Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

Οι παγκόσμιες κυβερνήσεις προετοιμάζονται για ένα Γεγονός Επιπέδου Εξαφάνισης (ELE) (Extinction Level Event).Το CDC αντιστρέφεται σε κάθε πυλώνα του θεάτρου COVID.

 

 
Έχουμε να σας παρουσιάσουμε δύο ιστορίες-βόμβα στο σημερινό άρθρο και στο podcast Situation Update (που παρουσιάζεται παρακάτω).

Η πρώτη ιστορία αφορά νέες πληροφορίες από εμπορικούς προμηθευτές, που δείχνουν ότι οι κυβερνήσεις του κόσμου συσσωρεύουν προμήθειες όσο ποτέ άλλοτε, προφανώς εν αναμονή ενός γεγονότος επιπέδου εξαφάνισης (ELE) που απειλεί να εξαφανίσει τη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που ζουν σήμερα.

Η δεύτερη ιστορία αφορά το CDC που ξαφνικά ανατρέπεται σε όλους τους βασικούς πυλώνες του θεάτρου COVID: Μάσκες, καραντίνες, κοινωνική αποστασιοποίηση, εμβόλια, εξέταση ασυμπτωματικών ασθενών και πολλά άλλα. Ξαφνικά, το CDC παραδέχτηκε ουσιαστικά ότι όλα αυτά ήταν θέατρο από την αρχή και ότι ποτέ δεν υποστηρίχθηκαν από πραγματική "επιστήμη" εξ αρχής.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το πλήρες σχόλιό μου και για τις δύο αυτές έκτακτες ιστορίες στο podcast Situation Update που παρουσιάζεται εδώ, με πρόσθετες συντακτικές εξηγήσεις που βρίσκονται παρακάτω 
 
Οι κυβερνήσεις προετοιμάζονται για ένα γεγονός επιπέδου εξαφάνισης (ELE)

Αυτή τη στιγμή σε όλη την Αμερική, οι κυβερνητικές υπηρεσίες αγοράζουν έναν μακρύ κατάλογο εξοπλισμού επιβίωσης και ετοιμότητας, εξαντλώντας την προσφορά που παραμένει διαθέσιμη στους πολίτες. Οι κυβερνητικές αγορές μεγάλης κλίμακας περιλαμβάνουν σήμερα
  • MREs και προμήθειες τροφίμων έκτακτης ανάγκης.
  • Πυρομαχικά και πυροβόλα όπλα.
  • Συσκευές νυχτερινής όρασης.
  • Εξαρτήματα συστημάτων HVAC υψηλής απόδοσης.
  • Χάπια ιωδιούχου καλίου (για την προστασία του θυρεοειδούς από τη βλάβη της ακτινοβολίας).
  • Σπόροι κήπου και λίπασμα.
  • Καύσιμα ντίζελ, πετρέλαιο ντίζελ και άλλα εξαρτήματα που σχετίζονται με τις μεταφορές.
Αυτές οι προμήθειες μεταφέρονται κατά εκατομμύρια παλέτες σε υπόγειες σπηλιές, αποθήκες, ακόμη και σε πόλεις που διοικούνται από τις κυβερνήσεις του κόσμου. Για παράδειγμα, δεν είναι πλέον μυστικό ότι ακόμη και το έθνος της Ταϊβάν διαχειρίζεται μια τεράστια υπόγεια αεροπορική βάση, με τα δικά της υπόστεγα αεροσκαφών χτισμένα μέσα σε σπηλιές, μαζί με τροχοδρόμους αεροσκαφών και διαδρόμους μεταφοράς, όλα υπόγεια. Από το TheDrive.com:

Η Πολεμική Αεροπορία της Ταϊβάν, γνωστή και ως Πολεμική Αεροπορία της Δημοκρατίας της Κίνας, ή ROCAF, έδωσε αχαρακτήριστα στη δημοσιότητα φωτογραφίες από εργασίες φόρτωσης όπλων που πραγματοποιήθηκαν στο εξαιρετικά οχυρωμένο υπόγειο συγκρότημα που μοιάζει με σπηλιά και συνδέεται με την αεροπορική βάση Chiashan. Οι φωτογραφίες προσφέρουν μια πολύ σπάνια ματιά στο εσωτερικό του υπόγειου δικτύου σηράγγων που στεγάζει μερικά από τα πιο ικανά μαχητικά αεροσκάφη της ROCAF...Και αυτή είναι μια πληροφορία που βασίζεται σε ότι έχει δημοσιευτεί. Αυτά που πραγματικά υπάρχουν και είναι απόρρητα είναι πολύ πιο εκτεταμένα. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει κατασκευάσει τεράστιες υπόγειες πόλεις και αποθήκες με σήραγγες που τις συνδέουν με χιλιάδες χιλιόμετρα υπόγειων σηράγγων μεταφοράς, μερικές από τις οποίες χρησιμοποιούνται φυσικά για την εμπορία ανθρώπων.

Το θέμα εδώ είναι ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ προετοιμάζεται για το τέλος του κόσμου, ενώ λέει στους πολίτες ότι όλα είναι μια χαρά. Στον λαό δεν θα ειπωθεί ποτέ να προετοιμαστεί για οτιδήποτε. Ο λαός ταΐζεται στους λύκους και αφήνεται να πεθάνει, ενώ η κυβέρνηση τριπλασιάζει τα δικά της σχέδια έκτακτης ανάγκης COG (Continuity Of Government) και προσπαθεί να προκαλέσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο τόσο με την Κίνα όσο και με τη Ρωσία, ενώ το εγχώριο καθεστώς διεξάγει έναν πόλεμο τυραννίας και βίας εναντίον του αμερικανικού λαού μέσω του FBI, της IRS, του DOJ, της ATF, της EPA, κλπ.
 
Το CDC ανατρέπεται, παραδεχόμενο ότι όλη η παρωδία του "θεάτρου των βομβών" ήταν ένα τεράστιο ψέμα.

Σήμερα καλύπτεται επίσης η εκπληκτική αντιστροφή της καθοδήγησης του covid από το CDC, το οποίο έχει περάσει τα τελευταία 2,5 χρόνια διαδίδοντας ψέματα και προπαγάνδα της επιστήμης των κομπογιαννιτών στον κόσμο, με αποτέλεσμα τον άσκοπο θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως.

Ξαφνικά τώρα, το CDC λέει ότι οι προηγούμενες οδηγίες του δεν ισχύουν πλέον. Έχουν εγκαταλείψει τις απαιτήσεις τους σχετικά με τις μάσκες, τους εμβολιασμένους έναντι των ανεμβολίαστων ανθρώπων, την κοινωνική αποστασιοποίηση, τις υποχρεωτικές καραντίνες, την απομάκρυνση των εκτεθειμένων παιδιών από τα σχολεία και ακόμη και για τη διενέργεια τεστ covid σε ασυμπτωματικούς ανθρώπους (δηλαδή τη διενέργεια τεστ σε όσους δεν είναι καν άρρωστοι).

Πρόκειται για μια συγκλονιστική, ολοκληρωτική αντιστροφή των περισσότερων από τα ψέματα που το CDC προωθούσε για χρόνια, και γεννά το ερώτημα: Θα πάρουν τώρα πίσω τις δουλειές τους όλοι οι υπάλληλοι που απολύθηκαν επειδή αμφισβήτησαν την προηγούμενη "καθοδήγηση" του CDC; Θα πάρουν πίσω τη μισθοδοσία τους;

Θα αντιστρέψει η Μεγάλη Τεχνολογία όλη τη λογοκρισία και την αποπροσανατολισμό των ανθρώπων που αμφισβήτησαν τα ψέματα του CDC;
 
Θα υπάρξει κάποια συγγνώμη από τα συνυπεύθυνα μέσα ενημέρωσης που διακινούσαν την προπαγάνδα του CDC τα τελευταία 2+ χρόνια;

Και τι θα γίνει για να αποζημιωθούν όλα τα παιδιά και οι οικογένειες για τον πόνο και την ταλαιπωρία από τα περιττά λουκέτα, τις υποχρεωτικές πολιτικές μάσκας, τη σκληρή απομόνωση των παιδιών, τις πολιτικές μάσκας στις αεροπορικές εταιρείες και όλα τα άλλα παραδείγματα ιατρικής παραφροσύνης που κυριάρχησαν στην Αμερική από τις αρχές του 2020; Δεν υπάρχει κάποιο είδος εθνικής συγγνώμης που μας οφείλεται;

Τι γίνεται με όλες τις μικρές επιχειρήσεις που καταστράφηκαν; Οι ζωές που καταστράφηκαν; Οι γάμοι που εξαλείφθηκαν; Οι ανθρωποκτονίες στα νοσοκομεία που διαπράχθηκαν στο όνομα της συμμόρφωσης με το CDC;

Ήρθε η ώρα να απαγγελθούν ποινικές κατηγορίες σε όλους τους κορυφαίους ηγέτες του CDC, του FDA, του NIH, του NIAID και σε όλους όσους εμπλέκονται σε αυτή τη μαζική παγκόσμια απάτη που κατέστρεψε εκατομμύρια ζωές, ενώ απέφερε κέρδη δεκάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων στους διεφθαρμένους φαρμακευτικούς κολοσσούς.

Αυτή η αναδίπλωση του CDC απλώς παραδέχεται ότι είχαμε δίκιο από την αρχή. Ολόκληρη η θεατρική παραγωγή του ΚΕΕΛΠΝΟ ήταν ένα επιστημονικό κομπογιαννίτικο σχέδιο από την πρώτη μέρα, και οι άνθρωποι που αρνήθηκαν να υπακούσουν στις παράλογες "οδηγίες" του CDC έχουν πλέον δικαιωθεί πλήρως. 
 
________________________________
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ
«Πᾶνος»  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου