Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

ΑΡΘΡΟ ΜΠΟΜΠΑ ! Χρήστος Μαντζιάρης : Οι εμβολιασμένοι θεωρούνται μεταλλαγμένοι από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ

 

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης 

Δεν είναι παλαβό το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ για την «παλαβή» γνωμοδότησή του που θα διαβάσετε παρακάτω και η οποία μας αφορά όλους. Είναι η αναφορά για μια πραγματικότητα, ένα σχέδιο, το οποίο βρίσκεται ακόμη στο αρχικό στάδιο υλοποίησης από τους παγκοσμιοποιητές. Μια πραγματικότητα που δυστυχώς πολλοί δεν θέλουν να την αποδεχθούν ενώ βλέπουν αυτό που κοντοζυγώνει, και περιμένουν να γίνει η ζωή τους όπως ήταν πριν την Covid-19 εποχή, ενώ η ελίτ μάς ετοιμάζει χειρότερες καταστάσεις. Πάντα αυτό κάνουν, μας παρουσιάζουν το άσπρο, μαύρο.  

Από 2013 το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ έθεσε τις βάσεις για να κατοχυρώσει νομικά εταιρείες για τις συνέπειες που θα έχουν τα εμβόλια mRNA στον καθένα ατομικά, κοινωνικά και παγκόσμια. Υπάρχει η υπ’ αριθμόν 12-398 με ημερομηνία 13 Ιουνίου 2013, 22σέλιδη Γνωμοδότηση του Ανωτάτου δικαστηρίου των ΗΠΑ με τίτλο “ASSOSIATION FOR MOLECULAR PATHOLOGY et al. v . MYRIAD GENETICS,INC., et al.” σύμφωνα με την οποία ο άνθρωπος που θα εμβολιασθεί στο μέλλον με mRNA εμβόλιο μεταλλάσσεται και παύει πλέον να θεωρείται ανθρώπινη οντότητα όπως ήταν προηγουμένως, με ότι αυτό συνεπάγεται για την φυσική του υπόσταση, και κατ’ επέκτασιν, και για τα δικαιώματά του. Θεωρείται ότι έχει μεταλλαχθεί οριστικά και αποτελεί πλέον περιουσιακό στοιχείο της εταιρείας της οποίας έκανε το εμβόλιο, άρα ανήκει στους ιδιοκτήτες των εταιρειών των εμβολίων.  

Η Γνωμοδότηση προέκυψε μετά από δικαστική διαμάχη των δύο εταιρειών (MOLECULAR PATHOLOGY  και MYRIAD GENETICS,INC.) για την καταχώρηση ευρεσιτεχνιών σε θέματα αλλαγής του ανθρωπίνου DNA με εμβόλια mRNA. Η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ είναι ήδη δημοσιευμένη και μπορεί ο καθείς να την διαβάσει, με όλα τα φοβερά και τρομερά που αναγράφονται.  

Στις σελίδες 1 και 2 μαθαίνουμε ότι η MYRIAD GENETICSINC. έχει αρκετές ευρεσιτεχνίες επειδή ανακάλυψε την ακριβή θέση και αλληλουχία των γονιδίων BRCA1   BRCA2 (BReast CAncer, Καρκίνος του μαστού 1 και 2) οι μεταλλάξεις των οποίων μπορούν να αυξήσουν δραματικά τον κίνδυνο καρκίνου του μαστού και ωοθηκών, (άρα, ανάλογα μπορούν και να τον θεραπεύσουν!) και ότι το DNA του ανθρώπου ως προϊόν της φύσης δεν γίνεται να πατενταριστεί, δηλαδή να κατοχυρωθεί με Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας, ενώ το cDNA μπορεί να πατενταρισθεί επειδή δεν είναι προϊόν της φύσεως σύμφωνα με την παράγραφο101. Θα δούμε αμέσως τώρα τι είναι αυτό το cDNA 

Αναφέρεται στην σελίδα 6 ότι, ένα μόριο mRNA μπορεί να δημιουργήσει ένα συνθετικό DNA. Αυτό το συνθετικό DNA είναι εργαστηριακό επίτευγμα και είναι γνωστό στους επιστήμονες ως συμπληρωματικό DNA ή complementary DNA ή όπως συμβολίζεται “cDNA”. Η μετάλλαξη του ανθρωπίνου DNA μπορεί να ποικίλει σε βαθμό και κάποιες μεταλλάξεις μπορεί να είναι ακίνδυνες κάποιες μπορούν να προκαλέσουν μια ασθένεια και κάποιες άλλες να αυξήσουν τον κίνδυνο μιας ασθένειας.  


Επειδή οι όροι στο Δικαστικό έγγραφο είναι άκρως επιστημονικοί μπορούν οι ειδικοί να βρουν την απόφαση και να την κατεβάσουν για προσωπική τους χρήση από τον σύνδεσμο: www.supremecourt.gov/opinions/12pdf/12-398_1b7d.pdf και είναι βεβαιότατο το γεγονός ότι αυτοί θα μπορέσουν να βγάλουν πάρα, μα πάρα πολλά συμπεράσματα από τις πληροφορίες που θα βρουν και να ενημερώσουν πληρέστερα και ‘μας. 

Στις σελίδες 19 και 20 του εγγράφου είναι γραμμένο το, απίθανο έως αδιανόητο για τους φυσιολογικούς ανθρώπους, κείμενο: Το cDNA δεν παρουσιάζει τα ίδια προβλήματα στην δυνατότητα κατοχύρωσης με Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας (Πατέντα) όπως παρουσιάζει το κανονικό DNA το οποίο είναι δημιούργημα της φύσης. Το cDNA δημιουργήθηκε από το mRNA. . … ο τεχνικός του εργαστηρίου δημιουργεί κάτι καινούργιο όταν δημιουργεί cDNA και διαφέρει από το DNA, επομένως το cDNA δεν είναι «προϊόν της φύσης» και ως εκ τούτου μπορεί να καταχωρηθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας!!! 


Ένας θαρραλέος Καθηγητής της Ιατρικής, ο David Martin, αναλύοντας τα παραπάνω είπε: «Δεν μπορεί κανείς να κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κάτι το οποίο υπάρχει στην φύση. Ο μόνος νόμιμος τρόπος είναι ο πατενταρισμένος κατασκευασμένος ιός. Αφού ο ιός αυτός κατασκευασθεί τότε έχουμε παραβίαση των συνθηκών περί βιολογικού και χημικού πολέμου».  

Περνώντας σε άλλες αναφορές διαφόρων αναλυτών που μελέτησαν την δικαστική αυτή απόφαση προκύπτει ότι εφόσον κάποιος έκανε το mRNA μεταλλάχθηκε σε “trans human” και αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της εταιρείας του εμβολίου που έκανε. Σαν να είναι πλέον ένα πράγμα, ένα αντικείμενο, ένα προϊόν, ένα πατενταρισμένο προϊόν. (Γι αυτό δεν ήθελαν εδώ το Σπούτνικ)Εφ’ όσον λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι, οι εμβολιασμένοι, μεταλλάχθηκαν με την υπογραφή τους, δηλαδή με την θέλησή τους, δεν ισχύει γι αυτούς η «ανθρώπινη ταυτότητα» οπότε ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. Ούτε ανθρώπινα δικαιώματα, ούτε τα δικαιώματα που είχαν σε ένα κράτος. Αυτό διότι τα δικαιώματα των “trans human” δεν προβλέπονται από τον Νόμο. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Αυτό ακόμη δεν άρχισε να υλοποιείται. Και όταν με το κακό τελειώσουν το πρόγραμμά τους οι της ελίτ τότε θ’ αρχίσουν την κατηγοριοποίηση των μόνο ανθρωπόμορφων πλέον «ανθρώπων».  

Και αφού δεν τους ανήκει το μεταλλαγμένο σώμα τους, καθίστε και σκεφθείτε τι σημαίνει τώρα να είσαι και δωρητής οργάνων. Αθώα μου sheepleΌλα τα κάνουν με την σειρά και με απίστευτη σατανικότητα οι «σατανάδες».  

Μπορεί όμως ένας άνθρωπος να γίνει περιουσιακό στοιχείο ένεκα ευρεσιτεχνίας; Η απάντηση είναι, Ναι. Υπάρχει προηγούμενο. Φυτά και ζώα που έχουν ήδη μεταλλαχθεί ανήκουν στις εταιρείες που έχουν την πατέντα μετάλλαξης. Γι αυτό όταν οι γεωργοί χρησιμοποιούν μεταλλαγμένους σπόρους δεν επιτρέπεται να τους μεταφυτεύσουν. Πολλοί ισχυρίζονται η επαναφύτευση τέτοιων σπόρων έχει μικρή παραγωγή. Ναι, αλλά υπάρχει ένα μυστικό. Αν αυτή η διαδικασία, των διαδοχικών φυτεύσεων, επαναληφθεί οι σπόροι θα επανέλθουν στην κανονική τους κατάσταση, αλλά αν το κάνεις θεωρείσαι κλέφτης. Στα δε ζώα ελέγχεται η αναπαραγωγή τους. Μετά την μετάλλαξη των φυτών και ζώων, ήρθε και η σειρά των ανθρώπων. Φυσική εξέλιξη σύμφωνα με τα άρρωστα μυαλά που διοικούν τον πλανήτη.  

Πληροφοριακά, στον κόσμο των πατεντών των ΗΠΑ έχουν καταχωρηθεί πατέντες θεραπειών διαφόρων ασθενειών όπως AIDS, H1N1, SARS, EBOLA CORONAVIRUS, κλπ. Η πατέντα θεραπείας του κορωνοϊού έχει αριθμό 10130701 και η οποία έχει δημοσιευθεί σε παλαιότερό μου άρθρο. Όπως επίσης υπάρχουν καταχωρημένες πατέντες κατασκευής ιών όπως π.χ. του AIDS, κλπ.  

Οπότε αυτό που ζούμε δεν είναι πείραμα όπως νομίζουν μερικοί. Είναι εφαρμογή επιστημονικών ανακαλύψεων οι οποίες δεν μας γνωστοποιήθηκαν ποτέ. Σκεφθείτε μόνο ότι η κατοχύρωση της ευρεσιτεχνίας του τεστ για τον covid-19 με αριθμό US-2020279585-A1 έγινε στις 13 Οκτωβρίου 2015(!) και ανήκει, που αλλού;, στους Ρότσιλντ. 


Για όλ’ αυτά υπήρχε και προφητικό τραγούδι. Το αναφέρω διότι κάποια απ’ όλα όσα αναφέρει έχουν γίνει και κάποια άλλα έπονται. Να ξέρουμε τι έρχεται. Το 2013, το δαιμονικό «μουσικό» συγκρότημα “DrCreep” («Γιατρός Ανατριχίλας») έγραψε το τραγούδι με τίτλο Pandemic” («Πανδημία») όπου προφήτευε με τους στίχους του: «2020 σε συνδυασμό με τον κορωνοϊό, στοιβαγμένα σώματα».  

Μερικοί άλλοι από τους στίχους είναι ενδεικτικοί, του ότι όλα είναι προσχεδιασμένα.  Μας πληροφορούν οι στίχοι του Ντόκτορ Ανατριχίλα: «Η πανούκλα της Αθήνας δεν μπορούσε να εξαλειφτεί όπως η ευλογιά». «Κάτι (υπάρχει) στο αίμα. Ένας ιός που έχει σχεδιασθεί σε γενετικό επίπεδο για να είναι βοηθητικός, παρά βλαβερός». «Οι λίγοι που είχαν απομείνει ο εγκέφαλός τους ήταν λερωμένος από την αιματοχυσία», «Αναρχία, κατακλυσμός», «Τα πλήθη απαρνούνται την πίστη», «Η φρίκη έσπασε τις αλυσίδες των αισιόδοξων», «Εχθρικά στρατεύματα με στολές NBC», «Τα επιστημονικά κριτήρια της πανδημίας της γρίπης πληρούνται, χρειάζεται γιατρός να σου το πει. Αυτός ο ιός είναι ανθρώπινος», «Τι γνωρίζουν οι επιστήμονες γι αυτό το νέο στέλεχος», « Θάνατος, ασθένεια. Νοιώθεις μια αίσθηση καψίματος». Στο βίντεο-κλιπ τους μας δείχνουν και τα ζόμπι.  

Πάντως, στους στίχους, ο χαρακτηρισμός του «Ανατριχίλα» για τους δημοσιογράφους είναι τέλειος. «Εχθρικά στρατεύματα με στολές NBC». Τέλειο. Ως γνωστόν το NBC είναι ειδησεογραφικό τηλεοπτικό κανάλι που εδρεύει στην Πλατεία Ροκφέλερ, στην Νέα Υόρκη.  

Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ από το 2013 φρόντισε να καλύψει τα σατανικά σχέδια της ελίτ διότι τότε ουδείς φανταζόταν τι ετοίμαζαν τα κολοβά γεννήματα εχιδνών για τα κατ’ εικόνα και ομοίωση με τα κτίσματα του Θεού. Ουδείς φανταζόταν ότι ήθελαν να μεταλλάξουν τους ανθρώπους. Το ότι θ’ αποτύχουν είναι βέβαιο, αβέβαιο είναι το μέχρι που θα προλάβουν να φθάσουν.  

Τελικά η ονομασία του ιού “Covid-19” μπορεί και να προέκυψε από το “Convert ID 2019”, δηλαδή «Μετατροπή της ταυτότητος του ανθρώπου από το 2019». Το Δικαστήριο με πονήρεψε.  

Χρήστος Μαντζιάρης 

Πηγή: https://www.triklopodia.gr/

«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου