Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Ασύλληπτη ανακοίνωση της Μητρόπολης Λάρισας για τη συγκέντρωση των αντιεμβολιαστών: Τους μοιράσαμε σοκολατάκια για να μη φύγουν πικραμένοι…

 

Απάντηση στη κατάπτυστη ανακοίνωσή του Ιερωνύμου και της Μητροπόλεως Λαρίσης.

 Γράφει ο Ιωάννης Εστάλη από Λάρισα
 
Η Μητρόπολη  και ο Δεσπότης Λαρίσης Ιερώνυμος με  ύφος 100 καρδιναλίων και πολιτικάντικη ορολογία προκαλεί  κατά σαρκαστικό τρόπο και ειρωνεύεται την ειρηνική, πλην όμως δυναμική διαμαρτυρία, που έγινε έξω από το Επισκοπείο.

    Η  Διαμαρτυρία στρέφεται κατά της απαράδεκτης πρωτοβουλίας του Ιερωνύμου να συνεργαστεί με την 5η Υγειονομική Περιφέρεια και κινητή μονάδα εμβολιασμών να παρευρίσκεται κάθε Κυριακή βάσει προγράμματος έξω από Ιερούς Ναούς. Με την ενέργεια αυτή ο Ιερώνυμος ενεργεί ως κυβερνητικός  βραχίονας για την επιβολή  της υγειονομικής τυραννίας.  

     Με την κατάπτυστη ανακοίνωσή του επιχειρεί να απομειώσει το πλήθος των πολιτών που συγκεντρώθηκε αυθόρμητα  και  να απαξιώσει  το κύρος του διακεκριμένου ομιλητού. Ξεχνάνε όμως, ότι στην Ορθοδοξία ισχύει το: «Ο είς και η αλήθεια» . Ένας και μόνο εμφορούμενος από την Αλήθεια είναι ικανός να γκρεμίσει τον αλαζόνα  αμετανόητο δεσπότη και την πλάνη του. Και βέβαια ήταν εκατοντάδες οι πολίτες που συγκεντρώθηκαν και  συνέρρεαν  μέχρι νυκτός.

    Ο διάδοχος των μοιχεπιβατών κ. Ιερώνυμος, σύμφωνα με πληροφορίες, μη αντέχοντας την πρωτόγνωρη για αυτόν διαμαρτυρία  λιποτάκτησε και μετέβη στην Αθήνα, και  εγκατέλειψε το επισκοπείο  να  το φρουρούν διμοιρίες αστυνομικών ΕΚΑΜ θυμίζοντας τους αγώνες των Θεολογικών πριν από 32 χρόνια (από 13-9-1989 και μετά)

    Στο ανακοινωθέν της Μητροπόλεως γράφουν ότι «….ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, καθώς και το σύνολο των συνεργατών της Ιεράς Μητροπόλεως δηλώνουν πως ούτε έχουν σχέση με τέτοιους χώρους, ούτε γνωρίζουν τέτοιους ανθρώπους.»… εννοούν την Μασονία. Αυτό είναι ψευδές. Δεν μας λένε όμως, αν καταδικάζει-ουν την Μασονία. Ως απόδειξη της αναληθείας του θυμίζουμε εν συντομία τις δημόσιες παραστάσεις και συμμετοχές που έχουν άμεση συνάφεια με την Μασονία όπως:

 α) την συνάντηση με τους  Ρόταρυ και την συμμετοχή του σε εκδήλωση  δια αντιπροσώπου του τον π. Βησσαρίωνα Αγορίτσα

 β) συνάντηση με τους ΑΧΕΠΑΝΣ

 γ) Επίσκεψη  στην Εβραϊκή  Συναγωγή

 δ) Κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση των Εβραίων και άναμμα της επτάφωτης Λυχνίας των

ε) λέγεται ότι υπάρχουν και μη δημοσιευμένες συναντήσεις

     Απροκάλυπτα  η Μητρόπολη παίρνει θέση υπέρ του εμβολιασμού γράφοντας «…ώστε να καταπολεμηθεί ο φόβος και να διευκολυνθούν συνάνθρωποί μας στη θωράκισή τους ενάντια στην πανδημία»....."οι αγαπητοί μας διαμαρτυρόμενοι θα προσέλθουν να εμβολιαστούν" Αποσιωπώντας ότι περιέχουν κυτταρικές σειρές εκτρωμένων εμβρύων και τις παρενέργειες που επιφέρουν ενίοτε και θάνατο. 

 Ο αγενέστατος συντάκτης του ανακοινωθέντος για λόγους εντυπωσιασμού και αποπροσανατολισμού γράφει ψευδώς ότι: "...μοίρασε σοκολατάκια στους συγκεντρωμένους, για να μην φύγουν πικραμένοι." 

 Μάθε κύριε Ιερώνυμε, μπορεί εσύ μέσα στίς δεσποτικές κλωσσωμηχανές των συνοδικών γραφείων  μαζί με τους ομογάλακτους Μάρκο της Χίου, Συμεών Λαμίας και άλλους αστέρες να μην χόρταινες την ακατάσχετη  βουλιμία σου τρώγοντας  πατατάκια και γαριδάκια. Οι Χριστιανοί όμως της Λάρισας δεν εγγίζουν δολώματα δεσποτικά. (ή πληροφορία μας δόθηκε από συναδέλφους σου δεν θα την επικαλούμουν αν δεν προκαλούσες) 

  Συνεχίζει το Δεσποτικό ανακοινωθέν: "Εντύπωση έκανε η δήλωση κάποιων πως είναι Χριστιανοί την στιγμή που δεν τους έχουμε δει σε Ναούς"   Κύριε Ιερώνυμε, πως μας είδες στή συγκέντρωση την στιγμή που εσύ έχεις καταφύγει και κρύφτηκες στην Αθήνα; ή μήπως σου το είπαν χαφιέδες σου;

 Σε πληροφορούμε στους αγώνες αυτούς συμμετέχουν  συνειδητοί ευσεβείς  Χριστιανοί και δεν τους βλέπεις γιατί αποστρέφονται και εσένα και τους αυλικούς σου για τις πλάνες που διδάσκεις και κάνεις.  Δεν έρχονται όπου είσαι εσύ.  

 Μάλιστα στη διαμαρτυρία συμμετείχαν  πάρα πολλοί που σε είχαν πλαισιώσει και εξαπατήθηκαν,  αλλά όταν αντελήφθησαν την κενότητά σου σε εγκατέλειψαν,  υπακούοντας εις τον Αρχιποιμένα Χριστό που λέγει:  

 «Προσέχετε ἀπὸ τῶν ψευδοπροφητῶν͵ οἵτινες ἔρχονται πρὸς ὑμᾶς ἐν ἐνδύμασιν προβάτων͵ ἔσωθεν δέ εἰσιν λύκοι ἅρπαγες. ἀπὸ τῶν καρπῶν αὐτῶν ἐπιγνώσεσθε αὐτούς· μήτι συλλέγουσιν ἀπὸ ἀκανθῶν σταφυλὰς ἢ ἀπὸ τριβόλων σῦκα;» (Ματθ. ζ’ 15-16).


                 ΙΩΑΝΝΗΣ  23-9-2021

 ___________________________
 
 

Με μία ανακοίνωση που πραγματικά προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση ως προς τα γραφόμενά της, η Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου σχολιάζει τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας αντιεμβολιαστών, με αφορμή την απόφαση να γίνουν εμβολιασμοί έξω από εκκλησίες.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως οι διαμαρτυρόμενοι ήταν μόλις 48, ξεκαθαρίζεται πως ο Μητροπολίτης και το σύνολο των συνεργατών της Μητρόπολης ουδεμία σχέση έχουν με τη μασονία (!) και φωτογραφίζεται ο πρώην αντιπεριφερειάρχης κ. Δημήτρης Παπαδημόπουλος, ο οποίος μίλησε στη συγκέντρωση με τη φράση πως «αναγκάστηκε να παραιτηθεί για λόγους καθόλου χριστιανικούς, που γνωρίζει η Λάρισα».

 Τέλος, επισημαίνεται πως μοιράστηκαν σοκολατάκια στους συγκεντρωμένους «για να μην φύγουν πικραμένοι».

  Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Πραγματοποιήθηκε σήμερα έξω από τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου πανθεσσαλική/πανελλαδική συγκέντρωση 48 (!!!) αντιεμβολιαστών, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν ενάντια στην πρωτοβουλία της Ιεράς Μητροπόλεως να συνεργαστεί με την 5η Υγειονομική Περιφέρεια και κινητή μονάδα εμβολιασμών να παρευρίσκεται κάθε Κυριακή βάσει προγράμματος έξω από Ιερούς Ναούς ώστε να καταπολεμηθεί ο φόβος και να διευκολυνθούν συνάνθρωποι μας στη θωράκιση τους ενάντια στην πανδημία.

    Η Ιερά Μητρόπολη σέβεται την όποια άποψη, ακόμη και αυτήν που στερείται επιχειρημάτων, ή καταφεύγει ακόμη και στο παράλογο για να εκφράσει εμπάθεια και άρνηση. Επειδή το κυριότερο επιχείρημα που ακούστηκε εναντίον των εμβολίων είναι ότι όσοι υπηρετούμε τέτοιες πρωτοβουλίες είμαστε μασόνοι, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, καθώς και το σύνολο των συνεργατών της Ιεράς Μητροπόλεως δηλώνουν πως ούτε έχουν σχέση με τέτοιους χώρους, ούτε γνωρίζουν τέτοιους ανθρώπους. Πιστεύουμε πως μετά την δήλωση μας αυτήν καταρρίπτεται το επιχείρημα και οι αγαπητοί μας διαμαρτυρόμενοι θα προσέλθουν να εμβολιαστούν.

   Εντύπωση έκανε η δήλωση κάποιων πως είναι Χριστιανοί την στιγμή που δεν τους έχουμε δει σε Ναούς, ενώ επίσης εντυπωσιακό ήταν το ότι στην εκδήλωση μίλησε τ. αντιπεριφερειάρχης, ο οποίος αναγκάστηκε να παραιτηθεί για λόγους καθόλου χριστιανικούς, που γνωρίζει η Λάρισα.

    Μετά την επίδοση του κειμένου διαμαρτυρίας εναντίον της πρωτοβουλίας της, η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου μοίρασε σοκολατάκια στους συγκεντρωμένους, για να μην φύγουν πικραμένοι.”

Πηγή:https://agonasax.blogspot.com/

«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου