Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Έπεσε θανατικό στις παραλίες – Το λιμενικό μαζεύει συνεχώς πτώματα!

 

Συνεχίζονται ακατάπαυστα οι ξαφνικοί θάνατοι στις θάλασσες και τις ακτές της χώρας, κυρίως ηλικιωμένων λουομένων, αλλά και μεσήλικων ατόμων.

Στις σχετικές ανακοινώσεις του λιμενικού σώματος αναφέρονται μεταξύ άλλων ανεξάρτητων συμβάντων και τα παρακάτω περιστατικά:

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από την παραλία ”ΨΑΡΑΛΥΚΗΣ Α΄” ν. Αντίπαρου (φωτο), 51χρονος αλλοδαπός. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Ιατρικό Κέντρο Αντίπαρου. Από το Λιμεναρχείο Πάρου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ὠρες σήμερα, από την πολυσύχναστη παραλία Λουτρακίου, 84χρονος ημεδαπός. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Από το Λιμεναρχείο Κορίνθου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ὠρες σήμερα, από την παραλία «ΣΩΖΟΠΟΛΗΣ», 83χρονος ημεδαπός. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών Χαλικιδικής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από την παραλία ”ΑΡΙΛΛΑ” ν. Κέρκυρας, 77χρονος ημεδαπός. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Παλαιοκαστρίτσας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από την θαλάσσια περιοχή Πύλου Ν. Μεσσηνίας, 85χρονη ημεδαπή. Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Πύλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Λιμεναρχείο Πύλου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από την παραλία ”ΔΡΕΠΑΝΟΥ” Ηγουμενίτσας, 77χρονος ημεδαπός. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

Αναγνωρίστηκε από συγγενικό της πρόσωπο, η σορός γυναίκα που εντοπίστηκε πρωινές ώρες την 05.08.2022, στη θαλάσσια περιοχή Αλίμου. Πρόκειται για 75χρονη ημεδαπή.

Τέλος, με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-77χρονης, από τον λιμένα ν. Αίγινας στη μαρίνα Ζέας Πειραιά, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. και

-24χρονου, από τον λιμένα ν. Μυκόνου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ – Τ/Ρ ”ΔΗΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ” Ν.Π. 10032.

-14χρονης, από τον λιμένα ν. Οθωνών στη μαρίνα ”ΓΟΥΒΙΩΝ” ν. Κέρκυρας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ.,

-18χρονης, από τον λιμένα ν. Σκοπέλου στον λιμένα Βόλου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ.,

-18χρονου, από τον λιμένα ν. Ίου στον λιμένα ν. Θήρας, με το Ε/Γ – Τ/Ρ ”ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ IV” Ν.Ν. 64 και

-55χρονου, από τον λιμένα ν. Αλόννησου στον λιμένα Βόλου, με το Ε/Π – Θ/Τ ”ΔΗΜΗΤΡΗΣ – ΚΑΤΕΡΙΝΑ” Ν.Σ. 166.

flogasport
 
«Πᾶνος» 

1 σχόλιο:

  1. Όπως ακριβώς προειδοποιούσαμε απ' το 2020: «εν τόπω φωτεινώ, εν τόπω χλοερώ, εν τόπω αναψύξεως» ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή