Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Αυτά είναι τα νέα στρατιωτάκια του Great Reset. O σατανικός δρόμος προς την συνθετική βιολογία

 
Οι στόχοι του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ είναι πολύ περισσότεροι από την αναμόρφωση της οικονομίας. Θέλουν να αλλάξουν φυσικά εσάς και τα παιδιά σας.


Στην τάξη των Νέων Παγκόσμιων Ηγετών του 2021 του Klaus Schwab περιλαμβάνονται ο υποδιοικητής της πολιτείας του Μίσιγκαν, ένας ανώτερος αντιπρόεδρος της Uber, ο ρατσιστής ακτιβιστής Ibram X Kendi και στελέχη των Dow, Pfizer και Merck μεταξύ πολλών άλλων.

Χώρες από όλο τον κόσμο εκπροσωπούνται στην τελευταία σοδειά των 112 εν δυνάμει παγκοσμιοποιημένων ηγετών του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Αυτή η τάξη εντάσσεται σε φωστήρες της ριζοσπαστικής αριστεράς όπως οι Bill Gates, Jeff Bezos, Peter Buttigieg, Emmanuel Macron, Gavin Newsom, Angela Merkel, Jacinda Ardern και πολλοί άλλοι.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα τους, οι Young Global Leaders αποτελούνται από “περισσότερα από 1.400 μέλη και αποφοίτους 120 εθνικοτήτων”. Τα άτομα αυτά εκπαιδεύονται ώστε να είναι ταιριασμένα με την αποστολή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ”, να “προωθούν τη συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για το παγκόσμιο δημόσιο συμφέρον”. Το WEF είναι γνωστό για την ετήσια συνάντηση των ελιτιστών στο Νταβός, ένα αλπικό θέρετρο στην Ελβετία.


Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ προωθεί την επικίνδυνη στροφή της συνεχιζόμενης συγχώνευσης της κυβέρνησης με τεράστιες εταιρείες, που περιγράφεται ως “συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα”. Αυτή η “συνεργασία” απεικονίζεται επίσης στον αποκαλούμενο “καπιταλισμό των ενδιαφερομένων μερών”, ο οποίος μετακινεί τη βιομηχανία από το να λειτουργεί με κίνητρο το κέρδος. Τελικά, ένα τέτοιο σύστημα θα αναγκαστεί να καταρρεύσει από μόνο του, αλλά οι ελιτιστές της παγκοσμιοποίησης δεν φαίνεται να ανησυχούν ιδιαίτερα γι’ αυτό.

Οποιοσδήποτε μπορεί να περιηγηθεί στον κατάλογο της τάξης των Νέων Παγκόσμιων Ηγετών του 2021 ανά περιοχή. 

Εδώ είναι ο κατάλογος που αντιπροσωπεύει τη Βόρεια Αμερική:

    Woodrow Wilson International Center for Scholars, ΗΠΑ.
    Peter Biar Ajak, Επισκέπτης Εταίρος και Αναπληρωτής Καθηγητής, Κέντρο Στρατηγικών Μελετών για την Αφρική, ΗΠΑ
    Adriana Cargill, ανεξάρτητη ραδιοφωνική δημοσιογράφος, ΗΠΑ
    Arvan Chan, Ανώτερος Αντιπρόεδρος- Διευθύνων Σύμβουλος, Διεθνής, Centene, ΗΠΑ
    Alexis Crow, Παγκόσμιος επικεφαλής γεωπολιτικών επενδύσεων, PwC, ΗΠΑ
    Abasi Ene-Obong, διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής, 54gene, ΗΠΑ
    Jocelyn Formsma, Εκτελεστική Διευθύντρια, Εθνική Ένωση Κέντρων Φιλίας, Καναδάς
    Garlin Gilchrist II, υποδιοικητής της πολιτείας του Μίσιγκαν, ΗΠΑ
    Pierre-Dimitri Gore-Coty, ανώτερος αντιπρόεδρος, παράδοση, Uber Technologies, ΗΠΑ
    Megan Greenfield, εταίρος, McKinsey & Company, ΗΠΑ
    Τζέσικα Τζάκσον, Επικεφαλής Υπεύθυνη Προώθησης, Reform Alliance, ΗΠΑ
    Gadeer Kamal-Mreeh, Ανώτερος ειδικός απεσταλμένος, Βόρεια Αμερική, The Jewish Agency, ΗΠΑ
    Brian Kaufmann, Επικεφαλής, Ιδιωτικές Επενδύσεις- Διαχειριστής χαρτοφυλακίου- Μέλος της Επιτροπής Διαχείρισης, Viking Global Investors, ΗΠΑ
    Conrod Kelly, Διευθύνων Σύμβουλος, Χιλή, Merck & Co., Inc, ΗΠΑ
    Ibram X Kendi, Διευθυντής του Κέντρου Αντιρατσιστικής Έρευνας, Πανεπιστήμιο της Βοστώνης, ΗΠΑ
    Haley Lowry, Διευθύντρια παγκόσμιας βιωσιμότητας, Dow, ΗΠΑ
    Lukas Nelson, επικεφαλής συγκροτήματος, Promise of The Real, ΗΠΑ
    Amit Paley, Διευθύνων Σύμβουλος και Εκτελεστικός Διευθυντής, The Trevor Project, ΗΠΑ
    Emily Serazin, διευθύνουσα σύμβουλος και εταίρος, Boston Consulting Group (BCG), ΗΠΑ
    Liam Sobey, Αντιπρόεδρος, Merchandising, Sobeys Inc., Καναδάς
    Vasudha Vats, Αντιπρόεδρος, Pfizer, ΗΠΑ
    Hitesh Wadhwa, αντιπρόεδρος, πωλήσεις και στρατηγικές πρωτοβουλίες, Tech Mahindra, ΗΠΑ
    David Alexander Walcott, ιδρυτής και διευθύνων εταίρος, Novamed, ΗΠΑ

Όμως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ δεν θέλει απλώς να αναδιαμορφώσει την οικονομία, θέλει να αναδιαμορφώσει την ανθρωπότητα.


“Συνθετική βιολογία

Η συνθετική βιολογία πρόκειται να αναδιαμορφώσει τον κόσμο. Τα εργαλεία που έχουν σήμερα στη διάθεσή τους οι επιστήμονες δημιουργούν τεράστιες δυνατότητες να κάνουν μεγάλο καλό ή μεγάλο κακό. – Αντισυνταγματάρχης Marcus A. Cunningham, USAF, Strategic Studies Quarterly, Φθινόπωρο 2020

Ένα μέρος του οράματος του Schwab φαίνεται να είναι η τρελή επανάληψη της “συνθετικής βιολογίας”, η οποία έχει περιγραφεί ως “σχεδιασμός και κατασκευή βιολογικών μονάδων, βιολογικών συστημάτων και βιολογικών μηχανών ή, επανασχεδιασμός υφιστάμενων βιολογικών συστημάτων για χρήσιμους σκοπούς”. Στην ουσία, η Συνθετική Βιολογία είναι ένας όρος ομπρέλα που περιλαμβάνει μια παράξενη περιθωριακή εμμονή με τον τρανσουμανισμό, ή τη “συγχώνευση των ανθρώπων με την τεχνολογία”.

Ένα συγκλονιστικό άρθρο του Νοεμβρίου 2020 που δημοσιεύτηκε στο LifeSite News παρουσιάζει τον Dr. Miklos Lukacs de Pereny, καθηγητή Επιστήμης, Τεχνολογίας και Καινοτομίας στο Πανεπιστήμιο San Martín de Porres στο Περού. Ο καθηγητής αναφέρεται να εξηγεί ότι η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση “δεν είναι τίποτα άλλο από την εφαρμογή του τρανσουμανισμού σε παγκόσμιο επίπεδο”.

Πράγματι, σε αυτό το απόσπασμα του 2016, ο Schwab δηλώνει ότι αυτή η “Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση” θα “οδηγήσει σε μια συγχώνευση της φυσικής, ψηφιακής και βιολογικής μας ταυτότητας:”

Ο Schwab αναφέρεται σε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ, εξηγώντας ότι αυτή η “φυσική, ψηφιακή και βιολογική” συγχώνευση θα έρθει καθώς τα τσιπ θα είναι τελικά
τελικά ενσωματωθούν στον εγκέφαλό μας:
Το όραμα του Schwab είναι τόσο εξωφρενικό που προφανώς θα πρέπει να απορριφθεί εντελώς ως τρελός. Αντ’ αυτού, όμως, οι αυτοαποκαλούμενες παγκόσμιες ελίτ παρακολουθούν πρόθυμα τα συνέδρια του Schwab και εγγράφονται ως “Νέοι Παγκόσμιοι Ηγέτες”.

Αν η “Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση” είναι το όραμα του Klaus Schwab για την αναδιαμόρφωση της παγκόσμιας ανθρωπότητας και της οικονομίας, τότε η αφετηρία είναι η “Μεγάλη Επαναφορά”. Το όχημα για τη Μεγάλη Επαναφορά, φυσικά, είναι η πανδημία του κορωνοϊού.

Πηγή: rairfoundation.com

το είδα

 

Young Global Leaders (Νέοι Παγκόσμιοι Ηγέτες) και Ελλάδα


«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου