Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: Ας μισήσουμε επιτέλους την σκλαβιά της ασφάλειάς μας, κι ας ερωτευθούμε παράφορα την ελευθερία μας.


Αγαπημένοι μου συναιχμάλωτοι της παγκόσμιας υγειονομικής δικτατορίας. Αγαπημένοι μου συγκρατούμενοι στον θαυμαστό ανάποδο κόσμο. …

Το 2001 οι θηριοδαμσστές της παγκόσμιας ανθρωποφάρμας μας, ανακοίνωσαν ότι έπρεπε να περιοριστούν κάποιες ελευθερίες μας για να συλληφθεί ένας «φονικός αόρατος εχθρός». Εκείνος ο «αόρατος εχθρός» ονομαζόταν Αλ Κάιντα. Μετά την 11η Σεπτεμβρίου, αρρώστια που μάστιζε την ανθρωπότητα, ήταν η τρομοκρατία, και αντιστοίχως «κρούσματα πιθανά, ύποπτα» ή «επιβεβαιωμένα» ήταν οι τρομοκράτες. Γι’ αυτό οι παγκόσμιοι θηριοδαμαστές μας υποτίθεται ότι έπρεπε να προστατεύσουν τις ζωές μας διεξάγοντας πόλεμο κατά του τότε «αόρατου εχθρού»!

Η επίθεση στους δίδυμους πύργους του παγκόσμιου κέντρου εμπορίου ήταν ιδανική για να προετοιμάσει την δίδυμη επίθεση στο παγκόσμιο αόρατο κάστρο της δημόσιας υγείας. Χάρη στην τρομοκρατία, οι παγκόσμιοι θηριοδαμαστές μας άρχισαν να δίνουν το προβάδισμα στην ασφάλεια ψαλιδίζοντας τις ελευθερίες μας. Στόχος της νέας κανονικότητας ήταν η μηδενική ανοχή έναντι εκείνων που έσπειραν τον τρόμο.

Δύο δεκαετίες αργότερα οι παγκόσμιοι θηριοδαμαστές μας, ανακοίνωσαν ότι έπρεπε να καταργηθούν κάποιες θεμελιώδεις ελευθερίες μας και να πάει περίπατο η αξία του ανθρώπου, διότι τώρα έπρεπε να συλληφθεί ένας άλλος «φονικός αόρατος εχθρός». Αυτή τη φορά «αόρατος εχθρός» δεν ήταν μια οργάνωση αλλά ένας ιός. Και πάλι οι θηριοδαμαστές μας, για να προστατεύσουν την δημόσια υγεία και τις ζωές μας, ανακοίνωσαν ότι έπρεπε να ξεκινήσουν πόλεμο κατά του «νέου αόρατου εχθρού»!

Έτσι, από τις 11 Μαρτίου του 2020 εισήλθαμε ξανά στην φάση της νέας κανονικότητας, υποτίθεται για το καλό και την ασφάλεια όλων μας. Μόνο που σε σχέση με τη νέα κανονικότητα της 11ης Σεπτεμβρίου, η νέα κανονικότητα της νέας κανονικότητας, ήταν αναβαθμισμένη. Τώρα «κρούσματα πιθανά, ύποπτα» ή «επιβεβαιωμένα» δεν είναι κάποιοι τρομοκράτες αλλά κάθε πολίτης ολόκληρου του πλανήτη και ο πόλεμος μοιάζει να στρέφεται από τις εθνικές κυβερνήσεις, όχι εναντίον του «αόρατου εχθρού» αλλά εναντίον των αθώων πολιτών.

Έτσι, στη θέση του τρομοκράτη μπήκαν τα τρομο-κράτη που τηρούν στάση μηδενικής ανοχής απέναντι σε κάθε άνθρωπο που αμφισβητεί το απάνθρωπο, δηλαδή κάθε απάνθρωπο μέτρο που για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας αποφασίστηκε συντονισμένα από τους παγκόσμιους θηριοδαμαστές μας σε βάρος των λαών. Για να πετύχουν τον σατανικό συντονισμό τους δούλεψαν πολλά χρόνια με μεθοδικότητα. Ως μαριονέττες τους χρησιμοποίησαν πρωθυπουργούς καρικατούρες που μαζί με τους βουλευτές και τους υπουργούς τους συναπαρτίζουν ένα ιατροφασιστικό muppet show.

Όπως κάνουν συνήθως οι σκοτεινές δυνάμεις και σφετεριστές των ικανοτήτων που διαθέτει ο άνθρωπος ως το τελειότερο πλάσμα επί της γής, μας είχαν πολλαπλώς και επανειλημμένως προειδοποιήσει. Ακούστε με. Σε μελέτη του Ιδρύματος Ροκφέλλερ, η οποία βγήκε στο φως το 2010, προβλέφθηκε ότι σε σύντομο χρόνο θα ξεσπάσει πανδημία γρίπης που θα απειλήσει την ανθρωπότητα και θα αφανίσει μεγάλο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού. Επίσης προβλέφθηκε ότι μετά την ύφεση της πανδημίας θα εδραιωθεί μία αυταρχική διακυβέρνηση, χαρακτηριστικά γνωρίσματα της οποίας θα είναι η ολική επιτήρηση και ο κρατικός καταναγκασμός.

Μια πιό πρόσφατη προειδοποίηση, την οποία αγνοούσαμε ή υποτιμήσαμε, ήταν το όραμα της δεκαετίας των εμβολίων, η προώθηση της ηλεκτρονικής υγείας και η ατζέντα της ανοσοποίησης με διάρκεια μέχρι το 2030. Στις 12 Σεπτεμβρίου του 2019 πραγματοποιήθηκε η σύνοδος κορυφής για τον παγκόσμιο εμβολιασμό στις Βρυξέλλες. Πολύ γνωστά ονόματα, όπως ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και ο επικεφαλής του Π.Ο.Υ. Τέντρος Γκεμπρεγέσους φωτογραφίθηκαν κρατώντας μπλουζάκια με το λογότυπο «vaccines work», δηλαδή «τα εμβόλια κάνουν δουλειά». Και όλα αυτά όλως τυχαίως έγιναν μόλις ένα εξάμηνο πριν από το ξέσπασμα του κορωνοϊού.

Αλλά η «πονόψυχη» ελίτ μας είχε προειδοποιήσει και με πολλούς άλλους τρόπους. Διαβάστε τον Θαυμαστό Καινούριο Κόσμο του Άντριου Χάξλεϋ και θα καταλάβετε. Σε αυτό θα βρείτε ένα παγκόσμιο κράτος όπου κουμάντο κάνουν 10 παγκόσμιοι διαχειριστές. Αυτοί διευθύνουν έναν πληθυσμό σκλάβων, προκαθορισμένων να αγαπούν την υποτέλεια μέσω της επιστήμης της βιολογίας και της προπαγάνδας. Όποιος είναι ανυπάκουος, με σημερινούς όρους δηλαδή όποιος είναι «αρνητής», εξορίζεται σε μία αποικία αγρίων κατάλοιπο του παλαιού πολιτισμού. Λέτε να έχει έλθει η ώρα μας;

Διαβάστε το 1984 του Τζωρτζ Όργουελ και θα καταλάβετε. Εκεί θα βρείτε το τρίπτυχο του Ανάποδου Κόσμου «Ο πόλεμος είναι ειρήνη. Η ελευθερία είναι σκλαβιά. Η άγνοια είναι δύναμη.»

Διαβάστε τον Ρινόκερο του Ιονέσκο και θα καταλάβετε. Εκεί θα βρείτε την ομοδική υστερία λόγω ρινοκερίτιδας.

Διαβάστε Το Τρίτο Κύμα του Άλβιν Τόφλερ και θα καταλάβετε. Εκεί θα βρείτε το όραμα της τηλεκοινότητας και την προφητεία ότι το ηλεκτρονικό σπίτι μπορεί να αποδειχθεί η επιχείρηση του μέλλοντος.

Διαβάστε ο Αστερίξ και ο Οβελίξ και θα καταλάβετε. Στο τεύχος ‘ο Αστερίξ και ο υπεριταλικός’, το οποίο κυκλοφόρησε στην Γαλλική γλώσσα το 2017, θα βρείτε μία στημένη αρματοδρομία στην οποία συμμετέχει ένας μασκοφόρος ηνίοχος, ο μεγάλος κορωνοϊούς και ο πιστός του ο βάκιλλους.

Μέσα από αυτές τις προειδοποιήσεις αλλά και πολλές άλλες, οι παγκόσμιοι θηριοδαμαστές μας θεωρούν ότι επιτέλεσαν το καθήκον τους απέναντι στα πειραματόζωά τους και τώρα έχουν ήσυχη την συνείδησή τους. Μιλώντας την γλώσσα της εποχής του κορωνοϊού ήταν ατομική μας ευθύνη να έχουμε ανοιχτά τα μάτια μας ώστε να μπορέσουμε να αντιληφθούμε τα απάνθρωπα σχέδιά τους. Εκείνοι μας τα έλεγαν ή μας τα έδειχναν, αλλά εμείς αδιαφορούσαμε. Ας προσέχατε, μας λένε τώρα. ]

Έτσι, με ξαλαφρωμένη την συνείδησή τους έθεσαν σε εφαρμογή το πείραμα του λοκ-ντάουν. Αιφνιδιάζοντας τους πάντες κατάφεραν να αιχμαλωτίσουν ταυτοχρόνως μέσα στα ιδιωτικά κλουβιά όλους τους τρομαγμένους πολίτες της γης. Παράλληλα ενεργοποίησαν στο άψε σβήσε τον εφεδρικό μηχανισμό ψηφιακής λειτουργίας των κοινωνιών, επιβάλλοντας ένα φρικτό τηλεμοντέλο στην εκπαίδευση, την εργασία και την κατανάλωση.

Εν συνεχεία μας φόρεσαν μάσκες παντού, ποδοπατώντας το ιερότερο σημείο του ανθρώπου, το πρόσωπό του, στερώντας μας το χαμόγελο και το γέλιο και επιπλέον αλλοιώνοντας την φωνή μας. Υποβιβαστήκαμε σε σκύλους με φίμωτρο. Αν και οι σκύλοι υπερτερούν γιατί έχουν ουρά για να δείξουν την χαρά.

Τα πειραματόζωα όμως της ανθρωποφάρμας δεν επαναστάτησαν. Αντιθέτως έγιναν συντελεστές του θαυμαστού ανάποδου κόσμου. Έτσι φτάσαμε στο σημείο να βλέπουμε σκύλους να βγαίνουνε βόλτα με ελεύθερο το μουσούδι τους αλλά ο κύριός τους να είναι μασκοφορεμένος, χωρίς να ξέρουμε ποιός βγάζει βόλτα ποιόν. Βγάζει βόλτα ο κύριος τον σκύλο του ή αντιστρόφως ο σκύλος τον κύριό του;

Μετά την μασκοφορία οι παγκόσμιοι θηριοδαμαστές μας έβαλαν στο παιχνίδι τα διαγνωστικά τεστ εξαναγκάζοντάς μας να ελεγχόμαστε με χρήση βαμβακοφόρου στυλεού. Στην αρχή μόνοι μας. Μετά από τρίτους. Σα να είμαστε τρομοκράτες που τους παίρνουνε δείγμα dna. Κι όμως, τα πειραματόζωα της ανθρωποφάρμας ούτε τώρα επαναστάτησαν. Αντιθέτως, δέχτηκαν να υποβάλλουν στο μαρτύριο των υποχρεωτικών ιατρικών πράξεων ακόμη και τα μικρά παιδιά τους.

Σημειωτέον ότι η δική μας θλιβερή κυβέρνηση με πρωτοστάτη τον κ. Πιερρακάκη υπερηφανεύθηκε που μας εξεφτέλισε υποχρεώνοντάς μας πριν ξεμυτίσουμε από το σπίτι μας να στέλνουμε ηλεκτρονικό ραπόρτο στις αρχές για το που πηγαίνουμε ή να έχουμε συμπληρωμένη μία βεβαίωση.

Όταν έφτιαξα για πρώτη φορά μία τέτοια βεβαίωση ξέσπασα σε δάκρυα γιατί ήξερα ότι η πράξη αυτή σήμαινε το τέλος του νομικού μας πολιτισμού, όπως τον είχα διδαχθεί ως φοιτητής και όπως τον δίδασκα στους δικούς μου φοιτητές. Από την μαγευτική πόλη σας κατά περίεργο τρόπο, υπέβαλα την παραίτησή μου. Αν με ακούει από ψηλά ο μεγαλύτερος Έλληνας συνταγματολόγος, ο Αριστόβουλος Μάνεσης ο οποίος διέπρεψε σε αυτήν την πόλη, θα τρίζουν τα κόκκαλά του. Το εγχειρίδιό του για τις ατομικές ελευθερίες ήταν το πρώτο εν έτει 1982 που μνημόνευε ρητώς ότι η υποχρέωση δηλώσεως κάθε κίνησής μας στις Αρχές είναι αντισυνταγματική διότι θίγει τον πυρήνα της ελευθερίας που το ίδιο το Σύνταγμα διακηρύσσει ως απαραβίαστη.

Κι όμως, κανένας συνταγματολόγος ή ποινικολόγος δεν επαναστάτησε βλέποντας το Σύνταγμα να μετατρέπεται σε ποδοπατημένη κουρελού. Αντιθέτως ο κύριος Ευάγγελος Βενιζέλος τα βρίσκει πάντοτε όλα συνταγματικά, όλα καλώς καμωμένα και ευαγγελίζεται την παγκόσμια διακυβέρνηση.

Έτσι οι πειραματιστές μας ήξεραν ότι πλέον μπορούσαν να περάσουν άνετα και στον τρίτο γύρο εξαθλίωσής μας. Τώρα το παιχνίδι του πολέμου ενάντια στον νέο αόρατο εχθρό θα παιζόταν με το «υπερόπλο» του εμβολίου, το οποίο παρασκευάστηκε μέσα σε χρόνο ρεκόρ. Οι παγκόσμιοι θηριοδαμαστές μας το δοκίμασαν στον ενεργό πληθυσμό, δηλαδή όπως θα έλεγε ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης ηθέλησαν να γίνουν μπαρμπέρηδες εις του κασίδη το κεφάλι. Και για να μας πείσουν να εμβολιασθούμε όλοι χωρίς δεύτερη κουβέντα επιστράτευσαν ένα παραπλανητικό επιχείρημα αφού μας έκαναν πλύση εγκεφάλου ότι έχουμε πόλεμο εναντίον ενός αόρατου εχθρού, ζητούν τώρα να πολεμήσουμε στην πρώτη γραμμή του μετώπου δίνοντας το μπράτσο μας, μπερδεύοντας τον πολίτη με έναν οπλίτη.

Ψεύδονται οικτρά. Κανένας απλός πολίτης δεν είναι υποχρεωμένος να ρισκάρει για τους διπλανούς του ακόμη και την ζωή του, υποβαλλόμενος σε πειραματικούς εμβολιασμούς με μέχρι σήμερα εκατομμύρια παρενέργειες και χιλιάδες θανάτους, σύμφωνα φυσικά πάντα με τα επίσημα στοιχεία της EudraVigilance. Τέτοια υποχρέωση δεν υπάρχει, πολύ περισσότερο σήμερα που οι εμβολιασμοί δεν τελούνται εφάπαξ αλλά συνεχίζονται εις το διηνεκές. Ακούστε και χωνέψτε καλά το εκβιαστικό τους σύνθημα: μια φορά εμβόλιο, συνεχώς εμβόλιο, ίσως και κάθε μήνα! Η κατάσταση θυμίζει εγκλεισμό των εμβολιασμένων σε ένα ιατροφασιστικό μπουντρούμι.

Για να επιτευχθεί αυτή η φαρμακευτική ομηρία το καθεστώς χρησιμοποιεί τα σημαντικότερα όπλα της προπαγάνδας.

Πρώτο όπλο της προπαγάνδας, η επίκληση στην αυθεντία των «ειδικών» αλλά και των μητροπολιτών. Όχι όλων. Υπάρχουν λαμπροί μητροπολίτες που αυτήν την στιγμή τιμούν τα ράσα τους. Γι’ αυτό ακριβώς μας λένε συνεχώς ότι δεν επιτρέπεται να αμφισβητούμε τους «ειδικούς». Γι’ αυτό ακριβώς βγάζουν μπροστά τους μυημένους στο σχέδιο μητροπολίτες που αντί για ράβδο κρατούν μαστίγιο, προσβάλλοντας χυδαία το ποίμνιο. Διότι το έλλειμα της κρατικής αξιοπιστίας αναπληρώνεται από δύο πλευρές. Από την μία πλευρά αναπληρώνεται από το υποτιθέμενο κύρος των «ειδικών» της ιατρικής επιστήμης που αμείβονται από τις φαρμακευτικές εταιρείες. Από την άλλη πλευρά το έλλειμα της κρατικής εξουσίας αναπληρώνεται από τις μεταφυσικές αφετηρίες της θρησκείας που δεν επιδέχονται κριτική αμφισβήτηση. Όμως. Κάθε επιστήμονας γνωρίζει άριστα ότι η επιστήμη προχώρησε χάρη στην αμφισβήτηση. Όταν η επιστήμη ζητά να μην αμφισβητείται, μετατρέπεται σε θρησκεία. Άρα λατρεύεται τυφλά και καθίσταται ανεξέλεγκτη. Αυτό σημαίνει ότι ο γιατρός αντιμετωπίζεται ως θεός που υλοποιεί κατά το δοκούν το σχέδιό του ή ώς πάπας που έχει το προνόμιο του αλαθήτου.

Δεύτερο όπλο της προπαγάνδας είναι η επαναληπτική χρήση συνθημάτων που μπολιάζουν τις νέες ιδέες πολύ πιο αποτελεσματικά. Γι’ αυτό ακούμε τον τύραννο πρωθυπουργό της Ελλάδας, ή ορθότερα τον λογογράφο του, να φτιάχνει παιδικά στιχάκια του τύπου, ‘όσο ο εμβολιασμός προχωρεί, ο ιός υποχωρεί‘, λες και απευθύνεται σε βρέφη. Με την ίδια διαστρεβλωτική λογική της προπαγάνδας εκτοξεύει ληγμένες φωτοβολίδες περί πανδημίας τάχα ανεμβολίαστων.

Τρίτο όπλο της προπαγάνδας είναι η νέα ομιλία. Το αναποδογύρισμα των εννοιών και ο βιασμός της κοινής λογικής. Για να επιβάλλουν οι προπαγανδιστές τις νέες ιδέες τους πρέπει να λανσάρουν νέες λέξεις ή να προσδώσουν καινούρια και μάλιστα ολωσδιόλου ανάποδη σημασία στις παλιές. Κλασικό παράδειγμα ανάποδου λεξιλογίου η περίφημη εμβολιαστική «επιχείρηση ελευθερία», η οποία στον ανάποδο κόσμο μας σημαίνει «επιχείρηση σκλαβιά». Εδώ ανήκουν επίσης οι φαρισαϊκές διαβεβαιώσεις των μελών της ιατροφασιστικής κυβέρνησης ότι τα εκάστοτε δρακόντεια μέτρα περιορισμού των ελευθεριών μας δεν είναι τάχα τιμωρίες αλλά κίνητρα. Πάλι μας λένε φρικτά ψέμματα διότι τα κίνητρα συνδέονται με μία έξτρα παροχή που προσφέρεται ως δέλεαρ στον πολίτη και βελτιώνει την θέση του. Αν όμως η άσκηση ενός θεμελιώσεως δικαιώματος εξαρτάται από την συμμόρφωση σε ένα μέτρο και αν η μή τήρηση του μέτρου σημαίνει απώλεια της εργασίας ή πληρωμή προστίμου, τότε η κυβέρνηση δεν χρησιμοποιεί κίνητρα αλλά απειλές που προέρχονται από μασκοφορεμένους εκβιαστές.

Η εγκαθίδρυση του θαυμαστού ανάποδου κόσμου απαιτεί από εμάς μεγίστη προσοχή διότι σταδιακά μπορεί να οδηγήσει στην απώλεια του μυαλού μας και έτσι να νομίζουμε ότι 2 κα 2 κάνουν 5 και όχι 4. Δηλαδή να νομίζουμε ότι ένα μηνιαίο πρόστιμο των 100 ευρώ είναι πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης προς το διαλυμένο ΕΣΥ, ενώ αποτελεί διείσδυση των βρωμόχερων της διεστραμμένης εξουσίας βαθιά μέσα στις τσέπες μας. Επίσης, μπορεί να αρχίσουμε να νομίζουμε ότι είμαστε φασίστες ή ναζιστές επειδή αρνούμαστε να υποταχθούμε σε ότι προστάζει η διεφθαρμένη αντίχριστη και ανθελληνική κυβέρνηση και ότι ευλογούν οι λακέδες των αργυρώνητων μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Ας θυμηθούμε πάλι τί λέει ο Ιονέσκο στον Ρινόκερο και ας αφιερώσουμε την αναφορά αυτή στον άξιο Έλληνα ηθοποιό Άρη Σερβετάλη που τον κανιβάλισαν γιατί τόλμησε να υψώσει το ανάστημά του. Λέει ο Ιονέσκο: Τώρα θα τους μάθουμε τους δημοσιογραφίσκους; Είναι άξιοι για να πουλήσουν τις παλιοφυλλάδες τους να κατασκευάσουν το ένα σκάνδαλο πάνω στο άλλο, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουν δουλοπρεπώς τα συμφεροντάκια των αφεντικών τους. Είναι δυνατόν να πιστεύετε κύριε Ντιντάρ, εσείς ένας νομομαθής αυτά τα παραμυθάκια, ένας πτυχιούχος της νομικής; Ας γελάσω ρινοκεριστί.

Ας θυμηθούμε όμως τί έγραφε και ο Χέρμπερντ Τζωρτζ Γουελς στην επίκαιρη νουβέλα του Η Χώρα των Τυφλών. Ένας μόνο είχε την όρασή του και όλοι οι άλλοι ήταν τυφλοί, λόγω κάποιας σπάνιας επιδημίας που είχε ξεσπάσει. Οι τυφλοί όμως ήθελαν να του βγάλουν τα μάτια για να τον απαλλάξουν από αυτά τα ενοχλητικά αισθητήρια όργανά του και αν δεν δεχόταν να του τα αφαιρέσουν, δεν θα του επέτρεπαν να παντρευτεί την αγαπημένη του Μεδίνα Σαρωτέ.

Όταν λοιπόν ακούμε ή διαβάζουμε χυδαίες προσβολές εναντίον των πολιτών που δεν θέλουν να προσκυνήσουν την διαβολική αντιτριαδική ψευδοθεότητα του εμβολίου, των τεστ και της μάσκας, ξέρουμε ότι τα καλολαδωμένα γρανάζια του ολοκληρωτικού καθεστώτος εφαρμόζουν μία από τις τεχνικές της προπαγάνδας. Η προπαγάνδα είναι που θέλει τους πολίτες διαιρεμένους γιατί το διαίρει και βασίλευε απενεργοποιεί τα αντιδραστικά ρεφλέξ της κοινωνίας που θέτουν σε κίνδυνο την διατήρηση των τυράννων στην εξουσία. Όσο οι εμβολιασμένοι και οι ανεμβολίαστοι επιδίδονται σε καθημερινές κοκορομαχίες, οι θηριοδαμαστές της ανθρωποφάρμας μας τρίβουν τα χέρια τους γιατί απολαμβάνουν το αίμα που χύνεται από τον διχασμένο λαό, ενόσω εκείνοι γαντζώνονται όλο και πιο βαθιά στην καρέκλα τους.

Αλλά ο σαδισμός των τυράννων μας δεν σταματάει εδώ. Την ώρα που απολαμβάνουν τον αλληλοσπαραγμό των δύο στρατοπέδων, σα να πρόκειται για το ντέρμπυ των αιωνίων αντιπάλων, οι θηριοδαμαστές μας τολμούν και κλωτσούν έξω από την φάρμα όποιο πειραματόζωο αρνείται να συμμετάσχει στην κοκορομαχία ή εν γένει να παίξει με τους όρους του απάνθρωπου συστήματος. Πέταξαν ήδη με τις κλωτσιές έξω από την φάρμα τα πιο σημαντικά πειραματόζωα, αυτά που είχαν τιμηθεί ως ήρωες στην αρχή της πανδημίας γιατί έσωζαν ζωές. Τόσο πολύ νοιάζονται η θηριοδαμαστές της φάρμας για την δημόσια υγεία που στέρησαν από τους άμοιρους πολίτες τους γιατρούς και τους νοσηλευτές τους.

Δυστυχώς, όπως προκύπτει από τις αποφάσεις που εξέδωσαν μέχρι σήμερα τα Ελληνικά δικαστήρια στις υποθέσεις που αφορούν την αναστολή καθηκόντων των πρώην ηρώων υγειονομικών, φαίνεται ότι απευθυνθήκαμε στα λυκόπουλα της δικαιοσύνης για να ζητήσουμε προστασία από τους λύκους της κυβέρνησης. Όμως η ιστορία διδάσκει ότι κανένα απάνθρωπο μέτρο καμμίας δικτατορίας δεν αντιμετωπίστηκε δια της νομικής οδού. Διότι για να εδραιωθεί ένα δικτατορικό καθεστώς πρέπει να έχει προ-εξασφαλισμένη την τυφλή συνεργασία με τους φορείς της δικαστικής εξουσίας αλλά και της εκκλησιαστικής ιεραρχίας. Έτσι, όποιος δεν θυμάται το παρελθόν είναι καταδικασμένος να το επαναλάβει.

Μετά την μεγάλη επιτυχία της κλωτσηδόν απομάκρυνσης των μή συνεργάσιμων πειραματόζωων, οι απάνθρωποι θηριοδαμαστές της φάρμας μας προχώρησαν σε νέα κτηνωδία. Αποφάσισαν να ξεπουπουλιάσουν τα πιο γερασμένα ζώα της φάρμας, επιβάλλοντάς τους μηνιαίως το πρόστυχο πρόστιμο των 100 ευρώ αν δεν δεχτούν να στήνονται κάθε τρεις και λίγο στην ουρά για τον εμβολιασμό τους. Δυστυχώς πάλι κάποιοι ρωτούν για την νομική λύση που πρέπει να προκριθεί ενάντια στη νέα κυβερνητική απανθρωπία. Πρόκειται όμως για επανάληψη του ίδιου τραγικού λάθους, αφού τα δικαστήρια της χώρας μας είναι τα νομιμοποιητικά γρανάζια της ιατροφασιστικής τυραννίας.

Επομένως ας βρωντοφωνάξουμε «Φτάνει πια. Όχι άλλος εμπαιγμός. Όχι άλλα απάνθρωπα μέτρα. Όχι άλλες τιμωρίες για τα πειραματόζωα. Θέλουμε να γίνουμε άνθρωποι; Όχι άλλη συνεργασία με τον υγειοναζισμό. Είναι ώρα για του πολίτη τον πανηγυρισμό

Αλλά αυτός ο πανηγυρισμός προϋποθέτει ένα άλλο μεγάλο όχι. Όχι άλλη διχόνοια ανάμεσα σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Ας τερματίσουμε τις κοκορομαχίες και πάμε να ξανακερδίσουμε τις χαμένες ελευθερίες. Μια ζωή μας χώριζαν σε δύο στρατόπεδα. Θυμηθείτε τα μπλε και τα πράσινα καφενεία. Θυμηθείτε τους Πράσινους και τους Βένετους στην Στάση του Νίκα. Θυμηθείτε τί έγινε το 532 μ.Χ. Με θαυματουργικό τρόπο έσπασε η αγχόνη και ενώθηκαν οι Πράσινοι με τους Βένετους και ο Ιουστινιανός που αγνοούσε τότε προκλητικά τις διαμαρτυρίες τους βρήκε ένα μεγάλο κακό. Ας μελετήσουμε την Στάση του Νίκα.

Δεν θα σας πω για τους καπνιστές και τους αντι-καπνιστές. Θα το εξηγήσω άλλη φορά γιατί σας έχω κουράσει. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας έναν προβληματισμό μου. Μήπως δεν χρειαζόμαστε άλλες διαμαρτυρίες. Εδώ στον δρόμο απλώς ξεθυμαίνουμε και ξεμαθαίνουμε να διεκδικούμε πίσω ό,τι μας λήστεψαν οι μασκοφορεμένοι εκβιαστές μας. Αυτοί οι εκβιαστές είναι που πρέπει να φύγουν κλωτσηδόν από την φάρμα μας. Και μάλιστα πρέπει να φύγουν κλωτσηδόν από την φάρμα μας το συντομότερο δυνατόν και δεν πρέπει να φύγουν φυσικά τα πειραματόζωα που αντιστέκονται στους ατέρμονες εκβιασμούς.

Ας ξαναδιαβάσουμε την Φάρμα των Ζώων του Όργουελ και ας μελετήσουμε την ανατροπή του κ. Τζόουνς. Είναι η ώρα για ηχηρές πράξεις ενάντια στις αδηφάγες ορέξεις των υγειονομικών τυράννων μας. Αν δεν αντιδράσουμε ούτε τώρα και απλώς συνεχίσουμε να συγκεντρωνόμαστε στις πλατείες είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι οι διοικητές της φάρμας μας θα ενεργοποιήσουν τον εφιάλτη της επόμενης πίστας. Πιστέψτε με. Τους μελετώ καθημερινά επί 20 μήνες. Νυχθημερόν. Εφαρμόζουν μεθόδους κοινωνικής μηχανικής και ψυχολογίας, αντιμετωπίζοντάς μας ως πειραματόζωα που πρέπει να αλλάξουν συμπεριφορά. Για κάθε καινούριο μέτρο καταγράφουν τις αντιδράσεις μας και αναλόγως προχωρούν παραπέρα.

Δυστυχώς όμως αυτό συμβαίνει σε παγκόσμιο επίπεδο. Όλες οι κυβερνήσεις συντονίζονται από ένα δαιμονικό παγκόσμιο κέντρο εξουσίας από το οποίο εκπορεύονται όλες οι ντιρεκτίβες. Για αυτό ίσως δεν είναι μακριά η ώρα της παγκόσμιας κυβέρνησης που θα έχει ενιαία πολιτική διαχείριση των κρίσεων, μία θρησκεία -γιατί νομίζετε ήρθε ο πάπας; Μία θρησκεία και κοινή γλώσσα. Ήδη στα περισσότερα κράτη της γης οι πολίτες έχουν μεταλλαχθεί σε ψηφιακώς πιστοποιημένα πειραματόζωα. Από τα πιστοποιημένα επαγγέλματα περάσαμε στον πιστοποιημένο άνθρωπο.

Για να μπορούν να βοσκήσουν μακριά από το κοτέτσι τους τα πειραματόζωα πρέπει να περνούν κάθε φορά από τον έλεγχο των υγειονομικών πορτιέρηδων. Αν δεν αντιδράσουμε βγάζοντας κραυγές προς τους θηριοδαμαστές μας μπορεί να μην είναι μακριά η στιγμή που θα βρεθούμε έγκλειστοι, όχι σε ιδιωτικό αλλά σε δημόσιο κοτέτσι, επιτηρούμενο από τον Μεγάλο Αδελφό. Και στο τέλος δεν αποκλείεται να μετατραπούμε σε σκυλάκια με εμφυτεύματα ανιχνεύσιμα παντού από το σύστημα. Θυμηθείτε το φρικαλέο σύνθημα «μάσκα παντού». Η πραγματική φρίκη θα έλθει από την υλοποίηση του ολοκληρωτικού συνθήματος. Σα να τον βλέπω, βάζει τα χέρια του εδώ, τα κουνάει έτσι σαν κρεοπώλης και θα βγει και θα μας πει «έλεγχος παντού» και εμείς πάλι θα σκύψουμε.

Θα μας πει ο κ. Μητσοτάκης πάλι, κάνοντας έτσι τα χέρια του ότι με αυτόν τον τρόπο θα είμαστε προστατευμένοι από τις επερχόμενες πανδημίες ή από τα ακραία καιρικά φαινόμενα της κλιματικής αλλαγής.

Γι’ αυτό προτείνω: ΑΣ ΜΙΣΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΡΩΤΕΥΘΟΥΜΕ ΠΑΡΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ.

Είναι το χρέος μας απέναντι στον Αόρατο Δωρητή και Φίλο μας. Έως εδώ με τους «αόρατους εχθρούς» τους διαβόλους. Γιατί έτσι λέγεται ο αόρατος εχθρός: ΔΙΑΒΟΛΟΣ στη γλώσσα της θρησκείας μας.

ΕΩΣ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ.

Σε συντονισμό με τους πολίτες των άλλων χωρών, ας βάλουμε ένα τέλος στην παγκόσμια υγειονομική δικτατορία. ΟΣΟ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ.

Μας είπαν οι μαριονέττες της νέας τάξης πραγμάτων «μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς». Διαβάστε ανάποδα: «μένουμε στο δρόμο, μένουμε ανασφαλείς».

Από ηθοποιοί στο Φωσκολικό σήριαλ της ιατροφασιστικής τυραννίας, ας γίνουμε συγγραφείς της ΑΝΑΛΑΜΠΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

Σας ευχαριστώ πολύ.

 

 
 
Απομαγνητοφώνηση ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ
 
«Πᾶνος»  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου