Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Εκβιάζει με χρηματοδοτήσεις η Ε.Ε. όσους αντιστέκονται στους ΛΟΑΤΚΙ....


Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποσύρει τις επιχορηγήσεις στο πλαίσιο ενός προγράμματος αδελφοποίησης από έξι πόλεις της Πολωνίας λόγω της στάσης τους προς την κοινότητα των ΛΟΑΤΚΙ.

Η ανακοίνωση επιβεβαιώθηκε στο Twitter από την Επίτροπο για την Ισότητα της ΕΕ, Χελένα Νταλί. Η επίτροπος δήλωσε πως «Οι αξίες και τα θεμελιώδη δικαιώματα της ΕΕ πρέπει να γίνονται σεβαστά από τα κράτη μέλη και τις δημόσιες αρχές», ενώ πρόσθεσε «Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο απορρίφθηκαν 6 αιτήσεις αδελφοποίησης πόλεων που υιοθέτησαν ψηφίσματα για ζώνες “οικογενειακών δικαιωμάτων” “απαλλαγμένες από την ΛΟΑΤΚΙ ιδεολογία”.


Οι πόλεις και οι δήμοι είχαν υποβάλει αίτηση για επιχορήγηση μεταξύ 5.000 και 25.000 ευρώ στο πλαίσιο του προγράμματος αδελφοποίησης του έργου «Ευρώπη για τους πολίτες», το οποίο στοχεύει στην ενθάρρυνση της συζήτησης και της συμμετοχής των πολιτών στις πολιτικές της ΕΕ.

Το 2019, 80 δήμοι στην Πολωνία ανακηρύχθηκαν «απαλλαγμένοι από την ιδεολογία ΛΟΑΤΚΙ», υποστηριζόμενοι από τοπικούς πολιτικούς που συνδέονται με το κυβερνών Συντηρητικό κόμμα Νόμος και Δικαιοσύνη. Η απόφαση βασίστηκε στην βαθιά χριστιανική παράδοση των Πολωνών και στην προσπάθεια τους να μην επιτρέψουν την διείσδυση δυτικών ιδεολογιών που έχουν ως σκοπό την αλλοίωση των παραδόσεων τους.

Η Πολωνοί με την σειρά τους καταγγέλλουν πως η απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης δείχνει την αδιαφορία της ΕΕ για την εθνική κυριαρχία των κρατών και τα θρησκευτικά δικαιώματα των πολιτών.

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ

Μπράβο στους Πολωνούς...
Μας βάζουν σε όλους τα γυαλιά...
Πρώτα και πάνω από όλα είναι Πίστη και Πατρίδα...
Δυστυχώς όμως στην δική μας πατρίδα επικρατούν στην ηγεσία οι ξεπουλημένοι πολιτικοί που επικροτούν και προπαγανδίζουν την διαστροφή...
Η νεοταξική Ευρωπ. Ενωση με όπλο τις χρηματοδοτήσεις προσπαθεί να "συνετίσει" όσους προσπαθούν να αντισταθούν στην προώθηση της σεξουαλικής διαστροφής...

Πρέπει κάποτε να το χωνέψουμε.
Η πατρίδα μας καμία θέση δεν έχει μέσα σε αυτό το βρωμερό νεοταξικό μόρφωμα που λέγεται Ευρωπαϊκή Ενωση...
Τα κατοχικά μπλέ λάβαρα με τα κίτρινα αστεράκια πρέπει να κατέβουν από όλα τα δημόσια κτίρια, τα σχολεία μας, τα νοσοκομεία μας και την ίδια την ελληνική βουλή...

Φτάνει πια με αυτούς τους ανθέλληνες φασίστες της Ε.Ε.

Πηγή: http://koukfamily.blogspot.com/

«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου