Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Όταν τελειώσει αυτή η κρίση, ας θυμόμαστε όλοι τον βρώμικο ρόλο που έπαιξαν αυτά τα σιχαμένα ερπετά που αυτοαποκαλούνται Έλληνες δημοσιογράφοι.


Στην Ελλάδα, κυριαρχεί η νοοτροπία του ραγιά, του ρουφιάνου, του Εφιάλτη...

Τα ΜΜΕ, δεν θα μπορούσαν να ξεφύγουν απ' αυτή τη νοοτροπία, από τη στιγμή που τα τριάκοντα αργύρια, είναι κάποια... εκατομμύρια που μοιράζονται...

Και η δημοσιογραφική πιάτσα είναι γεμάτη ... διανοούμενες πόρνες...

Οι καθαρές φωνές, είναι καταδικασμένες να κλείνουν και να πεθαίνουν στην ψάθα...

Καλλιόπη Σουφλή



Στη Μ. Βρετανία, η αστυνομία έβαλε drones να παρακολουθούν τους ανθρώπους που κάνουν βόλτες στα πάρκα και έκανε συστάσεις σε εμπορικά μαγαζιά να μην πουλάνε πασχαλινά αυγά, καθώς αυτά δεν θεωρούνται "απαραίτητα είδη" στην εποχή του κορωνοϊου.

Αμέσως, οι περισσότερες εφημερίδες κάθε ιδεολογικής κατεύθυνσης, από τον "Daily Telegraph" μέχρι τον "Guardian", κατηγόρησαν την αστυνομία για "υπερβάλλοντα ζήλο" και επισήμαναν τον κίνδυνο να μετατραπεί η χώρα σε αστυνομικό κράτος, με πρόσχημα την καταπολέμηση του κορωνοϊου.

Στην Ελλάδα πάλι, τα ΜΜΕ όχι μόνο δεν προβληματίζονται για τις συνέπειες που μπορεί να έχουν τέτοια μέτρα στις ατομικές μας ελευθερίες, όχι μόνο δεν ελέγχουν την εξουσία για τυχόν υπερβολές, αλλά ουρλιάζουν για ακόμη πιο σκληρά μέτρα, παίζουν το ρόλο του ρουφιάνου και δεν διστάζουν να διαπομπεύουν ανθρώπους που απλά ακολουθούν τον νόμο και ασκούνται σε δημόσιους χώρους κρατώντας την απόσταση των 2 μέτρων.

Όταν τελειώσει αυτή η κρίση, ας θυμόμαστε όλοι τον βρώμικο ρόλο που έπαιξαν αυτά τα σιχαμένα ερπετά που αυτοαποκαλούνται Έλληνες δημοσιογράφοι.





ΠΗΓΗ

Πηγή:  https://thesecretrealtruth.blogspot.com/
«Πᾶνος»

2 σχόλια:

  1. > ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

    > https://www.youtube.com/watch?v=mcbUn3BkzU8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι θα κυριαρχήσει ο αντίχριστος δια της τηλεοράσεως…Θα αποστατήσουν όλοι.
    Αποστασία δια ραδιοφώνου, δια τύπου, δια τηλεοράσεως, δι όλων των μέσων. Και θα παραμείνει μόνο μία μικρή μειονότητα ανθρώπων, οι οποίοι και θα αντισταθούν.
    Ο Θεός να μας βοηθήσει. Στα χρόνια αυτά της αποστασίας που βρισκόμαστε, να κάνουμε προσευχή, τώρα που είμαστε μαζεμένοι, για να μας κρατήσει μέχρι τέλους ο Θεός.

    Ένα είναι γεγονός αναμφισβήτητο, ότι έρχεται ο αντίχριστος. Και εδώ μας δίνει ο Απόστολος Παύλος τα γνωρίσματα του, για να τον καταλάβουμε.
    Λέει, ότι θα έρθει ο αντίχριστος· είναι γεγονός αναμφισβήτητο. Αλλά το πότε θα έρθει, είναι ένα πράγμα που δεν μπορούμε ακριβώς να το ορίσουμε. Μας δίνει όμως ορισμένα σημάδια..

    Ένα σημείο των καιρών είναι και η τηλεόραση.

    Άλλωστε το είχε προφητεύσει και ο Άγιος Πατροκοσμας.
    Ο διάβολος θα μπει μέσα στα σπίτια σας, και τα κέρατά του θα είναι πάνω από τα κεραμίδια (η κεραία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή