Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Θα έρθουν πολύ δύσκολοι καιροί αλλά όλα επιτρέπονται από τον Θεό. Θα πέσουν και οι εκλεκτοί! Γέρων Αρσένιος Μπόκα

 

«Θα έρθουν πολύ δύσκολοι καιροί αλλά όλα επιτρέπονται από τον Θεό. Θα πέσουν και οι εκλεκτοί! Ο διάβολος εργάζεται για να διαφθείρει τους ανθρώπους και να καταστρέψει τον κόσμο από την αρχαιότητα και κύριος στόχος του είναι να ελέγξει και να κηδεμονεύσει ολόκληρο τον κόσμο. Θα έλθει η ώρα που θα δείτε και θα καταλάβετε όλη τη βρωμιά γύρω σας: 

«στη δουλειά, στα καταστήματα, στους κρατικούς θεσμούς, στην ηγεσία, στην πολιτική...

η διαφθορά και η ανηθικότητα θα επικρατούν, ακόμη και εντός της εκκλησίας, στους ιερείς και στους επικεφαλής της εκκλησίας. Δυστυχώς, θα μπει κρυφά στην εκκλησία, και θα βρωμίσει μερικές ψυχές. Οι άνθρωποι θα έχουν χάσει την πίστη και οι ναοί θα είναι άδειοι. Θα υπάρξει χάος…

Θα σας κοσκινίσουν, θα βάλουν φόρους, φόρους... και άλλους φράχτες. Θα τα πάρουν όλα! Οι άνθρωποι σχεδόν θα χάσουν την ελπίδα τους.

Μόνο αυτοί που κρατούν την αληθινή πίστη τους θα σωθούν και μεγάλη θα είναι τότε η δόξα του Θεού πάνω τους! 

Στις έσχατες ημέρες οι θρησκείες όλο και περισσότερο θα ενδιαφέρονται για τον οικουμενισμό, αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες αιρέσεις όλων των εποχών. Είναι η αίρεση όλων των αιρέσεων! Η πτώση της Εκκλησίας από τους ιδίους της τους υπηρέτες, τα όργανα της Δύσης. Τα αποτελέσματά του είναι τα σάπια συντρίμμια που πέφτουν, ακόμα κι αν είναι επίσκοποι, ιερείς, μοναχοί ή λαϊκοί. 

Ας επιστρέψουμε στην αγία παράδοση, στα δόγματα και στους κανόνες των αγίων Πατέρων των 7 Οικουμενικών Συνόδων. Διαφορετικά, θα πάμε στην κόλαση, συμπεριλαμβανομένων και των επισκόπων μας! Θεός φυλάξοι!»

Ιερομόναχος Αρσένιος Μπόκα, 
Ρουμάνος Όσιος Γέροντας, που εκοιμήθη στις 28 Νοεμβρίου του 1989.
 
 
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου