Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Νίκος Αντωνιάδης: ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ !!!!!! ΟΙ 7 ΣΤΟΥΣ 18 ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΚΟΒΙΝΤ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ (38,89 %) – ΟΙ 3 ΣΤΟΥΣ 4 ΣΤΙΣ ΜΕΘ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ (75%)...

 
...Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ (50%) – ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΤΙΣ ΜΕΘ ΜΗ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ (100%) !!!!!! ΕΝΤΑΞΕΙ, ΚΥΡΙΕ ΠΛΕΥΡΗ ;;; ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ “ΑΠΛΗΣ ΓΡΙΠΗΣ” ;;;

Τα ίδια τα στοιχεία τους συντρίβουν το αφήγημα ότι και αν ακόμα νοσήσουν οι εμβολιασμένοι, το περνάνε ήπια. Πώς το είπε ο κ. Πλεύρης; “Σαν απλή γρίπη”.

Ωραία λοιπόν.

Με “απλή γρίπη” νοσηλεύονται με κόβιντ οι 7 στους 18 αυτή τη στιγμή στο Βενιζέλειο, ενώ είναι εμβολιασμένοι!!

Αυτό μας κάνει 38,89 %!!

Από τους 18, οι 4 είναι στις Μ.Ε.Θ. Covid-19. Από τους 4 αυτούς ασθενείς, οι 3 είναι εμβολιασμένοι!!

Αυτό μας κάνει 75 %!!

Από τους 4 αυτούς, οι 2 έχουν διασωληνωθεί. Ο ένας είναι εμβολιασμένος!!

Αυτό μας κάνει 50 %!!

Οι άλλοι δύο που νοσηλεύονται στη Μ.Ε.Θ. αλλά δεν έχουν διασωληνωθεί είναι και οι δύο εμβολιασμένοι!!

Αυτό μας κάνει 100 %!!

Τι είπατε ;;

“Απλή γρίπη”, κύριε Πλεύρη, ε ;;

Πώς τα φέρνει έτσι η ζωή και εκεί που μας έλεγαν εμάς “ψεκασμένους” που μιλούσαμε για τον κορωνοϊό και λέγαμε ότι είναι μία απλή γρίπη, τώρα οι πραγματικά ψεκασμένοι και ψεύτες είναι αυτοί που λένε ότι αν κολλήσουν οι εμβολιασμένοι το περνάνε σαν μία απλή γρίπη…

Να το πείτε, κύριε Πλεύρη, στους επτά συνανθρώπους σας που νοσηλεύονται σήμερα στο Βενιζέλειο, ενώ τους πείσατε ή τους εκβιάσατε να εμβολιαστούν.

Να το πείτε, κύριε Πλεύρη, στους 4 από αυτούς που νοσηλεύονται στη Μ.Ε.Θ. του νοσοκομείου, ενώ τους πείσατε ή τους εκβιάσατε να εμβολιαστούν.

Να το πείτε, κύριε Πλεύρη, στους δύο διασωληνωμένους στη Μ.Ε.Θ. του νοσοκομείου, ενώ τους πείσατε ή τους εκβιάσατε να εμβολιαστούν.

Και επειδή οι δύο αυτοί συνάνθρωποί μας δεν μπορούν να σας ακούσουν, γιατί είναι διασωληνωμένοι, να το πείτε στις οικογένειές τους.

Γιατί όλοι αυτοί οι άνθρωποι απολάμβαναν τις ελευθερίες που τους δώσατε. Τους εξαπατήσατε όμως. Τους είχατε διαβεβαιώσει ότι αφού είναι εμβολιασμένοι δεν κινδυνεύουν. Και ότι αν τυχόν, περίπου στη μία στο …εκατομμύριο, κολλήσουν και νοσήσουν, θα το περάσουν σαν μία απλή γριπούλα.

Να το πείτε στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς που τους έχετε φτάσει πλέον στα όρια της εξαθλίωσης, κάποιοι από αυτούς τα έχουν ήδη ξεπεράσει, που τους κρατάτε μακριά από την εργασία τους και δεν έχουν πια ούτε τα στοιχειώδη να δώσουν στις οικογένειές τους, στηρίζοντας τις αναστολές τους πάνω σε μία τεράστια απάτη.

Να το πείτε και σε όλους εμάς που από το Σάββατο θα είμαστε οι πληβείοι της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας του εντολοδόχου της παγκόσμιας τάξης Μητσοτάκη, όταν οι πατρίκιοι θα εισάγονται ο ένας μετά τον άλλον στις κλινικές κόβιντ, και από εκεί θα παίρνουν το δρόμο για τις Μ.Ε.Θ., θα διασωληνώνονται, θα πεθαίνουν και θα θάβονται σε σακούλες από την γριπούλα.

Και κάπως έτσι, γιατί όλα τα φέρνουν πάντα στα μέτρα τους και τα προσαρμόζουν στο φριχτό σχέδιό τους, θα σας πουν (σε σας τους εμβολιασμένους απευθύνομαι…) ότι πρέπει να κάνετε και 3η, και 4η, και 5η και 6η και 7η δόση.

Αναμνηστικές.

Μέχρι να γίνεται ανάμνηση εσείς…

Η ιστορία θα τους γράψει με μαύρα γράμματα.

Κατάμαυρα.

Όπως είναι η ψυχή όλων αυτών που παριστάνουν τους θεούς και σχεδίασαν τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Ένα σχέδιο που οι εντολοδόχοι μισέλληνες εξουσιαστές μας, εφαρμόζουν κατά γράμμα.

Υ.Γ. Το λαβράκι από την ιστοσελίδα του Βενιζελείου το τσίμπησε ο Δημήτρης Ποντίκας.

“Παίξε μπάλα”, μου έγραψε.

Έπαιξα.

Και αυτή η δημοσίευση, είναι το γκολ…

Πηγή:https://nikosantoniadis.tv/
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου