Σάββατο 14 Μαΐου 2022

ΠΟΥ: Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Covid-19: T-Systems - Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανέθεσε στην T-Systems την ανάπτυξη υπηρεσιών ελέγχου εγκυρότητας που επιβεβαιώνουν τη γνησιότητα των ψηφιακών πιστοποιητικών Covid.
 

O δημοσιογράφος Nick Corbishley δίνει μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο κανάλι Epoch-TV και σύμφωνα με τον συγγραφέα του "Scanned: Why Vaccine Passports and Digital IDs Will Mean the End of Privacy and Personal Freedom", βάσει της επιδιωκόμενης πολιτικής ο ΠΟΥ θα μπορεί να υπαγορεύει πολιτικές σε πανδημίες σε διάφορες χώρες και να επιβάλλει κυρώσεις σε χώρες που αρνούνται να συμμορφωθούν.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας μιλάει αυτή τη στιγμή για μια συνθήκη που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους.

Ο ΠΟΥ, μέσω αυτής της συνθήκης, τώρα θέλει να αποκτήσει εξουσίες, για την αντιμετώπιση μελλοντικών κρίσεων υγείας και πανδημιών, που θα του επιτρέψουν να υπαγορεύει τις παγκόσμιες πολιτικές ή ακόμα και να επιβάλλει κυρώσεις σε χώρες που δεν τις ακολουθούν. Πρόκειται για μια τεράστια αλλαγή. Ο ΠΟΥ είχε ήδη αποκτήσει πολύ μεγαλύτερες εξουσίες, πριν περίπου από 17 χρόνια, το 2005, αλλά σήμερα ο ΠΟΥ επιδιώκει μια τεράστια διεύρυνση αυτών των εξουσιών.

Η συνθήκη θα επέτρεπε επίσης στον ΠΟΥ να προσδιορίζει τι είναι πανδημία και πότε εμφανίζεται, ακόμη και για κάτι μη ιογενές, όπως μια κρίση παχυσαρκίας. Αυτό θα έδινε ουσιαστικά στον οργανισμό την εξουσία να αναλαμβάνει τον έλεγχο των συστημάτων υγειονομικής περίθαλψης των κρατών μελών όποτε το κρίνει απαραίτητο.

«Θα μπορούσαν να υπαγορεύσουν πώς μπορούν να ανταποκριθούν οι γιατροί μας, ποια φάρμακα μπορούν και ποια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ή ποια εμβόλια είναι εγκεκριμένα. Θα καταλήξαμε σε μια προσέγγιση που ταιριάζει σε όλους για ολόκληρο τον κόσμο… Μια απάντηση που ταιριάζει σε όλους σε μια κρίση υγείας δεν λειτουργεί καν σε μία χώρα, πόσο μάλλον σε ολόκληρο τον κόσμο».

Σε τι είδους κόσμο οδεύουμε με αυτή την επιδιωκόμενη νέα συνθήκη;

Και αυτή η συνθήκη, τι σημαίνει για εμάς;

  • Λοιπόν, αυτό που σημαίνει για όλους στον πλανήτη είναι ότι στο μέλλον, όταν υπάρχει μια υγειονομική κρίση ή μια πανδημία όπως αυτή που μόλις περάσαμε, ο ΠΟΥ θα είναι σε θέση να υπαγορεύει όρους, θα είναι σε θέση να λέει στις χώρες πώς να ανταποκριθούν.
  • Θα τους δίνει πολύ μεγαλύτερη ισχύ και κυρωτικές εξουσίες, έτσι ώστε αν μια χώρα δεν εκτελέσει τις εντολές, τότε θα αντιμετωπίσει κάποια μορφή τιμωρίας.

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο Μπάιντεν παραδίδει την κυριαρχία των ΗΠΑ στον ΠΟΥ

Οι κυβερνήσεις μας και τα συστημικά μέσα ενημέρωσης,  μας λένε ότι ξεπεράσαμε αυτή την πανδημία, οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί και τα διαβατήρια εμβολίων καταργούνται και επιστρέφουμε σε ένα είδος κανονικότητας ενώ στην πραγματικότητα αυτό που βλέπουμε στις περισσότερες χώρες είναι ότι απλά αναστέλλονται και περνούν στο παρασκήνιο, αλλά ταυτόχρονα αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι ότι οι κυβερνήσεις μας διαπραγματεύονται για να δώσουν στον ΠΟΥ πολύ μεγαλύτερες εξουσίες.

Όταν όμως λαμβάνει χώρα σε παγκόσμιο επίπεδο, τότε θα είναι πολύ πιο δύσκολο για τους τοπικούς πληθυσμούς να ανακτήσουν την εξουσία και τον έλεγχο.

Έχουμε ανθρώπους όπως ο Μπιλ Γκέιτς που μας προειδοποιούν ότι θα δούμε μία αρκετά σύντομα.

Ο ΠΟΥ, όπως είναι σήμερα, είναι ένας οργανισμός που εκπροσωπεί τα συμφέροντα των μεγάλων εταιρειών πάνω από τα συμφέροντα των κυβερνήσεων.

Το 80% της χρηματοδότησης του ΠΟΥ προέρχεται από ιδιωτικές εταιρείες και ιδιωτικά ιδρύματα, δηλαδή ιδρύματα όπως το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates και το Ίδρυμα Rockefeller και αυτό δίνει σε αυτούς τους οργανισμούς τεράστια επιρροή.

Και θέλουν να αυξήσουν την επιρροή τους, διεκδικώντας μεγαλύτερο έλεγχο του τρόπου με τον οποίο θα λαμβάνονται οι μελλοντικές παγκόσμιες υγειονομικές συντονισμένες «επιθέσεις».

Έχεις έναν οργανισμό τόσο αντιφατικό όσο ο ΠΟΥ, ο οποίος έχει ήδη δείξει και έχει ήδη ανταποκριθεί τόσο άσχημα στην πανδημία του κορονοϊού, τότε έχουμε σοβαρά ερωτήματα που πρέπει να τεθούν.

Και το τρομακτικό είναι ότι δεν υπάρχει καν συζήτηση γι' αυτό, ο κόσμος δεν είναι καν ενήμερος, δεν ζητείται η γνώμη του και αυτό συμβαίνει λίγο πολύ πίσω από κλειστές πόρτες.


ΚΛΙΚ ΕΔΩ: Η ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ - ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ [2000 -2025]

και το σχετικό άρθρο εδώ: https://bit.ly/3CnvcRC

Ο ΠΟΥ φαίνεται να βρίσκεται στα πρόθυρα να δώσει την ευλογία του στα συστήματα διαβατηρίου εμβολίων σε παγκόσμιο επίπεδο, εννοώ ότι ο ΠΟΥ ήταν απρόθυμος να το κάνει αυτό τον τελευταίο χρόνο περίπου με την αιτιολογία ότι θα επιδείνωνε τις διακρίσεις, θα επιδείνωνε τη φτώχεια στον κόσμο, οπότε έχουμε μια κατάσταση όπου ο ΠΟΥ προσπάθησε να αποφύγει να δώσει την ευλογία του σε αυτά τα διαβατήρια εμβολίων και τώρα βρίσκεται στα πρόθυρα να αντιστρέψει αυτή την πολιτική.

Επιπλέον, σύμφωνα με ένα άρθρο του περιοδικού Politico τον Φεβρουάριο, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) έχει συνάψει σύμβαση με τη γερμανική θυγατρική της Deutsche Telekom, την T-Systems για την ανάπτυξη ενός παγκόσμιου συστήματος διαβατηρίων εμβολίων, με σχέδια να συνδέσει κάθε άτομο στον πλανήτη με ένα ψηφιακό αναγνωριστικό με κωδικό QR.


 Covid-19: T-Systems - Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανέθεσε στην T-Systems την ανάπτυξη υπηρεσιών ελέγχου εγκυρότητας που επιβεβαιώνουν τη γνησιότητα των ψηφιακών πιστοποιητικών Covid.

Αυτό το διαβατήριο εμβολίου μπορεί να επιτρέψει στον ΠΟΥ και τα κράτη μέλη να παρακολουθούν την ατομική συμμόρφωση με οποιουσδήποτε κανονισμούς επιλέξει να επιβάλει ο ΠΟΥ.

Μας εξαπατούν σε πολλά από αυτά τα πράγματα, μας λένε ένα πράγμα και την ίδια στιγμή οι κυβερνήσεις μας κάνουν ουσιαστικά το αντίθετο.

ΠΗΓH: The WHO Plot for Globalist Control, and the Vax Passport End-Game: Nick Corbishley 

Πηγή κειμένου:https://telegra.ph/

«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου