Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

ΧΙΛΙΑ ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ!!!, ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ... (ΒΙΝΤΕΟ)

 ...ὅταν δὲν ἔχει ψυχὴ ὁ Ἕλληνας, παύει νὰ εἶναι Ἕλληνας!
 Σὲ 10 λεπτὰ τὰ εἶπε ὅλα...
Γράφει ὁ Πᾶνος
 
Πολλὰ συγχαρητήρια ἀξίζουν στὴν θαρραλέα ὁμιλήτρια ὑγειονομικὸ ἀπὸ τὴν Νάουσα!!
 
Δὲν περιορίστηκε στὰ τῆς ὑποχρεωτικότητος καὶ τὰ τῆς ἐλευθερίας, ἀλλὰ εἶπε τὰ πράγματα ὅπως ἔχουν μὲ θάρρος καὶ χωρὶς συγκαλύψεις.
 
Εἶπε μεταξὺ ἄλλων, ὅτι τὰ θανατηφόρα αὐτὰ σκευάσματα ποὺ τὰ βάφτισαν eμβόλια σκοτώνουν καὶ θέλουν τὸν ἀφανισμό μας.
 
Εἶπε γιὰ τοὺς λαθρομετανάστες ποὺ δὲν τοὺς ὑποχρεώνουν νὰ eμβολιαστοῦν καὶ θέλουν νὰ ἀφανίσουν τοὺς Ἕλληνες.
 
Μίλησε γιὰ τοὺς ἥρωες τοῦ 1821 καὶ τὴν ἐλευθερία ποὺ μᾶς ἔδωσαν καὶ ποὺ ἦρθαν ὁ Μητσοτάκης καὶ οἱ ἐλεεινοὶ ὅμοιοί του νὰ μᾶς τὴν στερήσουν.
 
Μίλησε γιὰ τὴν Πίστη μας στὸν Τριαδικὸ Θεό καὶ τὴν Παναγία μας καὶ πὼς μόνο αὐτοὺς θὰ προσκυνήσουμε!
 
Δὲν φτάνει νὰ φωνάζουμε γιὰ τὴν ὑποχρεωτικότητα καὶ τὴν ἐλευθερία μας.
 
Πρέπει νὰ μάθει ὁ κόσμος ὅτι αὐτὰ τὰ σκευάσματα δολοφονοῦν καὶ πὼς ὁ ἀπώτερος σκοπός τῶν νεοταξιτῶν, εἶναι ἡ μείωσις τοῦ πληθυσμοῦ καὶ ὅσοι μείνουν νὰ εἶναι ὑπὸ τὴν πλήρη ἔλεγχό των.
 
Ὁ ἔλεγχος θὰ ἔρθει μέσῳ αὐτῶν τῶν σκευασμάτων καὶ τῶν νανοσωματιδίων ποὺ εἰσέρχονται στὸν ἄνθρωπο.
 
Πρέπει νὰ συνειδητοποιήσουμε ὅτι γίνεται παγκόσμια γενεοκτονία γιὰ νὰ ἐπιτύχουν τὸν ἐπιθυμητὸ σὲ ἀριθμὸ ἀτόμων πληθυσμὸ, ὥστε νὰ εἶναι διαχειρίσιμος σύμφωνα μὲ τὶς δηλώσεις τῶν ἰδίων.
 
Βιώνουμε πραγματικὰ μία παγκόσμια δαιμονικὴ κατάσταση καὶ ἄν δὲν μεατανοήσουμε καὶ πέσουμε στὰ γόνατα, δὲν ξέρουμε τί ἀκόμα θὰ ἐπιτρέψει ὁ Θεός καὶ μέχρι πότε.
 
Ὁ Θεός νὰ μᾶς ἐλεήσει!!  
 
Δεῖτε το πρὶν τὸ ρίξουν

 
 
«Πᾶνος»  

24 σχόλια:

  1. Ο Μητσοτάκης σας αγαπά βαθύτατα... γιατί δεν το καταλαβαίνετε επιτέλους!

    Αφού δεν το καταλαβαίνετε, θα υποστείτε τις συνέπειες! Πλύση εγκεφάλου νυχθημέρον, στέρηση μισθού, διατάραξη οικογενειακής ηρεμίας, αδυναμία εργασίας, εκπαίδευσης και μετακινήσεων. Αν δεν καταλάβετε ούτε με αυτά, θα υποστείτε φυλάκιση, αφαίρεση επιμέλειας τέκνων, ακραία φτωχοποίηση και αιώνιο στιγματισμό. Το ηλεκτροσόκ και η λοβοτομή εξετάζονται ακόμα από τις επιτροπές "ειδικών". Για το καλό σας βρε κουτά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάνο μου αγαπητέ αδελφέ, θερμά συγχαρητήρια για το εύστοχο σχόλιο σου, όπως επίσης έπαινοι και στη θαρραλέα ομιλήτρια στη Νάουσα. ΘΑΡΣΕΙ. ΛΕΓΩΝ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΟΥ ΣΦΑΛΕΙ ΠΟΤΕ. ΕΥΓΕ.
    Επέτρεψε μου λοιπόν ταπεινά να προσθέσω και εγώ κάτι, ο δι..ΑΣΗΜΟΣ χωρίς να θεωρηθεί καταχρηστική παρέμβαση.

    ΠΑΝΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΟΙΡΟΙ ΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΤΑΞΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΗΣΜΟΝΗΣΑΜΕ, ΤΑ ΣΟΦΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ .... ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΑΤΑΞΙΤΕΣ ΤΑΓΟΊ ΜΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ.... Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΕΝΑ ΑΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΟ ΟΧΙ ΟΝ ΑΛΛΑ ΡΟΜΠΟΤ.... ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΝΑΡΚΗ ή ΘΑ ΑΦΥΠΝΙΣΘΟΎΜΕ; ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ή ΘΑ ΑΦΥΠΝΙΣΘΟΥΜΕ ΠΑΛΛΑΪΚΑ ΩΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. ΤΙ ΑΠΌ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΈΣ;

    Και όπως και ο Εθνάρχης Καποδίστριας, ίσως ο μοναδικός έντιμος και φιλόπατρης είπε ...

    Εφ’ όσον τα ιδιαίτερα εισοδήματά μου αρκούν διά να ζήσω, αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού τα δημόσια χρήματα, ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένων εις εσχάτην πενίαν.
    (αρνούμενος τον μισθό του Κυβερνήτου)
    Ποιος πλουτοκράτης ταγός σήμερα αποτολμά να πεί αυτό; Ποιός

    Η νίκη θα είναι δική μας, αν βασιλεύση εις την ακαρδίαν μας μόνο το αίσθημα το ελληνικό. Ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης.
    Και σε ποιό επίσης ηγέτης μας σήμερα βασιλεύει στην α..καρδία του το αίσθημα το ΕΛΛΗΝΙΚΟ; Σε ποιό;
    Συνέχεια πιο κάτω..
    ΑΑ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα πολύ ωραίο συμβολικο απόσπασμα από την τραγωδία του Ν. Καζαντζάκη “Καποδίστριας” είναι το παρακάτω:

    Στη σκηνή ο Καποδίστριας και ένας ιερέας που έχει έρθει να τον εξομολογήσει. Εκεί ο Κυβερνήτης λυγίζει:

    Καποδίστριας: «Πολλά δεν έχω γέροντα να πω… λίγες χαρές, δουλειά πολλή, σεμνές ανάγκες. Λόγο βαρύ θα πω, ο Θεός ας με συγχωρνάει. Καμιά δεν πάτησα εντολή του, δεν θυμούμαι…

    Ένα μονάχα βάρος νιώθω στην καρδιά μου. Κουράστηκα! Σιχάθηκα! Δεν τους θέλω τους σκάρτους συμφεροντολόγους λίγους Έλληνες, που ζουν εις βάρος του καλού Ελληνικού λαού και τον ποδηγετούν! Συμφέροντα, ψευτιές, ατιμίες, προδοσίες…

    Σιχάθηκα αυτούς τους λίγους Έλληνες. Μοχθώ παλεύω να τους διορθώσω, πονώ και χάνομαι γι’ αυτούς, μα δεν τους θέλω. Το αθάνατο το φως μολεύουν (μολύνουν) της Ελλάδας. Γεράσαν όλοι τους στα μίση στις κλεψιές στις ατιμίες στους φόνους.

    Η μόνη ελπίδα πια, η μεγάλη, τα παιδιά μας και τα παιδιά τους. Γι’ αυτό έχω τόσο πόθο για σχολειά. Γι’ αυτό μαζεύω απ’ τους δρόμους τα ορφανά και νοιάζομαι για τις μανάδες που βυζαίνουν τα μωρά τους.

    Έλληνες ίσως να γενούν και αυτοί μια μέρα».

    Και ο Μέγας Μακρυγιάννης ...

    Και σκουπίζοντας τα δάκρυά μου τους είπα: Δεν βλέπετε που θέλουν να κάμουν την Ελλάδα παλιόψαθα; Βοηθείστε, διότι μας παίρνουν, αυτοί οι μισοέλληνες και άθρησκοι, ό,τι πολυτίμητον τζιβαϊρικόν έχομεν. Φραγκεμένους μας θέλουν τα τσογλάνια του τρισκατάρατου του Πάπα. Μην αφήσετε, Άγιοί μου αυτά τα γκιντί πουλημένα κριγιάτα της τυραγνίας να μασκαρέψουν και να αφανίσουν τους Έλληνες, κάνοντας περισσότερα κακά από αυτά που καταδέχθηκεν ο Τούρκος. Εμείς, με σκιάν μας τον Τίμιον Σταυρόν, επολεμήσαμεν ολούθε, σε κάστρα, σε ντερβένια, σε μπογάζια και σε ταμπούργια. Και αυτός ο Σταυρός μας έσωσε. Μας έδωσε την νίκη και έχασε τον άπιστον Τούρκον. Τόση μικρότητα στον Σταυρό, τον Σωτήρα μας. Και βρίζουν οι πουλημένοι εις τους ξένους και τους παπάδες μας, τους ζυγίζουν άναντρους και απόλεμους. Εμείς (τότε) τους παπάδες τους είχαμε μαζί εις κάθε μετερίζι, εις κάθε πόνον και δυστυχίαν. Όχι μόνον δια να βλογάνε τα όπλα τα ιερά, αλλά και αυτοί με ντουφέκι και γιαταγάνι, πολεμώντας σαν λεοντάρια (σήμερα;) Ντροπή Έλληνες»

    «Και λευτερωθήκαμεν από τους Τούρκους και σκλαβωθήκαμεν εις ανθρώπους κακορίζικους»

    Στρατηγός Ιωάννης Μακρυγιάννης.

    Αυτά τα μεγαλειώδη διδάγματα μας κληροδότησαν αλλά εμείς ...

    - Φταίει το ζαβό το ριζικό μας!
    - Φταίει ο Θεός που μας μισεί!
    - Φταίει το κεφάλι το κακό μας!
    - Φταίει πρώτ' απ' όλα το κρασί!
    Ποιος φταίει; ποιος φταίει; Κανένα στόμα
    δεν το βρε και δεν το 'πε ακόμα.

    Έτσι στη σκότεινη ταβέρνα
    πίνουμε πάντα μας σκυφτοί.
    Σαν τα σκουλήκια, κάθε φτέρνα
    όπου μας εύρει μας πατεί.
    Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα,
    προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα! Κ. Βάρναλης.

    Τις (απ αύτους) ημύνθη περί πάτρης; Και τι πταίει η γλαυξ, η θρηνούσα επί ερειπίων; Πταίουν οι πλάσαντες τα ερείπια. Και τα ερείπια τα έπλασαν οι ανίκανοι κυβερνήται της Ελλάδος.(100 χρόνια πριν. Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης)

    ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΑΝΟΕΙΤΩ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ....ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΙ, ΠΡΟΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ....
    ΚΑΛΕΣ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΕΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΤΑΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΑΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΘΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΗΡΑ ΑΠ ΤΟ ΣΤΑΡΙ. ΑΜΙΝ.
    ΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύγε φίλτατε, υπέροχο το κείμενο αξίζει ιδιαίτερης μνείας.Εγώ σε ευχαριστώ θερμά εκ καρδίας είμαι εις την καταγωγή εκ Κερκύρας και πρωτίστως Έλληνας.

      Διαγραφή
  5. Μπράβο στη νέα Μπουμπουλίνα.
    Είθε να τη μιμηθούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφού μιλήσατε για τον Μακρυγιάννη θα σας πω με σιγουριά ότι θα κυβερνήσει μαζί με τον Μακρυγιάννη και Άγιο Βατάτζη όταν πει ο Θεός πάντως κοντά. Είναι ίσως μέχρι το 2025

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και εγω γιατρός ειμαι απο Κύπρο.Τι να πώ. Μπράβο στην κοπέλα. Συμφωνούμε σε ολα. Σύντομα μας βλεπω και εμας στην Κύπρο εκτος υπηρεσίας λόγο του εμβολίου. Εχουμε όμως το Χριστο και την Παναγιά μας για παρηγοριά και βοήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἔτσι ἀδελφέ μου.
      Μὲ αὐτὴ τὴν στάση γίνεστε παράδειγμα καὶ κάποιοι θὰ παρακινηθοῦν νὰ πράξουν τὸ ἴδιο.
      Καλὴ δύναμη!

      Διαγραφή
  8. ΕΝα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΘΑΡΑΛΛΕΑ ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΔΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!ΜΠΟΡΟΥΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Ιησούς Χριστός να μας οδηγήσει κατά πάντα!!! Όλα είναι στα Χέρια Του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι Έλληνες έσκυψαν το κεφάλι στους Τούρκους για 400 χρόνια αλλά όταν το σήκωσαν τους φοβήθηκαν όλοι.. Η δύναμη και η πίστη στον Θεό μας είναι μεγάλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπράβο εύγε. Μην λυγίζεται ο Θεός θα μας απαντήσει σύντομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπράβο στην κοπέλα,καμία δικαιολογία στους υγειονομικούς που δεν υπερασπίζονται και δεν βάζουν πλάτη στους ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ συναδέλφους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. O λογος της ηταν πραγματι ανατριχιαστικος,συγκινητικος βγαλμενος μεσα απο την ψυχη της την ψυχη του ελληνα χιλια μπραβο και ελπιζω και γω οπως ολοι αυτοι που πιστευουμε στο θεο θα τους συντριψουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή