Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Η κατεδάφιση των αλυσίδων εφοδιασμού είναι προ-εμφυλιοπολεμική ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ για να διαμορφωθεί το πεδίο της μάχης για τον εγχώριο ΠΟΛΕΜΟ εναντίον εμάς, του Λαού.

 


Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής πρόκειται να βυθιστούν σε εμφύλιο πόλεμο. Θα πυροδοτηθεί από την επικείμενη απόφαση ακύρωσης της απόφασης Roe εναντίον Wade από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, το οποίο επίσης μόλις εξέδωσε μια απόφαση-ορόσημο που επιβεβαιώνει το καθολικό δικαίωμα στην οπλοφορία για αυτοάμυνα (ακυρώνοντας το νόμο της Νέας Υόρκης που περιόριζε ριζικά το δικαίωμα στην οπλοφορία).

Αυτή η απόφαση υπέρ της 2Α βλέπει ήδη κεφάλια να εκρήγνυνται σε όλη την αντιαμερικανική, αντι-ελευθεριακή Αριστερά, με τον λυσσασμένο αριστερό σχολιαστή Keith Olbermann να καλεί ακόμη και σε ανοιχτή εξέγερση για την κατεδάφιση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ και την κατάληψη του πλήρους ελέγχου της χώρας μέσω του εκτελεστικού κλάδου.

Μόλις εκδοθεί η απόφαση Roe, η ριζοσπαστική Αριστερά θα ξεσπάσει σε πλήρη εγχώρια τρομοκρατία, εξαπολύοντας απεριόριστο πόλεμο κατά των χριστιανών, των κατόχων όπλων και των συντηρητικών. Αυτό που έρχεται θα κάνει τις ταραχές του 2020 των BLM και των Antifa να μοιάζουν με παιδικό παιχνίδι.

Το καθεστώς Μπάιντεν γνωρίζει ότι αυτό έρχεται, φυσικά, αφού ο Μπαράκ Ομπάμα είναι ο βασικός εγκέφαλος πίσω από το όλο θέμα. Ο Ομπάμα διευθύνει τον Λευκό Οίκο του Μπάιντεν και λέει στους χειριστές του Μπάιντεν τι να κάνουν. Διαμόρφωσαν τις ταραχές του 2020 χρησιμοποιώντας πληρωμένους μισθοφόρους, προπαγάνδα στα μέσα ενημέρωσης και τακτικές "έγχρωμης επανάστασης" που χρησιμοποιούνται συνήθως από τη CIA για την ανατροπή κυβερνήσεων άλλων εθνών. Τώρα σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν την ίδια τακτική για να ανατρέψουν το Σύνταγμα των ΗΠΑ και να επιχειρήσουν να καταλάβουν τον μόνιμο δικτατορικό έλεγχο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.
 
Το σαμποτάζ των υποδομών τροφίμων και ενέργειας αποτελεί προπολεμική δραστηριότητα "διαμόρφωσης του πεδίου της μάχης".

Το σαμποτάζ των εγκαταστάσεων τροφίμων σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι σκόπιμο. Δημοσιεύσαμε τον πλήρη, τρέχοντα κατάλογο των σαμποτάζ σε εγκαταστάσεις τροφίμων εδώ.
 
Ομοίως, οι επιθέσεις δολιοφθοράς, οι ρυθμιστικές κατασχέσεις και οι επιθέσεις κυβερνοπολέμου στις ενεργειακές υποδομές πραγματοποιούνται επίσης από το καθεστώς προκειμένου να στερήσει από τον λαό τα καύσιμα και τις μεταφορές. Όπως δημοσιεύσαμε πρόσφατα, ολόκληρη η προμήθεια πετρελαίου για πετρελαιοκινητήρες στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι σε καλό δρόμο για να εξαντληθεί σε μόλις 8 εβδομάδες (περίπου στα τέλη Αυγούστου).

Το καύσιμο ντίζελ και το υγρό καυσαερίων ντίζελ (DEF) αντιμετωπίζουν επίσης αποτυχίες στην αλυσίδα εφοδιασμού στην Αμερική αυτή τη στιγμή.

Το Natural News ερεύνησε επίσης αποκλειστικά και δημοσίευσε μια λίστα με τους κατασκευαστές καυσίμων ντίζελ και πρόσθετων πετρελαίου κινητήρων ντίζελ που έχουν κηρύξει ανωτέρα βία μόλις φέτος, προκαλώντας ακραίες διαταραχές στην αλυσίδα εφοδιασμού.

Επιπλέον, υπάρχουν γνωστές εκρήξεις σε εγκαταστάσεις υγροποιημένου φυσικού αερίου (όπως η Freeport στο Τέξας) και ένα ιστορικό εκρήξεων σωλήνων με στόχο διυλιστήρια, όπως η έκρηξη της Philadelphia Energy Solutions το 2019, η οποία οδήγησε σε πτώχευση ολόκληρη την εταιρεία και έκλεισε το διυλιστήριο καυσίμων της.

Αυτό που είναι σαφές είναι ότι οι υποδομές τροφίμων και ενέργειας της Αμερικής διαταράσσονται με επιχειρήσεις σαμποτάζ / αποκλεισμού που αποτελούν πράξεις πολέμου κατά του αμερικανικού λαού. Αυτό είναι σχεδόν πανομοιότυπο με τον τρόπο που η Λιθουανία εφαρμόζει τώρα σιδηροδρομικό αποκλεισμό της πρόσβασης της Ρωσίας στο Καλίνινγκραντ.

Αυτό που είναι επίσης σαφές είναι ότι το καθεστώς Ομπάμα / Μπάιντεν χρησιμοποιεί επιχειρήσεις σαμποτάζ για να διαμορφώσει το εγχώριο πεδίο μάχης για την προετοιμασία του επερχόμενου εμφυλίου πολέμου. Και με τον όρο "εμφύλιος πόλεμος", δεν εννοώ έναν πόλεμο του 1865 τύπου Βορρά εναντίον Νότου. Αυτός θα είναι ένας πόλεμος του διεφθαρμένου, παράνομου κυβερνητικού καθεστώτος εναντίον του αμερικανικού λαού που προσπαθεί να καταψηφίσει αυτούς τους εγκληματίες από την εξουσία. Περίπου το 75% των Αμερικανών απεχθάνονται πλέον το καθεστώς Μπάιντεν και θέλουν την απομάκρυνση του Μπάιντεν. Οι επερχόμενες ενδιάμεσες εκλογές - αν επιτραπεί καν να διεξαχθούν - θα καταδείξουν με σαφήνεια την επιθυμία της Αμερικής να απαλλαγεί από το καταστροφικό καθεστώς Μπάιντεν και τις καταστροφικές οικονομικές πολιτικές των Δημοκρατικών (οι οποίες έχουν οδηγήσει σε πληθωρισμό ρεκόρ και ελλείψεις στην εφοδιαστική αλυσίδα).

Γι' αυτό πιστεύουμε ότι το καθεστώς Μπάιντεν δεν θέλει να επιτρέψει στην Αμερική να φτάσει μέχρι τις ενδιάμεσες εκλογές. Θέλουν το απόλυτο χάος και τον στρατιωτικό νόμο πριν φτάσει αυτή η μέρα. Θέλουν τους αριστερούς τρομοκράτες τους με τα καστανόκρανα στους δρόμους, να καίνε πόλεις, να επιτίθενται σε αστυνομικούς και να εκτελούν λευκούς επί τόπου, ώστε το καθεστώς να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης και να αναπτύξει στρατεύματα στους δρόμους της Αμερικής, πιθανότατα σε συνδυασμό με κάποια προσπάθεια να προσπαθήσει να ακυρώσει τη Δεύτερη Τροπολογία και να κατασχέσει τα όπλα από όλους.
 
Αυτή η προσπάθεια θα αποτύχει.

Το καθεστώς Ομπάιντεν ενήργησε πολύ αργά. Ο αμερικανικός λαός δεν θα συμμορφωθεί πλέον με την τυραννία και τη δολιοφθορά. Εμείς, ο Λαός, δεν θα παραδώσουμε τα όπλα μας και δεν θα υπακούσουμε στις εντολές να κλείσουμε τις τοπικές οικονομίες μας και να μείνουμε κλειδωμένοι στα σπίτια μας.

Αλλά το αλαζονικό, ανίκανο καθεστώς Ομπάιντεν δεν το γνωρίζει αυτό ακόμα. Νομίζουν ότι εξακολουθούν να έχουν το πάνω χέρι. Νομίζουν ότι ο αμερικανικός λαός θα συμφωνήσει με όποιο νέο παρανοϊκό σχέδιο μπορούν να ονειρευτούν για να υποδουλώσουν τους πάντες και να κατεδαφίσουν τη Διακήρυξη των Δικαιωμάτων. Κάνουν λάθος. Αλλά θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν τη χώρα εκ των έσω, πυροδοτώντας ένα εμφυλιοπολεμικό σενάριο που πιθανότατα θα δει πραγματική αιματοχυσία σε όλες τις ΗΠΑ.

Αν δεν απομακρυνθεί ο Μπάιντεν από την εξουσία και δεν αποκατασταθεί ο νόμιμος νικητής των εκλογών του 2020 (Donald J. Trump), οι πόλεις που διοικούνται από τους Δημοκρατικούς θα καταρρεύσουν σύντομα σε απόλυτο χάος. Η μαζική πείνα θα γίνει καθημερινό φαινόμενο. Το κράτος δικαίου θα είναι ανύπαρκτο σε αυτές τις περιοχές. Θα δούμε Δημοκρατικούς πρόσφυγες να φεύγουν από τις καταρρέουσες μπλε πόλεις και να προσπαθούν να καταφύγουν στις κόκκινες πολιτείες, αλλά θα υπάρχει επιβολή των συνόρων από τις πολιτείες (όπως το Τέξας και η Φλόριντα) που θα απαγορεύουν στους εγχώριους "παράνομους" να εισβάλλουν στις κόκκινες πολιτείες καθώς φεύγουν από τις μπλε πολιτείες.

Τελικά, οι Δαιμονοκράτες θα ηττηθούν και η ανθρωπιά θα επικρατήσει. Οι Δημοκρατικοί απλά δεν το γνωρίζουν ακόμα, και υπερεκτιμούν τον σύμμαχό τους, τον Σατανά, ενώ η πραγματική δύναμη να αποφασίσει για την τύχη μας βρίσκεται στα χέρια του Θεού (ο οποίος έχει σχεδόν βαρεθεί την προσπάθεια του Σατανά να κυριαρχήσει στην ανθρωπότητα στη Γη). 
 
_________________________________
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ
«Πᾶνος»  

2 σχόλια:

  1. Ο Νόμος Roe εναντίον Wade αφορά στις εκτρώσεις κι οχι στην οπλοκατοχή! Κάνετε επικίνδυνες προβλέψεις με στοιχεία που δεν έχετε καν εξετάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἐν πρώτοις μάθε νὰ μιλᾶς μὲ εὐγένεια ὅταν θέλεις νὰ πεῖς κάτι, ὁ τρόπος σου εἶναι ἀγενέστατος.
      Καὶ ἔτσι νὰ ἦταν τὰ πράγματα ὅπως τὰ λές, θὰ μποροῦσες νὰ τὸ πεῖς μέ ἄλλο τρόπο ἄν εἶχες τὴν καλὴ διάθεση, διότι λογικὸ εἶναι σὰν ἄνθρωποι μὲ τόσες ἀναρτήσεις ποὺ βάζουμε καθημερινὰ νὰ κάνουμε καὶ κάποιο λάθος καὶ ὄχι ὅπως τὸ ἔγραψες σὰν νὰ κάνουμε συνέχεια λάθη.
      Καὶ ἐπειδὴ «τὸ ἔξυπνο πουλὶ ἀπὸ τὴν μύτη πιάνεται», ἄκου λοιπὸν:

      1. Τὸ ἄρθρο δὲν εἶναι δικό μας καὶ δὲν εἴμαστε ἐμεῖς ποὺ κάνουμε προβλέψεις.
      2. Ὅσο γιὰ τὰ στοιχεῖα ποὺ μᾶς ἀναφέρεις, δὲν μᾶς τὰ φέρνεις νὰ δοῦμε τί στοιχεῖα ἔχεις ἐσὺ ποὺ ἔχεις ἐξετάσει;
      Μᾶλλον εἶσαι τελείως ἀνενημέρωτος μέ αὐτὰ ποὺ γράφεις περὶ ἐπικίνδυνων προβλέψεων.
      3. Ἐὰν εἶχες δεῖ προηγούμενες ἀναρτήσεις σχετικὰ μὲ τὸν νόμο Roe ἐναντίον Wade, θὰ διαπίστωνες πὼς ξέρουμε πολὺ καλὰ σὲ τί ἀφορᾶ αὐτὸς ὁ νόμος.
      Γι᾿ αὐτὸ κάνε τὸν κόπο καὶ διάβασε τὴν εἰσαγωγή τοῦ ἄρθρου ξανὰ μὲ προσοχὴ καὶ θὰ δεῖς ἄν λέει αὐτὸ ποὺ πολὺ βιαστικὰ ἔβγαλες τὸ συμπέρασμα, ὅτι ὁ νόμος ἀφορᾶ στὴν ὁπλοκατοχή.

      Διαγραφή