Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Δεν έχουν το Θεό μας

 

γράφει η Μαίρη Καρά
 

Οι επίδοξοι επικυρίαρχοι θεωρούν τον πλανήτη ιδιοκτησία τους και από αιώνες επεδίωκαν να απαλλαγούν από το Ανθρώπινο Γένος. Κι ενώ νικήθηκαν στους δυο Παγκόσμιους Πολέμους, συνεχίζουν τις προσπάθειές τους κηρύσσοντας και τον Τρίτο. Είναι μια λυσσαλέα επίθεση στην Ανθρωπότητα, που την επιχειρούν με τα υπερόπλα τους, εν αγνοία των λαών.

Στις μέρες μας η παγκόσμια συμμορία των καμπαλιστών βλέποντας πως η κυριαρχία της φτάνει στο τέλος της, εντείνει τις βιολογικές και τεχνολογικές της επιθέσεις με αβυσσαλέο  μίσος κατά της ανθρώπινης ύπαρξης. Για να πετύχει τον στόχο της προβαίνει σε μυστικές δοσοληψίες «κάτω από τραπέζι», εκβιασμούς, απειλές και δολοφονίες των αντιπάλων της. 

Το εωσφορικό Ιερατείο που κινεί τα νήματα της πλανητικής δικτατορίας, απειλεί με αναγκαστικό εμβολιασμό το σύνολο του ιθαγενούς πληθυσμού των υπό την κατοχή του Κρατών. Με τα βιολογικά όπλα «ιοί και μπόλια» πιστεύουν πως θα πετύχουν την υποταγή των Εθνών και θα τα εξαφανίσουν με μαζική Γενοκτονία. Ο στόχος τους παραμένει η κυριαρχία σε όλο τον πλανήτη και  η λεηλασία του  φυσικού πλούτου της γης. 

Τα σαδιστικά τέρατα φανερά πλέον και χωρίς την ανώνυμη μάσκα (την «φύτεψαν» στους λαούς) χαίρονται για την δυστυχία που προκαλούν στους ανθρώπους με την γενετικά σχεδιασμένη στα απόκρυφα εργαστήριά τους πανδημία. Νομίζουν πως θα πετύχουν τον απόλυτο έλεγχο μειώνοντας τον πληθυσμό και θα μεταλλάξουν όσους θέλουν για δούλους. Δεν έχουν τον… Θεό μας και σχεδιάζουν για μας, χωρίς την θέληση του Θεού μας.  

Αυτός είναι ένας πόλεμος πληροφοριών και διείσδυσης στα προσωπικά δεδομένα των ανθρώπων, ώστε να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο στην ζωή τους. Προετοιμάζουν τις επιθέσεις τους μέσα στις κρυφές από τον κόσμο βάσεις, για να κρατήσουν τα μεγάλα «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» μακριά από τα μάτια του κοινού, ώστε να μπορούν να ενεργούν ως «αόρατοι» και για να κρατούν τον γήινο πληθυσμό στο σκοτάδι και ανενημέρωτο. Πρόκειται για τον «Μεγαλύτερο Πόλεμο στην Ιστορία» και στην μόνη βοήθεια που μπορεί να ελπίζει ο άνθρωπος πλέον, είναι από τον ουράνιο Θεό του.

Μα τα υποχθόνια όντα δεν μπορούν να υποδουλώσουν τον Άνθρωπο, γιατί είναι πλάσμα από Αγάπη του Δημιουργού του. Αυτοί δεν έχουν Θεό τον δικό μας γι’ αυτό και επιδιώκουν να υφαρπάξουν ανθρώπινες ψυχές, για δώρο στον δικό τους τον Αντίχριστο. Γι’ αυτό επιδιώκουν μανιωδώς την Παγκόσμια Δικτατορία και την Πανθρησκεία. Για να τον υποδεχτούν ως Παγκόσμιο Θεό. Οι βλέψεις τους είναι όνειρα σατανικής νυκτός.

Τον κηρυγμένο πόλεμο από τους οπαδούς του Σατανά κατά της Ανθρωπότητας, τον βλέπει ο Θεός μας και γελά. Γιατί δεν θα αφήσει απροστάτευτα τα πλάσματά του, να γίνουν βορρά στις αιματηρές ορέξεις ανθρωπόμορφων τεράτων. Αυτών που σπέρνουν τον τρόμο στους ανυποψίαστους λαούς και θα θερίσουν θύελλες. Αυτών που πείθουν αφελείς, πως είναι για το καλό της υγείας τους το φίμωτρο και το θανατερό μπόλιασμα. 

Οι λαοί απορημένοι από το τόσο μίσος που εξαπολύουν οι Κυβερνήσεις τους εναντίον τους και αγνοώντας τα κρυφά σχέδια των σατανιστών, αναρωτιόνται δικαιολογημένα, ποιος είναι αυτός ο τόσο μοχθηρός εχθρός και γιατί τους επιτίθεται τόσο απροκάλυπτα. Ποιος είναι ο σκοπός του και πόσα ακόμα βασανιστήρια ετοιμάζει; Με ποιο δικαίωμα επεμβαίνει στην διακυβέρνηση της Χώρας τους και στην ίδια την ζωή τους;

Το διαδίκτυο μπορεί να το δημιούργησαν οι Σιωνιστές για το… καλό μας, στην πραγματικότητα όμως έγινε σκόπιμα για να μας ελέγχουν. Το πληκτρολόγιο όμως σήμερα έγινε ένα τρομακτικό όπλο στα χέρια μας, παρά τα όσα ακούγονται για τους «μαχητές του πληκτρολογίου». Τελευταία, μέσα από το διαδίκτυο άρχισε να διαρρέει η Γνώση, την οποία κρατούσαν κρυφή οι εν δυνάμει τύραννοι, για να ζούμε στο σκοτάδι.  

Μέχρι που οι ίδιοι ένιωσαν τόσο ισχυροί απέναντι στους λαούς, ώστε άφησαν να ξεφεύγουν «τυχαίες» πληροφορίες τους. Έτσι άρχισε η Ανθρωπότητα να υποψιάζεται, πως ένας μεγάλος κίνδυνος καραδοκεί και πρέπει να προετοιμαστεί για τα χειρότερα. Μέχρι τώρα τα πολιτικά εξαγορασμένα πιόνια τους εκτελούσαν ανεμπόδιστα τις φασιστικές αποφάσεις των κρυφών εντολοδοχων τους, εις βάρος των ανυποψίαστων λαών.

Όμως η αλαζονεία της Εξουσίας τους και η παραβίαση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων προκάλεσε την λαϊκή οργή σε όλους τους λαούς της γης κι αρχίζουν να ξεσηκώνονται δυναμικά.

Οι παρανοϊκοί (αν)εγκέφαλοι δεν υπολόγισαν τον αστάθμητο παράγοντα, που μπορεί να ανατρέψει τις προφητείες τους, με τις οποίες προετοίμαζαν ύπουλα τον κόσμο για τα επερχόμενα. Περιέργως τους διέφυγε, πως ανάμεσα στους υπό έλεγχο λαούς, είναι κι ένας λαός ανυπότακτος, που υπερασπίζεται με όλες του τις δυνάμεις την Πατρίδα του, την Ελευθερία του, την Πίστη του, την οικογένειά του, την ζωή του, τα Ιδανικά του.

Είναι μοιραίο αυτός ο περήφανος λαός να σηκώσει πάλι την Σημαία της Ελευθερίας με την αποφασιστική αντίδραση του και με την βοήθεια του Θεού να εξολοθρεύσει τα άψυχα σερνόμενα δίποδα κουφάρια και να τα στείλει πακέτο χωρίς επιστροφή, στον πατέρα τους τον Σατανά. Έτσι θα απαλλαγεί ο πλανήτης  τελικά από την εγκληματική παγκοσμιοποιητική λαίλαπα.

Πρέπει οι Έλληνες πατριώτες να παρακινήσουν τους λαούς, να αγωνιστούν ενάντια στην απάνθρωπη δουλοποίησή τους. Να συνειδητοποιήσουν, πως για να ζουν Ανεξάρτητοι και Ελεύθεροι μέσα στην πατρίδα τους, πρέπει να αντισταθούν στις εχθρικές Δυνάμεις του Σκότους. Κι ας ακούγεται αυτό λίγο απίθανο, αφού φαίνεται πως οι κάτοικοι της Ελλάδας δέχονται παθητικά την μοίρα τους. Η Ιστορία έχει αποδείξει το αντίθετο.

Ποιος άλλος λαός θα είχε την τόλμη να γίνει εμπόδιο για τις αχαλίνωτες επεκτακτικές βλέψεις και αρπακτικές διαθέσεις των υποψήφιων αφεντάδων των Εθνών; Ιδού το αυτονόητο για μας, που γεννηθήκαμε Έλληνες. Αδιανόητο όμως για τους δειλούς  Ηγέτες Κρατών, που υπηρετούν τα σχέδια της Καμπάλ. Δεν υποψιάζονται καν τι δυνάμεις ενεργοποιούν οι Έλληνες, μπρος στον θανάσιμο κίνδυνο για την πατρίδα και την ύπαρξή τους.   

Τώρα πρέπει να το αποδείξει πάλι και να ξεσηκωθεί ενάντια στους αιμοσταγείς Νεοταξίτες και στους εσωτερικούς υπηρέτες τους με μανδύα Πολιτικής, Δικαστικής, Εκκλησιαστικής και της Δημοσιογραφικής Εξουσίας. Γιατί ο Έλληνας δεν παραδίδεται αμαχητί σε πολεμοχαρείς κατακτητές. Να δουν την Αντίδρασή του και να τον μιμηθούν όλοι οι απειλούμενοι λαοί της γης.

Αρκεί να το συνειδητοποιήσει αυτό ο Ελληνικός λαός όσο ακόμα υπάρχει καιρός. Αρκεί να αφυπνιστεί για να αναλάβει το χρέος του απέναντι στην πατρίδα του και στην πανανθρώπινη αποστολή του. Αρκεί να γίνει ο μπροστάρης και να δώσει το ελπιδοφόρο μήνυμα, για την Σωτηρία της ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.


Το άρθρο μας εστάλη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τη συγγραφέα.

 «Πᾶνος»

1 σχόλιο:


  1. + Είπεν άφρων εν καρδία αυτού· ουκ έστι Θεός. [Ο σκοτισμένος από την αμαρτία μωρός και ασεβής άνθρωπος, είπε από μέσα του, σύμφωνα με την επιθυμία της αμαρτωλής καρδίας του: ''δεν υπάρχει Θεός''.] ~ Ψαλμοί 13,1 ~

    Δεν υπάρχει το θεμέλιο και πώς στέκεται η οικοδομή; Δεν υπάρχει ο ναυπηγός και πώς συναρμολογήθηκε το πλοίο; Δεν υπάρχει ο οικοδόμος και πώς έγινε το σπίτι; Δεν υπάρχει ο Δημιουργός και πώς η καλλονή των κτισμάτων μαρτυρεί Τον κτίστη; Αν δεν υπάρχει Θεός, τί δουλειά έχεις μέσα στα δημιουγήματα του Θεού; Στο σπίτι του Θεού μένεις και αρνείσαι τον Νοικοκύρη του σπιτιού; Ή δώσε το ενοίκιο, δηλαδή την ευχαριστία σου ή έβγα από το σπίτι, γιατί καπνίζεις το σπίτι, με το χνώτο της βλασφημίας σου... Δεν υπάρχει πιο ανόητος άνθρωπος από εκείνον, που ισχυρίζεται ότι η δημιουργία έγινε χωρίς την παρουσία του Θεού. ~ Ιερός Χρυσόστομος ~
    Ακόμη και οι άθεοι πιστεύουνε στον θεό, όχι στον Θεό, αλλά στην σάρκα, στα πάθη, στην ύλη, όλοι κάτι λατρεύουνε... Σ' αυτό που λατρεύει κανείς, σ' αυτό δουλεύει. Δηλαδή είσαι πόρνος, είσαι άνθρωπος της σάρκας, δουλεύεις για την σάρκα, για την ύλη. ~ Όσιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης ~
    Αρνούνται το Θεό, όσοι έχουν συμφέρον να μην υπάρχει. ~ Ιερός Αυγουστίνος ~

    Οι άνθρωποι ( Νεο - αταξίτες) σήμερα, έκαναν τον εαυτόν σου και τον εαυτό τους θεό, γι' αυτό και κατέληξαν να είναι άθεοι... ~ Άγιος Παϊσιος ο Αγιορείτης ~

    AA

    ΑπάντησηΔιαγραφή