Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Νίκος Ἀντωνιάδης: H BOMBA ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε. !!! H ΛΑΣΠΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ !!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ, ΨΕΥΤΕΣ, ΤΟ “ΘΕΤΙΚΟ” ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑΚΟΥ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ “37ΧΡΟΝΗ” ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Α Ρ Ν Η Τ Ι Κ Ο !!!


ΣΤΙΣ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ COVID-19 !!! ENTAΞΕΙ ΤΩΡΑ ;;; ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ;;; ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΜΕ ΜΕΝΑ ;;; ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΕΝΤΑΤΙΚΟΛΟΓΟΥ ΤΗΣ Μ.Ε.Θ. ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Η ΜΑΡΙΕΤΑ – ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ !!! ΓΙΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΓΩ…

 

Η Μαριέτα ήταν αρνητική όταν μπήκε στο νοσοκομείο. Με rapid test σε φαρμακείο.

Ημέρα εισαγωγής η Τετάρτη 3 Νοεμβρίου.

Οι γιατροί είπαν στην Μαριέτα και στον Γιώργο ότι δεν τους ενδιαφέρει το αρνητικό rapid test του φαρμακείου, αλλά το προ τριών ημερών θετικό self test στο σπίτι.

Τους ζήτησαν να γίνει μοριακό.

Δεν έγινε.

Την έβαλαν κατευθείαν στην κλινική Covid-19. Με το θετικό self test που είχε ανατραπεί από το αρνητικό rapid test.

Εκεί, στην κλινική, η Μαριέτα κρύωνε. Ζητούσε κουβέρτα επί τρεις ώρες.

Δεν τη βοήθησε κανένας. Την άφησαν να ξεπαγιάζει. Ενώ προφανώς και είχε πρόβλημα. Είχε υψηλό πυρετό, και αν δεν είχε ακόμα πνευμονία, την αποκτούσε εκείνη την ώρα.

Μαζί με την κουβέρτα ζητούσε αντιπυρετικά. Ψηνόταν.

Ούτε αυτά της έφερναν.

Μόνο μετά από τρεις ώρες.

Το βράδυ, με μικρότερη διάρκεια η ίδια εγκατάλειψη.

Τεστ κανένα.

Επικοινωνεί μαζί μου το βράδυ της 4ης Νοεμβρίου.

Προαναγγέλλω τη δημοσίευση για την Καλαμάτα, σε αυτήν που έκανα με τη φωτογραφία της εκκλησίας στη βόλτα με τον Κούπερ.

https://nikosantoniadis.tv/2021/11/05/%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%80%ce%bd%ce%b9%cf%87%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%85%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b1-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%bd%ce%b5%cf%86%ce%b9%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf%cf%82/

Ξημερώματα της 5ης Νοεμβρίου κάνω τη δημοσίευση.

https://nikosantoniadis.tv/2021/11/05/%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83-%ce%bd%ce%bf%cf%83%ce%bf%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%b5%ce%b9%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b1%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%83-%cf%80%cf%89%cf%83-%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b4/

Και ενώ τα πράγματα φαίνεται πως αρχίζουν να αλλάζουν προς το καλύτερο, η Μαριέτα, η οποία εξακολουθούσε να διαμαρτύρεται για το κάψιμο στους πνεύμονές της από το υπερβολικό οξυγόνο, διασωληνώνεται χωρίς καμία ενημέρωση του Γιώργου, στον οποίο έλεγαν ψέματα ότι τον καλούσαν και δεν απαντούσε. Ο Γιώργος που ήταν πάνω από το τηλέφωνο, τους καλούσε επανειλημμένα και δεν απαντούσε κανείς.

Και εκεί που αρχίζει η επικοινωνία του με την εντατικολόγο στη Μ.Ε.θ., για την οποία θα το επαναλάβω για μία ακόμα φορά ότι έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια και άλλωστε δεν έχει καμία ευθύνη για το πώς παρέλαβε την Μαριέτα στην Μ.Ε.Θ. και τι της είχαν κάνει στην κλινική Covid-19 προηγουμένως και πώς κατέληξε εκεί, άρχισε η ομαδική επίθεση εναντίον μου από τα Μ.Μ.Ε. Είτε το άρχισε ο ΣΚΑΪ με το άθλιο “ρεπορτάζ” του, είτε το “ΟPEN”, με το εξίσου άθλιο δικό του “ρεπορτάζ”, είτε το “iefimerida.gr”, όπως διαβάζω σε άλλα δημοσιεύματα που αναπαρήγαγαν τις αθλιότητες, οι οποίες έλαβαν μορφή χιονοστιβάδας, καθώς τα Μ.Μ.Ε. της προπαγάνδας πίστεψαν ότι αυτή τη φορά τα πέτυχαν τα κέρατα του ταύρου, σημασία έχει ότι βρέθηκα ξανά στο μέσο ενός κυκλώνα συκοφαντιών, λάσπης και νέας στοχοποίησης.

Επαναλαμβάνω εδώ ότι το zougla.gr του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου απείχε από την αναπαραγωγή των αθλιοτήτων του ΣΚΑΪ και των υπολοίπων συστημικών μέσων, ενώ τα μέσα του Νίκου Χατζηνικολάου, το real.gr και το enikos.gr, κράτησαν σημαντικές αποστάσεις, διατηρώντας όμως την ταμπέλα του “αντιεμβολιαστή” δικηγόρου. Μικρό το κακό. Το έχω συνηθίσει. Να πάει στην ευχή. Το εξώδικο τότε φαίνεται πως έκανε τη δουλειά του. Έγινε πιο προσεκτικός, όπως προσεκτική ήταν και η δημοσίευση τότε στην εφημερίδα του “Real News”, όπου έγινε έως και αναφορά στη μήνυσή μου της 19ης Ιουλίου στην Γ.Α.Δ.Α.

Και του βγήκε σήμερα σε καλό.

Διαβάσατε όλοι από τις δημοσιεύσεις που έχω κάνει μέχρι τώρα (εδώ η κύρια, και εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ και εδώ, οι επόμενες, οι 5 προς συγκεκριμένα Μ.Μ.Ε., και η 6η ως προαναγγελία της καταιγίδας που θα ακολουθούσε την ηρεμία που άφησα να υπάρχει μετά την τελευταία επίθεσή μου στα Μ.Μ.Ε.),  ότι ο ΣΚΑΪ επικοινώνησε, λέει, με τη διοίκηση του νοσοκομείου η οποία “ενημέρωσε” τους “δημοσιογράφους” ότι ακολουθήθηκαν, λέει, “όλα τα πρωτόκολλα” (σε αυτό δεν θα διαφωνήσω, αρκεί να ξεκαθαρίσουμε για ποια πρωτόκολλα μιλάμε…), και με βάση τα “πρωτόκολλα” αυτά η “37χρονη” εισήχθη στην κλινική Covid-19 “θετική”. Ότι έγινε τεστ στο νοσοκομείο πριν την εισαγωγή της στην κλινική αυτή και ότι αυτό ήταν θετικό. Και ότι δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τον υψηλό πυρετό και γι αυτό την διασωλήνωσαν.

Καταλάβατε τώρα τι διαβάσατε. Ότι την διασωλήνωσαν λόγω υψηλού πυρετού, όχι γιατί κορεσμός ήταν πολύ χαμηλός, και με τις υπόλοιπες τιμές στο κόκκινο (αναπνοές, ph, διοξείδιο, εικόνα πνευμόνων στην αξονική), αναγκάστηκαν να την διασωληνώσουν.

Όχι.

Είχε πυρετό και την διασωλήνωσαν.

Αυτό έγινε στις 6 Νοεμβρίου.

Θυμίζω ότι η εισαγωγή έγινε στις 3 Νοεμβρίου, όπως και η απευθείας μεταφορά της στην κλινική Covid-19, ενώ η δημοσίευσή μου έγινε τα ξημερώματα της 5ης Νοεμβρίου, λίγο μετά την αλλαγή της μέρας. Και ότι κατά το νοσοκομείο βγήκε θετική με τεστ που έγινε εκεί προ της εισαγωγής της στην κλινική Covid-19. Στις 3 Νοεμβρίου.

Από το πρωί λοιπόν άρχισαν να οργιάζουν τα μέσα. Ο Γιώργος άρχισε και αυτός να δέχεται κλήσεις από τηλεοπτικούς σταθμούς, μεταξύ των οποίων το MEGA, από την εκπομπή της γυναίκας του Νίκου Ευαγγελάτου, και το STAR.

Τους μεν τους διαολόστειλε, όπως μου είπε, τους δε τους παρέπεμψε στο nikosantoniadis.tv.

Πού να πάρουν εμένα, βέβαια.

Τολμάνε;

Και πάνω σε αυτό τον χαμό και τον ορυμαγδό των επιθέσεων που δεχόμουν από όλο κυριολεκτικά το συστημικό διαδίκτυο, σκάει η βόμβα.

Με καλεί ο Γιώργος. Έχει μπει στο σύστημα. Να δει τι έχει δηλωθεί και πότε.

Και τρελαίνεται.

Γιατί βλέπει το μοριακό που έχει δηλωθεί στις 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.

ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ  Μ Ε Τ Α  ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ COVID-19 :

Και είναι ΑΡΝΗΤΙΚΟ !!!


Δείτε το καλύτερα…

Από το ιδιωτικό μικροβιολογικό εργαστήριο στο οποίο έστειλε το δείγμα που πήραν από την Μαριέτα την ίδια μέρα, μετά τη δημοσίευση που έκανε άνω κάτω το νοσοκομείο.

Και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. Όπως το rapid test του φαρμακείου.

Ώστε την Μαριέτα την έστειλαν στην κλινική Covid-19 βεβαιωμένα πλέον αρνητική !!

Αλλά την κράτησαν εκεί !!

Να εξασφαλίσουν ότι θα θετικοποιηθεί !!

Ότι θα κολλήσει !!

ΕΓΚΛΗΜΑ !!

Ώστε και αν ακόμα το αποτέλεσμα του τεστ που έγινε στη Μ.Ε.Θ., το οποίο η εντατικολόγος είπε στον Γιώργο ότι της το έστειλαν θετικό, είναι πράγματι θετικό, αντιλαμβάνονται όλοι ότι το κακό έγινε στην κλινική Covid-19. Eκεί που οι “ήρωες” γιατροί την είχαν αρνητική επί δύο ολόκληρες μέρες, δίπλα σε δύο ασθενείς φουλ στον κορωνοϊό, με υψηλό πυρετό και πνευμονία, εκτεθειμένη στην παγωνιά επί ώρες, και χωρίς αντιπυρετικά το ίδιο διάστημα, και τα οποία της έδωσαν τρεις ώρες μετά αφότου τους εκλιπαρούσε για βοήθεια.

ΕΓΚΛΗΜΑ !!

Εννοείται ότι θα το ελέγξουμε αυτό το τεστ και κατά πόσο είναι πράγματι θετικό, αλλά είτε έτσι είτε αλλιώς το νοσοκομείο είναι πλέον καταδικασμένο.

Ώστε η Μαριέτα είναι τώρα πια στα χέρια του Θεού και της εξαιρετικής εντατικολόγου στη Μ.Ε.Θ. του νοσοκομείου.

Το οποίο νοσοκομείο είναι με τη σειρά του στα χέρια πλέον του εισαγγελέα.

Και τα Μ.Μ.Ε. στα δικά μου…

Y.Γ. Για τον Alpha και τον Σρόιτερ, και κυρίως για τον Δικηγορικό Σύλλογο Καλαμάτας, θα τα πούμε αύριο.

Να ξεκουραστούμε και λίγο.

Αργότερα θα ανέβει και το live που έκανα στο facebook. Εκεί τα λέω και για τον Alpha και τον Δικηγορικό Σύλλογο Καλαμάτας, ενώ στο τέλος εμφανίζεται και το κοντρόλ. 

«Πᾶνος»  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου