Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Προσοχή: ABV Νόσος (Οτιδήποτε άλλο εκτός από εμβόλια) προκαλεί παντού ανθρώπους να πεθάνουν από αιμορραγία


 
Υπάρχει μια νέα τρομερή ασθένεια που σκοτώνει ανθρώπους παντού. Ονομάζεται ABV (Anything But Vaccines), και θα δείτε τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης να το επικαλούνται όταν προσπαθούν να καλύψουν τους θανάτους από εμβόλια με κάθε είδους άλλες εξηγήσεις και καταστάσεις.

Τα κρύα ντους κατηγορούνται τώρα για καρδιακές προσβολές που στην πραγματικότητα προκαλούνται από τα εμβόλια κοβιδίου (και τους επακόλουθους θρόμβους). Οι Times of India αναφέρουν ότι τα κρύα ντους μπορούν ξαφνικά να σας σκοτώσουν με καρδιακά προβλήματα.

Εν τω μεταξύ, η Γερμανία λέει στους πολίτες της να κάνουν περισσότερα κρύα ντους λόγω της κατάρρευσης των ενεργειακών προμηθειών από τη Ρωσία. Ο Guardian αναφέρει τώρα: "Οι γερμανικές πόλεις επιβάλλουν κρύα ντους και σβήνουν τα φώτα εν μέσω της ρωσικής κρίσης φυσικού αερίου".

Έτσι, τα ίδια ακριβώς κρύα ντους που οι Times of India λένε ότι μπορεί να σας σκοτώσουν, συνταγογραφούνται από την κυβέρνηση της Γερμανίας.

Προσθέτοντας την τρέλα, η Wales Online αναφέρει ότι ξαφνικές καρδιακές προσβολές και θάνατος μπορούν επίσης να προκληθούν από το άνοιγμα των λογαριασμών κοινής ωφέλειας και τη θέαση υψηλότερων τιμών ενέργειας που οφείλετε στην εταιρεία ηλεκτρισμού.

Όλες αυτές οι υψηλότερες τιμές ενέργειας μπορούν, φυσικά, να αποδοθούν βολικά στη Ρωσία και τον Πούτιν.

Έτσι, αν κάνετε οικονομία στην ενέργεια και κάνετε κρύα ντους επειδή ο Πούτιν έκοψε το φυσικό αέριο, τότε μπορεί να πεθάνετε από τα κρύα ντους. Αλλά αν πληρώνετε για την ενέργεια για να κάνετε ζεστό ντους, τότε μπορεί να πεθάνετε ανοίγοντας τον λογαριασμό του ηλεκτρικού σας ρεύματος, για τον οποίο μπορεί επίσης να κατηγορηθεί ο Πούτιν.

Όπως και να έχει, τα μέσα ενημέρωσης μας λένε τώρα ότι ο Πούτιν προκαλεί καρδιακές προσβολές, αλλά όχι εμβόλια.
 
Οι "ειδικοί" ισχυρίζονται ότι οι αυξανόμενοι λογαριασμοί ενέργειας μπορούν επίσης να προκαλέσουν λοιμώξεις του θώρακα και προβλήματα ψυχικής υγείας στα παιδιά

Αλλά δεν είναι μόνο οι καρδιακές προσβολές και τα εγκεφαλικά επεισόδια. Η Wales Online ισχυρίζεται επίσης: "Θα μπορούσε επίσης να υπάρξει αύξηση των λοιμώξεων του θώρακα, των προβλημάτων ψυχικής υγείας και της κακής υγείας στα παιδιά" λόγω του ανοίγματος των λογαριασμών ενέργειας.

Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια ηλεκτρονική εφημερίδα να ισχυρίζεται ότι οι υψηλότεροι λογαριασμοί κοινής ωφέλειας μπορεί να προκαλέσουν "λοιμώξεις στο στήθος". Προφανώς δεν παρακολουθούμε την τελευταία λέξη της "επιστήμης" ή οτιδήποτε άλλο.

Φαίνεται ότι ολόκληρη η δυτική Ευρώπη μπορεί να πέσει νεκρή αυτόν τον χειμώνα, δεδομένου ότι η Gazprom έχει κλείσει το 80% του φυσικού αερίου μέσω του αγωγού Doom Stream 1.
 
Όλος ο κόσμος ρίχνει τώρα το φταίξιμο από την "κλιματική αλλαγή" στα Οτιδήποτε άλλο εκτός από τα εμβόλια

Πριν τα εμβόλια covid διανεμηθούν ευρέως στις εύπιστες, υπάκουες μάζες, τα περισσότερα προβλήματα του κόσμου αποδίδονταν στην "κλιματική αλλαγή" - ένας όρος που δεν έχει νόημα, αφού το κλίμα πάντα άλλαζε από την αρχή της δημιουργίας του πλανήτη Γη. Αλλά τώρα, με τα εμβόλια να σκοτώνουν εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο από καρδιακές προσβολές, εγκεφαλικά επεισόδια και θρόμβους, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ψάχνουν απεγνωσμένα να βρουν νέες δικαιολογίες για όλους αυτούς τους ξαφνικούς θανάτους που ενδεχομένως να συνδέονται με καρδιαγγειακά συμπτώματα. Εξ ου και η προσέγγιση των "κρύων ντους" και των "υψηλότερων λογαριασμών κοινής ωφέλειας" ως πιθανές δικαιολογίες.

Ό,τι κι αν κατηγορείται, είναι το Οτιδήποτε άλλο εκτός από τα εμβόλια (ABV). Επειδή τα εμβόλια δεν επιτρέπεται ποτέ να αναφέρονται ως αιτία οποιουδήποτε θανάτου, τραυματισμού ή παρενέργειας. Σύμφωνα με τα ψεύτικα εταιρικά μέσα ενημέρωσης που εκπορνεύουν τις ενέσεις αποπληθυσμού mRNA για λογαριασμό της Big Pharma, όλα τα εμβόλια είναι 100% ασφαλή και αποτελεσματικά και δεν μπορούν ποτέ να βλάψουν κανέναν σε καμία περίπτωση... και πάντα λειτουργούν, επίσης, μας λένε.

Μόλις αυτό το Σαββατοκύριακο, ο ψεύτικος πρόεδρος Τζο Μπάιντεν λέγεται ότι προσβλήθηκε από δεύτερο γύρο COVID, παρόλο που έχει εμβολιαστεί και ενισχυθεί πολλές φορές με το ίδιο ακριβώς παρασκεύασμα που ο ίδιος δήλωσε δημοσίως ότι θα απέτρεπε όλους από το να προσβληθούν από COVID εξ αρχής. Έτσι, όχι μόνο ο Senile Joe έχει μολυνθεί επανειλημμένα με COVID, αλλά οι παρεμβάσεις που ισχυρίζεται ότι κάνει (εμβόλια) δεν λειτουργούν καν. Και αν αυτά τα εμβόλια δεν μπορούν να προστατεύσουν ούτε καν τον αποκαλούμενο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, πώς μπορούν να υποχρεωθούν για οποιονδήποτε άλλον;

Ο διαστημικός καιρός μπορεί να σας σκοτώσει και εσάς, αλλά ποτέ τα εμβόλια

Επιστρέφοντας σε όλες τις δικαιολογίες για ξαφνικές καρδιακές προσβολές και θάνατο, η The-Sun.com ισχυρίζεται ότι οι καθυστερήσεις των αεροπορικών πτήσεων μπορούν να σας προκαλέσουν ξαφνική καρδιακή προσβολή, και η Toronto Sun προσθέτει ότι μπορεί επίσης να πεθάνετε από τις αλλαγές στη θερινή ώρα.

Αλλά το καλύτερο παράδειγμα ABV από όλα είναι το New Scientist που ισχυρίζεται ότι ο διαστημικός καιρός σκοτώνει 5.500 Αμερικανούς ετησίως από "ηλιακές καταιγίδες". Στοιχηματίζω ότι δεν ξέρατε ότι ο διαστημικός καιρός είναι τόσο θανατηφόρος, έτσι δεν είναι; Σύμφωνα με το New Scientist, οι διαταραχές στο "μαγνητικό πεδίο της Γης" που προκαλούνται από τον ήλιο σκοτώνουν πλέον ανθρώπους. Αλλά με κάποιο τρόπο, ένας κόσμος γεμάτος πύργους εκπομπής 5G είναι απόλυτα ασφαλής, μας λέει η "επιστήμη".

Απλά να θυμάστε ότι αν ακούσετε για έναν εμβολιασμένο άνθρωπο που πεθαίνει ξαφνικά, πιθανότατα θα πρόκειται για την ασθένεια ABV, η οποία φαίνεται να είναι ο πιο παραγωγικός δολοφόνος όλων.

Κρίμα που δεν έχουν ακόμη εμβόλιο για τη νόσο ABV... αλλά δώστε τους χρόνο και ο Fauci πιθανώς θα το κυκλοφορήσει και αυτό.

Γεγονός: Το μεγαλύτερο μέρος της πολιομυελίτιδας στην Ινδία προκαλείται από εμβόλια πολιομυελίτιδας. Κανένας ενημερωμένος άνθρωπος δεν εκπλήσσεται. Πρέπει να συνεχίσουν την πολιομυελίτιδα, άλλωστε, για να συνεχίσουν να δικαιολογούν τα εμβόλια θανάτου για τον αποπληθυσμό.


________________________________
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου