Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ - ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΛΕΡΗ!

Την ώρα που οι Αλβανοί πιέζουν τρομακτικά τους Σέρβους στην βόρεια Μητρόβιτσα στο κατεχόμενο σερβικό Κοσσυφοπέδιο, ξεδιπλώνουν παράλληλα μεθοδικά το σχέδιό τους για την εξαφάνιση και του αιώνιου γηγενούς Ελληνισμού της αλύτρωτης Βόρειας Ηπείρου, κλείνοντας στην φυλακή τον εκλεγμένο Έλληνα Δήμαρχο της Χειμάρρας, τον Διονύσιο - Φρέντη Μπελέρη!

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΡΑΜΑ

Ο Μπελέρης συνελήφθη αυθαίρετα παραμονές των Δημοτικών Εκλογών στην Αλβανία με κατασκευασμένες κατηγορίες και ψευδομάρτυρες, που δεν μπόρεσαν να αποδείξουν τίποτα για την δήθεν εξαγορά ψήφων που τον κατηγορούν, ώστε ακόμη και εάν εκλεγόταν, όπως και έγινε, να μην μπορέσει ποτέ να λειτουργήσει και να διοικήσει σαν Έλληνας Δήμαρχος την ελληνικότατη και ηρωική Χειμάρρα, το "Σούλι" της Βορείου Ηπείρου!

Ακόμη και τώρα, η έφεση για την αποφυλάκισή του απορρίφθηκε, επειδή πρέπει να τηρηθεί ένα συγκεκριμένο νομικίστικο και δόλιο σχέδιο του Ράμα, που έχει να κάνει με την Αλβανική Νομοθεσία, σύμφωνα με την οποία Δήμαρχος που δεν ορκιστεί ή δεν εμφανιστεί για τρεις μήνες στον Δήμο του, μπορεί να χάσει την εντολή του και να απολυθεί!

Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα αποφυλακίσουν τον Μπελέρη για τρεις μήνες, ώστε να μην ορκιστεί ή εμφανιστεί στον Δημαρχείο του, για να απολυθεί και να χάσει την θέση του, πριν καν την πάρει...

Πίσω δε από όλη αυτή την μεθόδευση κρύβεται και η συνεχιζόμενη αρπαγή των ελληνικών περιουσιών της όμορφης και παραλιακής Χειμάρρας, αλλά και ο ξεριζωμός των Ελλήνων από την αιώνια ελληνική γη τους, ώστε να παύσει ο κίνδυνος μελλοντικής ανεξαρτησίας της Βορείας Ηπείρου από την Αλβανία, το γνωστό Βορειοηπειρωτικό Ζήτημα (δείτε εδώ, εδώ και εδώ), το οποίο εκκρεμεί επισήμως στο Συμβούλιο ΥΠΕΞ των νικητριών δυνάμεων του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ήτοι ΗΠΑ, Αγγλίας, Γαλλίας και Ρωσίας, αλλά κυρίως εκκρεμεί στα χέρια και τις ψυχές των Σταυρωμένων Αετών (δείτε το ομώνυμο βιβλίο του Δημήτρη Αλεξάνδρου, εδώ και εδώ)!


Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΧΡΟΝΩΝ

Ο Ράμα, τα Σκόπια, η Τουρκία, προβαίνουν σε συνεχείς προκλήσεις και κερδίζουν συνεχώς "γύρους", επειδή ακριβώς δεν έχουν απέναντί τους μια δυναμική Ελλαδική Κυβέρνηση, που να δείξει επιτέλους ότι η Ελλάδα δεν έχει μόνο "μέλι" αλλά και "κεντρί"!

Από το 2007, πριν 16 ολόκληρα χρόνια, το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ προειδοποιούσε σχετικά και ζητούσε να ληφθούν επείγοντα μέτρα και δράσεις, για την ανάσχεση των αλβανικών σχεδίων:

  1. Άμεση συγκρότηση ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ (κατά το πρότυπο της Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα) με συμμετοχή όλων όσων ασπάζονται την παραπάνω πολιτική, (οργανώσεων, Συλλόγων, Προσωπικοτήτων, Μητροπολιτών, Εφοπλιστών, ΜΜΕ κ.α. από Ελλάδα και Εξωτερικό)

 

  1. ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ στη Θεσσαλονίκη για την ευρύτερη ενημέρωση της κοινής γνώμης, τη λήψη αποφάσεων και την έκδοση Ψηφίσματος-Οδικού Χάρτη για ενέργειες στην Ελληνική και Διεθνή Πολιτική σε σχέση με τη Βόρεια Ήπειρο!

 

  1. ΕΚΛΟΓΗ (ΑΥΤΟ)ΕΞΟΡΙΣΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ και επαφή με τα διεθνή κέντρα.

 

  1. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ σε πολλές γλώσσες για την άμεση ενημέρωση της ελληνικής, αλβανικής, βαλκανικής, γαλλικής, ρωσικής, ευρωπαϊκής και διεθνούς γενικά κοινής γνώμης!

 

  1. Ανακήρυξη της 17ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ως Ημέρας Βορείου Ηπείρου, με σχετικά αφιερώματα και εκδηλώσεις σε όλα τα Ελληνικά Σχολεία σε όλο τον Κόσμο!

 

  1. Συνεχή αφιερώματα των ΜΜΕ για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των Αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα

 

  1. ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ σε Ουάσιγκτον, Νέα Υόρκη, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Παρίσι, Λονδίνο, Μόσχα

 

  1. Μπαράζ σχετικής ελληνικής αρθρογραφίας σε Ξένες Εφημερίδες

Τώρα, εν έτει 2023, χάνοντας άλλα 16 χρόνια από τότε, φθάσαμε στο σημείο μηδέν, της έσχατης καντάντιας, να αρπάζουν και να κλείνουν τον εκλεγμένο Έλληνα Δήμαρχο στις Αλβανικές Φυλακές του νέου Αλία και Χότζα...

Αν φυσικά ο Δήμαρχος ήταν "Πακιστανός", τρόπος του λέγειν, όλη η Αθήνα και τα ΜΜΕ θα ήταν στο πόδι και τεράστια Συλλαλητήρια θα διασχίζαν και θα σχίζαν την πρωτεύουσα... Αλλά είναι βλέπετε ατόφιος Έλληνας ο καημένος και οι πάντες σιωπαίνουν ή απλά μικραίνουν, οι μικροί, το μέγα εθνικό θέμα!

«Πᾶνος»

1 σχόλιο: