τὸν παραλογισμό μας καὶ ὅτι πάψαμε νὰ εἴμαστε Ἄνθρωποι, ἀλλὰ σκυλιὰ, ποὺ θὰ δαγκώσουν τὸ ἕνα τὸ ἄλλο.

      Ἀγαπητὲ Ἀντώνη βρῆκαν κοιμισμένους καὶ τὰ κάνουν, δὲν ἔχουν καμμία δύναμη μόνοι τους, ἐμεῖς τοὺς ἐνδυναμώσαμε καὶ συνεχίζουμε μὲ τὴν σιωπή μας, τὴν ἀδιαφορία μας καὶ τὸν ραγιαδισμό μας.

      Διαγραφή